PLAN - B
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: PLAN - B
Eva wrote:Stvarno, di su silne udruge branitelja i stožeri za obranu digniteta latinice? Kaligrafija se razmilila po HR, a oni se šminkaju.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
kakav uhljeb ovako poduzetan, pa da sam u Slavoniji već bih kupio tebe i tvoju frezu sa jednim izletom do granice sa našim gostimav_vlado wrote:Jesl se prepoznao kao uhljeb???
n_razbojnik-
2014-04-15
Ne bi bilo loše i na tečaj arapskog krenut, neki ubrzani tečaj, tak da se ogrebeš za nižu džizjuasilovski wrote:A i to od NATO-a nije ostalo niti N, a bome niti od EU-a, Merkl šuti totalni raspad sistema, nadam se milijunim emigranata i toploj zimi...Eva wrote:Mađari će ih naprašit i onako polubijesne vratiti u HR di će palit i razbijat. Murija će se sakrit, a imovina građana najebat. Pariški scenarij. Ne znam koji kurac nam ne pomognu Kolindini frendovi iz NATA. Ero je kazal da ona sam okrene broj i dobi koga želi. No, bit će prije da je indirektno i ona kao NATO sekretarica ima prste u ovim migracijama. A nije ni hrvatska vlada nevina glede sirijskog sranja.Yehudi wrote:Upravo se ukrcavaju u vlakove i autobuse koji ih voze do Madjarske
granice.
Sad je Orban na potezu.
Guest- Guest
takav se usrećiozgdosada wrote:Toliko je poduzetan da cure po forumima traži .
n_razbojnik-
2014-04-15
Točno.nevjestin_razbojnik wrote:Nema, ako ih ne puste fašist su, zvat cemo BBC,CNN, Sky ,Guardian, Daily news, Comedy central, RTS, ma svih da vide onu gladnu djecu što im nedaju proći...logistički podržati: megafoni, animatori, transparenti "westil hungry" i ostalo,RayMabus wrote:Aj malo se umij.neoliberalni_placenik wrote:bit će kmečanje kada Zlovenci i Mađari zatvore granicu, kmečat ćemo ko Srbi sinoć.
Zlovenci nisu Mađari a Orban je u Briselu negativac.
STvarno misliš da je Ljubljani tek tako lako prec na Orbanovu stranu ?
i začas će Slovenija biti na koljenima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nevjestin_razbojnik wrote:takav se usrećiozgdosada wrote:Toliko je poduzetan da cure po forumima traži .
Usrečio se on ali jadna ona.
Guest- Guest
Eva wrote:Porez za nemuslimansko stanovništvuzgdosada wrote:Što je džizija ?
Kada to počinjemo plačati ? ;)
Guest- Guest
Pa daj onda bogati kupi ovim jadnicima par kruhova da što prije odu odavde,a od mene imaš lijepe želje...nevjestin_razbojnik wrote:kakav uhljeb ovako poduzetan, pa da sam u Slavoniji već bih kupio tebe i tvoju frezu sa jednim izletom do granice sa našim gostimav_vlado wrote:Jesl se prepoznao kao uhljeb???
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
A kak stvari brzo idu, od 01.10 2015zgdosada wrote:Eva wrote:Porez za nemuslimansko stanovništvuzgdosada wrote:Što je džizija ?
Guest- Guest
zgdosada wrote:Eva wrote:Porez za nemuslimansko stanovništvuzgdosada wrote:Što je džizija ?
Kad se opismenimo...
Pa nisu oni kruha gladni, to čuvam za domaću sirotinjuv_vlado wrote:Pa daj onda bogati kupi ovim jadnicima par kruhova da što prije odu odavde,a od mene imaš lijepe želje...nevjestin_razbojnik wrote:kakav uhljeb ovako poduzetan, pa da sam u Slavoniji već bih kupio tebe i tvoju frezu sa jednim izletom do granice sa našim gostimav_vlado wrote:Jesl se prepoznao kao uhljeb???
2014-04-15
15.06 sati - 10-ak izbjeglica zaobišlo je ogradu i pokušalo ući u Mađarsku mimo graničnog prijelaza s djecom, kroz polje suncokreta, no za njima je pohitala policija i spriječila ih u ulasku u Mađarsku.
Guest- Guest
A država kmeči da je na izmaku snaga,a sirotinja više voli keš....može i euro....ili vaučeri...nevažno...nevjestin_razbojnik wrote:Pa nisu oni kruha gladni, to čuvam za domaću sirotinjuv_vlado wrote:Pa daj onda bogati kupi ovim jadnicima par kruhova da što prije odu odavde,a od mene imaš lijepe želje...nevjestin_razbojnik wrote:kakav uhljeb ovako poduzetan, pa da sam u Slavoniji već bih kupio tebe i tvoju frezu sa jednim izletom do granice sa našim gostimav_vlado wrote:Jesl se prepoznao kao uhljeb???
2015-07-28
Kreće naganjanje po poljima,...ostrakon wrote:15.06 sati - 10-ak izbjeglica zaobišlo je ogradu i pokušalo ući u Mađarsku mimo graničnog prijelaza s djecom, kroz polje suncokreta, no za njima je pohitala policija i spriječila ih u ulasku u Mađarsku.
2015-07-28
Čovjek prati trendove, i uči arapski, hrvatski, kao i srpski su prošlost. Ti ćeš biti out i plaćat ćeš zbog retro looka i lijenosti veći haračStanojko wrote:zgdosada wrote:Eva wrote:Porez za nemuslimansko stanovništvuzgdosada wrote:Što je džizija ?
Kad se opismenimo...
Guest- Guest
Pa vi ste to plačali 600 godina i dalje ste nepismena stoka kako to ?Stanojko wrote:zgdosada wrote:Eva wrote:Porez za nemuslimansko stanovništvuzgdosada wrote:Što je džizija ?
Kad se opismenimo...
Guest- Guest
zgdosada wrote:Pa vi ste to plačali 600 godina i dalje ste nepismena stoka kako to ?Stanojko wrote:zgdosada wrote:Eva wrote:Porez za nemuslimansko stanovništvuzgdosada wrote:Što je džizija ?
Kad se opismenimo...
Cvorak CuCi na CekiCu CekajuCi CevapCiC... Ubaci Č i Ć gde treba, pa se vrati... Prvo moras da prodjes kvalifikacije...
Page 5 of 8