PLAN - B
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: PLAN - B
Ali si se brzo vratio u normalu...zgdosada wrote:Stanojko wrote:Bingo! Evo je prva!
Pa eto i ti si uspio. Više na sreču nego na znanje ali uspio si. Mali koraci janičaru mali koraci.
Ostavi mi dosadu..on je jos mlad i neiskvaren,a ti stari,prevejani lisac..;P
2014-04-12
Fali tebi Tre, kao Crvenom seronja, to se primjetiStanojko wrote:Ali si se brzo vratio u normalu...zgdosada wrote:Stanojko wrote:Bingo! Evo je prva!
Pa eto i ti si uspio. Više na sreču nego na znanje ali uspio si. Mali koraci janičaru mali koraci.
Guest- Guest
Ti si i ovu pogodio. Opet si imao sreče ali jebi ga i to je dio sporta.Stanojko wrote:Ali si se brzo vratio u normalu...zgdosada wrote:Stanojko wrote:Bingo! Evo je prva!
Guest- Guest
maggie13 wrote:Ostavi mi dosadu..on je jos mlad i neiskvaren,a ti stari,prevejani lisac..;P
Vaistinu. Kam gi Zile bre!?Eva wrote:Fali tebi Tre, kao Crvenom seronja, to se primjetiStanojko wrote:Ali si se brzo vratio u normalu...zgdosada wrote:Stanojko wrote:Bingo! Evo je prva!
A ha sada je meni jasno. Kita ti se više ne diže da riješavaš križaljke. Tako se se počeo na Dobricu furati.
Guest- Guest
ne pisi nista,vidis da je u elementu,sad ce pocet i tebe ispravljat..8-)Eva wrote:Fali tebi Tre, kao Crvenom seronja, to se primjetiStanojko wrote:Ali si se brzo vratio u normalu...zgdosada wrote:Stanojko wrote:Bingo! Evo je prva!
2014-04-12
ne vidim klipove..;)Stanojko wrote:maggie13 wrote:Ostavi mi dosadu..on je jos mlad i neiskvaren,a ti stari,prevejani lisac..;P
2014-04-12
http://www.jutarnji.hr/policija-zatvorila-granicu-prema-srbiji--izbjeglice-do-daljnjega-ostaju-kod-nas/1420334/
Imigranti iz Hrvatske prešli u Mađarsku...hehehehehehehehe...Plan B se ostvaruje...
Imigranti iz Hrvatske prešli u Mađarsku...hehehehehehehehe...Plan B se ostvaruje...
Guest- Guest
Bavi se izbjeglicama, bit će. On je isto u Slavoniji. Meni samo brine jel Miha ima dosta stevije za ove koji su u SiskuStanojko wrote:Vaistinu. Kam gi Zile bre!?Eva wrote:Fali tebi Tre, kao Crvenom seronja, to se primjetiStanojko wrote:Ali si se brzo vratio u normalu...zgdosada wrote:Stanojko wrote:Bingo! Evo je prva!
Guest- Guest
Eva di je onaj klip sa finimrefrenom hamas mass day, onaj ruski.
Moreš li mi ga naći?
Moreš li mi ga naći?
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ih, steta... Evo ti kljucni stihovi pesme - "KAD JE SNEG NA KROVU, VATRA JE U KUCI", "KAD KOSA OSEDI COVEK VISE VREDI, CUJEM ZENE KAKO SAPCU - SVIDJA MI SE ONAJ SEDI..."! Cista esencija!maggie13 wrote:ne vidim klipove..;)Stanojko wrote:maggie13 wrote:Ostavi mi dosadu..on je jos mlad i neiskvaren,a ti stari,prevejani lisac..;P
Mogu, to ti je ruski band Rabfak.Yehudi wrote:Eva di je onaj klip sa finimrefrenom hamas mass day, onaj ruski.
Moreš li mi ga naći?
Guest- Guest
Evo, stiže. I odoh, moram malo delat. Vikend je idemo u prirodu lovit imigrant.
Guest- Guest
UŽIVO: PLAN 'B' PRORADIO, OTVOREN KORIDOR PREMA ZAPADU! Mađari prevoze izbjeglice prema austrijskoj granici, Milanović istrčao sa sjednice VONS-a: 'Moram ići, zove me Merkel!'
----------------------------------------------------------------------
P L A N - B - 1 0 0 % PROVEDEN....USPJEŠNO
T R P A J S V E U MADJARSKU.
BRAVO MILANOVIĆU
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Zoki car...heheheheheheheheYehudi wrote:UŽIVO: PLAN 'B' PRORADIO, OTVOREN KORIDOR PREMA ZAPADU! Mađari prevoze izbjeglice prema austrijskoj granici, Milanović istrčao sa sjednice VONS-a: 'Moram ići, zove me Merkel!'
----------------------------------------------------------------------
P L A N - B - 1 0 0 % PROVEDEN....USPJEŠNO
T R P A J S V E U MADJARSKU.
BRAVO MILANOVIĆU
Guest- Guest
Vrhunski.
Fino je rekao -odvesti ćemo ih do madjarske pa neka vidimo
kako će Madjari postupiti ...a biće tamo BBC- Al Jazira-i svi
drugi novinari.
Ma oduševio sam se kako je na jednoj presici očitao bukvicu
cijeloj Europi.