PLAN - B
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: PLAN - B
zgdosada wrote:Pa vi ste to plačali 600 godina i dalje ste nepismena stoka kako to ?Stanojko wrote:zgdosada wrote:Eva wrote:Porez za nemuslimansko stanovništvuzgdosada wrote:Što je džizija ?
Kada to počinjemo plačati ? ;)
Kad se opismenimo...
Cvorak CuCi na CekiCu CekajuCi CevapCiC... Ubaci Č i Ć gde treba, pa se vrati... Prvo moras da prodjes kvalifikacije...
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Sjevernjaci ti uglavnom ne kuže razliku između Č i Ć, ja sam iznimka.Stanojko wrote:Nece se taj od jezika leba nejesti...
Guest- Guest
Košto ti ubaciš u svoje rečenice ? Kada napišeš prvu rečenicu u svom životu ispravno možemo razgovarati do tada molim bih te na fino podpereš dupe i sebi i mami i čekaš jer turci se vračaju. A najviše od svega vole srpsko dupe.
Guest- Guest
zgdosada wrote:Košto ti ubaciš u svoje rečenice ? Kada napišeš prvu rečenicu u svom životu ispravno možemo razgovarati do tada molim bih te na fino podpereš dupe i sebi i mami i čekaš jer turci se vračaju. A najviše od svega vole srpsko dupe.
Auuuu... pa ti sine sve gore i gore... Daj, leba ti, barem jednu ispravnu recenicu...
Stanojko wrote:zgdosada wrote:Košto ti ubaciš u svoje rečenice ? Kada napišeš prvu rečenicu u svom životu ispravno možemo razgovarati do tada molim bih te na fino podpereš dupe i sebi i mami i čekaš jer turci se vračaju. A najviše od svega vole srpsko dupe.
Auuuu... pa ti sine sve gore i gore... Daj, leba ti, barem jednu ispravnu recenicu...
Auu pa turski sine daj ti jednu ?
Guest- Guest
2014-05-05
Ne ide, mucenice, ne ide...zgdosada wrote:I sam znaš da neide pa si prestao i pokušavati ?
Ne razumijem ti ja Turski kada naučiš neki normalni jezik javi se. A sada papa. I ne zaboravi oprati dupe turci su ti pre vratima. Znaš što ti je činiti.
Guest- Guest
Misirac,mijenjaj avatar..pod hitno.
2014-04-12
2014-05-05
zgdosada wrote:Ne razumijem ti ja Turski kada naučiš neki normalni jezik javi se. A sada papa. I ne zaboravi oprati dupe turci su ti pre vratima. Znaš što ti je činiti.
Malo slovo analfabeto, malo... Jebote, ja sam se prvo zezao, ali ti izgleda bas ne mozes da nabodes nijednu recenicu...
Stanojko wrote:zgdosada wrote:Ne razumijem ti ja Turski kada naučiš neki normalni jezik javi se. A sada papa. I ne zaboravi oprati dupe turci su ti pre vratima. Znaš što ti je činiti.
Malo slovo analfabeto, malo... Jebote, ja sam se prvo zezao, ali ti izgleda bas ne mozes da nabodes nijednu recenicu...
Dobrice možeš, baš, nabodeš. Itd. Da ti ne objašnjavam dalje jer i ovako i onako ne možeš shvatiti.
Guest- Guest
'Ko tu koga bari?
Misirac mi je sumnjiv,ipak je dosta stariji.
;D
Misirac mi je sumnjiv,ipak je dosta stariji.
;D
2014-04-12
Stanojko wrote:Bingo! Evo je prva!
Pa eto i ti si uspio. Više na sreču nego na znanje ali uspio si. Mali koraci janičaru mali koraci.
Guest- Guest
2014-05-05
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 6 of 8