PLAN - B
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: PLAN - B
I ja kažem da im treba naplatitkaja_333 wrote:besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
Mađari su, podsjećamo, već počeli graditi žicu na granici. No, podizanje žičane ograde započelo je kod prijelaza Šarok, nešto istočnije od prijelaza Beremend, gdje autobusi iz Hrvatske vode izbjeglice.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nema-vise-popisivanja-autobusi-izbjeglice-besplatno-prevoze-na-granicu-s-madjarskom/842586.aspx
Dok to sve Mađari zatvore proči će tjedni i tjedni.
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
13.25 - Izbjeglice stalno dolaze u Tovarnik kroz njive. Broj se stalno povećava iako ih autobusi odvoze. Izbjeglice su pokupovale sve SIM kartice na kioscima. Temperature su visoke, ljudi su dehidrirali. I jedna je policajka pala u nesvijest.
U Tovarniku se traže taksisti i privatni prijevoznici koji bi izbjeglice odvezli dalje.
Darin iz Sirije kaže da je magistrica menadžmenta i da ide u Njemačku. Godinu je dana bila izbjeglica u Izmiru u Turskoj. Krenula je u zapadne zemlje zbog ekonomskih razloga. Putuje s prijateljima. Sva joj je rodbina u Njemačkoj i ta joj je zemlja cilj i u njoj vidi budućnost.
U Tovarniku se traže taksisti i privatni prijevoznici koji bi izbjeglice odvezli dalje.
Darin iz Sirije kaže da je magistrica menadžmenta i da ide u Njemačku. Godinu je dana bila izbjeglica u Izmiru u Turskoj. Krenula je u zapadne zemlje zbog ekonomskih razloga. Putuje s prijateljima. Sva joj je rodbina u Njemačkoj i ta joj je zemlja cilj i u njoj vidi budućnost.
Guest- Guest
Nek ih pošalju za ZG. Red je da i Banski dvori, a i Visoka nekaj prime. To su bar reprezentativni prostor pa se ne bu HR osramotila i ispala siromašnom.ostrakon wrote:Apeliramo na dežurne vlasti da nam više ne šalju migrante i izbjeglice jer mi smo svoju kvotu ispunili, mještani Čepina su uplašeni i uznemireni te su spremni čak organizirati i živi zid kako bi spriječili dvođenje novih izbjeglica u Čepin - rekao je Tonkovac.
Guest- Guest
ma kakvi, treba pozvati i građane da ih prevoze do granice ako su slobodni..nevjestin_razbojnik wrote:I ja kažem da im treba naplatitkaja_333 wrote:besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
Mađari su, podsjećamo, već počeli graditi žicu na granici. No, podizanje žičane ograde započelo je kod prijelaza Šarok, nešto istočnije od prijelaza Beremend, gdje autobusi iz Hrvatske vode izbjeglice.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nema-vise-popisivanja-autobusi-izbjeglice-besplatno-prevoze-na-granicu-s-madjarskom/842586.aspx
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa tu su, pokazuju im ljudi put do slovenije, eto ih po zagrebačkoj aveniji...Eva wrote:Nek ih pošalju za ZG. Red je da i Banski dvori, a i Visoka nekaj prime. To su bar reprezentativni prostor pa se ne bu HR osramotila i ispala siromašnom.ostrakon wrote:Apeliramo na dežurne vlasti da nam više ne šalju migrante i izbjeglice jer mi smo svoju kvotu ispunili, mještani Čepina su uplašeni i uznemireni te su spremni čak organizirati i živi zid kako bi spriječili dvođenje novih izbjeglica u Čepin - rekao je Tonkovac.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ako je Sirijka i ima rodbinu u DE, zakaj pješači do DE? Kaj nije tražila azil u TR, i odletila do Frankfurta? Tko tu koga jebeostrakon wrote:13.25 - Izbjeglice stalno dolaze u Tovarnik kroz njive. Broj se stalno povećava iako ih autobusi odvoze. Izbjeglice su pokupovale sve SIM kartice na kioscima. Temperature su visoke, ljudi su dehidrirali. I jedna je policajka pala u nesvijest.
Guest- Guest
bit će kmečanje kada Zlovenci i Mađari zatvore granicu, kmečat ćemo ko Srbi sinoć.
Guest- Guest
i da im organiziraju sve moguće uvjete da se nasheru ispred mađarske i slovenske granice već po potrebi ......ko koncerti od 50 tisuca ljudi da bude.kaja_333 wrote:ma kakvi, treba pozvati i građane da ih prevoze do granice ako su slobodni..nevjestin_razbojnik wrote:I ja kažem da im treba naplatitkaja_333 wrote:besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Aj malo se umij.neoliberalni_placenik wrote:bit će kmečanje kada Zlovenci i Mađari zatvore granicu, kmečat ćemo ko Srbi sinoć.
Zlovenci nisu Mađari a Orban je u Briselu negativac.
STvarno misliš da je Ljubljani tek tako lako prec na Orbanovu stranu ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
onda ih trpaj u ZlowenijuRayMabus wrote:Aj malo se umij.neoliberalni_placenik wrote:bit će kmečanje kada Zlovenci i Mađari zatvore granicu, kmečat ćemo ko Srbi sinoć.
Guest- Guest
A šatoraše razvoziti besplatno i još im dati dnevnice uz one dobre vojne mirovine....ljude potjerane od rata još ucjenjivati novcem,to mogu samo uhljebi...nevjestin_razbojnik wrote:I ja kažem da im treba naplatitkaja_333 wrote:besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ja sam isto rekao, svi marš na Sloveniju! Ako treba, par vreća kamenica i probijaj liniju.neoliberalni_placenik wrote:onda ih trpaj u ZlowenijuRayMabus wrote:Aj malo se umij.neoliberalni_placenik wrote:bit će kmečanje kada Zlovenci i Mađari zatvore granicu, kmečat ćemo ko Srbi sinoć.
Hahaha, baš me zanima što se događa u Savskoj gdje su branitelji? Je li došlo do konfrontacije i čuđenja.
Last edited by Fénix on 18/9/2015, 15:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Evo ga opet njega progone braniteli. Jer ti sanjaš kako te Glogoški jebe svaku noć pa cijele dane misliš na njega ?v_vlado wrote:A šatoraše razvoziti besplatno i još im dati dnevnice uz one dobre vojne mirovine....ljude potjerane od rata još ucjenjivati novcem,to mogu samo uhljebi...nevjestin_razbojnik wrote:I ja kažem da im treba naplatitkaja_333 wrote:besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
Guest- Guest
A ti znaš da može jer je tebe???zgdosada wrote:Evo ga opet njega progone braniteli. Jer ti sanjaš kako te Glogoški jebe svaku noć pa cijele dane misliš na njega ?v_vlado wrote:A šatoraše razvoziti besplatno i još im dati dnevnice uz one dobre vojne mirovine....ljude potjerane od rata još ucjenjivati novcem,to mogu samo uhljebi...nevjestin_razbojnik wrote:I ja kažem da im treba naplatitkaja_333 wrote:besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
2015-07-28
Tebe još uvijek kronična upala ne prolazi, potraži psihološku pomoćv_vlado wrote:A šatoraše razvoziti besplatno i još im dati dnevnice uz one dobre vojne mirovine....ljude potjerane od rata još ucjenjivati novcem,to mogu samo uhljebi...nevjestin_razbojnik wrote:I ja kažem da im treba naplatitkaja_333 wrote:besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
n_razbojnik-
2014-04-15
Jesl se prepoznao kao uhljeb???nevjestin_razbojnik wrote:Tebe još uvijek kronična upala ne prolazi, potraži psihološku pomoćv_vlado wrote:A šatoraše razvoziti besplatno i još im dati dnevnice uz one dobre vojne mirovine....ljude potjerane od rata još ucjenjivati novcem,to mogu samo uhljebi...nevjestin_razbojnik wrote:I ja kažem da im treba naplatitkaja_333 wrote:besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
2015-07-28
Nema, ako ih ne puste fašist su, zvat cemo BBC,CNN, Sky ,Guardian, Daily news, Comedy central, RTS, ma svih da vide onu gladnu djecu što im nedaju proći...logistički podržati: megafoni, animatori, transparenti "westil hungry" i ostalo,RayMabus wrote:Aj malo se umij.neoliberalni_placenik wrote:bit će kmečanje kada Zlovenci i Mađari zatvore granicu, kmečat ćemo ko Srbi sinoć.
i začas će Slovenija biti na koljenima
2014-04-15
Stvarno, di su silne udruge branitelja i stožeri za obranu digniteta latinice? Kaligrafija se razmilila po HR, a oni se šminkaju.
Guest- Guest
A i to od NATO-a nije ostalo niti N, a bome niti od EU-a, Merkl šuti totalni raspad sistema, nadam se milijunim emigranata i toploj zimi...Eva wrote:Mađari će ih naprašit i onako polubijesne vratiti u HR di će palit i razbijat. Murija će se sakrit, a imovina građana najebat. Pariški scenarij. Ne znam koji kurac nam ne pomognu Kolindini frendovi iz NATA. Ero je kazal da ona sam okrene broj i dobi koga želi. No, bit će prije da je indirektno i ona kao NATO sekretarica ima prste u ovim migracijama. A nije ni hrvatska vlada nevina glede sirijskog sranja.Yehudi wrote:Upravo se ukrcavaju u vlakove i autobuse koji ih voze do Madjarske
granice.
Sad je Orban na potezu.
Kermit-
2014-04-17
Eva wrote:Stvarno, di su silne udruge branitelja i stožeri za obranu digniteta latinice? Kaligrafija se razmilila po HR, a oni se šminkaju.
2014-04-15
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 4 of 8