PLAN - B
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: PLAN - B
Bolje da je krenuo s brojevima, slova ima samo 30v_vlado wrote:A još je bolji plan c....
Guest- Guest
Malo rasporedi da ne izbije kriza. Deo prema Sloveniji, deo prema Mađarskoj. Na najveće rupe i šiblje gde nema velike kontrole. Male grupe po 50 ljudi i ima da ide kao podmazano.RayMabus wrote:Milanović: Hrvatska će vratiti izbjeglice na mađarsku granicu
18 septembar 2015 Izmijenjeno 13:06 CESTPremijer Hrvatske rekao da ova zemlja ne može više podnijeti teret izbjeglica te da prelazi na plan B.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/milanovic-hrvatska-ce-vratiti-izbjeglice-na-madarsku-granicu
ODLIČNO.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zasigurno. Jer sad ih više neće popisivati, registrirati......
samo trpaj dalje. One popisane, registrirane će nam moći vratiti,
ove ne.
samo trpaj dalje. One popisane, registrirane će nam moći vratiti,
ove ne.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Upravo se ukrcavaju u vlakove i autobuse koji ih voze do Madjarske
granice.
Sad je Orban na potezu.
granice.
Sad je Orban na potezu.
2014-04-20
Mađari će ih naprašit i onako polubijesne vratiti u HR di će palit i razbijat. Murija će se sakrit, a imovina građana najebat. Pariški scenarij. Ne znam koji kurac nam ne pomognu Kolindini frendovi iz NATA. Ero je kazal da ona sam okrene broj i dobi koga želi. No, bit će prije da je indirektno i ona kao NATO sekretarica ima prste u ovim migracijama. A nije ni hrvatska vlada nevina glede sirijskog sranja.Yehudi wrote:Upravo se ukrcavaju u vlakove i autobuse koji ih voze do Madjarske
granice.
Sad je Orban na potezu.
Guest- Guest
Hahaha, pa pomogli su! Zar ovo nije rezultat pomoći? Neka okrene broj, čut će "fuck off!" iz Washingtona. Baš kao i Ukrajina. Neće ni hamburgere poslati, a niti galone nafte.Eva wrote:Mađari će ih naprašit i onako polubijesne vratiti u HR di će palit i razbijat. Murija će se sakrit, a imovina građana najebat. Pariški scenarij. Ne znam koji kurac nam ne pomognu Kolindini frendovi iz NATA. Ero je kazal da ona sam okrene broj i dobi koga želi. No, bit će prije da je indirektno i ona kao NATO sekretarica ima prste u ovim migracijama. A nije ni hrvatska vlada nevina glede sirijskog sranja.Yehudi wrote:Upravo se ukrcavaju u vlakove i autobuse koji ih voze do Madjarske
granice.
Sad je Orban na potezu.
Guest- Guest
Plan D - otići kod guvernera povući 10 grama bijelog i igrati GTA dok izbjeglice ne promijene rutuomni wrote:Plan C - obrana i zastita.
Kermit-
2014-04-17
Eva wrote:Mađari će ih naprašit i onako polubijesne vratiti u HR di će palit i razbijat. Murija će se sakrit, a imovina građana najebat. Pariški scenarij. Ne znam koji kurac nam ne pomognu Kolindini frendovi iz NATA. Ero je kazal da ona sam okrene broj i dobi koga želi. No, bit će prije da je indirektno i ona kao NATO sekretarica ima prste u ovim migracijama. A nije ni hrvatska vlada nevina glede sirijskog sranja.Yehudi wrote:Upravo se ukrcavaju u vlakove i autobuse koji ih voze do Madjarske
granice.
Sad je Orban na potezu.
Neka, biće tamo BBC, al-jazira, i svi mogući novinari pa neka ih Madjari napadnu.
RH ćeih iječiti i tako ispasti dobrica.A Svijet će sve viditi i pa će Merkelica morati reagirati.
A Ero jekao školarac kad se zaljubi u učiteljicu. Samo mašta kao da je ona super woman.
Pa šta onda ne nazove i riješi stvari.HAHAHAHAHAHA I zadnje šta kažeš stoji.
2014-04-20
Genijalno, svaka mu čast. Najbolje rješenje, pustili smo ih dio kulturno, zatvorili granicu , pustili ih da slobodno prošeću do slovenije, nismo ih popisali. Svaka čast Zoranu, moram priznati da je plan genijalan a u rukavicama.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
Mađari su, podsjećamo, već počeli graditi žicu na granici. No, podizanje žičane ograde započelo je kod prijelaza Šarok, nešto istočnije od prijelaza Beremend, gdje autobusi iz Hrvatske vode izbjeglice.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nema-vise-popisivanja-autobusi-izbjeglice-besplatno-prevoze-na-granicu-s-madjarskom/842586.aspx
Dok to sve Mađari zatvore proči će tjedni i tjedni.
Mađari su, podsjećamo, već počeli graditi žicu na granici. No, podizanje žičane ograde započelo je kod prijelaza Šarok, nešto istočnije od prijelaza Beremend, gdje autobusi iz Hrvatske vode izbjeglice.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nema-vise-popisivanja-autobusi-izbjeglice-besplatno-prevoze-na-granicu-s-madjarskom/842586.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ? Koga briga.neoliberalni_placenik wrote:mogu mobilizirati vojsku i začepiti granicu sve jedno
2014-04-11
besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Apeliramo na dežurne vlasti da nam više ne šalju migrante i izbjeglice jer mi smo svoju kvotu ispunili, mještani Čepina su uplašeni i uznemireni te su spremni čak organizirati i živi zid kako bi spriječili dvođenje novih izbjeglica u Čepin - rekao je Tonkovac.
Guest- Guest
ne mogu jer ne mogu pucati na ove što prolaze kroz kukuruzeneoliberalni_placenik wrote:mogu mobilizirati vojsku i začepiti granicu sve jedno
jedino realno rješenje je ono mađarsko, žica koja ih odbije i uspori a onda vojska koja hvata s lakoćom
Guest- Guest
mi ćemo najebati ko Srbi.. tako su Srbi organizirali besplatan prijevoz i sve prevozili , i sada im je zatvorena granica.. ok dio ulazi u Hrvatsku ali više će ih ulaziti u Srbiju.kaja_333 wrote:besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
Tako i mi kao Srbi ciganski se ponašamo, umjesto da hermetički začepimo granicu, mi ih puštamo i mislimo da će Slovenci i Mađari biti budale.. Kada ovo hermetički začepe granicu onda će biti kuku lele
Guest- Guest
I mene.kaja_333 wrote:besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
SKIDAM MU KAPU.
2014-04-11
I ja kažem da im treba naplatitkaja_333 wrote:besplatni autobusi..hahaha, ljudi mene je ovaj zoran danas oduševio..RayMabus wrote:13:53 Nakon što je Milanović kazao da Hrvatska više neće popisivati izbjeglice, već će ih pustiti da idu gdje god žele, u Tovarniku i Belom Manastiru organizirani su besplatni autobusi koji prevoze izbjeglice do mađarskog graničnog prijelaza Beremend.
n_razbojnik-
2014-04-15
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 3 of 8