Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 33 of 40
Page 33 of 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
Nije točno da nemamo vremena za stvari i ljude koji će nas usrećiti. Problem je što imamo bezbroj izgovora zašto ga potrošimo na krive stvari.
Guest- Guest
Znam. Ali (pre)često zaboravim. I onda neki ljudi odu i... Jbg. :(Moxy wrote:Stvar privilegije,ne vremena
Guest- Guest
sto vise trcis za nekim, usluzno i u pomoci.. to ce te sve vise tretirati kao slugu
:)kic wrote:
sto vise trcis za nekim, usluzno i u pomoci.. to ce te sve vise tretirati kao slugu
Korisnici očito zaboravljaju razliku uslužnosti i sluganstva.
Nauči ih pameti.
Guest- Guest
Sita sam svog posla i želim raditi nešto drugo, nešto ni slično ovome sada.
Dosta je bilo.
Dosta je bilo.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:Sita sam svog posla i želim raditi nešto drugo, nešto ni slično ovome sada.
Dosta je bilo.
Je, evo...saćeš ;)
A sto bi voljela raditi ?
Pa da znaš da hoću.Noor wrote:Rabarbara wrote:Sita sam svog posla i želim raditi nešto drugo, nešto ni slično ovome sada.
Dosta je bilo.
Je, evo...saćeš ;)
Nešto u čemu ne moram lagati i muljati zbog tuđe pohlepe.
Guest- Guest
heh...mnogo si zahtjevna :))Rabarbara wrote:Pa da znaš da hoću.Noor wrote:Rabarbara wrote:Sita sam svog posla i želim raditi nešto drugo, nešto ni slično ovome sada.
Dosta je bilo.
Je, evo...saćeš ;)
Nešto u čemu ne moram lagati i muljati zbog tuđe pohlepe.
Sta bi voljela raditi?
Ja se sad sa 40 ponovno pronalazim i radim na karijeri,i odlican je osjecaj....
Guest- Guest
Nešto za što nemam dovoljno hrabrosti jer nemam dovoljno iskustva. Ne prepoznajem samu sebe jer ako mi nečeg u životu nije nedostajalo, onda je to definitivno hrabrost. :DMoxy wrote:Sta bi voljela raditi?
Moxy ti si u najboljim godinama za karijeru (i još štošta). To su godine kad smo još u naponu snage, a odovornost je na vrhuncu. Taman imamo dovoljno iskustva i samopouzdanja.
Nikad ne bih 40 mijenjala za tridesete. U tim godinama sam se preselila, otvorila drugu firmu, bila ludo zaljubljena. :)
Guest- Guest
Tja..eto,znam jednu zenu iz RH,ovdje je u svabiji,i kad sam okusio kakav kruff prav i kolace,rekoh joj da se zaleti malo do penzićkih udruga i tako to,i ponudi..Rabarbara wrote:Nešto za što nemam dovoljno hrabrosti jer nemam dovoljno iskustva. Ne prepoznajem samu sebe jer ako mi nečeg u životu nije nedostajalo, onda je to definitivno hrabrost. :DMoxy wrote:Sta bi voljela raditi?
Moxy ti si u najboljim godinama za karijeru (i još štošta). To su godine kad smo još u naponu snage, a odovornost je na vrhuncu. Taman imamo dovoljno iskustva i samopouzdanja.
Nikad ne bih 40 mijenjala za tridesete. U tim godinama sam se preselila, otvorila drugu firmu, bila ludo zaljubljena. :)
prodaje strucu kruffa 700 grama za skoro 4 ojra...etoc..jednostavno i odlicno..
Guest- Guest
:)pismejker wrote:Tja..eto,znam jednu zenu iz RH,ovdje je u svabiji,i kad sam okusio kakav kruff prav i kolace,rekoh joj da se zaleti malo do penzićkih udruga i tako to,i ponudi..Rabarbara wrote:Nešto za što nemam dovoljno hrabrosti jer nemam dovoljno iskustva. Ne prepoznajem samu sebe jer ako mi nečeg u životu nije nedostajalo, onda je to definitivno hrabrost. :DMoxy wrote:Sta bi voljela raditi?
Zona komfora. Ono, u nečem si dobar i najlakše je šibati po tome. A zaravo sam sita te branše. Povraća mi se kad pomislim da bih to trebala raditi do mirovine.
Ne znam. Idem u veliki grad i vjerujem da bih mogla imati tržište za ono što planiram i opstati bez obzira na moguće pogreške (početničke).
Guest- Guest
Rabarbara,ne bih ni ja mijenjala,puna sam zivota i samopouzdanja,jednostavno znam sta zelim i imam snage za to.....kao da sam isplivala na povrsinu!
Meni se desavaju velike promjene i lako moguce da ce mi se desiti sve isto sto i tebi....
Meni se desavaju velike promjene i lako moguce da ce mi se desiti sve isto sto i tebi....
Guest- Guest
Rabarbara wrote::)pismejker wrote:Tja..eto,znam jednu zenu iz RH,ovdje je u svabiji,i kad sam okusio kakav kruff prav i kolace,rekoh joj da se zaleti malo do penzićkih udruga i tako to,i ponudi..Rabarbara wrote:Nešto za što nemam dovoljno hrabrosti jer nemam dovoljno iskustva. Ne prepoznajem samu sebe jer ako mi nečeg u životu nije nedostajalo, onda je to definitivno hrabrost. :DMoxy wrote:Sta bi voljela raditi?
Zona komfora. Ono, u nečem si dobar i najlakše je šibati po tome. A zaravo sam sita te branše. Povraća mi se kad pomislim da bih to trebala raditi do mirovine.
Ne znam. Idem u veliki grad i vjerujem da bih mogla imati tržište za ono što planiram i opstati bez obzira na moguće pogreške (početničke).
Ako rezvijes trziste,do nivoa da mosh poceti zaposljavati,tvoje je samo da skupljas pare i nadgledas posel,eventualno razvijas trziste..kruff je samo jedan od primjera..STAGNACIJA je ono sto kapitalizam ne trpi..netko te zaobidje i ti po difoltu padas..
Kakogod trud i rad,a i IDEJA obicno budu nagradjeni..nemoj sarati i eksperimentirati sa sirokom paletom klijenata..usmjeri se na manji segment stabilnih klijenata..ono masivno u ponudi usluga i robe,su ionako vec u rukama velikih igraca..
Guest- Guest
Moxy wrote:Rabarbara,ne bih ni ja mijenjala,puna sam zivota i samopouzdanja,jednostavno znam sta zelim i imam snage za to.....kao da sam isplivala na povrsinu!
Ayi Sunca ti,zvucis kao da si prpošna Hajskulgirl... ..neka,pozitiva je odlicna stvar..
Guest- Guest
Znaš ti onu priču o ribaru koji sjedi i peca i turistu koji je došao i objašnjava mu što bi sve trebao raditi da bi u konačnici -> mogao sjediti i pecati?pismejker wrote:
Ako rezvijes trziste,do nivoa da mosh poceti zaposljavati,tvoje je samo da skupljas pare i nadgledas posel,eventualno razvijas trziste..kruff je samo jedan od primjera..STAGNACIJA je ono sto kapitalizam ne trpi..netko te zaobidje i ti po difoltu padas..
Kakogod trud i rad,a i IDEJA obicno budu nagradjeni..nemoj sarati i eksperimentirati sa sirokom paletom klijenata..usmjeri se na manji segment stabilnih klijenata..ono masivno u ponudi usluga i robe,su ionako vec u rukama velikih igraca..
E sad bi ti meni svašta dodao da bih mogla mirno pecati.
Ne pada mi na pamet imati zaposlenike, upravljati ljudima, nadzirati, usmjeravati, dizati moral, tješiti, maltretirati, nagrađivati, kažnjavati.... Pa to sad radim
Hoću samo pecati bez svih tih sranja između. Kuiš?
Guest- Guest
Dižem ruke...nek vas voda nosi, kad dođete na vodopad bit ce kasno!
Page 33 of 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 33 of 40