Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 32 of 40
Page 32 of 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
blokiralo mi facebook zbog slike fetusa u maternici...
ispada kao da ispadamo iz limenke coca cole
Guest- Guest
metilda wrote:blokiralo mi facebook zbog slike fetusa u maternici...
evo jeee
Noor wrote:metilda wrote:blokiralo mi facebook zbog slike fetusa u maternici...
evo jeee
to je zato što sam ljuta
kad nisam ljuta onda mi forum i ne treba
Guest- Guest
ma nije važan razlog, neka si ti nama opet došlametilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:blokiralo mi facebook zbog slike fetusa u maternici...
evo jeee
to je zato što sam ljuta
nego, jesi se onda ispucala na kojoj temi? nisam čitala forum
Noor wrote:ma nije važan razlog, neka si ti nama opet došlametilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:blokiralo mi facebook zbog slike fetusa u maternici...
evo jeee
to je zato što sam ljuta
hvala makar sam tebi i violi nedostajala
pa ispucala sam se ovdje, zamisli, nisam uopće pisala o pobačaju niti sam pisala išta osim haiku ljubavnih pjesmica
stavila fotku samo kao naslovnicu..
i sad oni imaju moj broj mobitela a ja nemam pristup fb.. ljuta sam kao moje mace kad izađem van i ne nosim im hranu
Guest- Guest
metilda wrote:Noor wrote:ma nije važan razlog, neka si ti nama opet došlametilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:blokiralo mi facebook zbog slike fetusa u maternici...
evo jeee
to je zato što sam ljuta
pa ispucala sam se ovdje, zamisli, nisam uopće pisala o pobačaju niti sam pisala išta osim haiku ljubavnih pjesmica
i sad oni imaju moj broj mobitela a ja nemam pristup fb.. ljuta sam kao moje mace kad izađem van i ne nosim im hranu
ja odavno ništa više tamo ne objavljujem, ispada da samo čitam i gledam objave drugih
Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:ma nije važan razlog, neka si ti nama opet došlametilda wrote:Noor wrote:
evo jeee
to je zato što sam ljuta
ja odavno ništa više tamo ne objavljujem, ispada da samo čitam i gledam objave drugih
pa ni ja nisam tamo kad sam na forumu .. nemam vremena za oboje.. a sad sam bila u pjesničkoj fazi i činilo mi se zgodno tamo anonimno stavljati pjesme.. nisam imala čak ni jednog prijatelja osim djece ...sad sam zamolila kćer da pogleda .. izbrisali su mi profil zbog ove fotke:
nikad više na fb!!!
Guest- Guest
metilda wrote:Noor wrote:metilda wrote:Noor wrote:ma nije važan razlog, neka si ti nama opet došlametilda wrote:
to je zato što sam ljuta
pa ni ja nisam tamo kad sam na forumu .. nemam vremena za oboje.. a sad sam bila u pjesničkoj fazi i činilo mi se zgodno tamo anonimno stavljati pjesme.. nisam imala čak ni jednog prijatelja osim djece ...sad sam zamolila kćer da pogleda .. izbrisali su mi profil zbog ove fotke:
nikad više na fb!!!
PERVERZNO..!!!! dish staviti sliku Dijeta iz epruveta..????...uzas...!!!
Guest- Guest
kad skužiš da ti neprijatelj ima insajdera u tvom timu...neprocjenjivo!!!
... a taj ne zna da si ga skužio?Noor wrote:kad skužiš da ti neprijatelj ima insajdera u tvom timu...neprocjenjivo!!!
Guest- Guest
The Republic of Dream wrote:o matilda,gdje li si
bila tamo - vamo ..
nisam ni povirivala na net
Guest- Guest
ne zna još, al saznat će kad upadne u sačekušuRabarbara wrote:... a taj ne zna da si ga skužio?Noor wrote:kad skužiš da ti neprijatelj ima insajdera u tvom timu...neprocjenjivo!!!
E to je onda stvarni gušt.Noor wrote:ne zna još, al saznat će kad upadne u sačekušuRabarbara wrote:... a taj ne zna da si ga skužio?Noor wrote:kad skužiš da ti neprijatelj ima insajdera u tvom timu...neprocjenjivo!!!
Guest- Guest
Uh, čeka te težak put. Ja se učim cijeli život i još sam u osnovnoj.betty.boop wrote:moram se naucit strpljenju
Guest- Guest
obruč se steže, strpljivo čekamo, ajmeee gušta :)Rabarbara wrote:E to je onda stvarni gušt.Noor wrote:ne zna još, al saznat će kad upadne u sačekušuRabarbara wrote:... a taj ne zna da si ga skužio?Noor wrote:kad skužiš da ti neprijatelj ima insajdera u tvom timu...neprocjenjivo!!!
@Moxy ;)
Nije točno da nemamo vremena za stvari i ljude koji će nas usrećiti. Problem je što imamo bezbroj izgovora zašto ga potrošimo na krive stvari.
Guest- Guest
Page 32 of 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 32 of 40