Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 36 of 40
Page 36 of 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Današnje spoznaje..
zasto radis na sebi??prihvati se kakva jesi...i da viš,odjedared olaksanje..Moxy wrote:Meni ti je taj rad na sebi samoj najteži...
Guest- Guest
A ja ti ne volim stagnirati, i najteža godina je iza mene. .pokretanje vlastitog biznisa je pokrenulo toliko drugih promjena....
Guest- Guest
zasto ljudi pokusavaju raditi isto,kad vide da drugi u tome uspjevaju?..Pa moras za svaki posao imati stiha,ne se povoditi idejom drugih..jerbo mosh spusiti samo tako...zeljeti nesh i imati smisla za to je nebo i zemlja..
Guest- Guest
Pimpek je pimpek, srce je srce, plavo nebo je plavo nebo. Osim kad nisu. Osjecaji su osjecaji, sise su sise, zajebancija je zajebancija. Osim kad nisu. Argumenti su argumenti, ego je ego, memorija je memorija. Osim kad nisu.
Guest- Guest
Moxy wrote:Lol
Chill stara kako bi reklo moje dijete :^O:
Ne svidja ti se moj sazetak?
Guest- Guest
violator wrote:Pimpek je pimpek, srce je srce, plavo nebo je plavo nebo. Osim kad nisu. Osjecaji su osjecaji, sise su sise, zajebancija je zajebancija. Osim kad nisu. Argumenti su argumenti, ego je ego, memorija je memorija. Osim kad nisu.
I ljudi su uglavnom obicni seronje.
Osim kad nisu.
Guest- Guest
Ra wrote:violator wrote:Pimpek je pimpek, srce je srce, plavo nebo je plavo nebo. Osim kad nisu. Osjecaji su osjecaji, sise su sise, zajebancija je zajebancija. Osim kad nisu. Argumenti su argumenti, ego je ego, memorija je memorija. Osim kad nisu.
I ljudi su uglavnom obicni seronje.
Osim kad nisu.
Kad nisu, tada su male seronje. :p
Ma nisu seronje. Ali kad jesu, tada su uplaseni. Ili ih nesto boli. Ili su usamljeni.. Ili su usamljeni. Ili su usamljeni. Ili su usamljeni.
Guest- Guest
[quote="violator"][quote="Ra"]
hm, ovo me sad bacilo na razmisljanje
violator wrote:
Ma nisu seronje. Ali kad jesu, tada su uplaseni. Ili ih nesto boli. Ili su usamljeni.. Ili su usamljeni. Ili su usamljeni. Ili su usamljeni.
hm, ovo me sad bacilo na razmisljanje
betty.boop-
2015-01-23
Ljudi mogu pobjeći bilo kuda, ali uvijek ponesu sebe na taj put. :)
Guest- Guest
I to je dobro...bar nekog da poznaš u novom okruženju ;)Ra wrote:Ljudi mogu pobjeći bilo kuda, ali uvijek ponesu sebe na taj put. :)
Je to fakat pomaže kod bijega (od sebe) :DNoor wrote:I to je dobro...bar nekog da poznaš u novom okruženju ;)Ra wrote:Ljudi mogu pobjeći bilo kuda, ali uvijek ponesu sebe na taj put. :)
Guest- Guest
Od sebe pobjeći me možeš...ili možeš na kratko, al uvijek se vratiš, to si i sama zaključila :DRa wrote:Je to fakat pomaže kod bijega (od sebe) :DNoor wrote:I to je dobro...bar nekog da poznaš u novom okruženju ;)Ra wrote:Ljudi mogu pobjeći bilo kuda, ali uvijek ponesu sebe na taj put. :)
Nikad nikoga nisam ovako iskreno voljela kao sebe i ne pada mi na pamet bježati od sebe.Noor wrote:Od sebe pobjeći me možeš...ili možeš na kratko, al uvijek se vratiš, to si i sama zaključila :DRa wrote:Je to fakat pomaže kod bijega (od sebe) :DNoor wrote:I to je dobro...bar nekog da poznaš u novom okruženju ;)Ra wrote:Ljudi mogu pobjeći bilo kuda, ali uvijek ponesu sebe na taj put. :)
Nisam pisala o sebi. Danas sam gledala ljude koji su ni tamo ni ovamo. Pobjegli, a nisu. ;)
Guest- Guest
Page 36 of 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 36 of 40