Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Današnje spoznaje..
život je alkemija, ne možeš uzeti a da ne dadneš..
vratim se po naočale preko pauze, na to putovanje sam potrošio cijeli odmor, i kad sam se vratio na posao evidentiram da sam sad ostavio ključeve od bicikla doma :^X
vratim se po naočale preko pauze, na to putovanje sam potrošio cijeli odmor, i kad sam se vratio na posao evidentiram da sam sad ostavio ključeve od bicikla doma :^X
Re: Današnje spoznaje..
Državna firma, a?
2014-04-16
pljuni na ravnatelja i reci mu da san ti ja to reka da učiniš. smeće jedno, ako smo u socijalizmu i ako van se plaće obračunavaju po koeficjentima a ne po učinkovitosti, ne znači da ne triba gledati ko radi a ko zabušava.
današnja spoznaja: kod nas moš biti totalni narkoman i ići u komunu nekoliko godina- posa će te čekati, ili padati u komu od alkohola a raditi s dicon, al otkaza neš majci viditi- i za to su krivi ravnatelji a samo sustav.
današnja spoznaja: kod nas moš biti totalni narkoman i ići u komunu nekoliko godina- posa će te čekati, ili padati u komu od alkohola a raditi s dicon, al otkaza neš majci viditi- i za to su krivi ravnatelji a samo sustav.
2014-04-16
lol nemoj sve shvaćati toliko ozbiljno, moja predsjednica suda je prava radoholičarka i zadnji uzor na ovom svijetuaben wrote:pljuni na ravnatelja i reci mu da san ti ja to reka da učiniš. smeće jedno, ako smo u socijalizmu i ako van se plaće obračunavaju po koeficjentima a ne po učinkovitosti, ne znači da ne triba gledati ko radi a ko zabušava.
a sudac si?
moja sućut.
moja sućut.
2014-04-16
plava koverta ? nacionalni ključ? stranačka knjižica ? gay ?kic wrote:pa ajmo reć :^^
Trinity-
2014-04-17
lol nopeaben wrote:a sudac si?
moja sućut.
gay? :^^Trinity wrote:plava koverta ? nacionalni ključ? stranačka knjižica ? gay ?kic wrote:pa ajmo reć :^^
pa ko ti je ta predsjednica suda, mater? žena?
e tu nema mjesta diskusiji o poštenju.
2014-04-16
onda nećemo diskutiratiaben wrote:pa ko ti je ta predsjednica suda, mater? žena?
to ti je isto dobra spoznaja za danas
2014-04-16
Ok, gay križamo. Šta još?kic wrote:lol nopeaben wrote:a sudac si?
moja sućut.gay? :^^Trinity wrote:plava koverta ? nacionalni ključ? stranačka knjižica ? gay ?kic wrote:pa ajmo reć :^^
Trinity-
2014-04-17
Pokazalo se pametnim ne zalupiti sva vrata za sobom.
Trinity-
2014-04-17
sve? :^3Trinity wrote:Ok, gay križamo. Šta još?kic wrote:lol nopeaben wrote:a sudac si?
moja sućut.gay? :^^Trinity wrote:plava koverta ? nacionalni ključ? stranačka knjižica ? gay ?kic wrote:pa ajmo reć :^^
Pokušavam pogoditi tko je sljedeći da me razočara ili iznevjeri...dođe od ljudi od kojih se najmanje nadaš...
Guest- Guest
naravno, to je bio moj uvjet, lol.Trinity wrote:Ma daj...? I sad si miran do penzije ?
Joj kako ovo stoji...treba održavati neku sredinu inace dižu normu svako malo...kic wrote:nemoj se dokazivati na poslu jer će ti svako uvaliti još svoj komad :_|
Guest- Guest
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 1 of 50