Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 34 of 40
Page 34 of 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
Dižem ruke...nek vas voda nosi, kad dođete na vodopad bit ce kasno!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
trenutno se čini kao da je borba za život glavno bojište u posvemašnjoj borbi između dobra i zla.
na kraju se sve svodi na to jesi li za život ili smrt.
sredine nema
na kraju se sve svodi na to jesi li za život ili smrt.
sredine nema
Guest- Guest
Shvatila sam da previse novaca i usluga dajem osobama koje se na kraju ne sjete ni mojeg rodendana.
Guest- Guest
https://www.quora.com/What-makes-for-bad-kissers-and-good-kissers/answer/Andie-Lenhard
My grandma said, nothing real can be threatened.
With every tear came redemption.
And my torturer became my remedy.
So we're gonna heal, we're gonna start again. You've brought the orchestra.
With every tear came redemption.
And my torturer became my remedy.
So we're gonna heal, we're gonna start again. You've brought the orchestra.
Guest- Guest
Nakon što okreneš i drugi obraz i primiš i drugu trisku, treći put se ipak sjetiš da nemaš samo dva obraza, nego i dvije ruke.
Guest- Guest
..niš posebno, možda tek toliko da bih trebala ponekad pogledati oko sebe - tri puta sam prošla pokraj susjede i tri puta ju nisam registrirala
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Danas sam spoznala da cu vjerojatno morati uloziti novac u kakvog odvjetnika. Situacija na poslu je potpuno izmakla kontroli.
Guest- Guest
Na žalu svjetova beskrajnih susreću se djeca. Miruje u visini vječno nebo, nespokojno huči voda. Na žalu svjetova beskonačnih s vriskom i plesom se sastaju djeca.
Ona grade kućice od pijeska, praznim se igraju školjkama. Od uvelog lišća tkaju čamce, i sa smiješkom brode nad beskonačnom dubinom. Djeca se igraju na obali svjetova.
Ona ne znaju bacati mreže, nisu vješti plivači. Ronioci kreču u potragu za biserjem, trgovci plove na svojim brodovima, a djeca sakupljaju i rasipaju šljunak. Ona ne traže skriveno blago, ne umiju bacati mreže.
U smijehu se ziba more, a smiješak pijeska blijedo sjaji. Smrtonosni valovi tepaju djeci besmislene pjesmice, poput majke koja njiše bebinu kolijevku. Igra se more s djecom, a smiješak pijeska blijedo sjaji.
Na žalu svjetova beskonačnih susreću se djeca. Oluje lutaju besputnim nebom, netragom tonu lađe u more, smrt je posvuda, a djeca se igraju. Na žalu svjetova beskonačnih veliko je sastajalište djece.
Tagore
Ona grade kućice od pijeska, praznim se igraju školjkama. Od uvelog lišća tkaju čamce, i sa smiješkom brode nad beskonačnom dubinom. Djeca se igraju na obali svjetova.
Ona ne znaju bacati mreže, nisu vješti plivači. Ronioci kreču u potragu za biserjem, trgovci plove na svojim brodovima, a djeca sakupljaju i rasipaju šljunak. Ona ne traže skriveno blago, ne umiju bacati mreže.
U smijehu se ziba more, a smiješak pijeska blijedo sjaji. Smrtonosni valovi tepaju djeci besmislene pjesmice, poput majke koja njiše bebinu kolijevku. Igra se more s djecom, a smiješak pijeska blijedo sjaji.
Na žalu svjetova beskonačnih susreću se djeca. Oluje lutaju besputnim nebom, netragom tonu lađe u more, smrt je posvuda, a djeca se igraju. Na žalu svjetova beskonačnih veliko je sastajalište djece.
Tagore
Guest- Guest
Najvise su mi pricali kako treba zivjeti ljudi koji su najmanje zivjeli.
Guest- Guest
Time se uvijek tjesim. :)
Jedna diploma u rukama uz zadovoljstvo i cestitke i pohvale mentora. Shvatila sam da sam puno postigla.
Jedna diploma u rukama uz zadovoljstvo i cestitke i pohvale mentora. Shvatila sam da sam puno postigla.
Guest- Guest
previše očekuješ od drugihAtlana wrote:Shvatila sam da previse novaca i usluga dajem osobama koje se na kraju ne sjete ni mojeg rodendana.
sama si možeš pružiti puno više , uz to se nećeš osjećati povrijeđenom
immortal-
2014-04-16
Ne da mi se vise baviti muskarcima stvarno.
Niti me privlace vise...niti...ista.
Nula bodova.
Nu la.
Nula bodova.
Nu la.
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nisi ti naletila na pravog muskarca,osim mozda tijelom...oni koji nesebicno daju,na svakom te koraku gledaju zeljno i zaljubljeno,sve bi dali za tebe..eeeeee takvi su nesh drugo..nazalost..rijetkost prava,kao i prave zene..Atlana wrote:Ne da mi se vise baviti muskarcima stvarno.
Nula bodova.
Nu la.
Guest- Guest
inace spozno jednu mracnu stvar..svabija je vec u ghovnima duboko..puno ljudi ostaje bez posla
Guest- Guest
Ma...da... ima svakakvih i zena i muskaraca i to je to.pismejker wrote:nisi ti naletila na pravog muskarca,osim mozda tijelom...oni koji nesebicno daju,na svakom te koraku gledaju zeljno i zaljubljeno,sve bi dali za tebe..eeeeee takvi su nesh drugo..nazalost..rijetkost prava,kao i prave zene..Atlana wrote:Ne da mi se vise baviti muskarcima stvarno.
Nula bodova.
Nu la.
Di si bio svetac kad sam moozjake trazila :D
Guest- Guest
Page 34 of 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 34 of 40