Ode Provizojko Krstičević
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ode Provizojko Krstičević
http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-krsticevic-podnio-ostavku/983363.aspx
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Ode Provizojko Krstičević
Eva_ wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/ministar-krsticevic-podnio-ostavku/983363.aspx
one down, 300.000 uhljebah to go.
Guest- Guest
Bad timing, nisu stigli F16 i ne bu provizije za njega. Ispal prerano iz tala.
2017-03-21
Eh. Jadnik .
Doci ce novi esalon.
Po mogucnosti oz hehe .. HZHB
Doci ce novi esalon.
Po mogucnosti oz hehe .. HZHB
...pa ja predmjevam da krsticevic nije mogqao izvesti vojsku zbog plenkija koji nije dao mig..tj plenki je morao pitati broj 1 u vladi marica..ka'k stoji sa nofcima..a broj 1 maric ej odgovorio..a'k vojsku posaljemo bu ramljak i tata zakinuti...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jednostavno oslaskom krsticevica padat ce i hdz...narocito nakon ovog pozara i tupavih izjava i ponasanja plenkovica,reinera
2015-09-08
inace zao mi ej krste..jer on je trebao biti zadnji koji bi trebao podnjeti ostavku..prije njega plenki,maric,bozinovic...plenki zbog 'di je priša i prodajete demagogiju'..maric jer je skrtac za sve drugo osim za tatu a bozibovic jer su vatrogasci pod njim a znamo kako su opremljeni..
2015-09-08
u sposobnost neću ulaziti, ovim je dokazao da je moralan... nedostajati će mi njegova sinergija koju je često spminjao...vuksadinare wrote:inace zao mi ej krste..jer on je trebao biti zadnji koji bi trebao podnjeti ostavku..prije njega plenki,maric,bozinovic..
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
sposoban je on..ali sto ces kad ima sefove dibiduze...plenki ej dokazao da je snob na kubik...mutava baštarda wrote:u sposobnost neću ulaziti, ovim je dokazao da je moralan... nedostajati će mi njegova sinergija koju je često spminjao...vuksadinare wrote:inace zao mi ej krste..jer on je trebao biti zadnji koji bi trebao podnjeti ostavku..prije njega plenki,maric,bozinovic..
2015-09-08
realno nakon ovog slijedi pad popularnosti hdz-a a samim time i vjerojatno plenkovica...kojeg je zestoko koli iskritizirala a realno koli podrzava bar 80% hdz-ovaca...
2015-09-08
za mutnoga marića spreman je staviti ruku u vatru, a krstičević vrcao zbog toga što je bura puhala neočekivano dugo...vuksadinare wrote:sposoban je on..ali sto ces kad ima sefove dibiduze...plenki ej dokazao da je snob na kubik...mutava baštarda wrote:u sposobnost neću ulaziti, ovim je dokazao da je moralan... nedostajati će mi njegova sinergija koju je često spminjao...vuksadinare wrote:inace zao mi ej krste..jer on je trebao biti zadnji koji bi trebao podnjeti ostavku..prije njega plenki,maric,bozinovic..
...nekako stjecem dojam da plenkija boli kurac za sve..i da bi sad najradije se vratio u brisel...to je dokazao danas kad je nastupio nonsalatno sto se tice pozara...po onom sistemu..'mma pustite me svi i ajte svi u krasni kurac sto meni ovo sve treba ili trebalo'mutava baštarda wrote:za mutnoga marića spreman je staviti ruku u vatru, a krstičević vrcao zbog toga što je bura puhala neočekivano dugo...vuksadinare wrote:sposoban je on..ali sto ces kad ima sefove dibiduze...plenki ej dokazao da je snob na kubik...mutava baštarda wrote:u sposobnost neću ulaziti, ovim je dokazao da je moralan... nedostajati će mi njegova sinergija koju je često spminjao...vuksadinare wrote:inace zao mi ej krste..jer on je trebao biti zadnji koji bi trebao podnjeti ostavku..prije njega plenki,maric,bozinovic..
2015-09-08
krsticevivu posteno , svaka cast za rat u miru 0 bodova
nadam se normalnom modernom ministru s planovima razvoja vojske za 30g. u dogovoru s vladom
realno koef. 1.15 da dolazi neki desnicarski tukac za umirit glasace
nadam se normalnom modernom ministru s planovima razvoja vojske za 30g. u dogovoru s vladom
realno koef. 1.15 da dolazi neki desnicarski tukac za umirit glasace
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
plenkijevaEva_ wrote:Kolindina ostavka i onda je to to.
2015-09-08
Oboje, pa da okrene Joda janka.vuksadinare wrote:plenkijevaEva_ wrote:Kolindina ostavka i onda je to to.
2017-03-21
Branko Djuric
Krstičević podnio ostavku?!?! Vrhovnica bi trebala paziti što govori. Populističko baleganje može samo veća sranja činiti.
Like · Reply · 23 · 1 hr
2017-03-21
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Krstičević part 666
» krstičević persona non grata
» Krstičević nahvalio partizane
» Krstičević je jako emotivan
» Časni čovjek Damir Krstičević
» krstičević persona non grata
» Krstičević nahvalio partizane