Krstičević nahvalio partizane
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Krstičević nahvalio partizane
MINISTAR obrane i potpredsjednik vlade Damir Krstičević jučer je prisustvovao komemoraciji i otkrivanju spomen-ploče u čast američkih i britanskih vojnika poginulih u Drugom svjetskom ratu na otoku Visu. Tom prilikom Krstičević je pohvalio partizane koji su se također borili u tom ratu.
Komemoraciji održanoj u organizaciji američkog i britanskog veleposlanstva nazočili su i američki veleposlanik Robert Kohorst, zamjenik britanskog veleposlanika Peter Clements, gradonačelnik Visa Ivo Radica kao i predstavnici Ministarstva hrvatskih branitelja koji su odali počast poginulim američkim i britanskim vojnicima.
"Zajedno s našim strateškim partnerima Sjedinjenim Američkim Državama i Velikom Britanijom odali smo počast američkim i britanskim vojnicima poginulim u Drugom svjetskom ratu. S posebnim pijetetom sjećamo se svih poginulih i naša je obveza čuvati sjećanja na sve heroje koji su dali svoje živote za slobodu. Ovaj način odnosa prema žrtvama može biti primjer mnogima kako države i nakon 74 godine odaju počast svojim herojima", rekao je ministar obrane.
Krstičević je istaknuo kako Hrvatska vojska vodi računa i brine se o stradalima u Drugom svjetskom ratu i Domovinskom ratu.
"Jasno da smo danas saveznici i prijatelji, isto kao što smo bili i prije 74 godine. Danas smo zajedno u NATO-u i zajednički gradimo mir i slobodu na ovim prostorima", zaključio je.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/krsticevic-nahvalio-partizane/2005913.aspx
Komemoraciji održanoj u organizaciji američkog i britanskog veleposlanstva nazočili su i američki veleposlanik Robert Kohorst, zamjenik britanskog veleposlanika Peter Clements, gradonačelnik Visa Ivo Radica kao i predstavnici Ministarstva hrvatskih branitelja koji su odali počast poginulim američkim i britanskim vojnicima.
"Zajedno s našim strateškim partnerima Sjedinjenim Američkim Državama i Velikom Britanijom odali smo počast američkim i britanskim vojnicima poginulim u Drugom svjetskom ratu. S posebnim pijetetom sjećamo se svih poginulih i naša je obveza čuvati sjećanja na sve heroje koji su dali svoje živote za slobodu. Ovaj način odnosa prema žrtvama može biti primjer mnogima kako države i nakon 74 godine odaju počast svojim herojima", rekao je ministar obrane.
Krstičević je istaknuo kako Hrvatska vojska vodi računa i brine se o stradalima u Drugom svjetskom ratu i Domovinskom ratu.
"Jasno da smo danas saveznici i prijatelji, isto kao što smo bili i prije 74 godine. Danas smo zajedno u NATO-u i zajednički gradimo mir i slobodu na ovim prostorima", zaključio je.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/krsticevic-nahvalio-partizane/2005913.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Krstičević nahvalio partizane
Amerikanci su u Drugom svjetskom ratu bili saveznici samo i isključivo s partizanima koji su se tada borili na ovom području. Krstičević, koji govori u prvom licu množine, ne spominje izravno partizane, ali jasno je da misli na njih jer jednostavno nema na koga drugoga.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
veber-
2014-12-30
JNA oficir...Deboto se neki put čudi kao da je HDZ zbilja nastao od potomaka Crne legije...
darth_vader-
2014-04-17
ma to ide više eri und ag iz slovenije.
neka je njihov, udbaš, ercegovine sin.
neka je njihov, udbaš, ercegovine sin.
2014-12-30
Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
veber wrote:pa jna kadar. i kadijević isto.
Da JNA - Tudjman, Bobetko, Lošo, Perešin................................nastaviti slijed
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
I ti si sin UDBA-ša i Partizana................Prekini lagati više tu
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
mojima tvoji i sorini sve oduzeli. u bazenu ovce čuvali.Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
ali nisi još odgovorio kako si dobio stan?
2014-12-30
Za info tebi i udbaškom sinu Veberu, ja sam "bleiburgški sin".Yehudim wrote:Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
2016-07-22
Ukra, nego šta.veber wrote:mojima tvoji i sorini sve oduzeli. u bazenu ovce čuvali.Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
ali nisi još odgovorio kako si dobio stan?
2016-07-22
He,he,he... "cvece"... :)Eroo wrote:Za info tebi i udbaškom sinu Veberu, ja sam "bleiburgški sin".Yehudim wrote:Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
Eroo wrote:Za info tebi i udbaškom sinu Veberu, ja sam "bleiburgški sin".Yehudim wrote:Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
Jel ustaški ili četnički?
crvenkasti-
2014-04-17
Udbaški.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Za info tebi i udbaškom sinu Veberu, ja sam "bleiburgški sin".Yehudim wrote:Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
2016-07-22
Hehehee...Zbunjen ili lud?Eroo wrote:Udbaški.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Za info tebi i udbaškom sinu Veberu, ja sam "bleiburgški sin".Yehudim wrote:Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
Obratite pažnju na njegovo "I ti si...". Znači, ja jesam ali si i ti.
2016-07-22
Stanojko wrote:He,he,he... "cvece"... :)Eroo wrote:Za info tebi i udbaškom sinu Veberu, ja sam "bleiburgški sin".Yehudim wrote:Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
kaj ti fufljaš? ''cvieće'' su balije ... khm .... muslići .... no.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
tako si se uselio u stan.Eroo wrote:Za info tebi i udbaškom sinu Veberu, ja sam "bleiburgški sin".Yehudim wrote:Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
kada si postao član partije? u srednjoj, mostarskoj?
po zadatku te u lj na bauštelu poslali.
2014-12-30
Ništa je to kako si se ti uselija u kuću s bazenom...To su dobivale samo velike udbaške mrcine.veber wrote:tako si se uselio u stan.Eroo wrote:Za info tebi i udbaškom sinu Veberu, ja sam "bleiburgški sin".Yehudim wrote:Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
Koliko je tvojih zato bilo potamanjeno?
2016-07-22
hehehehe, sančo. ti nisi za struju čuo dok u lj nisi došao.Eroo wrote:Ništa je to kako si se ti uselija u kuću s bazenom...To su dobivale samo velike udbaške ribe.veber wrote:tako si se uselio u stan.Eroo wrote:Za info tebi i udbaškom sinu Veberu, ja sam "bleiburgški sin".Yehudim wrote:Eroo wrote:Udbaš Veber, udbaški sin, si opet pere obiteljsku nečistu savjest...
a tvoji i sorini izbacili moje 45e pa u bazenu ovce držali. jebga, hoće to vama s kamena.
nego nisi rekao od kuda ti stan?
znamo da si ga maznuo, no daj reci to.
opančaru.
2014-12-30
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tko spomene partizane ili ustaše - 500 kuna kazne
» Vojković:Plenkoviću i Kolindo, ugledajte se na partizane
» Pred našim očima domobrani u jesen 1944. prelaze u partizane
» Trump nahvalio fašista Orbana u Bijeloj kući
» Dodik čestitao Trumpu jer ga je Senat oslobodio optužbi, nahvalio ga je
» Vojković:Plenkoviću i Kolindo, ugledajte se na partizane