Krstičević part 666
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Krstičević part 666
https://www.index.hr/vijesti/clanak/krsticevic-za-136000-kuna-dobio-dva-stana-od-160-kvadrata-u-centru-zagreba/2183248.aspx
Dakle, stanove koje smo kao porezni obveznici, posredstvom MORH-a, platili 2.202.050,30 kuna i potom mu ih prodali za 136.176,10 kuna,
Dakle, stanove koje smo kao porezni obveznici, posredstvom MORH-a, platili 2.202.050,30 kuna i potom mu ih prodali za 136.176,10 kuna,
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Re: Krstičević part 666
Aha, zato je znači pobjegao a ne zbog padajućih aviona. Znao da su iskopali ovo i da je pitanje dana kada će u javnost.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
u ulici Nova Ves.
prestižnoj. svatko danas ima tipkovnicu.
prestižnoj. svatko danas ima tipkovnicu.
2014-12-30
Nova Ves danas |
Nova Ves je ime ulice na zagrebačkom Gornjem gradu, koja povezuje Kaptol i Gupčevu Zvijezdu. Ulica je zadržala stari zagrebački štih i jedna je od najljepših i najživopisnijih u Gradu. U njoj se nalazi jedan od najbolje interpoliranih stambeno poslovnih kompleksa u Gradu - Kaptol centar, u kojem se nalazi i javna garaža. Kroz ulicu prolazi autobusna linija 105, koja vozi na liniji Britanski trg - Kaptol. |
Povijest Nove Vesi |
Nova Ves je bilo kolonizacijsko naselje zagrebačkog Kaptola, a osnovano je u 14. stoljeću. Isprva se zvalo Lepa Ves, a toponim se sačuvao do danas. |
Guest- Guest
...Potpisali su ga u ime MORH-a obnašatelj dužnosti pomoćnika ministra obrane Ljubo Ćesić Rojs....
Sinergija & jamljivanje
Sinergija & jamljivanje
Praksa je iopet pokazala da vel'ki domoljub = još veći lopov
Last edited by catabbath on Wed 20 May - 18:29; edited 1 time in total
catabbath-
2015-08-22
cudna mi cuda..zato sam ja Rodoljub..catabbath wrote:Praksa je ipet pokazala da domoljub = lopov
Guest- Guest
ljubo je zakon.mutava baštarda wrote:...Potpisali su ga u ime MORH-a obnašatelj dužnosti pomoćnika ministra obrane Ljubo Ćesić Rojs....
Sinergija & jamljivanje
ma koji zakon, legenda.
2014-12-30
Poznajem zg dovoljno da znam šta je centar...
Te da se u ovom slučaju, kao i u bezbroj slučajeva istog nakladnika, radi o fake news...
Te da se u ovom slučaju, kao i u bezbroj slučajeva istog nakladnika, radi o fake news...
čekamo očitanje recentnog novinara koji će nam pojasnit da je bero=pero i da je kradezej samo dobrovoljna i karitativna stranka.catabbath wrote:Praksa je iopet pokazala da vel'ki domoljub = još veći lopov
2014-12-30
ljudi iz sjene..nevidljivi..sve potpisuju...mutava baštarda wrote:...Potpisali su ga u ime MORH-a obnašatelj dužnosti pomoćnika ministra obrane Ljubo Ćesić Rojs....
Sinergija & jamljivanje
Guest- Guest
neuki je vjerovatno htio naglasiti elitnost ulice..mozda i najstarija u Zegeju,uglavnom cijene su paprene tamo,kao i u Tkalci i na Pantovcaku..T. wrote:Poznajem zg dovoljno da znam šta je centar...
Guest- Guest
ne znači centar da je elitni kraj.T. wrote:Poznajem zg dovoljno da znam šta je centar...
recimo zapad gdje imam kuću postao je prije 20g elitni kraj.
vinogradi nestali, na poljima nikle kuće s bazenima, teniskim terenima. vrijednost otišla u pm.
2014-12-30
daj probaj barem se raspitati, uguglati, prije nego što napišeš.Legendovich wrote:neuki je vjerovatno htio naglasiti elitnost ulice..mozda i najstarija u Zegeju,uglavnom cijene su paprene tamo,kao i u Tkalci i na Pantovcaku..T. wrote:Poznajem zg dovoljno da znam šta je centar...
najstarija ulica u zg je ilica. od kvartova kaptol, medveščak i črnomerec.
2014-12-30
nova ves je gornji grad i to praktički i je centar. na kaptol pljuneš sa prozora a do trga dvije minute pješke.
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ode Provizojko Krstičević
» Krstičević nahvalio partizane
» krstičević persona non grata
» Krstičević je jako emotivan
» časni čovjek Provizorko Krstičević
» Krstičević nahvalio partizane
» krstičević persona non grata
» Krstičević je jako emotivan
» časni čovjek Provizorko Krstičević