Časni čovjek Damir Krstičević
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Časni čovjek Damir Krstičević
“Žao mi je što je ministar tako emotivno reagirao”
Na traženje novinara još je jednom pojasnila svoju izjavu da je vojska mogla doći ranije.
“Moje mišljenja je da je vojska mogla ranije izaći, ali rekla sam da ću konačno mišljenje dati na terenu, u Splitu. Žao mi je što je ministar tako emotivno reagirao, međutim mislim da je to bila i časna reakcija jer je mislio da ga netko proziva na odgovornost, ali voljela bih da smo razgovarali. Izvješća od sinoć bila su telefonska, parcijalna i medijska, a što se tiče reakcija oružanih snaga, odradili su sjajan posao”, rekla je Grabar Kitarović. Nije se čula s Krstičevićem.
Očekuje da povuče ostavku.
https://narod.hr/hrvatska/grabar-kitarovic-zao-mi-je-sto-je-ministar-krsticevic-tako-emotivno-reagirao-izjava-nije-bila-uperena-protiv-njega
Na traženje novinara još je jednom pojasnila svoju izjavu da je vojska mogla doći ranije.
“Moje mišljenja je da je vojska mogla ranije izaći, ali rekla sam da ću konačno mišljenje dati na terenu, u Splitu. Žao mi je što je ministar tako emotivno reagirao, međutim mislim da je to bila i časna reakcija jer je mislio da ga netko proziva na odgovornost, ali voljela bih da smo razgovarali. Izvješća od sinoć bila su telefonska, parcijalna i medijska, a što se tiče reakcija oružanih snaga, odradili su sjajan posao”, rekla je Grabar Kitarović. Nije se čula s Krstičevićem.
Očekuje da povuče ostavku.
https://narod.hr/hrvatska/grabar-kitarovic-zao-mi-je-sto-je-ministar-krsticevic-tako-emotivno-reagirao-izjava-nije-bila-uperena-protiv-njega
Guest- Guest
Re: Časni čovjek Damir Krstičević
..pa ja odavno tvrdim da je krsticevic tamo najbolji ministar..samo steta okruzen je neznalicama i folerima...naravno ti su najpogodniji da ih se zrtvuje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
županijski vatrogasni zapovjednik tvrdi da je dzus izvijestio o potrebi angažiranja vojske na požarištu oko 10 sati....
general šundov tvrdi da su obavijest od dzus-a zaprimili oko 15.30 sati....
vojska je bila na požarištu oko 16 sati.....
jedino što se pogrešna osoba našla prozvanom, a prava osoba o svemu šuti, te nitko ne postavlja pitanje zašto je dzus-u trebalo 5-6 sati da o potrebi slanja vojske na teren obavijesti glavni stožer.....
jedino što se pogrešna osoba našla prozvanom, a prava osoba o svemu šuti, te nitko ne postavlja pitanje zašto je dzus-u trebalo 5-6 sati da o potrebi slanja vojske na teren obavijesti glavni stožer.....
Krstičević dobro reketari državu prek KING ICT-a. Provizojko mu srednje ime.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ako to nije sabotaža onda ja ne znam šta je...Totenkopf wrote:županijski vatrogasni zapovjednik tvrdi da je dzus izvijestio o potrebi angažiranja vojske na požarištu oko 10 sati....
To su isti ljudi koji su crtali kukasti križ na Poljudu, a onda su primjer istraživali organizatori crtanja.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Orjuna, dobro je rekla umjetna trepavica. Dragan Lozančić je krivac.
2017-03-21
PS: Ako utvrdite tko je organizirao crtanje kukastog križa saznat ćete i tko su saboteri.
Eva_ wrote:Krstičević dobro reketari državu prek KING ICT-a. Provizojko mu srednje ime.
to si ga ti smislila ili tvoji nalogodavci... dokaži da je primio proviziju...
Guest- Guest
Ostojić zna zasigurno, a za Lozančića nemam dokaza. ...A Orepić je preglup za takve stvari.Eva_ wrote:Orjuna, dobro je rekla umjetna trepavica. Dragan Lozančić je krivac.
Last edited by Eroo on 19/7/2017, 09:26; edited 1 time in total
2016-07-22
Cijeli ZG zna, pitaj u svakom ministarstvu tko im je main supplier IT sw. Ti si zbilja teška Hlebinka. Vjeronauk je ostavil trajne posljedice.metilda wrote:Eva_ wrote:Krstičević dobro reketari državu prek KING ICT-a. Provizojko mu srednje ime.
to si ga ti smislila ili tvoji nalogodavci... dokaži da je primio proviziju...
2017-03-21
Eva_ wrote:Ima zato Lozančić, film dapače.
Kad se utvrdi tko su "majstori procedure" od 6 sati, znat će se i što rade i neki portali,
skupa sa njihovim "sendvičarima" na društvenim mrežama. Ti nisi u HR, što je dobro za te.
2016-07-22
Ravnatelj Državnog ureda zaštitu i spašavanje (DUZS) Dragan Lozančić u utorak navečer je izjavio kako je DUZS sudjelovao u “aktivnostima upućivanja zahtjeva da se i Oružane snage RH uključe u gašenju požara na splitskom području”, ali da je odluka o tom zahtjevu donesena u ponedjeljak poslije podne, a ne ujutro.
“Mi smo koordinirali aktivnosti sa splitsko-dalmatinskim županijskim vatrogasnim zapovjednikom Draženom Glavinom, glavnim vatrogasnim zapovjednikom RH Slavkom Tucakovićem i s vojskom i tražili smo od vojske da se uključi u borbi protiv požara”. rekao je Lozančić novinarima nakon sastanka u splitskom područnom uredu DUZS-a, kojem je nazočila i predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar Kitarović.
Na novinarski upit gdje je nastao zastoj u pozivu vojsci pošto županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina izjavio da je poziv vojsci za pomoć u gašenju požara na splitskom području upućen u ponedjeljak u 10 sati, a ministar obrane Damir Krističević rekao kako je taj poziv dobio “znatno kasnije”, Lozančić je rekao kako je s tim pozivom “stvar u retorici”.
“Mislim da je vojska bila spremna ujutro (u ponedjeljak) ali smo tek poslijepodne u ponedjeljak, kad smo se konzultirali sa županijskim vatrogasnim zapovjednikom (Glavinom) i glavnim vatrogasnim zapovjednikom (Tucakovićem), donijeli odluku da bi bilo dobro prihvatiti pomoć Hrvatskih oružanih snaga”, objasnio je Lozančić.
Na upit kakva je procedura za poziv vojsci da se uključi u gašenju požara, Lozančić je kazao da kako je lokalna samouprava ta koja zaključuje treba li joj pomoć. “Nakon toga lokalna samouprava angažira Državni ured za zaštitni spašavanje (DUZS) koji onda postupa prema Hrvatskim oružanim snagama, odnosno Ministarstvu obrane”, objasnio je Lozančić.
----------------------------------------------------------------------------------
dakle, glavni vatrogasac traži pomoć vojske u 10 sati ujutro, te nakon 5-6 sati konzultacija s istim (koji je već zatražio pomoć), dzus proslijeđuje obavijest glavnom stožeru....
“Mi smo koordinirali aktivnosti sa splitsko-dalmatinskim županijskim vatrogasnim zapovjednikom Draženom Glavinom, glavnim vatrogasnim zapovjednikom RH Slavkom Tucakovićem i s vojskom i tražili smo od vojske da se uključi u borbi protiv požara”. rekao je Lozančić novinarima nakon sastanka u splitskom područnom uredu DUZS-a, kojem je nazočila i predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar Kitarović.
Na novinarski upit gdje je nastao zastoj u pozivu vojsci pošto županijski vatrogasni zapovjednik Dražen Glavina izjavio da je poziv vojsci za pomoć u gašenju požara na splitskom području upućen u ponedjeljak u 10 sati, a ministar obrane Damir Krističević rekao kako je taj poziv dobio “znatno kasnije”, Lozančić je rekao kako je s tim pozivom “stvar u retorici”.
“Mislim da je vojska bila spremna ujutro (u ponedjeljak) ali smo tek poslijepodne u ponedjeljak, kad smo se konzultirali sa županijskim vatrogasnim zapovjednikom (Glavinom) i glavnim vatrogasnim zapovjednikom (Tucakovićem), donijeli odluku da bi bilo dobro prihvatiti pomoć Hrvatskih oružanih snaga”, objasnio je Lozančić.
Na upit kakva je procedura za poziv vojsci da se uključi u gašenju požara, Lozančić je kazao da kako je lokalna samouprava ta koja zaključuje treba li joj pomoć. “Nakon toga lokalna samouprava angažira Državni ured za zaštitni spašavanje (DUZS) koji onda postupa prema Hrvatskim oružanim snagama, odnosno Ministarstvu obrane”, objasnio je Lozančić.
----------------------------------------------------------------------------------
dakle, glavni vatrogasac traži pomoć vojske u 10 sati ujutro, te nakon 5-6 sati konzultacija s istim (koji je već zatražio pomoć), dzus proslijeđuje obavijest glavnom stožeru....
Laže selo.Eroo wrote:Eva_ wrote:Ima zato Lozančić, film dapače.
Kad se utvrdi tko su "majstori procedure" od 6 sati, znat će se i što rade i neki portali,
skupa sa njihovim "sendvičarima" na društvenim mrežama. Ti nisi u HR, što je dobro za te.
2017-03-21
što kazati, nego moliti dzus da ubuduće ne spašava nikoga i ništa......
jer potrošiti 5-6 sati na konzultacije u situaciji prirodne katastrofe koja prijeti drugom najvećem gradu u hrvatskoj, ne može se nazvati nikako drugačije nego katastrofom.....
sad, tko je tu osobno zakazao, zakasnio i tome sl., ostaje tek za utvrditi.....
jer potrošiti 5-6 sati na konzultacije u situaciji prirodne katastrofe koja prijeti drugom najvećem gradu u hrvatskoj, ne može se nazvati nikako drugačije nego katastrofom.....
Lozančića je trebalo umirovit da ne uzrujava iskvarcanu, ali jebiga ne da Buzin. On je ipak i njihov državljanin. Vrlo složena situation.Totenkopf wrote:Ravnatelj Državnog ureda zaštitu i spašavanje (DUZS) Dragan Lozančić u utorak navečer je izjavio kako je DUZS sudjelovao u “aktivnostima upućivanja zahtjeva da se i Oružane snage RH uključe u gašenju požara na splitskom području”, ali da je odluka o tom zahtjevu donesena u ponedjeljak poslije podne, a ne ujutro.
2017-03-21
A-ha...samo je pitanje kojeg. Zna selo...Eva_ wrote:Ja na prvoj crti požarišta...
2016-07-22
Trebal je Buzin dat approval, ali je Giulietta bila u Veneziji na pedikuri pa se sve oteglo.Totenkopf wrote:što kazati, nego moliti dzus da ubuduće ne spašava nikoga i ništa......
2017-03-21
Ma svi smo naši (e) samo jaši.Eroo wrote:A-ha...samo je pitanje kojeg. Zna selo...Eva_ wrote:Ja na prvoj crti požarišta...
2017-03-21
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» časni čovjek Provizorko Krstičević
» Damir Krstičević ostaje ministar obrane!
» Je li Damir Vandjelic umjereni konzervativac,branitelj,logoras,uspjesan poslovni covjek oko kojeg bi se desnica mogla okupiti?!
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
» Damir Krstičević ostaje ministar obrane!
» Je li Damir Vandjelic umjereni konzervativac,branitelj,logoras,uspjesan poslovni covjek oko kojeg bi se desnica mogla okupiti?!
» Mesić ima svog favorita za predsjednika-Miroslava:Mnogi će se iznenaditi što će taj čovjek napravitisto-ce-taj-covjek-napraviti156
» Taj čovjek... Ma mislim, čovjek, crnac neki
Page 1 of 5