ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU. - Page 9 Empty Re: I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.

Post by Painkiller 17/9/2015, 01:44

tre911 wrote:
Painkiller wrote:
 hvala na komplimentima, no toga će biti u nekom većem vremenskom razdoblju svugdje prije ili kasnije no ovdje je to ziher i ta razdoblje su veoma kratka između  tih napada. Ovdje se radi o sukobu civilizacija, oni su jednostavno našli rupu u kršćanskom gardu( samilost ) i kroz njega nas udaraju i nokautiraju, zapad jednostavno nije sprema na ovu vrstu borbe. Ovdje se moraju postaviti kriteriji ma kako bili bolni ili nehumani općenito za nekoga u ovom trenutku. Stvar je jednostavna, uđe ti u RH 800 ratno sposobnih muškaraca, dvijesto žena i dvjesto djece. Reci mi koja je to matematika? reci mi zašto ti ratno sposobni muškarci nisu ostali braniti svoje? zašto ne odu u saudijsku arabiju? zašto ne odu u tursku? zašto ne odu u Iran? Nigeriju.......zašto su svi navalili u evropu?
Zašto su navalili u Europu ... a gdje će... iran, Nigeriju...Ako bježiš bježiš kvalitetno ili si budala.
Za vrijeme rata kod nas zašto izbjeglice nisu preplavile Sloveniju i Mađarsku ?
Milioni izbjeglica su ostali u okolnim zemljama, kao što je najveći dio izbjeglica iz BiH ostao kod nas... A oni koji su odlučili bježati dalje - gdje su išli? Većina je preskočila Sloveniju i Mađarsku...
Za vrijeme krvavih sukoba s Muslimanima u BiH, mi smo im hranili roditelje, žene i djecu u Hrvatskoj. Da te citiram još jednom: "oni su jednostavno našli rupu u kršćanskom gardu( samilost )". Da li ti je žao zbog toga ?
Dokle god imam tu "rupu u gardu" (samilost) i jesam kršćanin. Bez toga sam što ? Vjerski fanatik ?
ne, Bog ti je dao i odgovornost da braniš svoje, da braniš obitelj, da braniš vrijednosti i zemlju gdje si ponikao a to se sada događa kao i 91 samo su drugačiji parametri. Gdje su muslimani u cijeloj toj priči, zašto ne brane svoje, zar im nije potrebno samo malo mira kad već bježe od rata? ja nisam bježao i blagoslovljen svaki dan mira koji sam proveo sa svojima pa se vratio natrag na bojište, zašto se muslimani tako ne ponašaju, zar im nije dovoljan mir u nigeriji ili turskoj kada već bježe od rata?Iran? Saudijska Arabija? Katar? Ujedinjeni Arapski Emirati?zašto baš u srce kršćanstvai zašto to čine 2/3 muških sposobnih za rat?  Ovo je puno više od izbjegličke krize kada su u stanju izložiti pogibelji vlastitu djecu samo da se dočepaju njemačke ili danske ili norveške. Svaki otac ili majka bi tražili siguran put prema nekoj mirnijoj zemlji upravo zbog svoje djece a gledaj njih što rade? izrabljuju mrtvo djete u politikantske svrhe da im se smiluje evropa a reci mi gdje je samilost za 460 djece poginulih u DR(od toga barem trećina ubijena, ne poginula)? Zar Bog od nas traži da sebe ponižavamo a druge uzdižemo, zar ti nije dao dostojanstvo( ako sam kriv dokaži, ako nisam zašto me udaraš)? ne, ne kajem se zbog toga što sam kršćanin i to ću ostati do kraja života ali isto tako neću dozvoliti (koliko je u mojoj moći) da mi neko u srcu moje zemlje nameće zakone i pravila koja se kose sa vjerom mojih otaca, da mi neko ugrožava obitelj i zemlju, da ugrožava moje sunarodnjake, da omalovažava sve one koji su stoljećima proljevali krv za ovu zemlju i vjernost Isusu Kristu.
Lijepo rečeno. Trebao si biti propovjednik.
Oprosti na cinizmu,
Mediji nam serviraju jednu priču , stvarnost može biti drugačija. Ne poznam dovoljno prilike da bih tako olako osuđivao.
Ako gledamo samo hrvatske medije, samilost trebamo imati, što se djece tiče, samo za Aleksandru Zec. Ako promatramo samo medije, ne možemo baš imati pravu sliku. Možda treba ipak mao pričekati i vidjeti o kakvim se ljudma u stvari radi.
Muslimani ko i kršćani. Zar nismo relativno nedavno najebali i od kršćanske braće, kao i od muslimana.
Očito su i muslimani "braća" kao što su i svi kršćani "braća". Rokamo se svako malo.
Ako okažem samilost prema nekome, bez obzira na vjeru i naciju, zar se time ponižavam ?
A što je najgore - krivi smo. Doduše posredno. Mi smo Titovi, tito je naš. Mi smo NATO-vi, NATO je naš.
Da li se stvarno osjećaš ugroženo. Je li ti život u opasnosti, Je li život tvoje djece u opasnosti ? Ako je reci. ("Nisam vratio oružje u MUP, nisam vratio, nisam glup" Živjeli vinkovački karikaturisti i rokeri 100 godina :-). Razvućemo bodljikavu žicu. Moram reći gazdi da uloži lovu u kupovinu bodljikave žice. Uskoro bi moglo doći do samnjena zaliha na europskoj razini... zarada zagarantirana .-)
Ljudi hoće proći prema Njemačkoi i Švedskoj. Ne žele ostati kod nas. Ne žele, možda za sada, islamsku državu na našem teritoriju.
Možda dolazi sukob civilizacija. Imali smo sukob civilizacija 400 godina. Završio je prije jednog stoljeća i ostavio nam bosnu u amanet :-)
Možda počinje novi ciklus.
Ali ljudi nemaju oružj, idu sa ženama i djecom. Da nije pizda Mađara ne bi uopće skrenuli ovamo. Prerano je da "stanemo na branik domovine".

Painkiller

2014-04-27

Back to top Go down

I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU. - Page 9 Empty Re: I TO JE TO.TO JE TO. IMAMO TISUČU.

Post by Guest 17/9/2015, 01:51

Mi trebamo samo proslijediti Europi, a oni će valjda/možda već shvatiti - shvatiti onih 500 godina sranja u puno ekstremnijem obliku kad već govore zašto su ljudi na Balkanu polubarbari, primitivci i sl. Shvatit će s njima. Nije to toliko zlo. Nije u pitanju Mehmed II. Osvajač i/ili Sulejman Veličanstveni, ali Bože moj... Poslije ako bude prilike pjevat će se "Ovo mi je škola".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Painkiller 17/9/2015, 01:54

RayMabus wrote:FARIZEJSTVO – LICEMJERJE
Lijepo objašnjeno. Doduše, pitanje je bilo retoričko ;-)

Gledam opet one snimke sa TV-a i tražim među izbjeglicama/imigrantima farizeje da pdam' idem da ih izbacujem...
Ne nađoh ih.
Pa onda dođe neki sumnjivi likovi, nekakvi ranko, Vesna, nešto prilčaju. Pa onda neka emisija "Otvoreno", sve neki likovi čudni...
Pa neki Kurci, palci; pa neka baba koja malo glumi dobru vilu, malo joj izrastu brčići. Pa se neki Mađar pjeni, ja mislio Jelačić opet poveo vojsku na Peštu, kad ono "mini Gaza"...

Painkiller
Painkiller

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by bugati_2 17/9/2015, 02:02

Antif_No1 wrote:Na ulazu u Republiku Hrvatsku,muslimanskim emigrantima treba dijeliti letke s karikaturama proroka Muhameda.Oni koji se budu smijali mogu dobiti prolaz i azil a oni koji podivljaju odmah natrag s njima u majčicu Srbiju.
To je tek prva tisuća.
 A biće toga i još,,,i još....i opet još,,,,,,
bugati_2
bugati_2

2014-11-16

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2015, 02:28

Painkiller wrote:
tre911 wrote:
Painkiller wrote:
 hvala na komplimentima, no toga će biti u nekom većem vremenskom razdoblju svugdje prije ili kasnije no ovdje je to ziher i ta razdoblje su veoma kratka između  tih napada. Ovdje se radi o sukobu civilizacija, oni su jednostavno našli rupu u kršćanskom gardu( samilost ) i kroz njega nas udaraju i nokautiraju, zapad jednostavno nije sprema na ovu vrstu borbe. Ovdje se moraju postaviti kriteriji ma kako bili bolni ili nehumani općenito za nekoga u ovom trenutku. Stvar je jednostavna, uđe ti u RH 800 ratno sposobnih muškaraca, dvijesto žena i dvjesto djece. Reci mi koja je to matematika? reci mi zašto ti ratno sposobni muškarci nisu ostali braniti svoje? zašto ne odu u saudijsku arabiju? zašto ne odu u tursku? zašto ne odu u Iran? Nigeriju.......zašto su svi navalili u evropu?
Zašto su navalili u Europu ... a gdje će... iran, Nigeriju...Ako bježiš bježiš kvalitetno ili si budala.
Za vrijeme rata kod nas zašto izbjeglice nisu preplavile Sloveniju i Mađarsku ?
Milioni izbjeglica su ostali u okolnim zemljama, kao što je najveći dio izbjeglica iz BiH ostao kod nas... A oni koji su odlučili bježati dalje - gdje su išli? Većina je preskočila Sloveniju i Mađarsku...
Za vrijeme krvavih sukoba s Muslimanima u BiH, mi smo im hranili roditelje, žene i djecu u Hrvatskoj. Da te citiram još jednom: "oni su jednostavno našli rupu u kršćanskom gardu( samilost )". Da li ti je žao zbog toga ?
Dokle god imam tu "rupu u gardu" (samilost) i jesam kršćanin. Bez toga sam što ? Vjerski fanatik ?
ne, Bog ti je dao i odgovornost da braniš svoje, da braniš obitelj, da braniš vrijednosti i zemlju gdje si ponikao a to se sada događa kao i 91 samo su drugačiji parametri. Gdje su muslimani u cijeloj toj priči, zašto ne brane svoje, zar im nije potrebno samo malo mira kad već bježe od rata? ja nisam bježao i blagoslovljen svaki dan mira koji sam proveo sa svojima pa se vratio natrag na bojište, zašto se muslimani tako ne ponašaju, zar im nije dovoljan mir u nigeriji ili turskoj kada već bježe od rata?Iran? Saudijska Arabija? Katar? Ujedinjeni Arapski Emirati?zašto baš u srce kršćanstvai zašto to čine 2/3 muških sposobnih za rat?  Ovo je puno više od izbjegličke krize kada su u stanju izložiti pogibelji vlastitu djecu samo da se dočepaju njemačke ili danske ili norveške. Svaki otac ili majka bi tražili siguran put prema nekoj mirnijoj zemlji upravo zbog svoje djece a gledaj njih što rade? izrabljuju mrtvo djete u politikantske svrhe da im se smiluje evropa a reci mi gdje je samilost za 460 djece poginulih u DR(od toga barem trećina ubijena, ne poginula)? Zar Bog od nas traži da sebe ponižavamo a druge uzdižemo, zar ti nije dao dostojanstvo( ako sam kriv dokaži, ako nisam zašto me udaraš)? ne, ne kajem se zbog toga što sam kršćanin i to ću ostati do kraja života ali isto tako neću dozvoliti (koliko je u mojoj moći) da mi neko u srcu moje zemlje nameće zakone i pravila koja se kose sa vjerom mojih otaca, da mi neko ugrožava obitelj i zemlju, da ugrožava moje sunarodnjake, da omalovažava sve one koji su stoljećima proljevali krv za ovu zemlju i vjernost Isusu Kristu.
Lijepo rečeno. Trebao si biti propovjednik.
Oprosti na cinizmu,
Mediji nam serviraju jednu priču , stvarnost može biti drugačija. Ne poznam dovoljno prilike da bih tako olako osuđivao.
Ako gledamo samo hrvatske medije, samilost trebamo imati, što se djece tiče, samo za Aleksandru Zec. Ako promatramo samo medije, ne možemo baš imati pravu sliku. Možda treba ipak mao pričekati i vidjeti o kakvim se ljudma u stvari radi.
Muslimani ko i kršćani. Zar nismo relativno nedavno najebali i od kršćanske braće, kao i od muslimana.
Očito su i muslimani "braća" kao što su i svi kršćani "braća". Rokamo se svako malo.
Ako okažem samilost prema nekome, bez obzira na vjeru i naciju, zar se time ponižavam ?
A što je najgore - krivi smo. Doduše posredno. Mi smo Titovi, tito je naš. Mi smo NATO-vi, NATO je naš.
Da li se stvarno osjećaš ugroženo. Je li ti život u opasnosti, Je li život tvoje djece u opasnosti ? Ako je reci. ("Nisam vratio oružje u MUP, nisam vratio, nisam glup" Živjeli vinkovački karikaturisti i rokeri 100 godina :-). Razvućemo bodljikavu žicu. Moram reći gazdi da uloži lovu u kupovinu bodljikave žice. Uskoro bi moglo doći do samnjena zaliha na europskoj razini... zarada zagarantirana .-)
Ljudi hoće proći prema Njemačkoi i Švedskoj. Ne žele ostati kod nas. Ne žele, možda za sada, islamsku državu na našem teritoriju.
Možda dolazi sukob civilizacija. Imali smo sukob civilizacija 400 godina. Završio je prije jednog stoljeća i ostavio nam bosnu u amanet :-)
Možda počinje novi ciklus.
Ali ljudi nemaju oružj, idu sa ženama i djecom. Da nije pizda Mađara ne bi uopće skrenuli ovamo. Prerano je da "stanemo na branik domovine".
Ne bojim se rata, ne bojim se oružja, ne bojim se gledati neprijatelja u oči. Bojim se terorizma, bojim se likova koji nagovore djevojčicu od 15 godina da zakolje majku, bojim se da mi djete neka budaletina ne ubije dok čeka autobus kad ide u školu, bojim se da mi ženu ne ubije lik opasan dinamitom jer je zaključio da mu je neko sestru krivo pogledao, bojim se likova koji bježe od "rata" prije svoje djece i žene, bojim se spodoba koji šalju svoje ljude kao kamikaze, bojim se da budem nemoćan dok mi islamist(četnik, bilo ko) sjeće glavu jer sam kršćanin..........Ne znam jesi li pisao na net.hr tamo sam predvidio mnoge stvari koje su se ostvarile, tamo sam napisao o miroljubivim homosexualcima koji su bili samo za to da ih se ne proganja i da im se priznaju ljudska prava(kao da ih nisu imali)(pogledaj bez cenzure)  http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/ tamo sam napisao da će se incest ozakoniti prema istim parametrima o ljubavi sa kojom su homosexualci otvorili vrata, tamo sa napisao i da će zofilija i nekrofilija biti usvojeni po istim parametrima kao i predhodne devijacije...............ista stvar je sa današnjim izbjeglicama, svi su nevini divni krasni i bogobojazni a već sutra će mahati isilovim zastavama(postoji tema ovdje o tome) i zahtjevati šerijat, ubijati po metroima,nagovarati djecu na samoubilačke napade, djecu da kolju roditelje.....pokušati ću ovako, jesam li ja glup ako učinim "prijatelju" uslugu koja mu je životno važna i odem za njega to uraditi iako znam da će on u mojoj kući napraviti štetu jer je već to više puta učinio? dakle imamo primjer gdje god su islamisti došli napravili su rusvaj pa te pitam jesam li ja kršćanin ako se rukovodeći generalno ovakvim obrascem ponašanja islamista oglušim na molbe iako znam da će me oni sjebati? jesam li kršćanin ako to ne učinim ili sam budala ako to učinim poznavajući ishod takvog scenarija?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2015, 02:40

RayMabus wrote:
Ja sam scientolog.

hahahahahahahahaha
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2015, 06:44

di yehudi on ima dobre informacije, navodno ih je 3000 tamo čekaju put za ZG
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi 17/9/2015, 06:49

Dobro si pogodio. Taman toliko 3 000 +- 1 000

mada će prije biti +
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2015, 07:44

kao nisu još registrirani i da je neka nervoza i napeta situacija u zraku.. daj bože da ih navali još 10 000
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/9/2015, 08:22

Dosad je u RH stiglo otprilike 5 000 izbjeglica. Oni od srijede ujutro pristižu u Hrvatsku autobusima iz Srbije nakon što su mađarske vlasti zatvorile granicu prema Srbiji.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-dugo-selo-jutros-vlakom-stiglo-800-izbjeglica-ukupno-ih-je-u-zemlji-5-000/842350.aspx

DOBRO JUTRO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 17/9/2015, 08:24

neoliberalni_placenik wrote:kao nisu još registrirani i da je neka nervoza i napeta situacija u zraku.. daj bože da ih navali još 10 000
10 k će ih biti sam danas. Za tjedan dan u HR ih bude i više od 100 k. Vijesti se brzo šire, HR je sigurna ruta, s veseljem ih se dočekuje i nema problema, osim onog da im iz HR nema van jer EU je zatvorila Schengen. Opet bolje i siromašna zemlja EU nego njihov Pakistan, Afganistan, Eritreja, Somalija i ostale zemlje 3. svijeta. Ovdje će imat od koga otet hranu i koga pojebat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by catabbath 17/9/2015, 08:31

Biti će zanimljivo kad se ovi počnu buniti i tražiti da idu dalje. Valjda će prvo stradati blesavi volonteri koji im pomažu i sl.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 17/9/2015, 08:32

SAMO TRPAJ.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by bugati_2 17/9/2015, 09:48

RayMabus wrote:SAMO TRPAJ.
Hrvatska  se uvalila do grla.
Po naredbi EU  ?
 Ili se sami njima uvlačimo ?
bugati_2
bugati_2

2014-11-16

Back to top Go down

Post by kaya 17/9/2015, 09:50

neoliberalni_placenik wrote:kao nisu još registrirani i da je neka nervoza i napeta situacija u zraku.. daj bože da ih navali još 10 000
bebe od mjesec dana  i gladne i gole žene se još nisu počele gađati  betonskim blokovima  kamenjem kao u mađarskoj znači..još malo pa budu, nek ih još koji put pitaju da kažu ime pa će se razljutiti
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 17/9/2015, 11:12

najprije pred slovensku granicu, pomoz Bog pa će janezi dati odjeb...i onda sve na jarun...Allah party u Akvarijusu

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 17/9/2015, 11:13

dawson wrote:Biti će zanimljivo kad se ovi počnu buniti i tražiti da idu dalje. Valjda će prvo stradati blesavi volonteri koji im pomažu i sl.
Pa pravilo je dosad bilo da izmoreni i gladni žene i djeca najprije odbijaju hranu i vodu a zatim siluju djelatnice koje volontiraju u tim raznim prihvatim centrima...zašto doduše žene i djeca imaju toliki libido neznam, ali kad je bal...
n_razbojnik
n_razbojnik

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by epikur37 17/9/2015, 13:14

Saće yoda otvoriti temu o islamizaciji Hrvatske...aj s muslimanima ste ionako saveznici ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 17/9/2015, 13:17

nove vijesti, zagrebački velesajam se puni izbjeglicama...trpaj!
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram 17/9/2015, 13:17

Jedino je bugi ozbiljno shvatio situaciju.Vec mu je pri kraju gradnja potleusice za migrante.
Medalja za humanost mu ne gine.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 17/9/2015, 13:21

dijagram wrote:Jedino je bugi ozbiljno shvatio situaciju.Vec mu je pri kraju gradnja potleusice za migrante.
Medalja za humanost mu ne gine.
Bugi je dobrica...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics