crko maršal
Page 10 of 17
Page 10 of 17 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 13 ... 17
Re: crko maršal
Samoodrživi razvoj + bonus tvoje kune uplaćene kroz silne poreze i doprinose.Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
Kucke ustaške zive ko kornjače
i ostali debelokosci
Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
Guest- Guest
Slabe ti imaš koristi od mojih u doprinose i poreze uplaćenih kuna, ko i tvoj šef kaj ima koristi od tebe i tvog cjelodnevnog forumašenja. Aha joj da...posle radnog vremena te nema, neki imaju strah od letenja, a ti od mužaEva_ wrote:Samoodrživi razvoj + bonus tvoje kune uplaćene kroz silne poreze i doprinose.Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
Guest- Guest
2017-03-21
Da sam bila umjesto Tite, Hrvatska bi danas bila Švicarska, bez ustaškog cvijeća i korova.
2017-03-21
Nije eva ustaška kučka, nemoj bit bezobraznaSora wrote:Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
i ostali debelokosci
Guest- Guest
To ti misliš. Tvoj porez puni moj budget:)Noor wrote:Slabe ti imaš koristi od mojih u doprinose i poreze uplaćenih kuna, ko i tvoj šef kaj ima koristi od tebe i tvog cjelodnevnog forumašenja. Aha joj da...posle radnog vremena te nema, neki imaju strah od letenja, a ti od mužaEva_ wrote:Samoodrživi razvoj + bonus tvoje kune uplaćene kroz silne poreze i doprinose.Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
2017-03-21
ajd Noorka bureke peci
Ovdje samo vrijeđaš ljude i ulaziš u njihove osobne zivote
I Odi sad slaviti s hassom
Ovdje samo vrijeđaš ljude i ulaziš u njihove osobne zivote
I Odi sad slaviti s hassom
...na koncu jna zajebala tita..da se nije upregla u velikosrpska kola..jbg...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:Nije eva ustaška kučka, nemoj bit bezobraznaSora wrote:Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
i ostali debelokosci
Ti si, citam sto pise GNJEC za tebe
A je ga zajebala. Živil je ko kralj.vuksadinare wrote:...na koncu jna zajebala tita..da se nije upregla u velikosrpska kola..jbg...
2017-03-21
Ak je tak drago mi je da ti pomažem da ne živiš na ulici ko uličarka, dost je kaj se tak ponašaš.Eva_ wrote:To ti misliš. Tvoj porez puni moj budget:)Noor wrote:Slabe ti imaš koristi od mojih u doprinose i poreze uplaćenih kuna, ko i tvoj šef kaj ima koristi od tebe i tvog cjelodnevnog forumašenja. Aha joj da...posle radnog vremena te nema, neki imaju strah od letenja, a ti od mužaEva_ wrote:Samoodrživi razvoj + bonus tvoje kune uplaćene kroz silne poreze i doprinose.Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
Guest- Guest
zajebala ga..razaraju vukovar i hrvatsku a nose jugoslavenske zastave sa zviojezdom petokrakom..jbg..i to ej ono cime ga se najvise napadaEva_ wrote:A je ga zajebala. Živil je ko kralj.vuksadinare wrote:...na koncu jna zajebala tita..da se nije upregla u velikosrpska kola..jbg...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
KAko kaze Balasevic, sve se mijenja i sve tece covjece ...vuksadinare wrote:...na koncu jna zajebala tita..da se nije upregla u velikosrpska kola..jbg...
NAjgore sto su koristili i dalje to JNA kako bi zamazali oci i zamglili stvari.
Cim je prva puska dodijeljena nocu tajno po srpskim selima, ta je Vojska prestala biti opcejugoslavenska a postala je srpska.
Jugoslavija ne moze opstati, uvijek ce je unsitii nacionalizam, kao sto ju je posljednji pput rastruio velikosrpski nacionalziam.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Samo ti puni proračun i ne talasajNoor wrote:Ak je tak drago mi je da ti pomažem da ne živiš na ulici ko uličarka, dost je kaj se tak ponašaš.Eva_ wrote:To ti misliš. Tvoj porez puni moj budget:)Noor wrote:Slabe ti imaš koristi od mojih u doprinose i poreze uplaćenih kuna, ko i tvoj šef kaj ima koristi od tebe i tvog cjelodnevnog forumašenja. Aha joj da...posle radnog vremena te nema, neki imaju strah od letenja, a ti od mužaEva_ wrote:Samoodrživi razvoj + bonus tvoje kune uplaćene kroz silne poreze i doprinose.Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
2017-03-21
Ah to, ma bar nisam izlapela smežurana alkosica, kao ti.Sora wrote:Noor wrote:Nije eva ustaška kučka, nemoj bit bezobraznaSora wrote:Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
i ostali debelokosci
Guest- Guest
vuksadinare wrote:zajebala ga..razaraju vukovar i hrvatsku a nose jugoslavenske zastave sa zviojezdom petokrakom..jbg..i to ej ono cime ga se najvise napadaEva_ wrote:A je ga zajebala. Živil je ko kralj.vuksadinare wrote:...na koncu jna zajebala tita..da se nije upregla u velikosrpska kola..jbg...
To si napisao vec sto puta
I dokazivano ti u cemu griješiš ..
Ajd sjedi JEDAN
To se zove zloupotreba simbola koji idejno nemaju veze sa onim za sto ih se koristi. Kao indijski kukasti kriz, kao rimska fasija, kao latinicno slovo U, kao Tvrtkov grb sa ljiljanima u sluzbi stvaranja islamske drzave ... kao gomila toga kroz povijest.vuksadinare wrote:zajebala ga..razaraju vukovar i hrvatsku a nose jugoslavenske zastave sa zviojezdom petokrakom..jbg..i to ej ono cime ga se najvise napadaEva_ wrote:A je ga zajebala. Živil je ko kralj.vuksadinare wrote:...na koncu jna zajebala tita..da se nije upregla u velikosrpska kola..jbg...
Zvijezda peokraka, crvena, i srp i cekic, simboli su medjunarodnog komunistickog i radnickog pokreta i sa velikosrpskom idejom nemaju nikakve veze. Uostalom, vrlo brzo su zamijenjene kokardama.
NAravno u ideoloskim sukobima se sva sredstva koriste pa se tako i Titu podlo podmece to sto su 10 godina nakon njegove smrti cetnici jednop vrijeme sakrivali svoje prave nakane ispod tih obiljezja.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Noor wrote:Ah to, ma bar nisam izlapela smežurana alkosica, kao ti.Sora wrote:Noor wrote:Nije eva ustaška kučka, nemoj bit bezobraznaSora wrote:Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
i ostali debelokosci
Izlapeka ?
Izlapela
.
Izlapela ?
Ha ha ..vid hercegovacke govorne mane ...
Ajd..šetnja .. dok te ne izlapim
da ne čitam cijelu temu do kad imamo rok za vratit dalmaciju i istru italiji, što kaže antifa?
jel možemo onda dobit nazad zemun, boku, i banja luku? I hercegovinu?
jel možemo onda dobit nazad zemun, boku, i banja luku? I hercegovinu?
Page 10 of 17