crko maršal
Page 9 of 17
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: crko maršal
dzango wrote:Nema žena na forumu. Počelo pederisanje.vuksadinare wrote:...to si ga intimno upoznao kakva mu ej dusica...pismejker wrote:vuksadinare wrote:sviđas mu se..dosadila mu rujka...Gnječ wrote:
šta se ti miješaš jebote? juriš za mnom po forumu non stop. jel ti učiš studiraš štogod ili samo lažeš? jer ako netko ovdje krade bogu dane to si ti. ti si non stop na forumu a kao studiraš. kad studiraš bogtejeba?
Ma tako 2000ih sam upoznao lika popu Profešura Gnječe,u Rijeci..ista retorika isto sve,u biti jako dobra i meka dušica,ne bi mrava zgazila...
ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
Guest- Guest
Ne diži temperaturu na ovu vrućinu.pismejker wrote:dzango wrote:Nema žena na forumu. Počelo pederisanje.vuksadinare wrote:...to si ga intimno upoznao kakva mu ej dusica...pismejker wrote:vuksadinare wrote:
sviđas mu se..dosadila mu rujka...
Ma tako 2000ih sam upoznao lika popu Profešura Gnječe,u Rijeci..ista retorika isto sve,u biti jako dobra i meka dušica,ne bi mrava zgazila...
ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ne diži temperaturu na ovu vrućinu.pismejker wrote:dzango wrote:Nema žena na forumu. Počelo pederisanje.vuksadinare wrote:...to si ga intimno upoznao kakva mu ej dusica...pismejker wrote:
ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
ne bi joj roknuo nes medj nogice???vid kakva je jedra...
Guest- Guest
Titova unuka: Da mi djed vidi Rvacku danas, sam bi svoju ploču skinuo s trga
Broz je putem svojeg Facebook profila poručila kako bi Tito "sam skinuo svoju ploču s trga da vidi Rvacku danas".
"Ispričavam se"
"Kao prvo, dragi prijatelji, želim se svima ispričati jer se oni koje smo birali ne bave VAMA / NAMA nego čovjekom koji je mrtav 37godina. Iskreno mi je žao što je očito kvaliteta života u metropoli manje bitna od imena jednog trga.
Voljela bi Vas utješiti i reći "ajd fala Bogu skinuli ga" i ta će tema biti stavljena ad acta....ispričavam se ponovo jer znam da neće. Nažalost. Lobotomiju ljudima ne možeš napraviti zabranama, seljakanjem KIPIĆA i TRGIĆA jer vidi vraga i žutog i crnog i crvenog i zelenog...ljudi znaju kako se taj TRG zove i zašto. Oni nostalgični mogu put pod noge pa prošetati po nekom od bratskih trgova i ulica u susjedstvu ili otići dalje do Cipra, još dalje do Moskve ili puno dalje do Indije.
Tito je otišao u povijest?!? Ouuuu jeeeeah odavno još debelo za svog života i tamo će ostati siguran od KIPIĆA i TRGIĆA.
Vjerujte mi da bi djed da vidi Rvacku danas sam svoju ploču sa trga skinuo. Odavno.
Na kraju ispričavam se i radi neviđenog medijskog terora koji svi zajedno trpimo radi najvažnije sporedne stvari na svijetu - a nije nogomet.
A sad .....ajmo delat!", napisala je Broz.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/titova-unuka-da-mi-djed-vidi-rvacku-danas-sam-bi-svoju-plocu-skinuo-s-trga/979291.aspx
Broz je putem svojeg Facebook profila poručila kako bi Tito "sam skinuo svoju ploču s trga da vidi Rvacku danas".
"Ispričavam se"
"Kao prvo, dragi prijatelji, želim se svima ispričati jer se oni koje smo birali ne bave VAMA / NAMA nego čovjekom koji je mrtav 37godina. Iskreno mi je žao što je očito kvaliteta života u metropoli manje bitna od imena jednog trga.
Voljela bi Vas utješiti i reći "ajd fala Bogu skinuli ga" i ta će tema biti stavljena ad acta....ispričavam se ponovo jer znam da neće. Nažalost. Lobotomiju ljudima ne možeš napraviti zabranama, seljakanjem KIPIĆA i TRGIĆA jer vidi vraga i žutog i crnog i crvenog i zelenog...ljudi znaju kako se taj TRG zove i zašto. Oni nostalgični mogu put pod noge pa prošetati po nekom od bratskih trgova i ulica u susjedstvu ili otići dalje do Cipra, još dalje do Moskve ili puno dalje do Indije.
Tito je otišao u povijest?!? Ouuuu jeeeeah odavno još debelo za svog života i tamo će ostati siguran od KIPIĆA i TRGIĆA.
Vjerujte mi da bi djed da vidi Rvacku danas sam svoju ploču sa trga skinuo. Odavno.
Na kraju ispričavam se i radi neviđenog medijskog terora koji svi zajedno trpimo radi najvažnije sporedne stvari na svijetu - a nije nogomet.
A sad .....ajmo delat!", napisala je Broz.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/titova-unuka-da-mi-djed-vidi-rvacku-danas-sam-bi-svoju-plocu-skinuo-s-trga/979291.aspx
Guest- Guest
nije jedini, ima tu više kandidata za DORHvuksadinare wrote:...tuzit cu te zbog ovog..neviđena sramota i licemjerje..sram te budi..catabbath wrote:U Vocinu. Di god to bilo, neznam bas sve vukojebine. Ima jedan vic, pile 2 četnika Muju pilom za drva, a Mujo tvrd, ned se prepilit. U jednom trenutku dođe Fata i kaže "majstori jeste možda za kavicu?" :)
Guest- Guest
aaahaha, viđu virtualnog junačine i hrabrišeGnječ wrote:vuksadinare wrote:meni se cini da si ti luk i voda...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:gnjeČ kodno ime 'burgija'
ja sam za vas ustaše penicilin, mišomor, pužomor, zyklon-b.
neš ti ustaškog podjebavanja u virtuali. dođi ti meni majstore u živo pa da te vidim da li će ti biti smiješno kad dobiješ po ustaškoj tamburi. to vrijedi za sve vas ustaške zombije.
Guest- Guest
Noor wrote:aaahaha, viđu virtualnog junačine i hrabrišeGnječ wrote:vuksadinare wrote:meni se cini da si ti luk i voda...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:gnjeČ kodno ime 'burgija'
neš ti ustaškog podjebavanja u virtuali. dođi ti meni majstore u živo pa da te vidim da li će ti biti smiješno kad dobiješ po ustaškoj tamburi. to vrijedi za sve vas ustaške zombije.
pa to isto mogu ja reć za vas ustaška govna iz septičke jame. junačine ste i hrabriše na forumu, kad vas ja pozovem za live suočavanje bježite na Info i kmečite ban ban da vam prijetim kemijskim preparatima protiv korova i gamadi, lopatom, utokom, krampom, motikom, vilama i grabljama.
ajd šetaj kučko ustaška.
Guest- Guest
Ne bi. Ko što nisam ni do sad...pismejker wrote:dzango wrote:Ne diži temperaturu na ovu vrućinu.pismejker wrote:dzango wrote:Nema žena na forumu. Počelo pederisanje.vuksadinare wrote:
...to si ga intimno upoznao kakva mu ej dusica...
ZVEZDA..!!! ZVEZDA...!!!
ne bi joj roknuo nes medj nogice???vid kakva je jedra...
2014-04-19
Gde nađoše da testerišu na ovu vrućinu.Noor wrote:nije jedini, ima tu više kandidata za DORHvuksadinare wrote:...tuzit cu te zbog ovog..neviđena sramota i licemjerje..sram te budi..catabbath wrote:U Vocinu. Di god to bilo, neznam bas sve vukojebine. Ima jedan vic, pile 2 četnika Muju pilom za drva, a Mujo tvrd, ned se prepilit. U jednom trenutku dođe Fata i kaže "majstori jeste možda za kavicu?" :)
2014-04-19
dobio si ti ovdje već više puta rukavicu u facu, al si začepio usrani gubac i otkalafirio s teme ko zadnja pička.Gnječ wrote:Noor wrote:aaahaha, viđu virtualnog junačine i hrabrišeGnječ wrote:vuksadinare wrote:meni se cini da si ti luk i voda...Gnječ wrote:
pa to isto mogu ja reć za vas ustaška govna iz septičke jame. junačine ste i hrabriše na forumu, kad vas ja pozovem za live suočavanje bježite na Info i kmečite ban ban da vam prijetim kemijskim preparatima protiv korova i gamadi, lopatom, utokom, krampom, motikom, vilama i grabljama.
ajd šetaj kučko ustaška.
što i jesi!
Guest- Guest
Neće ići naime, Čardak u biti ništa ne proizvodi, a treba raniti tolika usta i vrtiti tolike krunicejastreb wrote:Ja mislim da je najbolje da se rastanemo. Mi iz Istre i Rijeke da osnujermo autonomiju. Jer sa vama više ne ide. Em nas pljačkate,em ste se ekstremizirali do krajnjih granica. Mi ne želimo zbog vas polagati račune ikome. Mi ne želimo loše odnose ni sa Rusima,ni sa Kinezima,a vi nas vučete u vrzino kolo. Najbolje i za nas i za vas da se privremeno rastanemo. Vratit ćemo se kad vam zatreba pameti.vuksadinare wrote:dobro ovo sa franceticem nece proci...no plenkovic si je sam najvise kriv...ovdje se plenki ne smije posrati....inace juncker dolazi po njega....
Kermit-
2014-04-17
Evo tko ne poznaje naj zabitije istocne selendare treba ga u Dorh :). Btw. sad sam pogledan na karti, mislio sam da je to negdje u Bosni, fulao sam iako ne.previše...
catabbath-
2015-08-22
asilovski wrote:Neće ići naime, Čardak u biti ništa ne proizvodi, a treba raniti tolika usta i vrtiti tolike krunicejastreb wrote:Ja mislim da je najbolje da se rastanemo. Mi iz Istre i Rijeke da osnujermo autonomiju. Jer sa vama više ne ide. Em nas pljačkate,em ste se ekstremizirali do krajnjih granica. Mi ne želimo zbog vas polagati račune ikome. Mi ne želimo loše odnose ni sa Rusima,ni sa Kinezima,a vi nas vučete u vrzino kolo. Najbolje i za nas i za vas da se privremeno rastanemo. Vratit ćemo se kad vam zatreba pameti.vuksadinare wrote:dobro ovo sa franceticem nece proci...no plenkovic si je sam najvise kriv...ovdje se plenki ne smije posrati....inace juncker dolazi po njega....
t osad nije aktualno,aktualna je SEVE..uspjela je oteti sina mrskom srbinu iz kandži..
RH-SRBIJA 1:0... Tetrakopfi slave..
sve ostalno nije bitno,glad,neimastina,ovo i ono..
Guest- Guest
iasilovski wrote:Neće ići naime, Čardak u biti ništa ne proizvodi, a treba raniti tolika usta i vrtiti tolike krunicejastreb wrote:Ja mislim da je najbolje da se rastanemo. Mi iz Istre i Rijeke da osnujermo autonomiju. Jer sa vama više ne ide. Em nas pljačkate,em ste se ekstremizirali do krajnjih granica. Mi ne želimo zbog vas polagati račune ikome. Mi ne želimo loše odnose ni sa Rusima,ni sa Kinezima,a vi nas vučete u vrzino kolo. Najbolje i za nas i za vas da se privremeno rastanemo. Vratit ćemo se kad vam zatreba pameti.vuksadinare wrote:dobro ovo sa franceticem nece proci...no plenkovic si je sam najvise kriv...ovdje se plenki ne smije posrati....inace juncker dolazi po njega....
a što ti proizvodiš?! rastegnute parnice s uzaludnim i izmišljenim ročištima po 500 evra?!
ide tebi to, ide...neš nikako kupit jednosmjernu kartu za bus via frankfurt, dobro je tebi u "hrvatistanu"
a vidim i yodica je još tu :)))
PS: hehe
Guest- Guest
vidi bataćića tamnih svilenkastih...Noor wrote:iasilovski wrote:Neće ići naime, Čardak u biti ništa ne proizvodi, a treba raniti tolika usta i vrtiti tolike krunicejastreb wrote:Ja mislim da je najbolje da se rastanemo. Mi iz Istre i Rijeke da osnujermo autonomiju. Jer sa vama više ne ide. Em nas pljačkate,em ste se ekstremizirali do krajnjih granica. Mi ne želimo zbog vas polagati račune ikome. Mi ne želimo loše odnose ni sa Rusima,ni sa Kinezima,a vi nas vučete u vrzino kolo. Najbolje i za nas i za vas da se privremeno rastanemo. Vratit ćemo se kad vam zatreba pameti.vuksadinare wrote:dobro ovo sa franceticem nece proci...no plenkovic si je sam najvise kriv...ovdje se plenki ne smije posrati....inace juncker dolazi po njega....
a što ti proizvodiš?! rastegnute parnice s uzaludnim i izmišljenim ročištima po 500 evra?!
ide tebi to, ide...neš nikako kupit jednosmjernu kartu za bus via frankfurt, dobro je tebi u "hrvatistanu"
a vidim i yodica je još tu :)))
PS: hehe
Guest- Guest
Joda & Asila, keine Sorge i vani se može gulit Hrvate. Bum vas ja poučila. I danas živim od katoličkog znoja.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Samoodrživi razvoj + bonus tvoje kune uplaćene kroz silne poreze i doprinose.Noor wrote:Živiš ti od vlastitog otrova ..a kolko ga imaš živjela buš 300 godina
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 9 of 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Page 9 of 17