crko maršal
Page 17 of 17
Page 17 of 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Re: crko maršal
Eva_ wrote:Šteta, naiva ti leži.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Jel slikaš i ti?
Ne. Imao sam nekog talenta za slikanje ali sam ga zapustio još u srednjoj školi.
Slikarska itekako. :) Jako volim radove naših prominentnih naivaca. No, politička nikako. :) Upravo suprotno od toga. :)
Guest- Guest
Ne volim naivce akademce, a ni one s placa.Eva_ wrote:NIsi ti Hlebinka:))Doppelgänger wrote:Moi?
Guest- Guest
A vjeruješ u Kolindina lupetanja:)) naivan si.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Šteta, naiva ti leži.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Jel slikaš i ti?
Ne. Imao sam nekog talenta za slikanje ali sam ga zapustio još u srednjoj školi.
Slikarska itekako. :) Jako volim radove naših prominentnih naivaca. No, politička nikako. :) Upravo suprotno od toga. :)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:A vjeruješ u Kolindina lupetanja:)) naivan si.
Ne vjerujem u potpunosti ama baš nikome. :)
No, jasno mi je što stoji iza onoga što je rekla o problemu blokiranih. Iza toga su posve racionalni, a rekao bih čak i profani motivi.
Guest- Guest
Godine iskustva mi govori da lupeta radi osobne promocije. Usput kak bu rezala granu na kojoj joj the best frend Hanži sjedi?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Godine iskustva mi govori da lupeta radi osobne promocije. Usput kak bu rezala granu na kojoj joj the best frend Hanži sjedi?
Naravno da joj je osobna promocija vrlo važna na listi prioriteta, ali nije samo to u pitanju. :)
Vrlo lako, u politici ionako ne postoje trajna prijateljstva.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Godine iskustva mi govori da lupeta radi osobne promocije. Usput kak bu rezala granu na kojoj joj the best frend Hanži sjedi?
Naravno da joj je osobna promocija vrlo važna na listi prioriteta, ali nije samo to u pitanju. :)
Vrlo lako, u politici ionako ne postoje trajna prijateljstva.
pravilo je da ukloniš onog tko te je na vlast i doveo, karamarka je uklonila jako vješto, hanži vjerojatno slijedi
Blokirani vecinom duguje na sve strane i pun kurac tako da deblokirati mozes jedino da ukines tuđe tražbine i vlasništvo znači nemoguće, puno lakše je blokiranima ako nisu u mirovini da odu odavdeslidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:I to je ta korist, dakle oni nisu nesposobni, sebe će malo naslikavat, i drugi mandat im se smiješi.
Jedino ako se pod njihovom vlašću zadrži stabilan gospodarski rast, a to neće ići bez deblokade velike većine blokiranih. Barem dvije trećine.
Doduše, kakvu imamo oporbu...
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:catabbath wrote:Znači ustaški retardi spašavali mujage a ovi im fino zahvalili malo kasnije pa poklali bosanske Hrvate 90tih.
u biti ujkani u istočnoj bosni su uglavnom i bili mujage
Evo ti hrvatske Jude
Tko ce vam opet vjerivati kad lazete cim zinete
tko o čemu, tetka Četka o laganjuSora wrote:marcellus wrote:catabbath wrote:Znači ustaški retardi spašavali mujage a ovi im fino zahvalili malo kasnije pa poklali bosanske Hrvate 90tih.
Evo ti hrvatske Jude
aj nam još jednom pojasni kako su se ono hosovci borili za hitlera
Guest- Guest
Sora wrote:marcellus wrote:catabbath wrote:Znači ustaški retardi spašavali mujage a ovi im fino zahvalili malo kasnije pa poklali bosanske Hrvate 90tih.
Evo ti hrvatske Jude
pa bili su, pitaj dedu u kojoj se vojsci borio
francetićev antifašist je bio, ne?
Noor wrote:tko o čemu, tetka Četka o laganjuSora wrote:marcellus wrote:catabbath wrote:Znači ustaški retardi spašavali mujage a ovi im fino zahvalili malo kasnije pa poklali bosanske Hrvate 90tih.
Evo ti hrvatske Jude
ja bi radije da nam pojasni kako su njezini 43. bježali pred ustašama iz Bosne u Zagreb
bi ona, al ne smije priznati da je imala u GUS-u dvije štele, doglavnika Ademagu u ZG i pobočnika Hakiju u Sarajevumarcellus wrote:Noor wrote:tko o čemu, tetka Četka o laganjuSora wrote:marcellus wrote:catabbath wrote:Znači ustaški retardi spašavali mujage a ovi im fino zahvalili malo kasnije pa poklali bosanske Hrvate 90tih.
Evo ti hrvatske Jude
ja bi radije da nam pojasni kako su njezini 43. bježali pred ustašama iz Bosne u Zagreb
hehe, a bar da ne zna da OZNA sve dozna
Guest- Guest
Nije porekla, znači da to i dalje važi.Doppelgänger wrote:Otkud sad ovaj zaokret? Zar nije neki dan izjavila da su oni kojima se u Hrvatskoj ne svidja slobodni otići?vili40 wrote:eto,kao da me čulavuksadinare wrote:na koncu sto moze uciniti..takve joj ovlasti...i josipovic je stosta obecavao ali kad zoki nije dao..ko ni sad plenki..vili40 wrote:predsjednica je svašta poručivala,i da ćemo postati nova Švicarska a sad se borimo sa bugarima za posljednje mjesto,i da će ona inzistirati da se prekine pljačka ovršnim zakonom itd.ali što sad?Više ju ionako nitko za ozbiljno ne shvaća.Eva_ wrote:Pa i predsjednica je lijepo poručila, kome se ne sviđa ovakva Hrvatska nek ide, granice su otvorene, za razliku od vremena kad je ona bila mlada i morala je plivat do Italije da bi mogla otić na školovanje u Ameriku.
Predsjednica pisala Plenkoviću: 'Riješite problem blokiranih!'
Gotovo milijun građana ili jedna četvrtina hrvatskog stanovništva izravno je pogođena problemima prezaduženosti i svim teškim posljedicama koje iz toga proizlaze, napisala je predsjednica
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 17 of 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Page 17 of 17