crko maršal
Page 11 of 17
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Re: crko maršal
da ne čitam cijelu temu do kad imamo rok za vratit dalmaciju i istru italiji, što kaže antifa?
jel možemo onda dobit nazad zemun, boku, i banja luku? I hercegovinu?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Samo ti laj na mjesec..i daj opet kakvu sliku, da vidimo jesi se kaj popravila :)Eva_ wrote:Samo ti puni proračun i ne talasajNoor wrote:Ak je tak drago mi je da ti pomažem da ne živiš na ulici ko uličarka, dost je kaj se tak ponašaš.Eva_ wrote:To ti misliš. Tvoj porez puni moj budget:)Noor wrote:Slabe ti imaš koristi od mojih u doprinose i poreze uplaćenih kuna, ko i tvoj šef kaj ima koristi od tebe i tvog cjelodnevnog forumašenja. Aha joj da...posle radnog vremena te nema, neki imaju strah od letenja, a ti od mužaEva_ wrote:
Samoodrživi razvoj + bonus tvoje kune uplaćene kroz silne poreze i doprinose.
Guest- Guest
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Treba pitat ovog talijanskog pederčića koji je danas piškil po Splitu. On bu novi re di Dalmazia.marcellus wrote:da ne čitam cijelu temu do kad imamo rok za vratit dalmaciju i istru italiji, što kaže antifa?
Joj, sad bu i Džango Rvat. A u klinac
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Noor wrote:Samo ti laj na mjesec..i daj opet kakvu sliku, da vidimo jesi se kaj popravila :)Eva_ wrote:Samo ti puni proračun i ne talasajNoor wrote:Ak je tak drago mi je da ti pomažem da ne živiš na ulici ko uličarka, dost je kaj se tak ponašaš.Eva_ wrote:To ti misliš. Tvoj porez puni moj budget:)Noor wrote:
Slabe ti imaš koristi od mojih u doprinose i poreze uplaćenih kuna, ko i tvoj šef kaj ima koristi od tebe i tvog cjelodnevnog forumašenja. Aha joj da...posle radnog vremena te nema, neki imaju strah od letenja, a ti od muža
mogla bi ti stavit na avatar svoje noge pune celulita a ne ove tuđe noge koje si našla na internetu.
Guest- Guest
Fato mahalušo, bureci su tvoji specijaliteti...aj sikterSora wrote:ajd Noorka bureke peci
Ovdje samo vrijeđaš ljude i ulaziš u njihove osobne zivote
I Odi sad slaviti s hassom
A i domet
Guest- Guest
Pa da eva opet dobije encefalitis!? Vrlo si svirep.Gnječ wrote:Noor wrote:Samo ti laj na mjesec..i daj opet kakvu sliku, da vidimo jesi se kaj popravila :)Eva_ wrote:Samo ti puni proračun i ne talasajNoor wrote:Ak je tak drago mi je da ti pomažem da ne živiš na ulici ko uličarka, dost je kaj se tak ponašaš.Eva_ wrote:
To ti misliš. Tvoj porez puni moj budget:)
mogla bi ti stavit na avatar svoje noge pune celulita a ne ove tuđe noge koje si našla na internetu.
Guest- Guest
marcellus wrote:bok sora luda babo
uvijek te je zabavno vidjet
E pa sad.
Ti svoje zabave puka naplaćuješ a ja bi džabe mislis
Nema džabe ni u stare babe
Eva_ wrote:Joj, sad bu i Džango Rvat. A u klinac
Vidiš ti što ti je asilimilacijski potencijal hrvatske nacije. :)
Guest- Guest
Brutalnoslidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Joj, sad bu i Džango Rvat. A u klinac
Vidiš ti što ti je asilimilacijski potencijal hrvatske nacije. :)
2017-03-21
Ringo10 wrote:kao latinicno slovo U
Što nedostaje slovu u? Samo po sebi ionako nije simbol ustaškog pokreta, inače bi ga jugoslavenski komunisti pametni kakvi jesu odavno zabranili.
Guest- Guest
Dražen Grašovec ·
Works at Weyland-Yutani Corporation
valjda će simpatizeri ustaša inicirat promjenu imena i susjednog trga f.d. roosevelta, koji je bio predsjednik države koja je 44/45 bombardirala voljenu im ndh i pritom pobila stotine hrvatskih civila
2017-03-21
Sad kad se krene kasica punit. Svi moraju osobne promijenit. Opet će rast BDP u nebo.
2017-03-21
marcellus wrote:da ne čitam cijelu temu do kad imamo rok za vratit dalmaciju i istru italiji, što kaže antifa?
Imam ja povoljniji prijedlog.
Zadržavamo Istru i Dalmaciju i još k tome dobijamo Zemun, Boku, Banja Luku i Hercegovinu. Istočnu i zapadnu, nema smisla razdvajati jedan te isti narod razdvojen umjetnim privremenim granicama.
Što kažeš na to?
Guest- Guest
Eva_ wrote:Kaj si našel naftu ili se podao Arapima? Trećeg nema.
Ugledao se na Izraelce.
Tamo nafte ni u tragovima, ima doduše nešto lokalnih Arapa (20%) ali je njihova snaga beznačajna, ali Izrael ne stoji nikad bolje. :)
Guest- Guest
Eva_ wrote:Jebiga, nemaju svi Boga za rođaka.
Sad znaš odakle ona čuvena uzrečica Bog i Hrvati.
Guest- Guest
Eva_ wrote:Ta uzrečica ima nastavak, a on glasi, ne idu skupa.
Nikad čuo. :) Ma to je samo tvoja maštarija. :)
Guest- Guest
Page 11 of 17 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17
Page 11 of 17