ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klinika za liječenje homoseksualnosti

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Klinika za liječenje homoseksualnosti - Page 5 Empty Re: Klinika za liječenje homoseksualnosti

Post by Regoč 18/6/2017, 11:28

Gnječ wrote:ajmo regoč
Ajmo! Kod prve fojbe točno u podne.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Klinika za liječenje homoseksualnosti - Page 5 Empty Re: Klinika za liječenje homoseksualnosti

Post by Regoč 18/6/2017, 11:37

Anin slučaj ima dva lica. Prvo je želja dobrih roditeljah da pokušaju svoje maloljetno diete vratiti na pravi put. Budući da sami nisu znali kako, povjerili su ju ljudima za koje su smatrali da su stručni i profesionalno pošteni da joj pomognu. Drugo lice su postupci medicinskoga osoblja koje se, kako javljaju mediji (iako ni njima ne treba vjerovati jer su skloni lagati kako bi promicali svoju poganu ideologiju), nije držalo uobičajenih postupakah i praksah. Treba uzeti u obzir i da je liečenje homoseksualnosti novijega nadnevka pa su mnogi postupci i mnoge prakse tek u začetoj fazi, u eksperimentalnoj fazi pa moramo pričekati da vrieme pokaže što je korisno, a što nije.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 11:39

Gnječ wrote:
šta te još zanima?

Kako si uopce došao u kontakt s njima ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Regoč 18/6/2017, 11:39

RayMabus wrote:
Gnječ wrote:
šta te još zanima?

Isto kao i ti.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 11:42

Mislim konkretno jel to ono nešto u Istri il je on sam negdje vani na to naletio.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 11:46

Ja nepišem dopise CCHRu.

:^0 lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 11:47

ufffff..... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 11:48

Ja samo pišem mentalne dopise .....komandi.

Klinika za liječenje homoseksualnosti - Page 5 1f602

Izviđać terena.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 11:50

dobro se nasppav-ah..jako dobro.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 18/6/2017, 11:57

Htjedoh reći da je na psihijatre naletjel kao i ti: privela ga policija.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 18/6/2017, 11:58

pismejker wrote:dobro se nasppav-ah..jako dobro.. :clown
Jel pripravila Rujka štogod da se pregrize?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 11:59

Regoč wrote:Htjedoh reći da je na psihijatre naletjel kao i ti: privela ga policija.
A jes baš su me priveli , još me nosali do postaje jer sam shebao nogu.

:^0 lol!

Nisu me oni poslali u psihijatra nego nešto privatno šema cisto da netko utvrdi šta je to.

A et ništa malo sam pod stresom.

Jbga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 12:00

Regoč wrote:
uffff.nema je...jucer smo cijelo popodne i predvece proveli u parku,onako neplanirano..samo ponijeli kofija,nekih osvjezavajucih sokova,usput u Lidlu zgrabili pakiranje Magnuma i zderi brzo da se ne otopi..
Dan je bio neki cudan,cijeli dan oblacan,onako niski slojeviti oblaci.isto ti 11 ujutro 15 popodne ili predvece,ali se nadisasmo svjezeg zraka,i dobro spavasmo...
jucer kuhali za danas...đuveč i pljeskavice..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 12:01

RayMabus wrote:
Gnječ wrote:
šta te još zanima?

pa nemogu ti svoj privatni život pričati ovdje na forumu koji je pun žgadije i anonimnih mentalno poremećenih kretena i budala daj se unormali čovječe. budi normalan jebote ponašaj se. mogu ti reći jedino ovo: knjigu koju ti čitaš Dijanetika na hrvatskom jeziku e, tu su prevedenu knjigu meni donijeli kažem donijeli osobno ne poslali poštom da je pročitam i usporedim sa originalom izvornikom na engleskom i tek kad sam ja rekao da je prilično dobro prevedena uz neke manje korekcije koje su nebitne e,,, tek nakon toga je knjiga dobila zeleno svjetlo i krenula u prodaju. da sam ja onda rekao STOP! NE VALJA! knjiga ne bi bila u prodaji. išla bi ispočetka na prevađanje.

toliko o tome. nemoj me više ništa pitati jer ti neću odgovoriti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 18/6/2017, 12:02

pismejker wrote:
Regoč wrote:
uffff.nema je...jucer smo cijelo popodne i predvece proveli u parku,onako neplanirano..samo ponijeli kofija,nekih osvjezavajucih sokova,usput u Lidlu zgrabili pakiranje Magnuma i zderi brzo da se ne otopi..
Dan je bio neki cudan,cijeli dan oblacan,onako niski slojeviti oblaci.isto ti 11 ujutro 15 popodne ili predvece,ali se nadisasmo svjezeg zraka,i dobro spavasmo...
Da znam di si, banuo bi ti uskoro.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 12:02

I onda tako mene privatno poslali kod psihijatra ( nikakva policija i te šeme ) i ovaj me pošalje u psihologinje i ova me opet proglasi normalnim.

Jbte mene ni u ludnicu nece.

Last edited by RayMabus on 18/6/2017, 12:04; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Regoč 18/6/2017, 12:04

Gnječ wrote:
RayMabus wrote:
Gnječ wrote:
šta te još zanima?

pa nemogu ti svoj privatni život  pričati ovdje na forumu koji je pun žgadije i anonimnih mentalno poremećenih kretena i budala  daj se unormali čovječe. budi normalan jebote ponašaj se. mogu ti reći jedino ovo: knjigu koju ti čitaš Dijanetika na hrvatskom jeziku e, tu su prevedenu knjigu meni donijeli kažem donijeli osobno ne poslali poštom da je pročitam  i usporedim sa originalom izvornikom na engleskom i tek kad sam ja rekao da je prilično dobro prevedena uz neke manje korekcije koje su nebitne e,,, tek nakon toga je knjiga dobila zeleno svjetlo i krenula u prodaju. da sam ja onda rekao STOP! NE VALJA! knjiga ne bi bila u prodaji. išla bi ispočetka na prevađanje.

Klinika za liječenje homoseksualnosti - Page 5 Z
Regoč
Regoč

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 12:05

Regoč wrote:
pismejker wrote:
Regoč wrote:
Da znam di si, banuo bi ti uskoro.
mindenštens 700 km udaljenost..nije bas za skok nabrzinu... :cleanteeth

inace povrce kupljeno kod Turaka kao i meso,mjesavina govedjeg i janjeceg..doduse vise volim zrelu ovcetinu jer je okus neusporediv,kao i ghovedinu,teletina je za kurac,puna vode..nis vise prakticki od hrane za pripremu ne uzimam u marketima..da vis ovu tursku ghovedinu,a irudati..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 12:07

Gnječ wrote: mogu ti reći jedino ovo: knjigu koju ti čitaš Dijanetika na hrvatskom jeziku e, tu su prevedenu knjigu meni donijeli kažem donijeli osobno ne poslali poštom da je pročitam  i usporedim sa originalom izvornikom na engleskom i tek kad sam ja rekao da je prilično dobro prevedena uz neke manje korekcije koje su nebitne e,,, tek nakon toga je knjiga dobila zeleno svjetlo i krenula u prodaju. da sam ja onda rekao STOP! NE VALJA! knjiga ne bi bila u prodaji. išla bi ispočetka na prevađanje.

Basketball

Prvo sam je pročitao na talijanski ....evo i sad kako su mi bili miševi pa sam knjigama zatvorio otvore kraj kreveta ....znaš koja mi knjiga stoji ima vec mjesec dana lijevo od glave dole na podu da rupu zatvori ?

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Trinity 18/6/2017, 12:09

melkior wrote:
melkior wrote:Poznavao sam jednog homića u Ministarstvu u kojem sam radio. Inače, vrlo dobra osoba, dobar radnik, samo pomalo tetkast nastup prema ljudima, i uvijek je imao problema sa zdravljem: disanjem, plućima. I bilo mi ga je žao, nadam se da je dobro, ne mogu zamisliti da bi mogao biti s nekom curom jer definitivno nije taj tip, tetkasti omega muškarac, ali bilo bi tužno da netko nad njim ide vršiti nasilje i zlostavljati ga iako je prava dobričina, ne bi mogao ni muhu zgaziti  Klinika za liječenje homoseksualnosti - Page 5 1f625   

S druge strane, ima onih agresivnih, tetoviranih lezbijki s kratkom kosom, što se postavljaju na muške, to treba razvaliti šakom u glavu bez pardona. Da im se pokaže tko je pravo muško :^0
Uvijek mi je više žao pravih homića nego lezbijki, jer homići su više zakinuti nego lezbe, a i često su bolje odsobe nego lezbe. S druge strane, ovo ružno polumuško ti hoće maznuti žensku i glumi da je veće muško od tebe. E pa ja sam ružniji, rokaj to šakom u glavu bez pardona.
:^0 Melkiju su i lezbe konkurenti.
Nije tebi lako. A takva muškarčina. :D
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 12:09

Evo sad sam pogledao : riječnik englesko hrvatskoga , dijanetika na hrvatskome i .....

Klinika za liječenje homoseksualnosti - Page 5 9788885917729_0_0_315_80

Knjigama zatvorio prolaz za miševe ha ha ha ...nek stoji tako da zatvara prolaz.

Viš kojim knjigama ja zatvaram prolaze za miševe i onda kažu knjige nisu korisne.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics