Klinika za liječenje homoseksualnosti
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Klinika za liječenje homoseksualnosti
Ajmo! Kod prve fojbe točno u podne.Gnječ wrote:ajmo regoč
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Anin slučaj ima dva lica. Prvo je želja dobrih roditeljah da pokušaju svoje maloljetno diete vratiti na pravi put. Budući da sami nisu znali kako, povjerili su ju ljudima za koje su smatrali da su stručni i profesionalno pošteni da joj pomognu. Drugo lice su postupci medicinskoga osoblja koje se, kako javljaju mediji (iako ni njima ne treba vjerovati jer su skloni lagati kako bi promicali svoju poganu ideologiju), nije držalo uobičajenih postupakah i praksah. Treba uzeti u obzir i da je liečenje homoseksualnosti novijega nadnevka pa su mnogi postupci i mnoge prakse tek u začetoj fazi, u eksperimentalnoj fazi pa moramo pričekati da vrieme pokaže što je korisno, a što nije.
Kako si uopce došao u kontakt s njima ?Gnječ wrote:
šta te još zanima?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Isto kao i ti.RayMabus wrote:Kako si uopce došao u kontakt s njima ?Gnječ wrote:
šta te još zanima?
Mislim konkretno jel to ono nešto u Istri il je on sam negdje vani na to naletio.
2014-04-11
Ja samo pišem mentalne dopise .....komandi.
Izviđać terena.
Izviđać terena.
2014-04-11
Htjedoh reći da je na psihijatre naletjel kao i ti: privela ga policija.
Jel pripravila Rujka štogod da se pregrize?pismejker wrote:dobro se nasppav-ah..jako dobro..
A jes baš su me priveli , još me nosali do postaje jer sam shebao nogu.Regoč wrote:Htjedoh reći da je na psihijatre naletjel kao i ti: privela ga policija.
Nisu me oni poslali u psihijatra nego nešto privatno šema cisto da netko utvrdi šta je to.
A et ništa malo sam pod stresom.
Jbga.
2014-04-11
uffff.nema je...jucer smo cijelo popodne i predvece proveli u parku,onako neplanirano..samo ponijeli kofija,nekih osvjezavajucih sokova,usput u Lidlu zgrabili pakiranje Magnuma i zderi brzo da se ne otopi..Regoč wrote:Jel pripravila Rujka štogod da se pregrize?pismejker wrote:dobro se nasppav-ah..jako dobro..
Dan je bio neki cudan,cijeli dan oblacan,onako niski slojeviti oblaci.isto ti 11 ujutro 15 popodne ili predvece,ali se nadisasmo svjezeg zraka,i dobro spavasmo...
jucer kuhali za danas...đuveč i pljeskavice..
Guest- Guest
RayMabus wrote:Kako si uopce došao u kontakt s njima ?Gnječ wrote:
šta te još zanima?
pa nemogu ti svoj privatni život pričati ovdje na forumu koji je pun žgadije i anonimnih mentalno poremećenih kretena i budala daj se unormali čovječe. budi normalan jebote ponašaj se. mogu ti reći jedino ovo: knjigu koju ti čitaš Dijanetika na hrvatskom jeziku e, tu su prevedenu knjigu meni donijeli kažem donijeli osobno ne poslali poštom da je pročitam i usporedim sa originalom izvornikom na engleskom i tek kad sam ja rekao da je prilično dobro prevedena uz neke manje korekcije koje su nebitne e,,, tek nakon toga je knjiga dobila zeleno svjetlo i krenula u prodaju. da sam ja onda rekao STOP! NE VALJA! knjiga ne bi bila u prodaji. išla bi ispočetka na prevađanje.
toliko o tome. nemoj me više ništa pitati jer ti neću odgovoriti.
Guest- Guest
Da znam di si, banuo bi ti uskoro.pismejker wrote:uffff.nema je...jucer smo cijelo popodne i predvece proveli u parku,onako neplanirano..samo ponijeli kofija,nekih osvjezavajucih sokova,usput u Lidlu zgrabili pakiranje Magnuma i zderi brzo da se ne otopi..Regoč wrote:Jel pripravila Rujka štogod da se pregrize?pismejker wrote:dobro se nasppav-ah..jako dobro..
Dan je bio neki cudan,cijeli dan oblacan,onako niski slojeviti oblaci.isto ti 11 ujutro 15 popodne ili predvece,ali se nadisasmo svjezeg zraka,i dobro spavasmo...
I onda tako mene privatno poslali kod psihijatra ( nikakva policija i te šeme ) i ovaj me pošalje u psihologinje i ova me opet proglasi normalnim.
Jbte mene ni u ludnicu nece.
Jbte mene ni u ludnicu nece.
Last edited by RayMabus on 18/6/2017, 12:04; edited 1 time in total
2014-04-11
Gnječ wrote:RayMabus wrote:Kako si uopce došao u kontakt s njima ?Gnječ wrote:
šta te još zanima?
pa nemogu ti svoj privatni život pričati ovdje na forumu koji je pun žgadije i anonimnih mentalno poremećenih kretena i budala daj se unormali čovječe. budi normalan jebote ponašaj se. mogu ti reći jedino ovo: knjigu koju ti čitaš Dijanetika na hrvatskom jeziku e, tu su prevedenu knjigu meni donijeli kažem donijeli osobno ne poslali poštom da je pročitam i usporedim sa originalom izvornikom na engleskom i tek kad sam ja rekao da je prilično dobro prevedena uz neke manje korekcije koje su nebitne e,,, tek nakon toga je knjiga dobila zeleno svjetlo i krenula u prodaju. da sam ja onda rekao STOP! NE VALJA! knjiga ne bi bila u prodaji. išla bi ispočetka na prevađanje.
Regoč-
2015-08-21
mindenštens 700 km udaljenost..nije bas za skok nabrzinu...Regoč wrote:Da znam di si, banuo bi ti uskoro.pismejker wrote:uffff.nema je...jucer smo cijelo popodne i predvece proveli u parku,onako neplanirano..samo ponijeli kofija,nekih osvjezavajucih sokova,usput u Lidlu zgrabili pakiranje Magnuma i zderi brzo da se ne otopi..Regoč wrote:Jel pripravila Rujka štogod da se pregrize?pismejker wrote:dobro se nasppav-ah..jako dobro..
inace povrce kupljeno kod Turaka kao i meso,mjesavina govedjeg i janjeceg..doduse vise volim zrelu ovcetinu jer je okus neusporediv,kao i ghovedinu,teletina je za kurac,puna vode..nis vise prakticki od hrane za pripremu ne uzimam u marketima..da vis ovu tursku ghovedinu,a irudati..
Guest- Guest
Gnječ wrote: mogu ti reći jedino ovo: knjigu koju ti čitaš Dijanetika na hrvatskom jeziku e, tu su prevedenu knjigu meni donijeli kažem donijeli osobno ne poslali poštom da je pročitam i usporedim sa originalom izvornikom na engleskom i tek kad sam ja rekao da je prilično dobro prevedena uz neke manje korekcije koje su nebitne e,,, tek nakon toga je knjiga dobila zeleno svjetlo i krenula u prodaju. da sam ja onda rekao STOP! NE VALJA! knjiga ne bi bila u prodaji. išla bi ispočetka na prevađanje.
Prvo sam je pročitao na talijanski ....evo i sad kako su mi bili miševi pa sam knjigama zatvorio otvore kraj kreveta ....znaš koja mi knjiga stoji ima vec mjesec dana lijevo od glave dole na podu da rupu zatvori ?
2014-04-11
Melkiju su i lezbe konkurenti.melkior wrote:Uvijek mi je više žao pravih homića nego lezbijki, jer homići su više zakinuti nego lezbe, a i često su bolje odsobe nego lezbe. S druge strane, ovo ružno polumuško ti hoće maznuti žensku i glumi da je veće muško od tebe. E pa ja sam ružniji, rokaj to šakom u glavu bez pardona.melkior wrote:Poznavao sam jednog homića u Ministarstvu u kojem sam radio. Inače, vrlo dobra osoba, dobar radnik, samo pomalo tetkast nastup prema ljudima, i uvijek je imao problema sa zdravljem: disanjem, plućima. I bilo mi ga je žao, nadam se da je dobro, ne mogu zamisliti da bi mogao biti s nekom curom jer definitivno nije taj tip, tetkasti omega muškarac, ali bilo bi tužno da netko nad njim ide vršiti nasilje i zlostavljati ga iako je prava dobričina, ne bi mogao ni muhu zgaziti
S druge strane, ima onih agresivnih, tetoviranih lezbijki s kratkom kosom, što se postavljaju na muške, to treba razvaliti šakom u glavu bez pardona. Da im se pokaže tko je pravo muško
Nije tebi lako. A takva muškarčina.
Trinity-
2014-04-17
Evo sad sam pogledao : riječnik englesko hrvatskoga , dijanetika na hrvatskome i .....
Knjigama zatvorio prolaz za miševe ha ha ha ...nek stoji tako da zatvara prolaz.
Viš kojim knjigama ja zatvaram prolaze za miševe i onda kažu knjige nisu korisne.
Knjigama zatvorio prolaz za miševe ha ha ha ...nek stoji tako da zatvara prolaz.
Viš kojim knjigama ja zatvaram prolaze za miševe i onda kažu knjige nisu korisne.
2014-04-11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Klinika za infektivne bolesti u Beogradu
» Prosvjedi klinika: „Financijska situacija je dramatična“
» Zoki totalno odljepio:'Ja sam za psihijatriju ali sefa klinika'
» Odbijeno lijecenje jer je Rus
» Curica s "Batman" znakom na licu stigla iz SAD-a u Rusiju na liječenje
» Prosvjedi klinika: „Financijska situacija je dramatična“
» Zoki totalno odljepio:'Ja sam za psihijatriju ali sefa klinika'
» Odbijeno lijecenje jer je Rus