Klinika za liječenje homoseksualnosti
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Klinika za liječenje homoseksualnosti
A kad rabe umjetne kurčeve?jastreb wrote:Lezbijstva nema,osim ako ovdje nije riječ o tome:Regoč wrote:Jastrebe, što kaže Rieč Božja o lezbijstvu? Ovo je sve protiv homoseksualizma.
Rimljanima 1,26 Stoga ih je Bog predao sramotnim strastima: njihove žene zamijeniše naravno općenje protunaravnim,
Rimljanima 1,27 a tako su i muškarci napustili naravno općenje sa ženom i raspalili se pohotom jedni za drugima te muškarci s muškarcima sramotno čine i sami na sebi primaju zasluženu plaću svoga zastranjenja.
Mada je moje mišljenje o tome takvo da se "odnos" između dviju žena i ne smatra seksualnim,budući nema penetracije.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Živi i pusti druge da žive , slobodan si u onoj mjeri u kojoj to drugima dopuštaš a neslobodan u onoj mjeri u kojima to drugima nedopuštaš , ucini drugome ono šta želiš da netko tebi ucini , neucini drugome ono šta neželiš da tebi netko ucini.RayMabus wrote:Ionako ove planove nemožete promjeniti.
Ako ocete baš cut šta cu vam ja reci vama onda je to da netucete druge bezveze jer ste onda gori od njih.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Al nemojte se puno zanijeti s ovim zakonima misleci da to automatski znaci da ce netko biti dobar ....može biti jako brutalan ako netko nešto radi a on bi sam sebe upucao da radi šta i taj ....pa ce pucati.RayMabus wrote:Živi i pusti druge da žive , slobodan si u onoj mjeri u kojoj to drugima dopuštaš a neslobodan u onoj mjeri u kojima to drugima nedopuštaš , ucini drugome ono šta želiš da netko tebi ucini , neucini drugome ono šta neželiš da tebi netko ucini.RayMabus wrote:Ionako ove planove nemožete promjeniti.
Ako ocete baš cut šta cu vam ja reci vama onda je to da netucete druge bezveze jer ste onda gori od njih.
2014-04-11
Iz istog razloga ja nemam karmu dok provodim operaciju KOCKA.RayMabus wrote:Al nemojte se puno zanijeti s ovim zakonima misleci da to automatski znaci da ce netko biti dobar ....može biti jako brutalan ako netko nešto radi a on bi sam sebe upucao da radi šta i taj ....pa ce pucati.RayMabus wrote:Živi i pusti druge da žive , slobodan si u onoj mjeri u kojoj to drugima dopuštaš a neslobodan u onoj mjeri u kojima to drugima nedopuštaš , ucini drugome ono šta želiš da netko tebi ucini , neucini drugome ono šta neželiš da tebi netko ucini.RayMabus wrote:Ionako ove planove nemožete promjeniti.
2014-04-11
Ako ste išta shvatili shvatili ste a ako niste niste.
Pola kocke je Azija i Afrika i to ....onda ona druga polovica kad se prepolovi to vam stiže ....Balkan i ta zona ....ostat ce Nizozemska.
U prevodu stižem i OVAMO.
Pola kocke je Azija i Afrika i to ....onda ona druga polovica kad se prepolovi to vam stiže ....Balkan i ta zona ....ostat ce Nizozemska.
U prevodu stižem i OVAMO.
2014-04-11
Regoč wrote:Gnječ wrote:Regoč wrote:Jastrebe, što kaže Rieč Božja o lezbijstvu? Ovo je sve protiv homoseksualizma.
hrvatski list tjednik tiskovina ekstremnih ustaških degenerika koji drkaju na sliju Ante Pavelića.
Guest- Guest
Uglavnom bolesnike se netuce nego lijeci tako da vam nepadne na pamet ici silom na njih ....a to šta neki viši entiteti sprovode planove i to , vi ipak niste oni , oni to rade s ciljem i znaju šta rade i zašto .....vi vjerovatno neznate nego bi to radili iz niskih pobuda i neznanja i nižih sfera i neradite jel vidite viši cilj.
Ja da bacim pedera s zgrade u Istanbulu kao primjer ja znam zašto to radim , vi da to idete kopirat .....vi cete to radit iz mržnje a ne iz proracuna da se krecete po planu KOCKA koji mora biti izveden sa šta manje žrtava a da postigne šta veci rezultat.
To je vjerovatno razlog zašto se i u Njemačkoj javio lezbijski AfD da ih pozove tj da šta prije naprave seobu jer je cilj seoba a ne ubijanje.
Ja da bacim pedera s zgrade u Istanbulu kao primjer ja znam zašto to radim , vi da to idete kopirat .....vi cete to radit iz mržnje a ne iz proracuna da se krecete po planu KOCKA koji mora biti izveden sa šta manje žrtava a da postigne šta veci rezultat.
To je vjerovatno razlog zašto se i u Njemačkoj javio lezbijski AfD da ih pozove tj da šta prije naprave seobu jer je cilj seoba a ne ubijanje.
2014-04-11
To je moja ideja da se njih sabije u Nizozemsku ...sad je AfD njih pozvao al sam se naljutio i vrte se na oko 5% al Njemačka je mamac ...na globalnom planu ...bitno je da se pokrenu.
2014-04-11
Otkad Pavelić ima bradu?Gnječ wrote:Regoč wrote:Gnječ wrote:Regoč wrote:Jastrebe, što kaže Rieč Božja o lezbijstvu? Ovo je sve protiv homoseksualizma.
hrvatski list tjednik tiskovina ekstremnih ustaških degenerika koji drkaju na sliju Ante Pavelića.
Voda i mlijeko u plastici je otrov, nebitno sad jel utječe na homoseksualnost ili ne. Spoj visoke temperature i plastične boce s vodom je čista katastrofa.My Brother Billo wrote:Alex Jones je najbolje objasnio ovaj fenomen,uzrok explozije homica je zenoestrogen koga ima svagdje,u plastici najvise i tako konzmuranjem unosimo ta govna u sebe i muskarci se feminiziraju a zene postaju emanchwipirane
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Inače, tebi za informaciju, sve tužbe koje su hrvatski građani podnijeli Sudu za ljudska prava u Strasbourgu protiv RH, ta ista RH je izgubila.pismejker wrote:Ono sto vecini nije poznato,je cinjenica da na Sudu u strasburu,odnosno za ljucka prava,ne sjede neki super-duper-hiper-neovisni suci,nego....sad bu Gnječo pal u nesvest-HRVATI glavom i beradom..!!! Mdaaaa.....To je zato,jer je Sudu jeftinije,pokupiti lokalne Hrvate koji zive u Vanka,i platiti ih opet manje nego svoje suce domace,koji bi morali jos placati šule z hrvatski jezik..e sad pitanje jest,koliko su ti suci hrvatski u strasburu,neovisni od politke u Zagrebu...reko bih,,nema tu prevelike nade..Gnječ wrote: dok je Francišković posve zdrav godinu dana prisilno 'liječen', zbog čega ide na sud u Strasbourg
http://direktno.hr/direkt/sarnavka-psihijatrija-je-korumpirana-u-igri-uvijek-isti-suci-i-psihijatri-9760/
2015-08-09
I da, RH je morala platiti milijunske odštete tužiteljima. To ti je tako kad su ti pravnici u RH nebitni, a kolo vode političari.melkior wrote:Inače, tebi za informaciju, sve tužbe koje su hrvatski građani podnijeli Sudu za ljudska prava u Strasbourgu protiv RH, ta ista RH je izgubila.pismejker wrote:Ono sto vecini nije poznato,je cinjenica da na Sudu u strasburu,odnosno za ljucka prava,ne sjede neki super-duper-hiper-neovisni suci,nego....sad bu Gnječo pal u nesvest-HRVATI glavom i beradom..!!! Mdaaaa.....To je zato,jer je Sudu jeftinije,pokupiti lokalne Hrvate koji zive u Vanka,i platiti ih opet manje nego svoje suce domace,koji bi morali jos placati šule z hrvatski jezik..e sad pitanje jest,koliko su ti suci hrvatski u strasburu,neovisni od politke u Zagrebu...reko bih,,nema tu prevelike nade..Gnječ wrote: dok je Francišković posve zdrav godinu dana prisilno 'liječen', zbog čega ide na sud u Strasbourg
http://direktno.hr/direkt/sarnavka-psihijatrija-je-korumpirana-u-igri-uvijek-isti-suci-i-psihijatri-9760/
2015-08-09
Od nasih pravnika ona Slokovic i Kaja, ostalomelkior wrote:I da, RH je morala platiti milijunske odštete tužiteljima. To ti je tako kad su ti pravnici u RH nebitni, a kolo vode političari.melkior wrote:Inače, tebi za informaciju, sve tužbe koje su hrvatski građani podnijeli Sudu za ljudska prava u Strasbourgu protiv RH, ta ista RH je izgubila.pismejker wrote:Ono sto vecini nije poznato,je cinjenica da na Sudu u strasburu,odnosno za ljucka prava,ne sjede neki super-duper-hiper-neovisni suci,nego....sad bu Gnječo pal u nesvest-HRVATI glavom i beradom..!!! Mdaaaa.....To je zato,jer je Sudu jeftinije,pokupiti lokalne Hrvate koji zive u Vanka,i platiti ih opet manje nego svoje suce domace,koji bi morali jos placati šule z hrvatski jezik..e sad pitanje jest,koliko su ti suci hrvatski u strasburu,neovisni od politke u Zagrebu...reko bih,,nema tu prevelike nade..Gnječ wrote: dok je Francišković posve zdrav godinu dana prisilno 'liječen', zbog čega ide na sud u Strasbourg
dijagram-
2015-08-09
Sve pet, ono što je meni interesantno pitanje, smije li muškarac lijegati sa ženom kao što bi lijegao sa drugim muškarcem?jastreb wrote:
Levitski zakonik 18 -
22 Ne lijegaj s muškarcem kako se liježe sa ženom! To bi bila grozota.
Prva poslanica Korinćanima 6 -
9Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici, 10ni kradljivci, ni lakomci, ni pijanice, ni psovači, ni razbojnici neće baštiniti kraljevstva Božjega.
2015-08-09
Koja Kaja?dijagram wrote:Od nasih pravnika ona Slokovic i Kaja, ostalomelkior wrote:I da, RH je morala platiti milijunske odštete tužiteljima. To ti je tako kad su ti pravnici u RH nebitni, a kolo vode političari.melkior wrote:Inače, tebi za informaciju, sve tužbe koje su hrvatski građani podnijeli Sudu za ljudska prava u Strasbourgu protiv RH, ta ista RH je izgubila.pismejker wrote:Ono sto vecini nije poznato,je cinjenica da na Sudu u strasburu,odnosno za ljucka prava,ne sjede neki super-duper-hiper-neovisni suci,nego....sad bu Gnječo pal u nesvest-HRVATI glavom i beradom..!!! Mdaaaa.....To je zato,jer je Sudu jeftinije,pokupiti lokalne Hrvate koji zive u Vanka,i platiti ih opet manje nego svoje suce domace,koji bi morali jos placati šule z hrvatski jezik..e sad pitanje jest,koliko su ti suci hrvatski u strasburu,neovisni od politke u Zagrebu...reko bih,,nema tu prevelike nade..Gnječ wrote: dok je Francišković posve zdrav godinu dana prisilno 'liječen', zbog čega ide na sud u Strasbourg
2015-08-09
A jebate, kako koja, zna se koja.melkior wrote:Koja Kaja?dijagram wrote:Od nasih pravnika ona Slokovic i Kaja, ostalomelkior wrote:I da, RH je morala platiti milijunske odštete tužiteljima. To ti je tako kad su ti pravnici u RH nebitni, a kolo vode političari.melkior wrote:Inače, tebi za informaciju, sve tužbe koje su hrvatski građani podnijeli Sudu za ljudska prava u Strasbourgu protiv RH, ta ista RH je izgubila.pismejker wrote:
Ono sto vecini nije poznato,je cinjenica da na Sudu u strasburu,odnosno za ljucka prava,ne sjede neki super-duper-hiper-neovisni suci,nego....sad bu Gnječo pal u nesvest-HRVATI glavom i beradom..!!! Mdaaaa.....To je zato,jer je Sudu jeftinije,pokupiti lokalne Hrvate koji zive u Vanka,i platiti ih opet manje nego svoje suce domace,koji bi morali jos placati šule z hrvatski jezik..e sad pitanje jest,koliko su ti suci hrvatski u strasburu,neovisni od politke u Zagrebu...reko bih,,nema tu prevelike nade..
dijagram-
2015-08-09
Pa jel ova naša forumska?dijagram wrote:A jebate, kako koja, zna se koja.melkior wrote:Koja Kaja?dijagram wrote:Od nasih pravnika ona Slokovic i Kaja, ostalomelkior wrote:I da, RH je morala platiti milijunske odštete tužiteljima. To ti je tako kad su ti pravnici u RH nebitni, a kolo vode političari.melkior wrote:
Inače, tebi za informaciju, sve tužbe koje su hrvatski građani podnijeli Sudu za ljudska prava u Strasbourgu protiv RH, ta ista RH je izgubila.
2015-08-09
damelkior wrote:Pa jel ova naša forumska?dijagram wrote:A jebate, kako koja, zna se koja.melkior wrote:Koja Kaja?dijagram wrote:Od nasih pravnika ona Slokovic i Kaja, ostalomelkior wrote:
I da, RH je morala platiti milijunske odštete tužiteljima. To ti je tako kad su ti pravnici u RH nebitni, a kolo vode političari.
dijagram-
2015-08-09
Ajde, nisam znao da mi je to kolegica, hvala na informacijidijagram wrote:damelkior wrote:Pa jel ova naša forumska?dijagram wrote:A jebate, kako koja, zna se koja.melkior wrote:Koja Kaja?dijagram wrote:
Od nasih pravnika ona Slokovic i Kaja, ostalo
2015-08-09
Zanima me biblijska kategorizacija homoseksualnog odnosa prakticiranog unutar heteroseksualnog paramelkior wrote:Sve pet, ono što je meni interesantno pitanje, smije li muškarac lijegati sa ženom kao što bi lijegao sa drugim muškarcem?jastreb wrote:
Levitski zakonik 18 -
22 Ne lijegaj s muškarcem kako se liježe sa ženom! To bi bila grozota.
Prva poslanica Korinćanima 6 -
9Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici, 10ni kradljivci, ni lakomci, ni pijanice, ni psovači, ni razbojnici neće baštiniti kraljevstva Božjega.
2015-08-09
Ajme jos jedan.melkior wrote:Ajde, nisam znao da mi je to kolegica, hvala na informacijidijagram wrote:damelkior wrote:Pa jel ova naša forumska?dijagram wrote:A jebate, kako koja, zna se koja.melkior wrote:
Koja Kaja?
dijagram-
2015-08-09
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Klinika za infektivne bolesti u Beogradu
» Prosvjedi klinika: „Financijska situacija je dramatična“
» Zoki totalno odljepio:'Ja sam za psihijatriju ali sefa klinika'
» Odbijeno lijecenje jer je Rus
» Curica s "Batman" znakom na licu stigla iz SAD-a u Rusiju na liječenje
» Prosvjedi klinika: „Financijska situacija je dramatična“
» Zoki totalno odljepio:'Ja sam za psihijatriju ali sefa klinika'