Klinika za liječenje homoseksualnosti
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Klinika za liječenje homoseksualnosti
Ajme jos jedan.melkior wrote:Ajde, nisam znao da mi je to kolegica, hvala na informacijidijagram wrote:damelkior wrote:Pa jel ova naša forumska?dijagram wrote:A jebate, kako koja, zna se koja.melkior wrote:
Koja Kaja?
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ima nas ko pljeve, treba sve to rastjerat u vražju materdijagram wrote:Ajme jos jedan.melkior wrote:Ajde, nisam znao da mi je to kolegica, hvala na informacijidijagram wrote:damelkior wrote:Pa jel ova naša forumska?dijagram wrote:
A jebate, kako koja, zna se koja.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
To ce yoda, nema vise lupat pecate, svi na teski rad.melkior wrote:Ima nas ko pljeve, treba sve to rastjerat u vražju materdijagram wrote:Ajme jos jedan.melkior wrote:Ajde, nisam znao da mi je to kolegica, hvala na informacijidijagram wrote:damelkior wrote:
Pa jel ova naša forumska?
dijagram-
2015-08-09
Ja sam prošle godine zatražio izdavanje pečata. Danas imam troje ljudi ispod sebe koji udaraju pečate I ne, nisam uhljeb, s obzirom da provodim ovršne postupke u interesu države i za državu mlatim teške pare.dijagram wrote:To ce yoda, nema vise lupat pecate, svi na teski rad.melkior wrote:Ima nas ko pljeve, treba sve to rastjerat u vražju materdijagram wrote:Ajme jos jedan.melkior wrote:Ajde, nisam znao da mi je to kolegica, hvala na informacijidijagram wrote:
da
2015-08-09
Na žalost, najčešća žrtva mog poslovanja je Yoda i Živi zid.melkior wrote:Ja sam prošle godine zatražio izdavanje pečata. Danas imam troje ljudi ispod sebe koji udaraju pečate I ne, nisam uhljeb, s obzirom da provodim ovršne postupke u interesu države i za državu mlatim teške pare.dijagram wrote:To ce yoda, nema vise lupat pecate, svi na teski rad.melkior wrote:Ima nas ko pljeve, treba sve to rastjerat u vražju materdijagram wrote:Ajme jos jedan.melkior wrote:
Ajde, nisam znao da mi je to kolegica, hvala na informaciji
2015-08-09
Uposli yodu nek i on lupa konacno:)melkior wrote:Ja sam prošle godine zatražio izdavanje pečata. Danas imam troje ljudi ispod sebe koji udaraju pečate I ne, nisam uhljeb, s obzirom da provodim ovršne postupke u interesu države i za državu mlatim teške pare.dijagram wrote:To ce yoda, nema vise lupat pecate, svi na teski rad.melkior wrote:Ima nas ko pljeve, treba sve to rastjerat u vražju materdijagram wrote:Ajme jos jedan.melkior wrote:
Ajde, nisam znao da mi je to kolegica, hvala na informaciji
dijagram-
2015-08-09
Bih rado, ali nije do mene, prvo mora postat član prave strankedijagram wrote:Uposli yodu nek i on lupa konacno:)melkior wrote:Ja sam prošle godine zatražio izdavanje pečata. Danas imam troje ljudi ispod sebe koji udaraju pečate I ne, nisam uhljeb, s obzirom da provodim ovršne postupke u interesu države i za državu mlatim teške pare.dijagram wrote:To ce yoda, nema vise lupat pecate, svi na teski rad.melkior wrote:Ima nas ko pljeve, treba sve to rastjerat u vražju materdijagram wrote:
Ajme jos jedan.
2015-08-09
Šalim se, ali doista nije do menemelkior wrote:Bih rado, ali nije do mene, prvo mora postat član prave strankedijagram wrote:Uposli yodu nek i on lupa konacno:)melkior wrote:Ja sam prošle godine zatražio izdavanje pečata. Danas imam troje ljudi ispod sebe koji udaraju pečate I ne, nisam uhljeb, s obzirom da provodim ovršne postupke u interesu države i za državu mlatim teške pare.dijagram wrote:To ce yoda, nema vise lupat pecate, svi na teski rad.melkior wrote:
Ima nas ko pljeve, treba sve to rastjerat u vražju mater
2015-08-09
Uposlio bih ga i ja ali to mu je pretesko.melkior wrote:Šalim se, ali doista nije do menemelkior wrote:Bih rado, ali nije do mene, prvo mora postat član prave strankedijagram wrote:Uposli yodu nek i on lupa konacno:)melkior wrote:Ja sam prošle godine zatražio izdavanje pečata. Danas imam troje ljudi ispod sebe koji udaraju pečate I ne, nisam uhljeb, s obzirom da provodim ovršne postupke u interesu države i za državu mlatim teške pare.dijagram wrote:
To ce yoda, nema vise lupat pecate, svi na teski rad.
Voli on terete ali u teretani,sat dva.
Po cijele dane mu puno:)
dijagram-
2015-08-09
Krajnje ste zločesti ako smijem primijetiti...
darth_vader-
2014-04-17
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Klinika za infektivne bolesti u Beogradu
» Prosvjedi klinika: „Financijska situacija je dramatična“
» Zoki totalno odljepio:'Ja sam za psihijatriju ali sefa klinika'
» Odbijeno lijecenje jer je Rus
» Curica s "Batman" znakom na licu stigla iz SAD-a u Rusiju na liječenje
» Prosvjedi klinika: „Financijska situacija je dramatična“
» Zoki totalno odljepio:'Ja sam za psihijatriju ali sefa klinika'
» Odbijeno lijecenje jer je Rus