ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klinika za liječenje homoseksualnosti

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Klinika za liječenje homoseksualnosti - Page 4 Empty Re: Klinika za liječenje homoseksualnosti

Post by crvenkasti 16/6/2017, 22:41

Ja sam postao Hrvat, već skoro sto posto. Može se sve, samo treba samo biti uporan.

crvenkasti

2014-04-17

Back to top Go down

Klinika za liječenje homoseksualnosti - Page 4 Empty Re: Klinika za liječenje homoseksualnosti

Post by Eroo 17/6/2017, 01:35

melkior wrote:
Gnječ wrote:
melkior wrote:
Gnječ wrote:
RayMabus wrote:Italiju isto možemo prekrižit , prije par dana sam prekrižio Njemačku a evo sad i nju al dobro ostala nam je bar ....Zlovenija.

Zlovenija kolika god da je dovoljna je da nam bude tampon zona od tih zala zapadnije.

Zlovenija ima puno rupa ko ementaler. stane u Zloveniju barem 70 milijuna isilovaca i još bi se našla koja rupa za dodatnih 100 milijuna duša.
Pa prošle godine je, čini mi se, bilo razotkriveno da su ISIL-ovci imali kamp za obuku u  - Sloveniji pirat

na Kočevskom rogu imaju kamp za obuku. onaj koji ne prođe obuku bace ga u neku od jama. za 10 godina će Ero slučajno otkrit tu masovnu grobnicu pa će trubit da su to ustaše koje su partizani likvidirali.

Rijeka ti je pod kontrolom SDP-a i Muslimanskog bratstva :clown
:D
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Regoč 17/6/2017, 22:28

glas uhljeba wrote:
Regoč wrote:Članak je libtardska promidžba koja nema sveze s istinom.
A kaže njeki doktor (što je prije bil progay, a sad ih lieči) da ako se krene na vrieme s liečenjem, na pravi put vrati se tri četvrtine pacijenatah.

bog je jači od gena

treba tako i za djecu s Downovim sindormom otvoriti lječilišta, gdje se molitvom i duhovnom terapijom mijenja njihovo poremećeno stanje u zdravo, samo se moraju odreći grijeha, jer dok god ustraju u svom grijehu i grešnom ponašanju će nositi taj poremećaj, slično kao homoseksualci
Povezuješ nepovezivo, a k tomu u mom upisu nenapisano.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 00:03

Regoč wrote:Članak je libtardska promidžba koja nema sveze s istinom.
A kaže njeki doktor (što je prije bil progay, a sad ih lieči) da ako se krene na vrieme s liečenjem, na pravi put vrati se tri četvrtine pacijenatah.

mda...

RANE NE ZACJELJUJU Žrtva "liječenja" u Lopači tvrdi da je kazna bivšoj ravnateljici - nedovoljna

Ana Dragičević tvrdi da je zakon, u ovakvim i sličnim situacijama, benevolentan prema krivcima, a nepraveden prema žrtvama. Okrivljena je počinila teško kazneno djelo, no izmjenom zakona dobila je samo desetak mjeseci zatvora

Ana Dragičević s godinama je ponijela opterećujuću titulu najpoznatije bivše pacijentice Psihijatrijske bolnice Lopača u Rijeci. Njen slučaj, slučaj maloljetnice koja završava u Lopači i doživljava strašna maltretiranja i zlostavljanja, zgrozio je hrvatsku javnost. O njenom boravku i životnom iskustvu u Lopači snimljeno je nekoliko dokumentaraca koji su pobrali nagrade na raznim festivalima. Kao žrtva neprihvatljivih metoda »liječenja« nije usamljena.

»Bilo nas je još«, kazat će Ana Dragičević čije otvoreno obraćanje svima, riječkoj i hrvatskoj javnosti, a posebno zakonodavcima, objavljujemo dva tjedna nakon što je bivša ravnateljica PB Lopača dr. Mirjana Vulin, zbog kaznenog djela nesavjesnog liječenja, nepravomoćno osuđena na deset mjeseci bezuvjetnog zatvora.

»Nije ta kazna pravedna«, smatra Ana Dragičević tvrdeći da je zakon, u ovakvim i sličnim situacijama, benevolentan prema krivcima, a nepraveden prema žrtvama. I započinje svoj monolog, monolog na koji kao žrtva bespotrebnog vezivanja u luđačku košulju i puno toga još gorega što je prošla ima pravo. Ima pravo zbog svih patnji koje je doživjela i koje su je obilježile do kraja života. Ima pravo javno progovoriti i sad i opet i uvijek će imati to pravo zbog onoga što je bilo u Lopači, a nije trebalo i nije smjelo tako biti.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/RANE-NE-ZACJELJUJU-Zrtva-lijecenja-u-Lopaci-tvrdi-da-je-kazna-bivsoj-ravnateljici-nedovoljna

ISPOVIJEST ANE DRAGIČEVIĆ "U Lopači mi je upropaštena mladost. Voljela bih da mi netko izbriše sjećanja na tu torturu'

U Lopači mi je upropašten najljepši dio mladosti, od 16. do 21. godine. Puno je toga čega se sjećam, još više situacija koje želim zauvijek zaboraviti. Najviše bih voljela da mi netko izbriše memoriju koja se odnosi na torturu kojoj sam u Lopači bila izložena.

Provodila sam vrijeme u izolaciji, smeštena zajedno s teško bolesnim, shizofrenim osobama koje su često bile agresivne, neprimjereno bi se ponašale…

Bolje da ne opisujem detaljno što se događalo, ali mogu reći da sam stalno strahovala da me neki, uglavnom stariji pacijenti s teškim dijagnozama duševnih bolesti, po noći, dok sam bila zavezana za krevet, ne ozlijede.

Nažalost, od odgovornih u Lopači dobivala sam za kaznu, naravno neosnovanu, razne injekcije, fiksirali su me za krevet, prekomjerno davali nepotrebne, jake tablete, stavljali me u »luđačku košulju«, takozvanu stezulju, prisiljavali na nošenje pelena… Puno toga, puno ružnih detalja, puno situacija koje su neopisivo teške i brutalne, ne mogu i ne želim podijeliti ni s kim. One ostaju u meni, duboko pohranjene – kaže Ana Dragičević.

Podsjeća da za njenu prisilnu hospitalizaciju, posebno kad je postala punoljetna, nije bilo zakonskih elemenata. Prisilna hospitalizacija, naime, provodi se nad osobama koje su opasne po sebe ili živote drugih ljudi. Ana Dragičević nikada i ni za koga nije bila opasna.

U Lopači je završila nes(p)retnim spletom niza okolnosti od kojih doslovno nijedna nije bila ni najmanje dovoljan razlog za njenu petogodišnju hospitalizaciju, što je u konačnici i utvrđeno jučerašnjom presudom.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/ISPOVIJEST-ANE-DRAGICEVIC-U-Lopaci-mi-je-upropastena-mladost.-Voljela-bih-da-mi-netko-izbrise-sjecanja-na-tu-torturu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 00:05

TUŽBA ZA NADOKNADU ŠTETE
MLADA DJEVOJKA ANA DRAGIČEVIĆ ĆE ZBOG PRISILNOG LIJEČENJA NA PSIHIJATRIJI TRAŽITI ODŠTETU Za tri godine prisilnog liječenja odšteta do 300.000 kn

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mlada-djevojka-ana-dragicevic-ce-zbog-prisilnog-lijecenja-na-psihijatriji-traziti-odstetu-za-tri-godine-prisilnog-lijecenja-odsteta-do-300000-kn/6053254/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 00:11

podignuta optužnica protiv riječke psihijatrice

Ana Dragičević: Nadam se da će biti kažnjeni svi koji su me "liječili" od homoseksulanosti

Pet godina Ana Dragičević provela je, od svoje šesnaeste godine, nezakonito zatvorena u psihijatrijskoj bolnici zbog svoje seksualne orijentacije

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/112047/ana-dragicevic-nadam-se-da-ce-biti-kaznjeni-svi-koji-su-me-lijecili-od-homoseksulanosti

ajmo regoč čardak ekipa klerikalci javite se očekujem sutra vaše očitovanje.

anybody around? nobody?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 00:19

Procitao. I treba da ih tuži jer su je vezali kao životinju. Homoseksualnost jest seksualni poremecaj al nije grijeh ako su sve strane u seksu tu slobodnom voljom a ne prislilom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 00:31

Ostavio sam komentar na portalu SD , to je kao neka moja neizravna podrška no u suštini napad na psihijatriju i njihove metode jer oni bi ovako svakog lijecili bio opasan po okolinu ili ne.

Vezali su je ko životinju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 00:34

Kad ratujem onda sam brutalni inteligentni psihopata .....kad lijecim onda sam ....profic za um.

Homoseksualnost se nelijeci , nema zašto , moš jedino osobi skinit tzv lockove ( traume , negativne naboje ) ako ona to hoceš , možda neš od pedera napravit čovika al ceš dobit BOLJU OSOBU.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 00:38

Skidanjem negativnog naboja i trauma oko centra programa dobivaš bolju osobu a ako skineš i taj program koji joj blokira seksualnost dobit ceš i heteroseksualnu osobu ili barem biseks jer više nije homo tj blokirana na drugi spol.

Zato kod mene nema PTSPovaca u vojsci.

Svi su ludi ko kruške.

Klinika za liječenje homoseksualnosti - Page 4 1f602
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 10:19

Čardak ekipa je u crkvi na misi ližu oltare i ispovijedaju svoje grijehe. sad će oni doć čisti čedni oprani od svih svojih grijeha nema ih veš mašina takve ne opere što crkva može "oprat"
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 10:27

Nemam volje tipkat o psihologiji ....u ratu smo s emanicpacijom ....kad sam u ratu onda me zanima samo obaranje neprijatelja na tlo.

Da nismo u ratu onda bi bilo drukcije ....homoseksualnost se neliječi.

Liječi se negativni naboj.

Cilj terapije nije nikad liječenje nego uciniti osobu BOLJOM.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 10:32

U ratu sam ....nismo u miru.

Rat i mir.

Sad sam đeneral.

Klinika za liječenje homoseksualnosti - Page 4 1f602

Homoseksualnost se neliječi.

Nemaš tu šta liječit , nije to nešto šta postoji nego je to samo blokada.

Isto ko da imaš rijeku koja je blokirana pa je voda otekla drugim putem , skineš negativni naboj i rijeka ce opet teci svojim pravim tokom.

Ja jucer na biro za zapošljavanje , neki pajdo par godina stariji od mene sjedi , drži pivu i prica sam sa sobom.

Tija san mu pucnit prstima kraj glave i reci : DOĐI U SADAŠNJE VRIJEME.

Slucaj poput njega nazivamo : ZAGLAVLJEN NA VREMENSKOJ STAZI.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 10:39

ne brini mene zanimaju komentari velikih rvatna Regoča, Metilde, Šekspira i ostale ekipe sa čardaka.

ja sam već davnih godina hrvatske psihijatre prijavio i to na MindFreedom International i na scientološku organizaciju CCHR.

The Citizens Commission on Human Rights CCHR was co-founded by anti-psychiatrist Thomas Szasz and the Church of Scientology in 1969.

MindFreedom International is an international coalition of over one hundred grassroots groups and thousands of individual members from fourteen nations. Based in the United States, it was founded in 1990 to advocate against forced medication, medical restraints, and involuntary electroconvulsive therapy. Its stated mission is to protect the rights of people who have been labeled with psychiatric disorders. Membership is open to anyone who supports human rights, including mental health professionals, advocates, activists, and family members. MindFreedom has been recognized by the United Nations Economic and Social Council as a human rights NGO with Consultative Roster Status.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 10:39

Lipo san reka : sve ih potirat u Nizozemsku di je veci standard i optimalno riješenje , skineš ih s kurza ovdje i onda tamo nek se jebu i uživaju ....et sad AfD promovira to da im dođu svi pederi svijeta u Njemačku radit umisto Arapa.

Nisam na Njemačku racuna al i to je prihvatljivo , i onako san je prekrižija.

Stvar je u tome šta ih ima par posto pa kad ih protjeraš onda ostane samo heterodruštvo.

Neka njima pederčina tamo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 10:40

Gnječ wrote:

ja sam već davnih godina hrvatske psihijatre prijavio i to na MindFreedom International i na scientološku organizaciju CCHR.

The Citizens Commission on Human Rights CCHR was co-founded by anti-psychiatrist Thomas Szasz and the Church of Scientology in 1969.

MindFreedom International is an international coalition of over one hundred grassroots groups and thousands of individual members from fourteen nations. Based in the United States, it was founded in 1990 to advocate against forced medication, medical restraints, and involuntary electroconvulsive therapy. Its stated mission is to protect the rights of people who have been labeled with psychiatric disorders. Membership is open to anyone who supports human rights, including mental health professionals, advocates, activists, and family members. MindFreedom has been recognized by the United Nations Economic and Social Council as a human rights NGO with Consultative Roster Status.

To se zahebaješ ili šta ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 10:48

RayMabus wrote:
Gnječ wrote:

To se zahebaješ ili šta ?

ne zajebavam se. bio vani i prijavio i potpisao se na report malo deblji folder je bio mojih svjedočenja sve hrvatske psihijatre. kompletnu psihijatrijsku zločinačku hrvatsku organizaciju sam prijavio za zločine koje su napravili i dalje čine.. eto sve tamo stoji na dva mjesta crno na bijelo. mene kad neki ustvari ne neki nego SVI od pulskih psihijatara ili onih koji dođu u pulu izvana a načuli su za mene čim me slučajno sretnu negdje bježe od mene kao od sotone.

prijavio sam ih i hrvatskoj lječničkoj komori ali avaj nema tu kruha tu su ko mafija organizirani.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 10:51

A zašto si to napravio ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 18/6/2017, 11:24

Malo sam proggulao , ima na talijanski list za žalbu za CCHR Italy.

Evo jbte otvorili nov zgradu prošle godine.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 18/6/2017, 11:27

RayMabus wrote:A zašto si to napravio ?

zato jer sam takav kakav jesam jer sam to JA. jer ne podnosim ljigavce ne podnosim zloupotrebu u medicini ne podnosim nepravdu i jebanje u zdrav mozak normalne ljude od strane tih monstruma psihopata . ne odobravam davanje psihotropnih otrova ljekova zbog stvari koje se mogu riješiti normalnim razgovorom auditingom ili nekom od mnogobrojnih vrsta psihoterapije kao što se radi u scjentološkoj organizaciji naprimjer. 99% problema se može riješiti iskrenim razgovorom ako imaš stručnu osobu iskrenu i bez fige u džepu. ne nemoj krivo shvatiti da sam zatucani scijentolog jer sam se i sa njima brutalno krvavo zaratio. isto tako ne tvrdim da su svi psihijatri i psihoterapeuti u kurcu jer nije točno ima ih koji su super profesionalni u svom poslu i jako jako stručni. međutim, većina nije i zbog toga ovi dobri najebu. isto ti vrijedi i za auditing. ovaj kepec astmatičar psihopata David Miscavige je sve sjebao i uništio ljudima živote pljačka novac doslovno im dere novac i to ogroman novac ljudima. ljude kad ostanu bez novca ili se pobune bace drito na ulicu i daju ti free loader što znači free loader? to ti je dokument na kome piše da si im dužan novaca koliko god njima treba. pa masa ljudi je razjebana zbog njih. ovi ti puknu free loader a psihijatri kad nemaju pojma ljude jednostavno prisilno strpaju u ludnicu i na njima eksperimentiraju jebote ko u Auswitzu.

šta te još zanima?

evo otišli Davidu najbliži suradnici visoko u hijerarhiji. uči malo od njih:

https://markrathbun.blog/

http://www.mikerindersblog.org/welcome-to-my-new-blog/

Karen de la Carriere

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 18/6/2017, 11:28

Gnječ wrote:ajmo regoč
Ajmo! Kod prve fojbe točno u podne.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics