Klinika za liječenje homoseksualnosti
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Klinika za liječenje homoseksualnosti
Evo sad sam pogledao : riječnik englesko hrvatskoga , dijanetika na hrvatskome i .....
Knjigama zatvorio prolaz za miševe ha ha ha ...nek stoji tako da zatvara prolaz.
Viš kojim knjigama ja zatvaram prolaze za miševe i onda kažu knjige nisu korisne.
Knjigama zatvorio prolaz za miševe ha ha ha ...nek stoji tako da zatvara prolaz.
Viš kojim knjigama ja zatvaram prolaze za miševe i onda kažu knjige nisu korisne.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Regoč wrote:Gnječ wrote:RayMabus wrote:Kako si uopce došao u kontakt s njima ?Gnječ wrote:
šta te još zanima?
pa nemogu ti svoj privatni život pričati ovdje na forumu koji je pun žgadije i anonimnih mentalno poremećenih kretena i budala daj se unormali čovječe. budi normalan jebote ponašaj se. mogu ti reći jedino ovo: knjigu koju ti čitaš Dijanetika na hrvatskom jeziku e, tu su prevedenu knjigu meni donijeli kažem donijeli osobno ne poslali poštom da je pročitam i usporedim sa originalom izvornikom na engleskom i tek kad sam ja rekao da je prilično dobro prevedena uz neke manje korekcije koje su nebitne e,,, tek nakon toga je knjiga dobila zeleno svjetlo i krenula u prodaju. da sam ja onda rekao STOP! NE VALJA! knjiga ne bi bila u prodaji. išla bi ispočetka na prevađanje.
toliko o tome. nemoj me više ništa pitati jer ti neću odgovoriti.
evo što rekoh? odmah se javila prva patogena uhljebnička ustaška klerofašistička budala Regoč. genetic waste.
ajd već kad ti odgovaram reci ti meni monstrumu u ljudsom obliku imaš li ti sina ili kćerku? i ako imaš što bi ti napravio da ti je sin gay a kćerka lezbijka?
što bi ti crkveni štakoru napravio? jel bi ih ubio, dao na reprogramiranje? nafilao ih olovom?
ajde gukni.
Guest- Guest
U ovoj knjizi pronaci ceš moje neprijatelje.RayMabus wrote:Evo sad sam pogledao : riječnik englesko hrvatskoga , dijanetika na hrvatskome i .....
Dijanetika je znanost o umu.
A ja sam ipak đeneral .....u ratu.
Ima nekih smradova šta se poturaju po ovom sustavu pa et ja došao malo.
2014-04-11
Evo sad sam uzeo tu knjigu , izgleda da ima još jedna ispod hrvatsko tlaijanski rjecnik.
Četri knjiga a od toga dva rječnika , jedna knjiga o umu i jedna knjiga o mojim neprijateljima.
Četri knjiga a od toga dva rječnika , jedna knjiga o umu i jedna knjiga o mojim neprijateljima.
2014-04-11
Regoč wrote:Anin slučaj ima dva lica. Prvo je želja dobrih roditeljah da pokušaju svoje maloljetno diete vratiti na pravi put. Budući da sami nisu znali kako, povjerili su ju ljudima za koje su smatrali da su stručni i profesionalno pošteni da joj pomognu. Drugo lice su postupci medicinskoga osoblja koje se, kako javljaju mediji (iako ni njima ne treba vjerovati jer su skloni lagati kako bi promicali svoju poganu ideologiju), nije držalo uobičajenih postupakah i praksah. Treba uzeti u obzir i da je liečenje homoseksualnosti novijega nadnevka pa su mnogi postupci i mnoge prakse tek u začetoj fazi, u eksperimentalnoj fazi pa moramo pričekati da vrieme pokaže što je korisno, a što nije.
jadniče ajde dođi ti malo do mene da ja eksperimentiram na tebi. imam ti ja zilion stvari i metoda koje su još tek u povojima a koje bih rado na tebi eksperimentirao jedino ti nemogu garantirati da ćeš preživjeti. pošteno? mogu ti garantirati da ćeš godinama umirati u najgroznijim mukama i bolovima koje ni tvoj izopačeni klerofašistički pogani um nemože dokučiti. ali jebiga daj se malo žrtvuj za nauku. budi hrabar pa dođi.
Guest- Guest
A što je s mačkom?RayMabus wrote:Evo sad sam pogledao : riječnik englesko hrvatskoga , dijanetika na hrvatskome i .....
o jeboteIrud Gnječo,a ja misljah da sam u incognito,gori od Inkvizicije...Gnječ wrote:Regoč wrote:Anin slučaj ima dva lica. Prvo je želja dobrih roditeljah da pokušaju svoje maloljetno diete vratiti na pravi put. Budući da sami nisu znali kako, povjerili su ju ljudima za koje su smatrali da su stručni i profesionalno pošteni da joj pomognu. Drugo lice su postupci medicinskoga osoblja koje se, kako javljaju mediji (iako ni njima ne treba vjerovati jer su skloni lagati kako bi promicali svoju poganu ideologiju), nije držalo uobičajenih postupakah i praksah. Treba uzeti u obzir i da je liečenje homoseksualnosti novijega nadnevka pa su mnogi postupci i mnoge prakse tek u začetoj fazi, u eksperimentalnoj fazi pa moramo pričekati da vrieme pokaže što je korisno, a što nije.
jadniče ajde dođi ti malo do mene da ja eksperimentiram na tebi. imam ti ja zilion stvari i metoda koje su još tek u povojima a koje bih rado na tebi eksperimentirao jedino ti nemogu garantirati da ćeš preživjeti. pošteno? mogu ti garantirati da ćeš godinama umirati u najgroznijim mukama i bolovima koje ni tvoj izopačeni klerofašistički pogani um nemože dokučiti. ali jebiga daj se malo žrtvuj za nauku. budi hrabar pa dođi.
Guest- Guest
Škropil svetom vodom svaki dan po tri puta dok se ne preobraze. A nedjeljom i tamjanom kadil.Gnječ wrote:Regoč wrote:Gnječ wrote:RayMabus wrote:Kako si uopce došao u kontakt s njima ?Gnječ wrote:
šta te još zanima?
pa nemogu ti svoj privatni život pričati ovdje na forumu koji je pun žgadije i anonimnih mentalno poremećenih kretena i budala daj se unormali čovječe. budi normalan jebote ponašaj se. mogu ti reći jedino ovo: knjigu koju ti čitaš Dijanetika na hrvatskom jeziku e, tu su prevedenu knjigu meni donijeli kažem donijeli osobno ne poslali poštom da je pročitam i usporedim sa originalom izvornikom na engleskom i tek kad sam ja rekao da je prilično dobro prevedena uz neke manje korekcije koje su nebitne e,,, tek nakon toga je knjiga dobila zeleno svjetlo i krenula u prodaju. da sam ja onda rekao STOP! NE VALJA! knjiga ne bi bila u prodaji. išla bi ispočetka na prevađanje.
toliko o tome. nemoj me više ništa pitati jer ti neću odgovoriti.
evo što rekoh? odmah se javila prva patogena uhljebnička ustaška klerofašistička budala Regoč. genetic waste.
ajd već kad ti odgovaram reci ti meni monstrumu u ljudsom obliku imaš li ti sina ili kćerku? i ako imaš što bi ti napravio da ti je sin gay a kćerka lezbijka?
što bi ti crkveni štakoru napravio? jel bi ih ubio, dao na reprogramiranje? nafilao ih olovom?
ajde gukni.
Regoč-
2015-08-21
Mi klerokatolikotalibani smo protiv znanosti, zašto bismo se žrtvovali za nju, fojbašu.Gnječ wrote:Regoč wrote:Anin slučaj ima dva lica. Prvo je želja dobrih roditeljah da pokušaju svoje maloljetno diete vratiti na pravi put. Budući da sami nisu znali kako, povjerili su ju ljudima za koje su smatrali da su stručni i profesionalno pošteni da joj pomognu. Drugo lice su postupci medicinskoga osoblja koje se, kako javljaju mediji (iako ni njima ne treba vjerovati jer su skloni lagati kako bi promicali svoju poganu ideologiju), nije držalo uobičajenih postupakah i praksah. Treba uzeti u obzir i da je liečenje homoseksualnosti novijega nadnevka pa su mnogi postupci i mnoge prakse tek u začetoj fazi, u eksperimentalnoj fazi pa moramo pričekati da vrieme pokaže što je korisno, a što nije.
Ma budaletina fašističke orijentacije iredentističke frakcije.pismejker wrote:o jeboteIrud Gnječo,a ja misljah da sam u incognito,gori od Inkvizicije...Gnječ wrote:Regoč wrote:Anin slučaj ima dva lica. Prvo je želja dobrih roditeljah da pokušaju svoje maloljetno diete vratiti na pravi put. Budući da sami nisu znali kako, povjerili su ju ljudima za koje su smatrali da su stručni i profesionalno pošteni da joj pomognu. Drugo lice su postupci medicinskoga osoblja koje se, kako javljaju mediji (iako ni njima ne treba vjerovati jer su skloni lagati kako bi promicali svoju poganu ideologiju), nije držalo uobičajenih postupakah i praksah. Treba uzeti u obzir i da je liečenje homoseksualnosti novijega nadnevka pa su mnogi postupci i mnoge prakse tek u začetoj fazi, u eksperimentalnoj fazi pa moramo pričekati da vrieme pokaže što je korisno, a što nije.
Mačak dolazi ovih dana , nema više miševa , sve sam ih potamanija.
2014-04-11
Šta se tice Dijanetike na hrvatskome , pa ok je prevedena , zadovoljavajuce.
Ja sam sa SC raskrstio jer su inzistirali da nema kopiranja i poklanjanja knjiga.
Svako 25 osoba na planeti ce ti tu knjigu procitat a onda ta ista SC blokira poklanjanje i kopiranje materijala.
Pa sam skužio da ih zanima samo jacanje organizacije a ne stvarna pobjeda na planeti.
I od tada smo ja i SC na DOVIĐEMA.
Ja sam sa SC raskrstio jer su inzistirali da nema kopiranja i poklanjanja knjiga.
Svako 25 osoba na planeti ce ti tu knjigu procitat a onda ta ista SC blokira poklanjanje i kopiranje materijala.
Pa sam skužio da ih zanima samo jacanje organizacije a ne stvarna pobjeda na planeti.
I od tada smo ja i SC na DOVIĐEMA.
2014-04-11
Zamisli kupiš knjigu , tvoja je i ono oni meni da ja nesmim ništa kopirat nit poklanjat knjige jer kao to je zabranjeno.
A PRIVATNO VLASNIŠTVO ?
Aj još mogu skužit ono kopiranje al ovo drugo nece ici.
ODJEB.
A PRIVATNO VLASNIŠTVO ?
ODJEB.
2014-04-11
jebote,ovdje nema niti miseva...niti mooha,niti komaraca...niti icega da puze zemljom...
svabi fino napravili neke genetske pizdarije,koje pokace po drvecu,lozama,vockicama i ostalom ,a to uzrokuje neplodnost zivine,koju su u genskom prepatatu ukljucili kao nepozeljne...
Prilicno mracno i neprirodno..
svabi fino napravili neke genetske pizdarije,koje pokace po drvecu,lozama,vockicama i ostalom ,a to uzrokuje neplodnost zivine,koju su u genskom prepatatu ukljucili kao nepozeljne...
Prilicno mracno i neprirodno..
Guest- Guest
Za kopiranje se slažem, tekst je autorovo vlasništvo, ali ne vidim zašto ne bi smjelo se poklanjati knjigu.RayMabus wrote:Zamisli kupiš knjigu , tvoja je i ono oni meni da ja nesmim ništa kopirat nit poklanjat knjige jer kao to je zabranjeno.
A PRIVATNO VLASNIŠTVO ?
ODJEB.
E pa nemožeš prodavat knjigu jer oni smatraju da to osoba mora kupit i tako neka šema.Regoč wrote:Za kopiranje se slažem, tekst je autorovo vlasništvo, ali ne vidim zašto ne bi smjelo se poklanjati knjigu.RayMabus wrote:Zamisli kupiš knjigu , tvoja je i ono oni meni da ja nesmim ništa kopirat nit poklanjat knjige jer kao to je zabranjeno.
A PRIVATNO VLASNIŠTVO ?
ODJEB.
Planet se raspada a oni diktiraju pravila koja se kose s onim pravilom od Hubbarda a to je svako 25 osoba.
Organizacija je ko religija , OČE KONTROLIRAT TRŽIŠTE.
To se meni kosilo s mojom matematikom da treba napravit blitzkrieg i svima podilit knjige i izvuc odma tu svako 25-u.
2014-04-11
Jednostavno lova , organizacija , moc ....ono šta je Gnjec napisao da imaš ugovor da sve ostavljaš njima u zamjenu za auditing.
Ja nisam došao ovdje raditi nekakve religije i kucice ......mene samo zanima dizanje svijesti.
Uzmeš 25 knjiga i podjeliš 25orici ljudi ....jedna osoba ce pročitat DIJANETIKU.
IDEMO DALJE.
BLITZKRIEG.
I ONDA ONI MENI TO BLOKIRALI I JA POPIZDIJO I ODJEB.
Ja nisam došao ovdje raditi nekakve religije i kucice ......mene samo zanima dizanje svijesti.
Uzmeš 25 knjiga i podjeliš 25orici ljudi ....jedna osoba ce pročitat DIJANETIKU.
IDEMO DALJE.
BLITZKRIEG.
I ONDA ONI MENI TO BLOKIRALI I JA POPIZDIJO I ODJEB.
2014-04-11
SC je direktno odgovorna za usporavanje stvari na ovoj planeti i zašto ce društvo pasti.
Moja ideja je bila ova : imaš državu od 25 miljona ljudi , podjeli i besplatno ako treba tu knjigu i imaš miljon ljudi koji nešto kuži , to je dobar start.
Njihova ideja je da ne jer oni žele sve kontrolirati pa ce oni radije 50 tisuca ljudi al da je pod njima.
YOU WILL FALL.
Moja ideja je bila ova : imaš državu od 25 miljona ljudi , podjeli i besplatno ako treba tu knjigu i imaš miljon ljudi koji nešto kuži , to je dobar start.
Njihova ideja je da ne jer oni žele sve kontrolirati pa ce oni radije 50 tisuca ljudi al da je pod njima.
YOU WILL FALL.
2014-04-11
Na 14 miljona ljudi imaš pola miljona
Na 6 miljona ljudi imaš 250 tisuca
Znaci na 4 miljona Hrvata imat ceš 150 tisuca ljudi koji nešto kuže
Netreba meni CCHR
Ja znam kako se radi blitzkrieg a SC je smetnja tome , zato sam u ratu s njima.
Na 6 miljona ljudi imaš 250 tisuca
Znaci na 4 miljona Hrvata imat ceš 150 tisuca ljudi koji nešto kuže
Netreba meni CCHR
Ja znam kako se radi blitzkrieg a SC je smetnja tome , zato sam u ratu s njima.
2014-04-11
A 150 tisuca ljudi u Hr nije mala masa .....kad cuju da je psihijatrija zavezala za krevet ljudsku osobu ko životinju a nema potrebe jebat ce im mater uzduž i poprijeko.
Ravno njih 150 tisuca.
Ravno njih 150 tisuca.
2014-04-11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Klinika za infektivne bolesti u Beogradu
» Prosvjedi klinika: „Financijska situacija je dramatična“
» Zoki totalno odljepio:'Ja sam za psihijatriju ali sefa klinika'
» Odbijeno lijecenje jer je Rus
» Curica s "Batman" znakom na licu stigla iz SAD-a u Rusiju na liječenje
» Prosvjedi klinika: „Financijska situacija je dramatična“