Drama ispred splitskog Ureda državne uprave: umirovljeni branitelj došao s kanistrom benzina, polio se i prijetio da će se zapaliti
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Drama ispred splitskog Ureda državne uprave: umirovljeni branitelj došao s kanistrom benzina, polio se i prijetio da će se zapaliti
Život u Švabiji poceo je utjecati na tvoj um ....počeo si beskompromisno vjerovati u državu i njene institucije.pismejker wrote:nisu...prilicno oni krse prava gradjana,ali potiho,tako da iza tih gradjana nece stati neka udruga ovih i onih i dici buku u novinama,na portalima..ovdje je sve tiho Longi...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Drama ispred splitskog Ureda državne uprave: umirovljeni branitelj došao s kanistrom benzina, polio se i prijetio da će se zapaliti
HNEva_ wrote:Di to, u kojem gradu si?
Guest- Guest
Malo i u Neckarsulmu,jos nisam onaj stancic odjavio..
Guest- Guest
I ona policajka šta ju je danas njenim pištoljem upucalo u glavu u Mihenu je u isto to shranje vjerovala.RayMabus wrote:Život u Švabiji poceo je utjecati na tvoj um ....počeo si beskompromisno vjerovati u državu i njene institucije.pismejker wrote:nisu...prilicno oni krse prava gradjana,ali potiho,tako da iza tih gradjana nece stati neka udruga ovih i onih i dici buku u novinama,na portalima..ovdje je sve tiho Longi...
A kad ono prcccccccccccccccccccccccccccc
2014-04-11
Heilbronn i neckarsulmEva_ wrote:Hanau?
Guest- Guest
zasad samo pohvale..jer mi omogucuju da normalno radim i zivim..respect..ako covjek dublje razmisli,i ove stvari srecuju uz najmanju mogucu stetu..koji kažujaliti tu i tamo je normalna stvar..RayMabus wrote:Život u Švabiji poceo je utjecati na tvoj um ....počeo si beskompromisno vjerovati u državu i njene institucije.pismejker wrote:nisu...prilicno oni krse prava gradjana,ali potiho,tako da iza tih gradjana nece stati neka udruga ovih i onih i dici buku u novinama,na portalima..ovdje je sve tiho Longi...
Guest- Guest
Da sklužih da nije Hessen, već Baden Württembergpismejker wrote:Heilbronn i neckarsulmEva_ wrote:Hanau?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
jap....u neckarsulmu imam puno rodbine,kao i u Ulm-u...Eva_ wrote:Da sklužih da nije Hessen, već Baden Württembergpismejker wrote:Heilbronn i neckarsulmEva_ wrote:Hanau?
Guest- Guest
Fino je kad beskompromisno i nekriticki vjeruješ u državu i njene institucije , netko drugi da se brine za to štaš ti.
Tako su i zadnji put isto.
2014-04-11
Švabe nisu glupi.RayMabus wrote:Fino je kad beskompromisno i nekriticki vjeruješ u državu i njene institucije , netko drugi da se brine za to štaš ti.
2014-04-11
Nemoj da ti uđe u naviku. Moglo bi te skupo koštat.pismejker wrote:zasad samo pohvale..jer mi omogucuju da normalno radim i zivim..respect..ako covjek dublje razmisli,i ove stvari srecuju uz najmanju mogucu stetu..koji kažujaliti tu i tamo je normalna stvar..RayMabus wrote:Život u Švabiji poceo je utjecati na tvoj um ....počeo si beskompromisno vjerovati u državu i njene institucije.pismejker wrote:nisu...prilicno oni krse prava gradjana,ali potiho,tako da iza tih gradjana nece stati neka udruga ovih i onih i dici buku u novinama,na portalima..ovdje je sve tiho Longi...
2014-04-11
ne kujis ti Longi...drzava mi osigurava uvjete da se posvetim sebi u idealnim uvjetima..obrazovanje,posel,zarada..ne moram rasipati energiju i vrijeme na istjerivanje pravde...idealno..nakupim love i to je to...usput malo pošpotam kozojeba,da se rjesim negativne energije i onda nirvana..RayMabus wrote:Fino je kad beskompromisno i nekriticki vjeruješ u državu i njene institucije , netko drugi da se brine za to štaš ti.
Guest- Guest
svabija mi nije cilj,nego mlacanje para...racunam jos jedno max 5 godina,i onda dača u Rusiji,i skromni zivot sa Rujkom..RayMabus wrote:Nemoj da ti uđe u naviku. Moglo bi te skupo koštat.pismejker wrote:zasad samo pohvale..jer mi omogucuju da normalno radim i zivim..respect..ako covjek dublje razmisli,i ove stvari srecuju uz najmanju mogucu stetu..koji kažujaliti tu i tamo je normalna stvar..RayMabus wrote:Život u Švabiji poceo je utjecati na tvoj um ....počeo si beskompromisno vjerovati u državu i njene institucije.pismejker wrote:nisu...prilicno oni krse prava gradjana,ali potiho,tako da iza tih gradjana nece stati neka udruga ovih i onih i dici buku u novinama,na portalima..ovdje je sve tiho Longi...
Guest- Guest
RayMabus wrote:
nepoznati bivši branitelj prijetio je službenicima da će se zapaliti, no naknadno je ipak odustao
ništa znači jebiga ...
crvenkasti-
2014-04-17
nista..kocice i piffo ostaju netaknuti..crvenkasti wrote:RayMabus wrote:
nepoznati bivši branitelj prijetio je službenicima da će se zapaliti, no naknadno je ipak odustao
ništa znači jebiga ...
Guest- Guest
BW je dosadnjikav, preseli u Berlin.pismejker wrote:jap....u neckarsulmu imam puno rodbine,kao i u Ulm-u...Eva_ wrote:Da sklužih da nije Hessen, već Baden Württembergpismejker wrote:Heilbronn i neckarsulmEva_ wrote:Hanau?
2017-03-21
pa ja ne trazim zabavu,nego mir..ono sto me zanima moze i prekoo neta,neka drustvena zbivanja me ne zanimalju...cesto ovdje imaj utjedni nekih zemalja,pa na trgu budu standovi sa njihovom nacionalnom hranom i ostalim,a uz katedralu bude bina i prigodna nacionalna muzika..nedavno je bilo nesto mjesano..ona irska mjuza me je odusevila..pa slatkisa nacionalnih i papica....uffffff....nije niti dosadno bas..Eva_ wrote:BW je dosadnjikav, preseli u Berlin.pismejker wrote:jap....u neckarsulmu imam puno rodbine,kao i u Ulm-u...Eva_ wrote:Da sklužih da nije Hessen, već Baden Württembergpismejker wrote:Heilbronn i neckarsulmEva_ wrote:Hanau?
Guest- Guest
Mir ćeš imat na groblju. Berlin je grad po mjeri čovjeka. Ja bih tam da sam ti.pismejker wrote:pa ja ne trazim zabavu,nego mir..ono sto me zanima moze i prekoo neta,neka drustvena zbivanja me ne zanimalju...cesto ovdje imaj utjedni nekih zemalja,pa na trgu budu standovi sa njihovom nacionalnom hranom i ostalim,a uz katedralu bude bina i prigodna nacionalna muzika..nedavno je bilo nesto mjesano..ona irska mjuza me je odusevila..pa slatkisa nacionalnih i papica....uffffff....nije niti dosadno bas..Eva_ wrote:BW je dosadnjikav, preseli u Berlin.pismejker wrote:jap....u neckarsulmu imam puno rodbine,kao i u Ulm-u...Eva_ wrote:Da sklužih da nije Hessen, već Baden Württembergpismejker wrote:
Heilbronn i neckarsulm
2017-03-21
ti vasi " branitelji " nacisto produvali !
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Mnnhh..puno kriminala,prevelik grad,necist zrak...bjezim iz stutgarta,a Berlin...uzas..Eva_ wrote:Mir ćeš imat na groblju. Berlin je grad po mjeri čovjeka. Ja bih tam da sam ti.pismejker wrote:pa ja ne trazim zabavu,nego mir..ono sto me zanima moze i prekoo neta,neka drustvena zbivanja me ne zanimalju...cesto ovdje imaj utjedni nekih zemalja,pa na trgu budu standovi sa njihovom nacionalnom hranom i ostalim,a uz katedralu bude bina i prigodna nacionalna muzika..nedavno je bilo nesto mjesano..ona irska mjuza me je odusevila..pa slatkisa nacionalnih i papica....uffffff....nije niti dosadno bas..Eva_ wrote:BW je dosadnjikav, preseli u Berlin.pismejker wrote:jap....u neckarsulmu imam puno rodbine,kao i u Ulm-u...Eva_ wrote:
Da sklužih da nije Hessen, već Baden Württemberg
dobro je vamo...suburban i puno zelenisa,ulica puna bagremovog drveca,ginka,i nekih mirisavih zbunjeva....kome treba vise...???
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ovaj tekst samo zato sto protagonist umirovljeni branitelj
» Uhljebi iz državne uprave : Vratite nam čistačice , ne da nam se čistit
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Senfov covjek u upravi Holdinga prijetio i vikao na druge clanove uprave:'Ja sam vuk a vi svi drugi ovce'
» Sin Josipa Đakića ponovno uhićen, ispred kultnog zagrebačkog restorana prijetio policajcima smrću
» Uhljebi iz državne uprave : Vratite nam čistačice , ne da nam se čistit
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Senfov covjek u upravi Holdinga prijetio i vikao na druge clanove uprave:'Ja sam vuk a vi svi drugi ovce'
» Sin Josipa Đakića ponovno uhićen, ispred kultnog zagrebačkog restorana prijetio policajcima smrću
Page 2 of 3