Senfov covjek u upravi Holdinga prijetio i vikao na druge clanove uprave:'Ja sam vuk a vi svi drugi ovce'
Page 1 of 1
Senfov covjek u upravi Holdinga prijetio i vikao na druge clanove uprave:'Ja sam vuk a vi svi drugi ovce'
https://www.jutarnji.hr/vijesti/zagreb/zapaljiva-ispovijest-razrijesenog-clana-uprave-holdinga-vikao-je-da-je-on-vuk-a-vukovic-ovca-15108181
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Senfov covjek u upravi Holdinga prijetio i vikao na druge clanove uprave:'Ja sam vuk a vi svi drugi ovce'
Lijepo bogami..
2015-09-08
Re: Senfov covjek u upravi Holdinga prijetio i vikao na druge clanove uprave:'Ja sam vuk a vi svi drugi ovce'
Ove munjole iz mozemo i okruzenja senfa predat ce vlast kao na pladnju drugima...prevelik su si zalogaj zeli i sad divljaju..htjeli bi ostat na vlasti ali ne znaju kako jer jednostavno nemaju nit iskustva nit znanja i onda pribjegavaju sirovim prijetnjama i uvredama sto su naravno naucili na - ulici
2015-09-08
plači vučino, plači.
bandića ne buš uskrsnul.
a i anemičnom đubretu vura veli tika-taka, tika-taka...
bandića ne buš uskrsnul.
a i anemičnom đubretu vura veli tika-taka, tika-taka...
sitting_bull-
2015-09-28
Prije bi rekao senfu..vele da je vec lud i da salje sve kvragu i sto se toga sve primio...gdje su ona lijepa vremena kad smo razvijali transparente,fuckali i setali ilicom do draskoviceve i nazadsitting_bull wrote:plači vučino, plači.
bandića ne buš uskrsnul.
ai anemičnom đubretu vura veli tika-taka, tika-taka ...
2015-09-08
Sramota od Zagreba.
a bandić je sve ostavil kak se šika...Maggie19 wrote:Sramota od Zagreba.
sitting_bull-
2015-09-28
vele, veliš?vuksadinare wrote:Prije bi rekao senfu..vele da je vec lud i da salje sve kvragu i sto se toga sve primio...gdje su ona lijepa vremena kad smo razvijali transparente,fuckali i setali ilicom do draskoviceve i nazadsitting_bull wrote:plači vučino, plači.
bandića ne buš uskrsnul.
ai anemičnom đubretu vura veli tika-taka, tika-taka ...
prišapnuo ti drug sova, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Imena nove uprave Zagrebačkog holdinga pokazuju da Tomašević savršeno razumije situaciju u kojoj se našao
» Drama ispred splitskog Ureda državne uprave: umirovljeni branitelj došao s kanistrom benzina, polio se i prijetio da će se zapaliti
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
» Mrak Paprikaš za rodne studije a Most ovce, suvereniste i DP-ovce optužila da su neznalice i mrzitelji zapadne demokracije i svega lijepoga sa zapada.
» Drama ispred splitskog Ureda državne uprave: umirovljeni branitelj došao s kanistrom benzina, polio se i prijetio da će se zapaliti
» Vikao je na gosta, zalio ga pićem i vikao mu 'Fuck America'
» Smijete se šaliti na račun drugih političara ali na Senfov ne smijete. Maja Sever zavapila da se ne šalite na Senfov račun jer to 'nije smiješno.'
» Mrak Paprikaš za rodne studije a Most ovce, suvereniste i DP-ovce optužila da su neznalice i mrzitelji zapadne demokracije i svega lijepoga sa zapada.
Page 1 of 1