Drama ispred splitskog Ureda državne uprave: umirovljeni branitelj došao s kanistrom benzina, polio se i prijetio da će se zapaliti
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Drama ispred splitskog Ureda državne uprave: umirovljeni branitelj došao s kanistrom benzina, polio se i prijetio da će se zapaliti
U ranim jutarnjim satima ispred Ureda državne uprave, kako neslužbeno doznajemo, odvijala se prava drama. Naime, za sada nepoznati bivši branitelj prijetio je službenicima da će se zapaliti, no naknadno je ipak odustao.
Prema informacijama s kojima raspolažemo, rastrojeni čovjek ušao je u zgradi u kojoj se nalazi niz državnih službi te razgovara s djelatnicima, dok mu je u međuvremenu oduzet kanistar pun benzina.
Dramatične scene opisao nam je jedan od očevidaca.
- Prolazio sam tuda i vidio čovjek akoji se polijeva benzino,a u ruci je držao upaljač. Došao je čovjek iz Ureda za branitelje, pokušao ga je umiriti zajedno sa zaštitarima. Par puta sam mu i ja rekao nemoj sebe. Nije rekao zašto to čini, samo je vikao "ne mogu više!". Kasnije se malo smirio, pa a su ga uveli unutar zgrade - ispričao nam je jedan od svjedoka nemilih scena na "Općini" (puni podaci poznati redakciji).
Kako kaže, branitelja poznaje još iz ratnih dana.
- Znam da je bio izuzetno bio hrabar, to može potvrditi svako ko ga je zna iz 141. brigade - kazao nam je na kraju.
Ispred Ureda državne uprave i dalje je velik broj policajaca, a primijetili smo i vatrogasce te kola hitne pomoći.
Prema posljednjim informacijama, branitelj je napustio zgradu, a tko ga je odveo i gdje - još nije poznato.
http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/491358/drama-ispred-splitskog-ureda-drzavne-uprave-umirovljeni-branitelj-dosao-s-kanistrom-benzina-polio-se-i-prijetio-da-ce-se-zapaliti-u-ruci-je-drzao-upaljac-i-vikao-da-ne-moze-vise
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Drama ispred splitskog Ureda državne uprave: umirovljeni branitelj došao s kanistrom benzina, polio se i prijetio da će se zapaliti
Steta sto nije zapalio ured drzavne uprave... Nema veze.. TRPAJ
Guest- Guest
Re: Drama ispred splitskog Ureda državne uprave: umirovljeni branitelj došao s kanistrom benzina, polio se i prijetio da će se zapaliti
dramatike u MP6.... imat ce hrpu tapsanja po ramenu..
Guest- Guest
telad glupa..genetski je uklonjena pobuna prema vlasti..rokaj po sebi..ovaj ni to...Pinochet wrote:Steta sto nije zapalio ured drzavne uprave... Nema veze.. TRPAJ
Guest- Guest
umirovljen!?zaboga,zaposlite te ljude,nek rade bilo ca.ovako ode u penziju sa 35 i cila dan drka kurac i razbija glavu....
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Trpaj sve u penziju, drzavnu sluzbu, partiju, zagreb, trpaj todoricu, trpaj sve hrvate u njemacku. Trpaj
Guest- Guest
ugledajte se na naseg svetca,sa 5 banki na baustelu u danke dojcland.rad daje smisao zivotu...
Last edited by max123 on 13/6/2017, 12:32; edited 1 time in total
2015-10-28
Neka puca narod naš.
Po šavovima.
Po šavovima.
2014-04-11
Vi u Splitu svi ste malo makli.Pinochet wrote:Steta sto nije zapalio ured drzavne uprave... Nema veze.. TRPAJ
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ne u njemacku ebate isus.dosta vas je vise..Pinochet wrote:Trpaj sve u penziju, drzavnu sluzbu, partiju, zagreb, trpaj todoricu, trpaj sve hrvate u njemacku. Trpaj
2015-10-28
podsjeca me na jednog lika koji je sa doktorom dogovorio,da ce usred centra doci i poceti trgati sve stvari sa sebe do gola i urlati,pa da dobije invalidsku mirovinu..
doktor morao na drugu intervenciju,dosao drugi,i strpao lika u ludnicu...
doktor morao na drugu intervenciju,dosao drugi,i strpao lika u ludnicu...
Guest- Guest
ufffff..istina...jos i Kozojebi... ..nemos vise ulicom da ne cuje meketanje kozojeba i pičkaranje po balkanski..max123 wrote:ne u njemacku ebate isus.dosta vas je vise..Pinochet wrote:Trpaj sve u penziju, drzavnu sluzbu, partiju, zagreb, trpaj todoricu, trpaj sve hrvate u njemacku. Trpaj
Guest- Guest
Jedva čekam da pocme klanjanje po njemačkim ulicama.pismejker wrote:ufffff..istina...jos i Kozojebi... ..nemos vise ulicom da ne cuje meketanje kozojeba i pičkaranje po balkanski..max123 wrote:ne u njemacku ebate isus.dosta vas je vise..Pinochet wrote:Trpaj sve u penziju, drzavnu sluzbu, partiju, zagreb, trpaj todoricu, trpaj sve hrvate u njemacku. Trpaj
2014-04-11
perverzno,ali i ja..no svabi nisu glupi..tiho i neprimjetno uklanjaju kozojebe koji bi to mogli pokrenuti,i filaju ih u bajboke,protjeruju..RayMabus wrote:Jedva čekam da pocme klanjanje po njemačkim ulicama.pismejker wrote:ufffff..istina...jos i Kozojebi... ..nemos vise ulicom da ne cuje meketanje kozojeba i pičkaranje po balkanski..max123 wrote:ne u njemacku ebate isus.dosta vas je vise..Pinochet wrote:Trpaj sve u penziju, drzavnu sluzbu, partiju, zagreb, trpaj todoricu, trpaj sve hrvate u njemacku. Trpaj
ovo ostalo se priheftalo na socijalu, i miruju..dobro im..ne rade a imaju sve placeno i love jos pride...
Ja nošam Skečersice od 70 ojra,a oni Najke od 130-150..
Guest- Guest
Švabe nisu glupi.
2014-04-11
nisu...prilicno oni krse prava gradjana,ali potiho,tako da iza tih gradjana nece stati neka udruga ovih i onih i dici buku u novinama,na portalima..ovdje je sve tiho Longi...
Guest- Guest
Di to, u kojem gradu si?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Život u Švabiji poceo je utjecati na tvoj um ....počeo si beskompromisno vjerovati u državu i njene institucije.pismejker wrote:nisu...prilicno oni krse prava gradjana,ali potiho,tako da iza tih gradjana nece stati neka udruga ovih i onih i dici buku u novinama,na portalima..ovdje je sve tiho Longi...
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ovaj tekst samo zato sto protagonist umirovljeni branitelj
» Uhljebi iz državne uprave : Vratite nam čistačice , ne da nam se čistit
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Senfov covjek u upravi Holdinga prijetio i vikao na druge clanove uprave:'Ja sam vuk a vi svi drugi ovce'
» Sin Josipa Đakića ponovno uhićen, ispred kultnog zagrebačkog restorana prijetio policajcima smrću
» Uhljebi iz državne uprave : Vratite nam čistačice , ne da nam se čistit
» Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
» Senfov covjek u upravi Holdinga prijetio i vikao na druge clanove uprave:'Ja sam vuk a vi svi drugi ovce'
» Sin Josipa Đakića ponovno uhićen, ispred kultnog zagrebačkog restorana prijetio policajcima smrću
Page 1 of 3