Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
Page 1 of 1
Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
Kako saznajemo, Mladenović se odlučio na ovaj potez pošto posle više pokušaja nije unapređen u viši čin.
Major je rekao da će do daljeg ostati ispred zgrade, dok njegovi zahtevi ne budu ispunjeni. Vojska obezbeđuje mesto kod zgrade ministarstva, a pregovarači razgovaraju sa Mladenovićem.
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:612939-DRAMA-U-CENTRU-BEOGRADA-Major-ostaje-do-daljeg-ispred-zgrade-ministarstva
Major je rekao da će do daljeg ostati ispred zgrade, dok njegovi zahtevi ne budu ispunjeni. Vojska obezbeđuje mesto kod zgrade ministarstva, a pregovarači razgovaraju sa Mladenovićem.
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:612939-DRAMA-U-CENTRU-BEOGRADA-Major-ostaje-do-daljeg-ispred-zgrade-ministarstva
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
Čovjek ima potpuno pravo.
Ondje je po tom pitanju kao i u Hrvatskoj. Umjesto domaćim ljudima,Srbijancima,činovi se dijele raznim Đuranovićima, Đilasima,Petrovićima,Popovićima, Božovićima,ili pak Počučama,Durbabama,Agbabama, Opsenicama i Bezbradicama.
Ondje je po tom pitanju kao i u Hrvatskoj. Umjesto domaćim ljudima,Srbijancima,činovi se dijele raznim Đuranovićima, Đilasima,Petrovićima,Popovićima, Božovićima,ili pak Počučama,Durbabama,Agbabama, Opsenicama i Bezbradicama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Major Vojske Srbije polio se benzinom ispred zgrade Ministarstva odbrane jer mu nedaju viši čin
Nema više Juge i SLobodana pa nema dijeljenja cinova šakom i kapom ......
2014-04-11
Pa upravo je ovo nastavak Juge i Slobodana.RayMabus wrote:Nema više Juge i SLobodana pa nema dijeljenja cinova šakom i kapom ......
I kao što se neki Hrvati ljute kako su Srbi onda imali činove,isto tako se mogu ljutiti i Srbijanci.
1950 i neke je 70 % milicajaca u BG bilo iz Hrvatske i Bosne.
Pogledajte malo generalski kvart na Dedinju,uglavnom Crnogorci,Ličani i drugi ognjištarci koji su u kulturni Beograd došli iz raznih vukojebina i ondje ložili peći parketima i laminatima,a u kadama klali prasce i cijedili krv.
Srbija Srbijancima!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
http://www.pink.rs/vesti/okoncana-drama-major-odustao-od-spaljivanja-fotovideo/
Doktor Danilo M. (47) je pretio da će se politi benzinom a zatim i zapaliti jer je nezadovoljan što nakon više pokušaja nije unapređen u viši čin.
"Ovde sam jer sam želeo da budem načelnik odeljenja fizijatrije Niške bolnice, međutim, uvek su me vraćali na niže funkcije i stalno su me opstruirali. Zbog toga sam se žalio sudu i donete su dve presude u moju korist, po kojima se nijje postupilo. Evo već 121 dan sam bez bilo kakvog postavljenja. Dva dana sam štrajkovao glađu nakon čega su me odvezli na VMA, međutim, ja nisam odustao i vratio sam se ovde i ostajem do daljeg. Ovde sam u ime srpskih oficira i branim njihovu čast. Imam veliku podršku kolega", rekao je Danilo za Kurir.
Major je u uniformi i pored sebe drži flašu sa benzinom. Kako saznajemo, na ovaj čin se odlučio jer je nezadovoljan što je aktuelni ministar odbrane Zoran Đorđević odbio da ga imenuje za načelnika Klinike u Nišu.
2014-04-11
E iebiga, on bi volio biti načelnik i gotovo. Ako ne milom, drukanjem kolega, podvalama
laktarenjima, onda hoće silom biti načelnik fizijatrije u Nišu.....
E neš rodjo. Saš fino na psihijatriju pri VMA u Beogradu
PS - V M A - Vojno medicinska akademija
laktarenjima, onda hoće silom biti načelnik fizijatrije u Nišu.....
E neš rodjo. Saš fino na psihijatriju pri VMA u Beogradu
PS - V M A - Vojno medicinska akademija
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
jastreb wrote:Čovjek ima potpuno pravo.
Viđu mu 'lača...Jbote, kad i' je zadnji put odnija u čistionu i opegla? Major...beOOgrađanin.
E ovako ce mu sigurno dati visi cin.
Guest- Guest
Zasto ne, pa dokazao je da je pravi politicko podobni Srbin. Glavom kroz zid, sve u korist svoje stete, mislim to je to nema dalje.MaximusDecimusMiridije wrote:E ovako ce mu sigurno dati visi cin.
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Sin u Zadru polio benzinom majku i zapalio je
» Nakon svađe pijanica oko partizana i ustaša polio prijatelja benzinom i zapalio ga.
» Užas na Paliluli: Nakon svađe sa ženom, muškarac (70) se polio benzinom i zapalio
» U padu aviona na Malti poginula tri zvaničnika francuskog ministarstva odbrane
» Josip Klemm dobio posao osiguranja zgrade Ministarstva branitelja
» Nakon svađe pijanica oko partizana i ustaša polio prijatelja benzinom i zapalio ga.
» Užas na Paliluli: Nakon svađe sa ženom, muškarac (70) se polio benzinom i zapalio
» U padu aviona na Malti poginula tri zvaničnika francuskog ministarstva odbrane
» Josip Klemm dobio posao osiguranja zgrade Ministarstva branitelja
Page 1 of 1