Sin Josipa Đakića ponovno uhićen, ispred kultnog zagrebačkog restorana prijetio policajcima smrću
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Sin Josipa Đakića ponovno uhićen, ispred kultnog zagrebačkog restorana prijetio policajcima smrću
Ivan Đakić (22), sin HDZ-ova saborskog zastupnika koji je kandidiran i za novi mandat, i to kao drugi na HDZ-ovoj listi u IV. izbornoj jedinici, opet se, čini se, ogriješio o zakon.
Zbog prijetnji smrću policijskim službenicima u srijedu navečer uhićen je ispred kultnog restorana Trnjanka nadomak zagrebačke Palače pravde. Kako doznajemo, sve je počelo oko 23:20 pozivom na 192 i prijavom da na Trnjanskoj cesti skupina ljudi narušava javni red i mir.
Policija se promptno odazvala na poziv, a na mjestu događaja, između ostalih, zatekla je Ivana Đakića. Tijekom intervencije situacija je postala napeta, a Đakić je policajcima uputio ozbiljne prijetnje smrću. Đakić je i alkotestiran, a rezultat je bio 1,5 promila alkohola u krvi.
Zbog izrečenih prijetnji Đakić je priveden u policijsku postaju na otrežnjenje te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, pa je policija protiv njega podnijela kaznenu prijavu za prijetnje smrću te ga predala pritvorskom nadzorniku.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/sin-josipa-dakica-ponovno-uhicen-ispred-kultnog-zagrebackog-restorana-prijetio-policajcima-smrcu-15003480
Zbog prijetnji smrću policijskim službenicima u srijedu navečer uhićen je ispred kultnog restorana Trnjanka nadomak zagrebačke Palače pravde. Kako doznajemo, sve je počelo oko 23:20 pozivom na 192 i prijavom da na Trnjanskoj cesti skupina ljudi narušava javni red i mir.
Policija se promptno odazvala na poziv, a na mjestu događaja, između ostalih, zatekla je Ivana Đakića. Tijekom intervencije situacija je postala napeta, a Đakić je policajcima uputio ozbiljne prijetnje smrću. Đakić je i alkotestiran, a rezultat je bio 1,5 promila alkohola u krvi.
Zbog izrečenih prijetnji Đakić je priveden u policijsku postaju na otrežnjenje te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, pa je policija protiv njega podnijela kaznenu prijavu za prijetnje smrću te ga predala pritvorskom nadzorniku.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/sin-josipa-dakica-ponovno-uhicen-ispred-kultnog-zagrebackog-restorana-prijetio-policajcima-smrcu-15003480
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
2014-04-12
Re: Sin Josipa Đakića ponovno uhićen, ispred kultnog zagrebačkog restorana prijetio policajcima smrću
u srijedu poslijepodne ispred zagrebačkog restorana Trnjanka izvrijeđao četvoricu policajaca i prijetio im. Ova informacija Indexu je potvrđena iz više izvora.
nega
Kako doznaje Telegram, policija je na mjesto događaja stigla nakon dojave da je došlo do sukoba više muškaraca. Kad ih je ugledao, Đakić je odmah počeo vikati na njih i psovati, govoreći im "znate li tko sam ja, svi ćete dobiti otkaz". Poručio im je i da mu mogu "popušiti k*rac".
nega
2014-04-12
Re: Sin Josipa Đakića ponovno uhićen, ispred kultnog zagrebačkog restorana prijetio policajcima smrću
Ah ti domoljubi sinovi domoljuba su opet nestašni
catabbath-
2015-08-22
Mali će smanjit rejting HDZ-A pred izbore.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
neće se taj više nikad unormalit ali ako me što lupi u glavu to je ono "znate li tko sam ja",od toga postanem i ja neuračunljiv
vili40-
2015-08-02
Nista pustiti mu Floyd na zadnjem sjedistu policijskog auta. Kila mozga..Mislim Pink Floyd. Muhahahahahaaa
2014-04-14
otac je bar nosio culejeve krvave gace pa moze reci znas ti tko sam ja a ovi mulac jos nije ni poticaj za otvaranje firme od drzave dobiovili40 wrote:neće se taj više nikad unormalit ali ako me što lupi u glavu to je ono "znate li tko sam ja",od toga postanem i ja neuračunljiv
2014-04-12
Bez obzira na to što je opetovano upozoren da se smiri i prestane s vrijeđanjem, mladić je policajcima poručio da mu mogu “popušiti k….”, te im je izvrijeđao majke. Jednog policajca Đakić je navodno i pljunuo.
Za kazneno djelo za koje je Tomislav Đakić prijavljen, a radi se o prijetnji službenim osobama, kazneni zakon predviđa kaznu od šest mjeseci do pet godina.
Za kazneno djelo za koje je Tomislav Đakić prijavljen, a radi se o prijetnji službenim osobama, kazneni zakon predviđa kaznu od šest mjeseci do pet godina.
2014-04-12
Znate li vi ko sam ja?Ja sam sin Josipa Đakića?
A tko je taj Josip Đakić?
A tko je taj Josip Đakić?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nekad se to efikasno rješavalo,ne mislim na ovaj sad američki način pištolji ili gušenje nego plemenito centriranje kičme i bubrega.Iz policijske stanice izlazili su zdraviji i psihički i fizički nego kad su bili privedeni.debotoijusto wrote:Bez obzira na to što je opetovano upozoren da se smiri i prestane s vrijeđanjem, mladić je policajcima poručio da mu mogu “popušiti k….”, te im je izvrijeđao majke. Jednog policajca Đakić je navodno i pljunuo.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:nekad se to efikasno rješavalo,ne mislim na ovaj sad američki način pištolji ili gušenje nego plemenito centriranje kičme i bubrega.Iz policijske stanice izlazili su zdraviji i psihički i fizički nego kad su bili privedeni.debotoijusto wrote:Bez obzira na to što je opetovano upozoren da se smiri i prestane s vrijeđanjem, mladić je policajcima poručio da mu mogu “popušiti k….”, te im je izvrijeđao majke. Jednog policajca Đakić je navodno i pljunuo.
nisam za nasilne metode , prvo novcana primjerena zatim zatvor
ako ne pomogne zatvor i bacit kljuc
2014-04-12
ako policajcu veliš puši kurac,pljuneš ga i pitaš ga jel ti znaš tko sam ja onda nije zaslužio ništa drugo nego bar malo gimnastike,sud će mu ionako to sve oprostiti,ovako bar nešto da ga ubuduće drži pristojnim.debotoijusto wrote:vili40 wrote:nekad se to efikasno rješavalo,ne mislim na ovaj sad američki način pištolji ili gušenje nego plemenito centriranje kičme i bubrega.Iz policijske stanice izlazili su zdraviji i psihički i fizički nego kad su bili privedeni.debotoijusto wrote:Bez obzira na to što je opetovano upozoren da se smiri i prestane s vrijeđanjem, mladić je policajcima poručio da mu mogu “popušiti k….”, te im je izvrijeđao majke. Jednog policajca Đakić je navodno i pljunuo.
nisam za nasilne metode , prvo novcana primjerena zatim zatvor
ako ne pomogne zatvor i bacit kljuc
vili40-
2015-08-02
debotoijusto wrote:u srijedu poslijepodne ispred zagrebačkog restorana Trnjanka izvrijeđao četvoricu policajaca i prijetio im. Ova informacija Indexu je potvrđena iz više izvora.Kako doznaje Telegram, policija je na mjesto događaja stigla nakon dojave da je došlo do sukoba više muškaraca. Kad ih je ugledao, Đakić je odmah počeo vikati na njih i psovati, govoreći im "znate li tko sam ja, svi ćete dobiti otkaz". Poručio im je i da mu mogu "popušiti k*rac".
nega
Malo se zaletio ipak nije ZG virovitica
U virovitici bi mu ga morali popušit...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Gadi mi se taj tip.
I otac isto.
Kad normalan čovjek živi blizu takvih tipova ima dvije mogućnosti - napuniti ih olovom ili odseliti.
I otac isto.
Kad normalan čovjek živi blizu takvih tipova ima dvije mogućnosti - napuniti ih olovom ili odseliti.
Guest- Guest
Hektorović wrote:debotoijusto wrote:u srijedu poslijepodne ispred zagrebačkog restorana Trnjanka izvrijeđao četvoricu policajaca i prijetio im. Ova informacija Indexu je potvrđena iz više izvora.Kako doznaje Telegram, policija je na mjesto događaja stigla nakon dojave da je došlo do sukoba više muškaraca. Kad ih je ugledao, Đakić je odmah počeo vikati na njih i psovati, govoreći im "znate li tko sam ja, svi ćete dobiti otkaz". Poručio im je i da mu mogu "popušiti k*rac".
nega
Malo se zaletio ipak nije ZG virovitica
U virovitici bi mu ga morali popušit...
Tata će to srediti.
Guest- Guest
Ponekad izmaltretira kakvog klinca
Od ovih rukovodeæih glava
Poslije se Murga duboko klanja
Poslije se Murga dugo izvinjava
mutava baštarda wrote:Ponekad izmaltretira kakvog klinca
Kad komunisti napokon siđu s vlasti i hrvatska prodiše onda nas čeka standard švajcarske...
ti odselio.Sovak wrote:Gadi mi se taj tip.
I otac isto.
2014-12-30
veber wrote:ti odselio.Sovak wrote:Gadi mi se taj tip.
I otac isto.
Nikad živio u njegovom kraju.
Niti u blizini takvih likova.
Ali da, odselio bih.
Alternativa je porokati prasce i završiti desetljeće u buksi.
Jedino kad se ne bih libio rokati u slučaju izravne ugroze tj. nužna samoobrana.
Onda nema kalkulacije. Ili rokaš ili pustiš da od tebe naprave biljku na aparatima.
Znaš ti to dobro.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Andrija Mikulić ponovno izabran za predsjednika zagrebačkog HDZ-a
» Trgali pedersku zastavu ispred zagrebackog HDLU-a
» Ratni veteran s lažnog profila SDP-ovcu prijetio smrću, dobio 3 godine uvjetno
» Istražitelj Ovčare Kajkić uhićen u Srbiji!Satima ga maltretirali i prijetili mu smrću!
» Drama ispred splitskog Ureda državne uprave: umirovljeni branitelj došao s kanistrom benzina, polio se i prijetio da će se zapaliti
» Trgali pedersku zastavu ispred zagrebackog HDLU-a
» Ratni veteran s lažnog profila SDP-ovcu prijetio smrću, dobio 3 godine uvjetno
» Istražitelj Ovčare Kajkić uhićen u Srbiji!Satima ga maltretirali i prijetili mu smrću!
» Drama ispred splitskog Ureda državne uprave: umirovljeni branitelj došao s kanistrom benzina, polio se i prijetio da će se zapaliti
Page 1 of 2