Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
bum ti zašećerila..da da...umrel budešveber wrote:ubit će me
norka zašećeri
dijagramu i malo papra, da mu gem bolje legne
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
nisam za ljutice, gorcice, slanice....Noor wrote:bum ti zašećerila..da da...umrel budešveber wrote:ubit će me
norka zašećeri
nako,...neutralno
dijagram-
2015-08-09
vidiš kako prijeti?dijagram wrote:nisam za ljutice, gorcice, slanice....Noor wrote:bum ti zašećerila..da da...umrel budešveber wrote:ubit će me
norka zašećeri
nako,...neutralno
to nije za ljude.
2014-12-30
dijagram wrote:nisam za ljutice, gorcice, slanice....Noor wrote:bum ti zašećerila..da da...umrel budešveber wrote:ubit će me
norka zašećeri
nako,...neutralno
ti bi samo sladunjavo i barbikasto, jel
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Noor wrote:dijagram wrote:nisam za ljutice, gorcice, slanice....Noor wrote:bum ti zašećerila..da da...umrel budešveber wrote:ubit će me
norka zašećeri
nako,...neutralno
ti bi samo sladunjavo i barbikasto, jel
dijagram-
2015-08-09
veber-
2014-12-30
razmjenuveber wrote:kaj?Noor wrote:kaj sad..nećete više?
Guest- Guest
veber wrote:on bi samo bubnjao
dijagram-
2015-08-09
ja sam uvijek za.Noor wrote:razmjenuveber wrote:kaj?Noor wrote:kaj sad..nećete više?
samo čekaj da nađem neku žensku ili da s bivšom dođem?
2014-12-30
sam vi svingajte, heheveber wrote:ja sam uvijek za.Noor wrote:razmjenuveber wrote:kaj?Noor wrote:kaj sad..nećete više?
samo čekaj da nađem neku žensku ili da s bivšom dođem?
Guest- Guest
ples mi baš ne ide.Noor wrote:sam vi svingajte, hehe
2014-12-30
al svingeraj ide, a?veber wrote:ples mi baš ne ide.Noor wrote:sam vi svingajte, hehe
Guest- Guest
hoće, zadesi se.Noor wrote:al svingeraj ide, a?veber wrote:ples mi baš ne ide.Noor wrote:sam vi svingajte, hehe
2014-12-30
veber-
2014-12-30
jesu onom liku kod stadiona jos uvjek ofarbana jaja?veber wrote:500m zračne linije od dinamovog stadiona, nemreš fulat.My Brother Billo wrote:da cuo sam za tog srbina sto drzi restoran,pitali me ekipa kad sma bio u zg-u ocemo kod srbina? ja ono,kod kog srbina ha haveber wrote:i ja žderem samo s lukom u lepinji.My Brother Billo wrote:a nebi ćevape kvario,najbolji su mi u lepinji sa masu kapuletine i onda neku pivurinu,svijetlo pivo,ne ono crno,ono crno me ubi u pojam,mada me kad sam pio onu neku gricku vjesticu vratilo u neko stanje retardacije nisam se mogao prestati cerekati 5-6 sati ili je bilo neko pice sto su neke ribe nudile u nekim epruvetema,ko ce ga vise znati,clanovi rodbine su garant mislili da sam se napushio livade,a nisam je ni tako mada sam mozd adahno zeru ko ce ga znat,onako slucajno,jebiga kad dere sa sviju strana nemos da i tebe malo ne okrzne
mada kod srbina u zagrebu su stvarno dobri i bez lepinje, dobiješ male pogačice, luk i kajmak.
super su.
ako buš opet, proguglaj i naći ćeš ga bez pol frke.
ili kod dede u prečkom
a, ako zoveš žensku odvedeš ju u kvatrić na istoimenom trgu. odlična klopa a cijene fer.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
uvijekMy Brother Billo wrote:jesu onom liku kod stadiona jos uvjek ofarbana jaja?
2014-12-30
uh sjetih se slasticarni,sampite,krempite...u jebenoj americi naci sampitu ili krempitu je ko da trazis iglu u plastu sijena.a u onim nekim kavanama mi se svidjelo fino vani sjednes suncobrani su tu i svako malo pocne nesto spricati malo da rashladi,koja kulaza,udjoh u neki mc donalds pripisalo mi se kad veli mi lik treba ukucat neki kod ovo ono,ja reko kako to u americi nemoras nista a u bg-u scena u wc,udjem u wc i u facu mi se unese neka odvratna babuskara nalik tipu iz horor filma texas chaisaw massacre i pita me drecavim glasom oces pisat il srat? ja reko malo jedno malo drugo,baba odma cijena neznam koliko dinara za sranje a pisanje je tu valjda uracunato,ja reko baba evo ti za dva sranja i pisanja samo me nemoj tuci tom metlom,baba se odma oraspolozila i jos mi nudila da mi proda neku kremu za bubuljice iako ih nemam ali bi mi ih prodala u pola cijene,ja reko jebalo nanu u kakvu sam ja rupetinu zalutao.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 20 of 50