Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Već me bilo sram da sam samo ja pomislil na praskavce.kic wrote:ti si fina..Noor wrote:A jadna..zijevala je ko som, taman za priključak ;)kic wrote:
samo joj prikljucis slauf i u sleep modu puni madrace :^^
mi smo mislili na ono drugo :^^
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
A juuukic wrote:ti si fina..Noor wrote:A jadna..zijevala je ko som, taman za priključak ;)kic wrote:
samo joj prikljucis slauf i u sleep modu puni madrace :^^
mi smo mislili na ono drugo :^^
Guest- Guest
Okačija san jedan tekst na psihologijie
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20047-krize
Krize
Prolazim kroz krizu
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20047-krize
Krize
Prolazim kroz krizu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisam spavao cijelu noć, gledao tv, mući me nešto jer sam totalno potonija ovaj tjedan jer me stara opet fino izgnorirala, poludio, došlo ubit nju ali tako intenzivno da ubiti sebe da ne ubiti nju
Čitao o ego ali ja to makao i opet je usrala i opet došlo za ubiti je i tako to jednom zauvijek riješiti
Znači nije ego jer ja to makao nego ono u tekstu
Čitao o ego ali ja to makao i opet je usrala i opet došlo za ubiti je i tako to jednom zauvijek riješiti
Znači nije ego jer ja to makao nego ono u tekstu
2014-04-11
Ja vidjeti 5000 dana u naprijed i imati 10 koraka do cilja i moji koraci su manji ali polako vode k cilju a netko gleda samo20 dana u naprijed i vidi bolji korak no to nije točno to je samo trenutno bolji korak ali ima još devet korak iza i neće ih biti jer prvi korak nije moj
Ja prekinio s majkom izbrisao broj odbio posao sad ja prodavati nekretnine
Zato jer ona napravila svoje korak a to pogriješila i nema sad onih devet ostalih koraka i mision failed
Ja prekinio s majkom izbrisao broj odbio posao sad ja prodavati nekretnine
Zato jer ona napravila svoje korak a to pogriješila i nema sad onih devet ostalih koraka i mision failed
2014-04-11
potrazi strucnu pomoc longi, najozbiljnije i najdobronamjernije..
kic wrote:
potrazi strucnu pomoc longi, najozbiljnije i najdobronamjernije..
on to više nije sposoban.. nekidan je napisao da je majka dobila batine.. čitajući njegove tužne ispovijesti postajemo suodgovorni za eventualni najavljeni suicid ili ubojstvo.. no ti imaš priliku djelovati.. preko njegove IP adrese možeš uputiti odgovarajuću službu da mu pomogne.. ili se makar ti savjetovati što ti je učiniti...
Guest- Guest
Treba nešto posaditi u zemlju, i svaki dan gledati kako raste :)
Pomaže :)
Guest- Guest
Ili imati djecu. Bolji je učinak. Dobro, kukuruz te ne dovede na granicu da ga zadaviš, ali se s njim ne možeš ni maziti.mate wrote:Treba nešto posaditi u zemlju, i svaki dan gledati kako raste :)
Njekad imam dojam da nas Ray zajebava, a opet... Budi ti sad pametan!
Regoč, nećemo pretjerivati :) Korak po korak. Neko drvo po želji. Evo, za početak predlažem ono japansko za koje je uvriježeno mišljenje da donosi novac u kuću :) Mislim, nije do novca, već lako je za održavati :)
Guest- Guest
Previše alkohola bez odgovornosti. Prestao je raditi i više granice ne postoje.
Guest- Guest
kic wrote:
evo pa se snalazi
nažalost ni jedna služba koju sam zvala ne javlja se iako kažu da rade 24 sata.. 112 ipak nisam htjela zvati.. valjda će mi se netko javiti tijekom dana
Guest- Guest
ma, nek si pomogne sam malo, zna izguglat stanje lokalnih cesta u Maleziji a ne zna otic do doktora, nije probem znanje preinteligentan je, sto je minus ovdje, vec se malo pravi lud..
kic wrote:
ma, nek si pomogne sam malo, zna izguglat stanje lokalnih cesta u Maleziji a ne zna otic do doktora, nije probem znanje preinteligentan je, sto je minus ovdje, vec se malo pravi lud..
možda se pravi lud, ali ovdje je iznio da će ubiti majku.. to je alarm za djelovanje.. inače psihički bolesne osobe nisu svjesne da su bolesne i neće same zatražiti pomoć.. čitam ga već danima i mislim da je upao u jednu jako duboku jamu.. ali za prijetnju ubojstvom dužni smo reagirati
Guest- Guest
napisao je to X puta vec, kriza mu se tek sada manifestira na fizickoj razini, ali je vec dugo bolestan, ti prijavi ne kazem nista protiv, ali ja se necu mijesati vise..
Znam jednoga takvog. Neoženjen, sklon alkoholu, a sad je u mirovini. Stalno je pijan ili supijan, nikad triezan. K tomu agresivac do mjere da mu je zabranjen ulazak u njeke birtije (znaš koliko je sati kad alkosa izbace iz birtije).mate wrote:Previše alkohola bez odgovornosti. Prestao je raditi i više granice ne postoje.
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 36 of 50