ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kad se borim neprijatelja nemam (chat)

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Kad se borim neprijatelja nemam (chat) - Page 36 Empty Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)

Post by Regoč Sat 8 Jul - 23:19

kic wrote:
Noor wrote:
kic wrote:
samo joj prikljucis slauf i u sleep modu puni madrace :^^
A jadna..zijevala je ko som, taman za priključak ;)
ti si fina..

mi smo mislili na ono drugo :^^
Već me bilo sram da sam samo ja pomislil na praskavce.

Regoč

2015-08-21

Back to top Go down

Kad se borim neprijatelja nemam (chat) - Page 36 Empty Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)

Post by Guest Sat 8 Jul - 23:26

kic wrote:
Noor wrote:
kic wrote:
samo joj prikljucis slauf i u sleep modu puni madrace :^^
A jadna..zijevala je ko som, taman za priključak ;)
ti si fina..

mi smo mislili na ono drugo :^^
A juuu :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Jul - 6:31

Okačija san jedan tekst na psihologijie

http://ex-iskon.forumcroatian.com/t20047-krize

Krize

Prolazim kroz krizu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Jul - 6:39

Nisam spavao cijelu noć, gledao tv, mući me nešto jer sam totalno potonija ovaj tjedan jer me stara opet fino izgnorirala, poludio, došlo ubit nju ali tako intenzivno da ubiti sebe da ne ubiti nju

Čitao o ego ali ja to makao i opet je usrala i opet došlo za ubiti je i tako to jednom zauvijek riješiti

Znači nije ego jer ja to makao nego ono u tekstu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Jul - 7:03

Ja vidjeti 5000 dana u naprijed i imati 10 koraka do cilja i moji koraci su manji ali polako vode k cilju a netko gleda samo20 dana u naprijed i vidi bolji korak no to nije točno to je samo trenutno bolji korak ali ima još devet korak iza i neće ih biti jer prvi korak nije moj

Ja prekinio s majkom izbrisao broj odbio posao sad ja prodavati nekretnine

Zato jer ona napravila svoje korak a to pogriješila i nema sad onih devet ostalih koraka i mision failed
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kic Sun 9 Jul - 7:53

potrazi strucnu pomoc longi, najozbiljnije i najdobronamjernije..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Jul - 8:58

Treba raditi. U radu je spas.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sun 9 Jul - 9:00

Kad se borim neprijatelja nemam (chat) - Page 36 Fb_img24
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Jul - 9:09

kic wrote:
potrazi strucnu pomoc longi, najozbiljnije i najdobronamjernije..  

on to više nije sposoban.. nekidan je napisao da je majka dobila batine.. čitajući njegove tužne ispovijesti postajemo suodgovorni za eventualni najavljeni suicid ili ubojstvo.. no ti imaš priliku djelovati.. preko njegove IP adrese možeš uputiti odgovarajuću službu da mu pomogne.. ili se makar ti savjetovati što ti je učiniti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sun 9 Jul - 9:23

evo pa se snalazi
Kad se borim neprijatelja nemam (chat) - Page 36 Screen10

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Jul - 9:27

Treba nešto posaditi u zemlju, i svaki dan gledati kako raste :)
Pomaže :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Sun 9 Jul - 9:41

mate wrote:Treba nešto posaditi u zemlju, i svaki dan gledati kako raste :)
Pomaže :)
Ili imati djecu. Bolji je učinak. Dobro, kukuruz te ne dovede na granicu da ga zadaviš, ali se s njim ne možeš ni maziti.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Sun 9 Jul - 9:42

Njekad imam dojam da nas Ray zajebava, a opet... Budi ti sad pametan!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Jul - 9:45

Regoč, nećemo pretjerivati :) Korak po korak. Neko drvo po želji. Evo, za početak predlažem ono japansko za koje je uvriježeno mišljenje da donosi novac u kuću :) Mislim, nije do novca, već lako je za održavati :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Jul - 9:47

Previše alkohola bez odgovornosti. Prestao je raditi i više granice ne postoje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Jul - 10:29

kic wrote:
evo pa se snalazi
Kad se borim neprijatelja nemam (chat) - Page 36 Screen10

nažalost ni jedna služba koju sam zvala ne javlja se iako kažu da rade 24 sata.. 112 ipak nisam htjela zvati.. valjda će mi se netko javiti tijekom dana
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sun 9 Jul - 10:43

ma, nek si pomogne sam malo, zna izguglat stanje lokalnih cesta u Maleziji a ne zna otic do doktora, nije probem znanje preinteligentan je, sto je minus ovdje, vec se malo pravi lud..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Jul - 10:49

kic wrote:
ma, nek si pomogne sam malo, zna izguglat stanje lokalnih cesta u Maleziji a ne zna otic do doktora, nije probem znanje preinteligentan je, sto je minus ovdje, vec se malo pravi lud..

možda se pravi lud, ali ovdje je iznio da će ubiti majku.. to je alarm za djelovanje.. inače psihički bolesne osobe nisu svjesne da su bolesne i neće same zatražiti pomoć.. čitam ga već danima i mislim da je upao u jednu jako duboku jamu.. ali za prijetnju ubojstvom dužni smo reagirati
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Sun 9 Jul - 10:54

napisao je to X puta vec, kriza mu se tek sada manifestira na fizickoj razini, ali je vec dugo bolestan, ti prijavi ne kazem nista protiv, ali ja se necu mijesati vise..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Regoč Sun 9 Jul - 10:55

mate wrote:Previše alkohola bez odgovornosti. Prestao je raditi i više granice ne postoje.
Znam jednoga takvog. Neoženjen, sklon alkoholu, a sad je u mirovini. Stalno je pijan ili supijan, nikad triezan. K tomu agresivac do mjere da mu je zabranjen ulazak u njeke birtije (znaš koliko je sati kad alkosa izbace iz birtije).

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Jul - 13:41

Metilda previše sereš
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics