Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
I neke evropske prestonice :)jastreb wrote:Sirija?govinda wrote:Ziv, ziv..malo sam putovao poslovno...maggie13 wrote:Linda, pa jesi ti ziv?! :D
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Zarađivao si, znaci..pohvalno B-)
2014-04-12
Sta je "must have" ove godine? Maceta ili kamion. Kakvi su trendovi za sezonu leto 2017?govinda wrote:I neke evropske prestonice :)jastreb wrote:Sirija?govinda wrote:Ziv, ziv..malo sam putovao poslovno...maggie13 wrote:Linda, pa jesi ti ziv?! :D
2014-12-30
Regoč-
2015-08-21
Ja licno preferiram kolac, pokazao se usjesnim 500 godina...Stanojko wrote:Sta je "must have" ove godine? Maceta ili kamion. Kakvi su trendovi za sezonu leto 2017?govinda wrote:I neke evropske prestonice :)jastreb wrote:Sirija?govinda wrote:Ziv, ziv..malo sam putovao poslovno...maggie13 wrote:Linda, pa jesi ti ziv?! :D
2016-11-17
Supak-efendija, a?govinda wrote:Ja licno preferiram kolac, pokazao se usjesnim 500 godina...Stanojko wrote:Sta je "must have" ove godine? Maceta ili kamion. Kakvi su trendovi za sezonu leto 2017?govinda wrote:I neke evropske prestonice :)jastreb wrote:Sirija?govinda wrote:
Ziv, ziv..malo sam putovao poslovno...
Stanojko wrote:Supak-efendija, a?govinda wrote:Ja licno preferiram kolac, pokazao se usjesnim 500 godina...Stanojko wrote:Sta je "must have" ove godine? Maceta ili kamion. Kakvi su trendovi za sezonu leto 2017?govinda wrote:I neke evropske prestonice :)jastreb wrote:
Sirija?
nemoj tako, jest da je zajeban, al naš je
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
sinoć sam se vratila, no u ponedjeljak idem opetveber wrote:pa di si debela?
točaš guzu, a?
pa, nego šta ću raditi na moru
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
nije da ne bih, ali nema se vremena za sve to, čak i da netko nudi...veber wrote:jedrit, vozit se gliserom, ronit...
jedino ronit stignem, al to s klincima u plićaku
Guest- Guest
Daj neku sliku torza/guze da me zagreje za nastupajuce more...Noor wrote:sinoć sam se vratila, no u ponedjeljak idem opetveber wrote:pa di si debela?
točaš guzu, a?
nema, pokvario mi se fotoaparatStanojko wrote:Daj neku sliku torza/guze da me zagreje za nastupajuce more...Noor wrote:sinoć sam se vratila, no u ponedjeljak idem opetveber wrote:pa di si debela?
točaš guzu, a?
a i nema smisla, taman se Eva vratila nakon što nas je zauvijek napustila
Last edited by Noor on Thu 15 Jun - 13:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
šicStanojko wrote:Daj neku sliku torza/guze da me zagreje za nastupajuce more...Noor wrote:sinoć sam se vratila, no u ponedjeljak idem opetveber wrote:pa di si debela?
točaš guzu, a?
2014-12-30
Jadna, a već joj Svetac na Pohvalah nabija komplekse.Noor wrote:nema, pokvario mi se fotoaparatStanojko wrote:Daj neku sliku torza/guze da me zagreje za nastupajuce more...Noor wrote:sinoć sam se vratila, no u ponedjeljak idem opetveber wrote:pa di si debela?
točaš guzu, a?
vidim, morao bi biti suptilniji...a zna koliko je ranjiva na tu temuRegoč wrote:Jadna, a već joj Svetac na Pohvalah nabija komplekse.Noor wrote:nema, pokvario mi se fotoaparatStanojko wrote:Daj neku sliku torza/guze da me zagreje za nastupajuce more...Noor wrote:sinoć sam se vratila, no u ponedjeljak idem opetveber wrote:pa di si debela?
točaš guzu, a?
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
a niš, buš objavila jednu u badiću pa smo mirni do jeseni.Noor wrote:vidim, morao bi biti suptilniji...a zna koliko je ranjiva na tu temu
2014-12-30
UaaaaNoor wrote:nema, pokvario mi se fotoaparatStanojko wrote:Daj neku sliku torza/guze da me zagreje za nastupajuce more...Noor wrote:sinoć sam se vratila, no u ponedjeljak idem opetveber wrote:pa di si debela?
točaš guzu, a?
dođi u poreč u vidi uživo, ne bum te utapala :Dveber wrote:a niš, buš objavila jednu u badiću pa smo mirni do jeseni.Noor wrote:vidim, morao bi biti suptilniji...a zna koliko je ranjiva na tu temu
Guest- Guest
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 13 of 50