Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Kad se borim neprijatelja nemam (chat)
kada mi je za opuštanje, tamo neću nikogaRegoč wrote:Bitno da se nas dvoje okupamo skupa. Makar i u kadi.Noor wrote:kaja ga ne zarezuje više :)Regoč wrote:Šta će nam Veber? Nek se drži Kaje! Ovo je kupanje samo za nas dvoje.Noor wrote:veber nek organizira neko okupljanje već jednomRegoč wrote:
Evo me pa ćemo se skupa kupati.
Guest- Guest
Tko kaže da bismo se opuštali?Noor wrote:kada mi je za opuštanje, tamo neću nikogaRegoč wrote:Bitno da se nas dvoje okupamo skupa. Makar i u kadi.Noor wrote:kaja ga ne zarezuje više :)Regoč wrote:Šta će nam Veber? Nek se drži Kaje! Ovo je kupanje samo za nas dvoje.Noor wrote:
veber nek organizira neko okupljanje već jednom
meni kada za to služi, osim ako ne zaspim, pa se probudim u hladnoj vodi i više nisam opuštena, nego ukočenaRegoč wrote:Tko kaže da bismo se opuštali?Noor wrote:kada mi je za opuštanje, tamo neću nikogaRegoč wrote:Bitno da se nas dvoje okupamo skupa. Makar i u kadi.Noor wrote:kaja ga ne zarezuje više :)Regoč wrote:
Šta će nam Veber? Nek se drži Kaje! Ovo je kupanje samo za nas dvoje.
Guest- Guest
Evo ti prilike iskusiti nešto novo.Noor wrote:meni kada za to služi, osim ako ne zaspim, pa se probudim u hladnoj vodi i više nisam opuštena, nego ukočenaRegoč wrote:Tko kaže da bismo se opuštali?Noor wrote:kada mi je za opuštanje, tamo neću nikogaRegoč wrote:Bitno da se nas dvoje okupamo skupa. Makar i u kadi.Noor wrote:
kaja ga ne zarezuje više :)
bolje prilika, nego neprilikaRegoč wrote:Evo ti prilike iskusiti nešto novo.Noor wrote:meni kada za to služi, osim ako ne zaspim, pa se probudim u hladnoj vodi i više nisam opuštena, nego ukočenaRegoč wrote:Tko kaže da bismo se opuštali?Noor wrote:kada mi je za opuštanje, tamo neću nikogaRegoč wrote:
Bitno da se nas dvoje okupamo skupa. Makar i u kadi.
Guest- Guest
Dok ne kušaš, ne znaš.Noor wrote:bolje prilika, nego neprilikaRegoč wrote:Evo ti prilike iskusiti nešto novo.Noor wrote:meni kada za to služi, osim ako ne zaspim, pa se probudim u hladnoj vodi i više nisam opuštena, nego ukočenaRegoč wrote:Tko kaže da bismo se opuštali?Noor wrote:
kada mi je za opuštanje, tamo neću nikoga
a kad kušaš, ne možeš statiRegoč wrote:Dok ne kušaš, ne znaš.Noor wrote:bolje prilika, nego neprilikaRegoč wrote:Evo ti prilike iskusiti nešto novo.Noor wrote:meni kada za to služi, osim ako ne zaspim, pa se probudim u hladnoj vodi i više nisam opuštena, nego ukočenaRegoč wrote:
Tko kaže da bismo se opuštali?
Guest- Guest
Stajem! I odoh na pauzu. Nema smisla da mi propadne.
dobar tek, a ja se bacam u moreRegoč wrote:Stajem! I odoh na pauzu. Nema smisla da mi propadne.
Guest- Guest
Noor wrote:dobar tek, a ja se bacam u moreRegoč wrote:Stajem! I odoh na pauzu. Nema smisla da mi propadne.
@ regoč - dobar tek
@ noor -
Imam frustraciju već tri dana.
crvenkasti-
2014-04-17
Sunce, vruce, pravo ljeto..:D
2014-04-12
...pokazi nam toples teto...maggie13 wrote:Sunce, vruce, pravo ljeto..:D
Ti bi samo nesto 'kreto!Stanojko wrote:...pokazi nam toples teto...maggie13 wrote:Sunce, vruce, pravo ljeto..:D
Uhvati se sladoleda,
Pozovi svoju da se preda.
Odvedi je na kupanje
U Sokacke Banje!
:D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
megi pokušava crvenkastog potaknuti na poetiku
crvenkasti-
2014-04-17
Hehe..B-)
2014-04-12
"Šokačke banje"? To nešto kod vas?maggie13 wrote:Ti bi samo nesto 'kreto!Stanojko wrote:...pokazi nam toples teto...maggie13 wrote:Sunce, vruce, pravo ljeto..:D
Uhvati se sladoleda,
Odvedi je na kupanje
U Sokacke Banje!
2015-08-21
naravno, treba turizam razvijat :DStanojko wrote:"Šokačke banje"? To nešto kod vas?maggie13 wrote:Ti bi samo nesto 'kreto!Stanojko wrote:...pokazi nam toples teto...maggie13 wrote:Sunce, vruce, pravo ljeto..:D
Uhvati se sladoleda,
Odvedi je na kupanje
U Sokacke Banje!
2014-04-12
;-)))Regoč wrote:Možda Sokobanja ili takvo što.
2014-04-12
Znam. Pomiješala Vrnjačku banju sa Soko banjom.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» DOAJEN NJEMAČKE POLITIKE - KRITIKE TURSKOJ I ZAPADU: Ne rušiš zrakoplov neprijatelja svoga neprijatelja
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
» Cetnik na klaviru!Zovem se Srbijanka,brate,borim se protiv ustasa
» ..Nemam đe,pa ću ovđe..
» SPC u obrucu neprijatelja
» Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj a neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj
Page 8 of 50