Macron je opasan, kao i svi psihopati
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Macron je opasan, kao i svi psihopati
ako su punoljetni, koga boli kurac?mutava baštarda wrote:ako je to ok, onda neka se dekriminalizira kada učitelj/ica poševi učenika/učenicu...veber wrote:otprilike tako.kaja wrote:da se incident dogodio sa razlikom dobi gdje je muškarac stariji 24 godine to uopće nitko ne bi spomenuo a kamoli u tome tražio uzroke navodnog ludila.mutava baštarda wrote:
“Da se incident dogodio u radničkom okruženju, mladi Emmanuel bi završio na Centru za socijalnu skrb, uz podršku psihologa, a Brigitte Trogneux bi završila u zatvoru”, tvrdi talijanski stručnjak.
nisam primjetila da uzroke ludila traže u trumpu u činjenici da ima 24 godine mlađu ženu
e da, da zaustavim odmah argumente- ali on je imao 15....
žene su se udavale za 13,14,15 čitavu povijest pa ne trkeljate o tome da je netko zaustavio njihov mentalni razvoj
prema tome..manje laprdajte..skupa s ovim profesorom..koje ševi otprilike kurvice od 18..a ima 200 godina.
licemjerje. kada frajer ima 75 a ona 35 onda je frajer.
obrnuto je poremećen.
ako paše njemu, paše i meni.
a i relativna je spolna zrelost. kod žena ide prije.
ti kao nisi gledao ženske kada si imao 15?
s 15 bi pojebao i onu od 30.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
normalno da je bilo učiteljica ili starijih koje su me privlačile, ali mi je malo bolesna bila pomisao da smo u braku...veber wrote:ako su punoljetni, koga boli kurac?mutava baštarda wrote:ako je to ok, onda neka se dekriminalizira kada učitelj/ica poševi učenika/učenicu...veber wrote:otprilike tako.kaja wrote:da se incident dogodio sa razlikom dobi gdje je muškarac stariji 24 godine to uopće nitko ne bi spomenuo a kamoli u tome tražio uzroke navodnog ludila.mutava baštarda wrote:
“Da se incident dogodio u radničkom okruženju, mladi Emmanuel bi završio na Centru za socijalnu skrb, uz podršku psihologa, a Brigitte Trogneux bi završila u zatvoru”, tvrdi talijanski stručnjak.
nisam primjetila da uzroke ludila traže u trumpu u činjenici da ima 24 godine mlađu ženu
e da, da zaustavim odmah argumente- ali on je imao 15....
žene su se udavale za 13,14,15 čitavu povijest pa ne trkeljate o tome da je netko zaustavio njihov mentalni razvoj
prema tome..manje laprdajte..skupa s ovim profesorom..koje ševi otprilike kurvice od 18..a ima 200 godina.
licemjerje. kada frajer ima 75 a ona 35 onda je frajer.
obrnuto je poremećen.
ako paše njemu, paše i meni.
a i relativna je spolna zrelost. kod žena ide prije.
ti kao nisi gledao ženske kada si imao 15?
s 15 bi pojebao i onu od 30.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
sve blokade i osude u ovom smislu dolaze od ..Zena naravno..jos mi jedan kurac ide na kurac...
Kad smotanko od 19-20 i nesto pojebe curu od 18+ to je u redu..no kad zreli tip se pogosti,i priusti curi ono sto onaj dripac ne moze nikad,odmah ga vremesne Dajkače proglase pedofajlom izopacenikom,a cura je punoljetna..Krivo im sto im mlade i prejedre cure prave konkurenciju..Vremesne zene bi svo Moškovlje samo za sebe...e kurac..
Kad smotanko od 19-20 i nesto pojebe curu od 18+ to je u redu..no kad zreli tip se pogosti,i priusti curi ono sto onaj dripac ne moze nikad,odmah ga vremesne Dajkače proglase pedofajlom izopacenikom,a cura je punoljetna..Krivo im sto im mlade i prejedre cure prave konkurenciju..Vremesne zene bi svo Moškovlje samo za sebe...e kurac..
Guest- Guest
s 15 bi pojebao i onu od 45
sada se malo okrenulo.
sada se malo okrenulo.
2014-12-30
i obično kada stariji muškarac oženi neku -20 godina to je zato što se ova hoće situirati, a ovaj krelac se zaljubio
Ehhh koje su to erekcije bile..... ..mogao si mramor klesati sa njima..
Guest- Guest
ne nuzno zaljubio..hoce mladu i svilenkastokožu curu da ima u krevetu...bolje to nego one matore povorane cure..mutava baštarda wrote:i obično kada stariji muškarac oženi neku -20 godina to je zato što se ova hoće situirati, a ovaj krelac se zaljubio
Guest- Guest
kao alberto tomba. dok je bio neafirmiran skijaš prskao je 3komada po 5 sati, a nakon slave 5 kom 3 sata... to je također okveber wrote:s 15 bi pojebao i onu od 45
sada se malo okrenulo.
pričaju 3 nekrofila kada je najbolji sex,
veli prvi da je najbolji tek kada dođe u mrtvačnicu
drugi da je najbolji kada ostane sat dva u frižideru
a treći da je najbolji nakon mjesec dana... ovi ga gledaju u čudu
veli on, tada gdje god gurneš, upada...
veli prvi da je najbolji tek kada dođe u mrtvačnicu
drugi da je najbolji kada ostane sat dva u frižideru
a treći da je najbolji nakon mjesec dana... ovi ga gledaju u čudu
veli on, tada gdje god gurneš, upada...
..fino gnjilo trulo meso...nacisto se rastvara pred kurcem..
Guest- Guest
slušaj jebača, taj je poharao pol njemačke...pismejker wrote:ne nuzno zaljubio..hoce mladu i svilenkastokožu curu da ima u krevetu...bolje to nego one matore povorane cure..mutava baštarda wrote:i obično kada stariji muškarac oženi neku -20 godina to je zato što se ova hoće situirati, a ovaj krelac se zaljubio
2014-12-30
Svi radimo samo za sebe. Šteta što nismo u tome predaniji.Eva_ wrote:"Macron, poput svih psihopata, radi samo za sebe, a svi ostali su mu puki instrumenti potrebni da dokaže vlastitu veličinu”.
U politici sam takvi egzistiraju. Profesor je sad otkrio Ameriku.
Trinity-
2014-04-17
Triny wrote:Svi radimo samo za sebe. Šteta što nismo u tome predaniji.Eva_ wrote:"Macron, poput svih psihopata, radi samo za sebe, a svi ostali su mu puki instrumenti potrebni da dokaže vlastitu veličinu”.
ne slažem se. dok god plaćaš porez ne radiš samo za sebe.
Guest- Guest
ne bas..svabice samo cekaju da nekok navuku na tanki led i priheftaju mu alimentaciju..kasnije niti djeteta,niti picka..jednu samo dobro porokao u pocetku i otepao..veber wrote:slušaj jebača, taj je poharao pol njemačke...pismejker wrote:ne nuzno zaljubio..hoce mladu i svilenkastokožu curu da ima u krevetu...bolje to nego one matore povorane cure..mutava baštarda wrote:i obično kada stariji muškarac oženi neku -20 godina to je zato što se ova hoće situirati, a ovaj krelac se zaljubio
vise sa svabicama nemam posela,da ne ispadnem Maagarac..
Guest- Guest
veliš ru(j)ka je zakon?
možeš kako hoćeš, a i na faksu možeš s ru(j)kom u wceu
2014-12-30
bas tako...mogu kako hocu..luksuz slobode..veber wrote:veliš ru(j)ka je zakon?
Guest- Guest
pa i to kaj velišpismejker wrote:bas tako...mogu kako hocu..luksuz slobode..veber wrote:veliš ru(j)ka je zakon?
ru(j)ka ima neke prednosti nad ženama.
možeš i na faxu gulit.
2014-12-30
Svakako..pripadnost dobroj naciji i genetici...daleko bolja nego balkanke i svabice,inace jako prljave igracice,ali to ne moram tebi objasnjavati..veber wrote:pa i to kaj velišpismejker wrote:bas tako...mogu kako hocu..luksuz slobode..veber wrote:veliš ru(j)ka je zakon?
ru(j)ka ima neke prednosti nad ženama.
možeš i na faxu gulit.
Ruka je odradjivala svoje,dok logika nije odabrala najbolje od Rujki..stos,ne bih bio na tvom mjestu..Masno plaćas,nidje djece niti pičaka..Moras mamiti sponze skupim stvarima...Vjerujem da i ti polako razmisljas od Ruci..o Rujci mos zaboraviti...
Guest- Guest
"jebaču" kada vidiš djecu, osjetiš ponos.
srećom ti ne,reš imat djecu.
ne treba mi ruka, žene su tu. volim ih i one mene
a, nije sve u novcu. no ti za mješalicom to nemreš skužit.
2014-12-30
veber wrote:"jebaču" kada vidiš djecu, osjetiš ponos.
Ti si toliko egzogeno antipatičan i ružan da su te svi ostavili i pobjegli od tebe.
Jedini tko te još trpi, to smo mi na forumu (iako se i nama gadiš) i ponekad marcelus.
Nemaš ništa, potpuno si sam i umrijet ćeš sam. Cvilit ćeš ko pizda, ali nitko neće čuti.
crvenkasti-
2014-04-17
Zato i kažem da bi trebali biti predaniji i odlučniji.Gnječ wrote:Triny wrote:Svi radimo samo za sebe. Šteta što nismo u tome predaniji.Eva_ wrote:"Macron, poput svih psihopata, radi samo za sebe, a svi ostali su mu puki instrumenti potrebni da dokaže vlastitu veličinu”.
ne slažem se. dok god plaćaš porez ne radiš samo za sebe.
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
» Šiptar piša po psihopati u sred Beograda
» Jesu li psihopati zaista privlačniji ženama?
» "Joint" marihuane...opasan !!
» Novo američko istraživanje: Sir je opasan i izaziva ovisnost
» Šiptar piša po psihopati u sred Beograda
» Jesu li psihopati zaista privlačniji ženama?
» "Joint" marihuane...opasan !!
» Novo američko istraživanje: Sir je opasan i izaziva ovisnost
Page 3 of 4