Macron je opasan, kao i svi psihopati
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Macron je opasan, kao i svi psihopati
Talijanski profesor Adriano Segatori, ugledni psihijatar i psihoterapeut, član znanstvenog odjela “Pravne psihologije i forenzičke psihijatrije” i član “Talijanske akademije forenzičnih znanosti” dao je izjavu u kojoj je opisao novog francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.
“Macron je opasan, jer, kao i svi psihopati, ima izuzetno visoko mišljenje o sebi. On ne voli Francusku i ne bori se za francuski narod. Macron voli sebe, enormno, i bori se da održi svoj krhki identitet”, izjavio je profesor Adriano Segatori, psihijatar i psihoterapeut, specijaliziran za psihijatrijske preglede.“Da me sudac pita što mislim o opasnosti od takvih ljudi, ja bih rekao da u nju ne treba sumnjati. Kao i svi psihopati, Emmanuel Macron je vrlo opasan. Serijske ubojice uništavaju obitelji, dok psihopati koji upravljaju ekonomijom i politikom uništavaju cijela društva”, izjavio je talijanski profesor koji je desetljeća posvetio proučavanju umova pojedinaca koji su počinili zločine, izradi psiholoških profila i procjeni mogućnosti njihove rehabilitacije i resocijalizacije.
Ovo je vrlo zabrinjavajuća poruka, koju je na YouTubeu profesor objavio uoči drugog kruga francuskih predsjedničkih izbora. Prof. Segatori tvrdi da je život Macrona krenuo neželjenim smjerom i ugrožen je u dobi od 15 godina, kada je mladi Emmanuel “bio žrtva ozbiljnog seksualnog zlostavljanja od strane njegove učiteljice Brigitte, koja je u to vrijeme imala 39 godina”.
Problem čak i nije razlika u dobi između njih dvoje, iako je Macron tada bio maloljetnik, jedva nešto stariji od djeteta, nego zbog činjenice da je do “incidenta” došlo među “kremom” Pariza, a ne “ambijentu proletera”, kojeg Macron doslovno prezire.
“Da se incident dogodio u radničkom okruženju, mladi Emmanuel bi završio na Centru za socijalnu skrb, uz podršku psihologa, a Brigitte Trogneux bi završila u zatvoru”, tvrdi talijanski stručnjak.
No, izađimo iz “žutila” koje puni stranice tabloida, koji sada na sva zvona veličaju ovu “veliku ljubav koja je završila s brakom”, koji bi se groteskno mogao nazvati “popravljanjem počinjene štete”.
Za Adriana Segatorija je neupitna činjenica da je psihološki razvoj dječaka od 15 godina nasilno zaustavljen fizičkim i psihičkim zavođenjem.
“Kao što nas Freud uči u djelu “Totem i tabu“, tada je Macron prešao granicu koju određuje tabu, a to je prvi korak ka uvjerenju da sve može biti dozvoljeno”, tvrdi prof. Segatori.
Profesor ne bira riječi i tvrdi da se ovdje suočavamo s problemom “jedne vrste pedofilije”, nakon čega je ideja o svemoći u mladog Macrona dodatno ojačala, da je dosegnula granicu percepcije stvarnosti.
Ova situacija je mladog Macrona, bez sumnje obdarenog znatnim intelektualnim sposobnostima i kulturom, dovela do drugih ekstremnih granica, samih po sebi “patološki normalnih”, odnosno “narcizma“.
“Budući da je bio mlad, Macron razvija neobuzdane ambicije, a potreba i ovisnost da mu se drugi dive, prema nesvjesnom, zapravo je unutarnji osjećaj inferiornosti”, tvrdi talijanski stručnjak.
Prema njegovom mišljenju, “osobnost Macrona je uvjetovana idejom da ne postoje nikakva ograničenja, a tome treba dodati osjećaj svemoći u djeteta koje se tek razvija u odraslu osobu”.
I na kraju, “unutarnji osjećaj narcizma kojeg nije pogrešno definirati čak i zlim”.
“Prevedeno, ove tri paradigme su dio strukture koju nazivamo psihopatologijom, jer se radi o pojedincu koji se u psihičkom smislu savršeno može definirati kao psihopat, iako sada sjedi u Elizejskoj palači”, tvrdi prof. Segatori, ali dodaje da pojam “psihopat” nije uvreda.
Naime, velika američka psihologinja, Nancy McWilliams, doslovno kaže kako “psihopatske osobnosti dosegnu najvišu razinu u američkoj administraciji”. Psihopat može biti i devijantan, to svakako sigurno, ali ako je dobro organiziran, kulturno i intelektualno, može doći do najviših vrhova financija ili politike”.
Osobnost psihopate karakterizira “površni šarm” i određena “privlačnost”, međutim, može doći do problema kada nastanu proturječja.
Profesor Adriano Segatori je proučavao izbor novog predsjednika, gledao snimke, njegove govore, izraze i geste.
Osim toga, novoizabranog predsjednika odlikuje velika teatralnost, što se također podudara s učenjem kojeg je dobio od svoje zavodnice, koja je bila i učiteljica scenske umjetnosti. Problem je u tome što je sada “pacijent” na čelu Francuske.“Kod Macrona se vidi porast histerije kada primijeti da prema njemu nedostaje divljenja, jer se tada u problemima nađe njegovo lažno ‘ja’ i njegov jadni identitet”, tvrdi profesor.
“Psihopat je sam po sebi nepouzdan, ali sa svojim površnim šarmom uspijeva prevariti drugu stranu. I kod njega nikada nije bilo kajanja, čak i kada je govorio o bezubima, kako naziva siromašne, kada je vrijeđao rudare, rekavši da su to samo ovisnici o duhanu i alkoholičari, ili kada je žene nazvao glupima i neznalicama”, dodaje stručnjak.
Naravno, kasnije se pravdao da je “krivo protumačen“. Sigurno on to nije htio reći i potpuno nesvjestan je otkrio pravog Emmanuela Macrona. No, problem što on zaista vjeruje u to što je rekao, ali taj osjećaj prezira prema ljudima ne može pokazati. On dolazi iz nesvjesnog.
Tada se ispravlja, ali racionalno i bez grižnje savjesti, jer ne želi priznati krivicu.
Za kraj, talijanski profesor tvrdi kako je Macron sigurno puno patio tijekom kampanju u kojoj se suočavao s Marine Le Pen, jer on ne može prihvatiti da mu je žena protivnik, i on treba majku.
“Bez nekoga poput Brigitte, sve ostalo postaje teško održivo. Dakle, novi je predsjednik izuzetno opasan, upravo zbog svoje velike krhkosti. Macron, poput svih psihopata, radi samo za sebe, a svi ostali su mu puki instrumenti potrebni da dokaže vlastitu veličinu”, zaključuje profesor, koji se za kraj pita je li itko svjestan opasnosti u koju srlja Francuska?
https://www.logicno.com/politika/zlostavljan-u-15-godini-macron-je-opasni-psihopat-tvrdi-prof-adriano-segatori.html
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Macron je opasan, kao i svi psihopati
"Macron, poput svih psihopata, radi samo za sebe, a svi ostali su mu puki instrumenti potrebni da dokaže vlastitu veličinu”.
U politici sam takvi egzistiraju. Profesor je sad otkrio Ameriku.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:"Macron, poput svih psihopata, radi samo za sebe, a svi ostali su mu puki instrumenti potrebni da dokaže vlastitu veličinu”.
skoro svi političari su psihopati to ja govorim već cijelo desetljeće. ne samo političari nego svuda gdje je moć tu su psihopate crkva, medicina, sudstvo, policija, vojska, birokracija, banke...itd
mogao bi taj profa napraviti kratku ekspertizu rvackih političara a i rvackog naroda u cjelini.
Guest- Guest
Da, cim je sa starijom zenom odmah je psihopat.
Sve krece od tog neprihvacanja.
A, da je sociopat, k'o i vecina politicara, otkrio Ameriku.
Sve krece od tog neprihvacanja.
A, da je sociopat, k'o i vecina politicara, otkrio Ameriku.
2014-04-12
taj se nikad I niokome u zivotu nije brinuo niti borio jer nema djece, ocekivat da ce se brinuti za narod je cisti entuzijazammutava baštarda wrote:
“Macron je opasan, jer, kao i svi psihopati, ima izuzetno visoko mišljenje o sebi. On ne voli Francusku i ne bori se za francuski narod. Macron voli sebe, enormno, i bori se da održi svoj krhki identitet”
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
velika američka psihologinja, Nancy McWilliams, doslovno kaže kako “psihopatske osobnosti dosegnu najvišu razinu u američkoj administraciji”Eva_ wrote:"Macron, poput svih psihopata, radi samo za sebe, a svi ostali su mu puki instrumenti potrebni da dokaže vlastitu veličinu”.
2015-09-14
ne nego zbog toga što je bio u vezi kao maloljetnik i lijepo velju u tekstu, da nisu bili krem de la krem ona bi završila u zatvoru, a on kod psihoterapeta...maggie13 wrote:Da, cim je sa starijom zenom odmah je psihopat.
2015-09-14
Eva_ wrote:"Macron, poput svih psihopata, radi samo za sebe, a svi ostali su mu puki instrumenti potrebni da dokaže vlastitu veličinu”.
Tocno.
A u psihijatriji sve sami takvi... slučajevi.
Nisu oni uzalud u ludari .
Tito jr bio jedini politicar za kpjeg se moze reci da je ostao narodni covjek..ne zbog populizma, nego zbog tog sri je radio u interesu naroda, drzave i suradnje sa pozitivnim pokretima u svijetu.
Mrni je tek sad jasna razlika između politicara u Socijslizmu i danas.
Danas je to profesija u kpjoj se podrazumjeva ne.judske i nadljudske krateristike, bogatstvo i moc. Potpuno otuđena od prosječnog građanina, zbog strukture vlasti ali i teških moralnih opterećenja te profesije.
U socijalizmu se nije o politicarima uopce razgovaralo, najmanje privatno. Oni su bili dostupni narodu. Morali su i,ati bar neku dozu idealizma u smjeru borbe za zajednistvo. Jer je takav bio sustav . Materijalne prednosti tog posla nisu bile ni izdaleka tako vazne.
I posao se politicara cesto izjednačavao s bilo kpjom drugim.
Danas su politicari zvijezde.
Iz bordela.
Danas je to profesija u kpjoj se podrazumjeva ne.judske i nadljudske krateristike, bogatstvo i moc. Potpuno otuđena od prosječnog građanina, zbog strukture vlasti ali i teških moralnih opterećenja te profesije.
U socijalizmu se nije o politicarima uopce razgovaralo, najmanje privatno. Oni su bili dostupni narodu. Morali su i,ati bar neku dozu idealizma u smjeru borbe za zajednistvo. Jer je takav bio sustav . Materijalne prednosti tog posla nisu bile ni izdaleka tako vazne.
I posao se politicara cesto izjednačavao s bilo kpjom drugim.
Danas su politicari zvijezde.
Iz bordela.
Nasi najveci politicari su :
Tito
Bakarić
Koca popovic
Kad su oni otisli, sustav se poceo urušavati. Zbog smjene generacija i u zbog vanjskih faktora
Tito
Bakarić
Koca popovic
Kad su oni otisli, sustav se poceo urušavati. Zbog smjene generacija i u zbog vanjskih faktora
... u socijalizmu je postojao goli otok gdje bi se devijantni likovi i buržuji poput marcona mogli vratiti na pravi put, a danas takvi prođu bez pendreka..Sora wrote:Mrni je tek sad jasna razlika između politicara u Socijslizmu i danas.
2015-09-14
nisam za velike razlike u godinama između intimno vezanih osoba, međutim ovo je cisto licemjerje.mutava baštarda wrote:ne nego zbog toga što je bio u vezi kao maloljetnik i lijepo velju u tekstu, da nisu bili krem de la krem ona bi završila u zatvoru, a on kod psihoterapeta...maggie13 wrote:Da, cim je sa starijom zenom odmah je psihopat.
Bas svaki muskarac s kojim sam razgovarala na temu kaze da je sanjao stariju 'profesoricu' i da je onda bio, i sad je misljenja, da je steta da je nije imao.
Cisto licemjerje, znaci.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
koju sam ja imao profesoricu engleskog....
ja 17, a ona 30. taman
samo je bila udana :(
ja 17, a ona 30. taman
samo je bila udana :(
2014-12-30
Haha..
2014-04-12
to je pogodilo moje nježno srce koje je utješila susjeda od 22
2014-12-30
Odlično vještačenje, prof je u pravu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
najvaznije da si se utjesio B-)veber wrote:to je pogodilo moje nježno srce koje je utješila susjeda od 22
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
veber-
2014-12-30
Sve po zeljama i mogucnostima :D
2014-04-12
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
» Šiptar piša po psihopati u sred Beograda
» Jesu li psihopati zaista privlačniji ženama?
» "Joint" marihuane...opasan !!
» Novo američko istraživanje: Sir je opasan i izaziva ovisnost
» Šiptar piša po psihopati u sred Beograda
» Jesu li psihopati zaista privlačniji ženama?
» "Joint" marihuane...opasan !!
» Novo američko istraživanje: Sir je opasan i izaziva ovisnost
Page 1 of 4