Šiptar piša po psihopati u sred Beograda
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Šiptar piša po psihopati u sred Beograda
Premijer Albanije Edi Rama rekao je u Beogradu da su odnosi Srbije i Albanije napredovali u prethodne dve godine. On se prisetio incidenta sa dronom i reakcije srpskog premijera kada je pre dve godine govorio o Kosovu, ali i otkrio da je od Ivice Dačića tražio da mu peva za raođenda a ovaj prihvatio.
"Neko me je podsetio da je uskoro dvogodišnjica incidenta s dronom. Prema vestima, novi balkanski rat je bio pred vratima Evrope. Stvari su se promenile. Sećam se Aleksandrovog (Vučića) izraza lica kada sam pomenuo Kosovo pre dve godine - mislio sam: umreće preda mnom", rekao Rama i doda da on i Vučić i danas imaju različite stavove, ali se bolje razumeju.
Rama je na promociji svoje knjige "Žrtvovanje" rekao da je na Balkanu veoma važan humor i izneo da Albanci i Srbi uvek razgovaraju posle skupova u Evropskoj uniji. Ispričao je da je na svoj rođendan na jednom skupu EU tražio da mu ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić peva, jer nema balkanske zabave bez muzike. "Svi su mislili da će reći ne, ali Ivica je pitao koju pesmu", rekao je Rama.
Albanski premijer je dodoa da države na Balkanu treba da bolje sarađuju i da time pokažu da su spremne za EU.
On je ocenio da je položaj Albanaca na jugu Srbije bolji i da je danas prvi put od njih čuo da imaju jasne znake da će im data obećanja biti ispunjena.
"Neko me je podsetio da je uskoro dvogodišnjica incidenta s dronom. Prema vestima, novi balkanski rat je bio pred vratima Evrope. Stvari su se promenile. Sećam se Aleksandrovog (Vučića) izraza lica kada sam pomenuo Kosovo pre dve godine - mislio sam: umreće preda mnom", rekao Rama i doda da on i Vučić i danas imaju različite stavove, ali se bolje razumeju.
Rama je na promociji svoje knjige "Žrtvovanje" rekao da je na Balkanu veoma važan humor i izneo da Albanci i Srbi uvek razgovaraju posle skupova u Evropskoj uniji. Ispričao je da je na svoj rođendan na jednom skupu EU tražio da mu ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić peva, jer nema balkanske zabave bez muzike. "Svi su mislili da će reći ne, ali Ivica je pitao koju pesmu", rekao je Rama.
Albanski premijer je dodoa da države na Balkanu treba da bolje sarađuju i da time pokažu da su spremne za EU.
On je ocenio da je položaj Albanaca na jugu Srbije bolji i da je danas prvi put od njih čuo da imaju jasne znake da će im data obećanja biti ispunjena.
Guest- Guest
Re: Šiptar piša po psihopati u sred Beograda
http://rs.n1info.com/a201207/Vesti/Vesti/Rama-o-Vucicu-i-Dacicu-na-promociji-knjige.html
Guest- Guest
nadam se da su sipali brom u čaj u komrenskoj kasarni da ne nastradaju vulin i slina...
Guest- Guest
Niš -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija gradi više kilometara auto-puta nego što se gradilo u vreme Josipa Broza Tita.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=10&dd=13&nav_id=1187741
psihopata se gubi...
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2016&mm=10&dd=13&nav_id=1187741
psihopata se gubi...
Guest- Guest
šiptaru rami,
treba reci ono sto mislis, o njemu i svemu sto kenja,
kad mu nisi domacin.
treba reci ono sto mislis, o njemu i svemu sto kenja,
kad mu nisi domacin.
Guest- Guest
Pizon...da odes da pozdravis Ramu. Da budes dobar domacin, ko tvoj gazda sipac.
on mene uopste ne interesuje.
taj rama, ko da ne postoji
taj rama, ko da ne postoji
Guest- Guest
Ti ko tvoj siptarski gazda. "ponistavamo odluku o Trepci"... To kao dete kad se sakrije pod cebe a napolju zemljotres... Visicete svi za veleizdaju, ne brini
ja bi, kolindu, recimo docekao.
da joj ja, do kraja,
objasnim gde je gresila dosad.
da joj ja, do kraja,
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ti ko tvoj siptarski gazda. "ponistavamo odluku o Trepci"... To kao dete kad se sakrije pod cebe a napolju zemljotres... Visicete svi za veleizdaju, ne brini
ti si stvarno prvi ludak,
el zitis ti uopste u srbiji ??
Guest- Guest
Ja da, zato ti i kazem.... V-I-S-I-C-E (ovo ako ga prethodno ne roknu njegovi zapadni "prijatelji" kad poslednji put obrisu dupe s njim)
Stanojko wrote:Ja da, zato ti i kazem.... V-I-S-I-C-E (ovo ako ga prethodno ne roknu njegovi zapadni "prijatelji" kad poslednji put obrisu dupe s njim)
a kako mislia to da izvedes,
da uzmes konopac,
krenes da posecujes tebi nepodobne i besis o 1 banderu )
Guest- Guest
Znas kako je zavrsio Milanovic iz RTS-a 5. oktobra? Tako cete i vi...Necete ni stici do bandere...pizzon wrote:Stanojko wrote:Ja da, zato ti i kazem.... V-I-S-I-C-E (ovo ako ga prethodno ne roknu njegovi zapadni "prijatelji" kad poslednji put obrisu dupe s njim)
a kako mislia to da izvedes,
da uzmes konopac,
krenes da posecujes tebi nepodobne i besis o 1 banderu )
Stanojko wrote:Ti ko tvoj siptarski gazda. "ponistavamo odluku o Trepci"... To kao dete kad se sakrije pod cebe a napolju zemljotres... Visicete svi za veleizdaju, ne brini
Guest- Guest
Ti si prepristojan za nju, a uopŠte i nisi tako veliki kriminalac da bi imal šansi kod nje.pizzon wrote:ja bi, kolindu, recimo docekao.
da joj ja, do kraja,
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:On se prisetio incidenta sa dronom i reakcije srpskog premijera kada je pre dve godine govorio o Kosovu, ali i otkrio da je od Ivice Dačića tražio da mu peva za raođenda a ovaj prihvatio.[/size]
haha koji odron
naslov je pogrešan... treba biti "šiptar piša po šiptaru psihopati sred beograda"...
Unutaralbanske svađe ne diraju nas Hrvate, a ne bi trebale ni Srbe.
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Užas u sred Beograda
» Hrvati i Slovenci kradu turiste u sred Beograda!
» ŠIPTAR je dopingovan
» Macron je opasan, kao i svi psihopati
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
» Hrvati i Slovenci kradu turiste u sred Beograda!
» ŠIPTAR je dopingovan
» Macron je opasan, kao i svi psihopati
» Snajperisti - psihopati ili junaci?
Page 1 of 5