Snajperisti - psihopati ili junaci?
Page 1 of 1
Snajperisti - psihopati ili junaci?
Snajperisti – junaci ili psihopati? https://povijest.hr/istaknuto/snajperisti-junaci-ili-psihopati/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Snajperisti - psihopati ili junaci?
tema rodjena za svetoja da nam rijesi dilemu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisi psihopat ako u ratu ubijaš agresorske vojnike.vuksadinare wrote:Snajperisti – junaci ili psihopati? https://povijest.hr/istaknuto/snajperisti-junaci-ili-psihopati/
Snajperist je vojnik sa zadaćom, kao i svaki drugi vojnik.
Da sam ja snajperist, bio bih ponosan na sebe što ubijam neprijateljske vojnike i time izvršavam svoj zadaću.
I to što što ih više pobijem, bio bih ponosniji na sebe. Uglavnom, što više pobiješ agresorskih vojnika, bolji si snajperist.
A za mene je junak svaki vojnik koji se bori protiv agresora, sukladno svojom specijalnošću, te tako pridonosi ubijanju neprijateljskih vojnika. Tako i snajperist.
Ukratko, u ratu je poželjno pobiti što više neprijateljskih vojnika.
A psihopate su oni koji ubijaju civile nakon zauzimanja određenog teritorija.
Guest- Guest
BTW, navršava se 30 godina od oslobodilačke akcije Maslenica.
Čestitam svim hrvatskim braniteljima-osloboditeljima koji su u njoj učestvovali.
To je bila prekretnica u ratu, nakon koje smo samo pobjeđivali do konačnog oslobođenja.
Čestitam svim hrvatskim braniteljima-osloboditeljima koji su u njoj učestvovali.
To je bila prekretnica u ratu, nakon koje smo samo pobjeđivali do konačnog oslobođenja.
Guest- Guest
Ubiti neprijateljskog vojnika je ok no izbaciti ga iz stroja i vezati za njega još dva-tri vojnika je puno učinkovitije jer dobijaš mogućnost još kojeg izbaciti iz igre. To važi za sve osim za ruse, oni svoje ranjene ne kupe i boli ih hurac za ljude. Ne stoji zalud uzrečica da život ruskog vojnika nikada nije vrijedio od pišljive kopejke.zoro avenger wrote:Nisi psihopat ako u ratu ubijaš agresorske vojnike.vuksadinare wrote:Snajperisti – junaci ili psihopati? https://povijest.hr/istaknuto/snajperisti-junaci-ili-psihopati/
Da sam ja snajperist, bio bih ponosan na sebe što ubijam neprijateljske vojnike i time izvršavam svoj zadaću.
I to što što ih više pobijem, bio bih ponosniji na sebe. Uglavnom, što više pobiješ agresorskih vojnika, bolji si snajperist.
A za mene je junak svaki vojnik koji se bori protiv agresora, sukladno svojom specijalnošću, te tako pridonosi ubijanju neprijateljskih vojnika. Tako i snajperist.
Kakve veze to ima s temom o snajperistima???Šandor Winnetou wrote:Ubiti neprijateljskog vojnika je ok no izbaciti ga iz stroja i vezati za njega još dva-tri vojnika je puno učinkovitije jer dobijaš mogućnost još kojeg izbaciti iz igre. To važi za sve osim za ruse, oni svoje ranjene ne kupe i boli ih hurac za ljude. Ne stoji zalud uzrečica da život ruskog vojnika nikada nije vrijedio od pišljive kopejke.zoro avenger wrote:Nisi psihopat ako u ratu ubijaš agresorske vojnike.vuksadinare wrote:Snajperisti – junaci ili psihopati? https://povijest.hr/istaknuto/snajperisti-junaci-ili-psihopati/
Guest- Guest
Kako nema veze??? Tamo pravila ne važe kao za ostatak svijeta, u ostatku svijeta svatko se brine za svog ranjenog osim za ruse. Tamo snajperistu isti kiki ubio rusa ili ga samo ranio, niko po njega doći neće.zoro avenger wrote:Kakve veze to ima s temom o snajperistima???Šandor Winnetou wrote:Ubiti neprijateljskog vojnika je ok no izbaciti ga iz stroja i vezati za njega još dva-tri vojnika je puno učinkovitije jer dobijaš mogućnost još kojeg izbaciti iz igre. To važi za sve osim za ruse, oni svoje ranjene ne kupe i boli ih hurac za ljude. Ne stoji zalud uzrečica da život ruskog vojnika nikada nije vrijedio od pišljive kopejke.zoro avenger wrote:Nisi psihopat ako u ratu ubijaš agresorske vojnike.vuksadinare wrote:Snajperisti – junaci ili psihopati? https://povijest.hr/istaknuto/snajperisti-junaci-ili-psihopati/
Ne slažem se s tobom.Šandor Winnetou wrote:Kako nema veze??? Tamo pravila ne važe kao za ostatak svijeta, u ostatku svijeta svatko se brine za svog ranjenog osim za ruse. Tamo snajperistu isti kiki ubio rusa ili ga samo ranio, niko po njega doći neće.zoro avenger wrote:Kakve veze to ima s temom o snajperistima???Šandor Winnetou wrote:Ubiti neprijateljskog vojnika je ok no izbaciti ga iz stroja i vezati za njega još dva-tri vojnika je puno učinkovitije jer dobijaš mogućnost još kojeg izbaciti iz igre. To važi za sve osim za ruse, oni svoje ranjene ne kupe i boli ih hurac za ljude. Ne stoji zalud uzrečica da život ruskog vojnika nikada nije vrijedio od pišljive kopejke.zoro avenger wrote:Nisi psihopat ako u ratu ubijaš agresorske vojnike.vuksadinare wrote:Snajperisti – junaci ili psihopati? https://povijest.hr/istaknuto/snajperisti-junaci-ili-psihopati/
Guest- Guest
Tisuće videa sa ukrajinskog ratišta te demantira.zoro avenger wrote:Ne slažem se s tobom.Šandor Winnetou wrote:Kako nema veze??? Tamo pravila ne važe kao za ostatak svijeta, u ostatku svijeta svatko se brine za svog ranjenog osim za ruse. Tamo snajperistu isti kiki ubio rusa ili ga samo ranio, niko po njega doći neće.zoro avenger wrote:Kakve veze to ima s temom o snajperistima???Šandor Winnetou wrote:Ubiti neprijateljskog vojnika je ok no izbaciti ga iz stroja i vezati za njega još dva-tri vojnika je puno učinkovitije jer dobijaš mogućnost još kojeg izbaciti iz igre. To važi za sve osim za ruse, oni svoje ranjene ne kupe i boli ih hurac za ljude. Ne stoji zalud uzrečica da život ruskog vojnika nikada nije vrijedio od pišljive kopejke.zoro avenger wrote:Nisi psihopat ako u ratu ubijaš agresorske vojnike.vuksadinare wrote:Snajperisti – junaci ili psihopati? https://povijest.hr/istaknuto/snajperisti-junaci-ili-psihopati/
Mogu i ja naći tisuće videa koji će tebe demantirati.Šandor Winnetou wrote:
Tisuće videa sa ukrajinskog ratišta te demantira.
Neš ti problema.
Guest- Guest
zoro avenger wrote:BTW, navršava se 30 godina od oslobodilačke akcije Maslenica.
niels-
2021-04-26
niels wrote:zoro avenger wrote:BTW, navršava se 30 godina od oslobodilačke akcije Maslenica.
BTW, i ja sam isto sudjelovao u akciji Maslenica. Moja brigada je oslobodila Ravne Kotare od četnika,
Guest- Guest
Ni heroji ni zločinci, ljudi koji imaju obuku i zadaće, koje su puno šire od onog što javnost vidi.
Snajperist ponajprije štiti vlastite pješake i sve češće tagira suparničke grupacije (oklop) laserom, za dronove.
Ići na bojišnicu, ili u pozadinu, i ubijati neprijateljsku živu silu ili čak i pojedince, to su specijalno obučeni pojedinci, koji najčešće zadaću izvrše - osim izvlačenja. Zarobljavanje za snajperista nije opcija.
Da se razumijemo, oni koji su ubijali ljude oko cisterni za vodu, to nisu snajperisti, ma kako bili talentirani za ciljanje i gađanje pokretnih meta. To su ubojice.
Snajperist ponajprije štiti vlastite pješake i sve češće tagira suparničke grupacije (oklop) laserom, za dronove.
Ići na bojišnicu, ili u pozadinu, i ubijati neprijateljsku živu silu ili čak i pojedince, to su specijalno obučeni pojedinci, koji najčešće zadaću izvrše - osim izvlačenja. Zarobljavanje za snajperista nije opcija.
Da se razumijemo, oni koji su ubijali ljude oko cisterni za vodu, to nisu snajperisti, ma kako bili talentirani za ciljanje i gađanje pokretnih meta. To su ubojice.
niels-
2021-04-26
Šandor Winnetou likes this post
Najbolji snajperist je slavko.
A uz to je pazio na mirka.
A uz to je pazio na mirka.
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou likes this post
zoro avenger wrote:niels wrote:zoro avenger wrote:BTW, navršava se 30 godina od oslobodilačke akcije Maslenica.
BTW, i ja sam isto sudjelovao u akciji Maslenica. Moja brigada je oslobodila Ravne Kotare od četnika,
4. gbr.?
Inače bilo je hladno i tada na Velebitu, troje dečki iz Vojne policije se smrzlo na velebitskim kotama, ali da je krenula ovakva mećava u dalmatinskom zaleđu, lički dio i Peruču kasnije da ne spominjem.
A bila bi zapovijed, pa bi se pristupilo izvršavanju zadaća.
niels-
2021-04-26
Kao tinajdzer sam imao malokalibarsku pushku sa snajprerom.Bavio sam se streljashtvom pa sam tako dobio oruzani list kao maloljetnik.Ispucao sam tisuce metaka dok nisam stekao sposobnost skinuti jabuku sa grane ali pogodkom u peteljku.Da sam otishao u rat vjerojatno bi bio jedan od najvecih ubojica jer zrtvu nikad ne bi promatrao kao ljudsko bice nego ka vraga u ljudskom bicu pa bi sebi umislio da sam egzorcist i onda bi mi to bilo kao skidanje jabuka sa grane.Sve je stvar percepcije i psiholoshke pripreme.Za nekog ubiti chovjeka je kao reci dobar dan a za nekoga ubiti gushtera je velika drama i patnja.Jebo te,proshle godine uhranim 20 pilica i ni jedno nisam mogao zaklati iako sam to radio kao dijete,a kamo li jesti.Cijela mi se obitelj smijala a oni su klopali.
Da 4.gbrniels wrote:zoro avenger wrote:niels wrote:zoro avenger wrote:BTW, navršava se 30 godina od oslobodilačke akcije Maslenica.
4. gbr.?
Inače bilo je hladno i tada na Velebitu, troje dečki iz Vojne policije se smrzlo na velebitskim kotama, ali da je krenula ovakva mećava u dalmatinskom zaleđu, lički dio i Peruču kasnije da ne spominjem.
A bila bi zapovijed, pa bi se pristupilo izvršavanju zadaća.
Srećom, nama je bilo toplije nego momcima na Velebitu. Ali smo zato kasnije na Dinari spoznali što je to prava zima. Tamo su neki iz naše brigade zadobili smrzotine.
Guest- Guest
Similar topics
» Macron je opasan, kao i svi psihopati
» Snajperisti u Zagrebu?Mit ili stvarnost?
» Jesu li psihopati zaista privlačniji ženama?
» Šiptar piša po psihopati u sred Beograda
» Junaci hrvatske Banovine
» Snajperisti u Zagrebu?Mit ili stvarnost?
» Jesu li psihopati zaista privlačniji ženama?
» Šiptar piša po psihopati u sred Beograda
» Junaci hrvatske Banovine
Page 1 of 1