Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
ma ništa, gleda samo ovake ko tvoj junak 1951'metilda wrote:
a šta, ni kumpanjon otkad je preselio u novi stan nema vremena za tebe?
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
maggie13 wrote:svatko brani svoga, neselektivno, bez kriticko-refleksivnog stava. Rijetki uspijevaju biti objektivni i ne upasti u grotlo licemjerja te dvostrukih pravila.Eva_ wrote:Ja se naslađujem više s činjenicom kako desno orijentirani forumaši brane silovatelja i pedofila a samo iz razloga jer je nekad i negdje nosil uniformu.maggie13 wrote:neobjektivno se naslađujes samo zato jer je branitelj optuzen.Eva_ wrote:Ali, eto Pavković ima svoj način. Branitelj i silovatelj njegov izbor.maggie13 wrote:
i puno glupljim te beskorisnijim radnjama se dobija medijski prostor i reketari drzava.
Makar se slazem sa stavom oko ne/mogucnosti napastvovanja.
samo bih navela primjer Ivana Koradea... može li tragedija koju je prouzročio pod PTSP-om umanjiti njegov doprinos domovinskom ratu? ne može.. to što se dogodilo kasnije ostaje samo kao strašna mrlja u njegovoj biografiji... ponavljam primjer Vice Vukojevića.. a svašta se pisalo i o Sušku.. ljevičarska propaganda je nadmašila nacističku jer su danas neistine dostupne svima u istom trenutku čim se objave...
Guest- Guest
Eva_ wrote:Da sam katolkinja, bila bih za beatifikaciju koliko sam čedna, moralna i čista.
To bi s obzirom na svoje sadašnje navike morala dokazati odlaskom u zatvoreni red karmelićanki, a tamo nema forumašenja. Tako da... ništa od toga.
Last edited by slidingdoorsoperator on 6/6/2017, 09:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
:DEva_ wrote:Osim mene, ja sam izuzetak, pravedna, stroga i objektivna.maggie13 wrote:svatko brani svoga, neselektivno, bez kriticko-refleksivnog stava. Rijetki uspijevaju biti objektivni i ne upasti u grotlo licemjerja te dvostrukih pravila.Eva_ wrote:Ja se naslađujem više s činjenicom kako desno orijentirani forumaši brane silovatelja i pedofila a samo iz razloga jer je nekad i negdje nosil uniformu.maggie13 wrote:neobjektivno se naslađujes samo zato jer je branitelj optuzen.Eva_ wrote:
Ali, eto Pavković ima svoj način. Branitelj i silovatelj njegov izbor.
Definitivno, osim kad se ne poistovjetis.
2014-04-12
I o Titi se svakaj piše nakon smrti, a državu vam stvoril.metilda wrote:maggie13 wrote:svatko brani svoga, neselektivno, bez kriticko-refleksivnog stava. Rijetki uspijevaju biti objektivni i ne upasti u grotlo licemjerja te dvostrukih pravila.Eva_ wrote:Ja se naslađujem više s činjenicom kako desno orijentirani forumaši brane silovatelja i pedofila a samo iz razloga jer je nekad i negdje nosil uniformu.maggie13 wrote:neobjektivno se naslađujes samo zato jer je branitelj optuzen.Eva_ wrote:
Ali, eto Pavković ima svoj način. Branitelj i silovatelj njegov izbor.
samo bih navela primjer Ivana Koradea... može li tragedija koju je prouzročio pod PTSP-om umanjiti njegov doprinos domovinskom ratu? ne može.. to što se dogodilo kasnije ostaje samo kao strašna mrlja u njegovoj biografiji... ponavljam primjer Vice Vukojevića.. a svašta se pisalo i o Sušku.. ljevičarska propaganda je nadmašila nacističku jer su danas neistine dostupne svima u istom trenutku čim se objave...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Jok, ni blizu Glisti.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Eh, corba, koji si ti?:D
Jako podsjeća na malaniz sa starog foruma.
Po stilu jako blizu.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:zaintrigirala me moja stara stranka hsp sa novim vodstvom..modernizirali su se u politickom smislu..za razliku do ovih gore nude politicku sirinu...i stavljaju i gospodarstvo i druge nepoliticke teme na visoka mjesta..metilda wrote:vuksadinare wrote:cuj...danas sofistiociranom tehnikom i forenzikom mozes ustvrditi jer netko silu primjenio..i najmanja modrica od tiska se moze uociti..nista nije dokazano da je sila upotrebljena...dakle i ako joj je uvaliojezik silu nije primjenio..dakle pristala si...na koji nacin svejedno...sud u koprivnici je popunjen sdp-ovim kadrovima a poznato je da pavkovic nije omiljen među tim kadrovima..tako da...no ne vodi se smao taj slucaj protiv pavkovica na sudu...nego se vodilo jos nekoliko postupaka u razlicitim predmetima..i sve ih je pavkovic dobio...tako su mu pokusali podmetnuti...tj tuzio ga je ejdan srbin iz koprivncie da ga je pavkovic maltretirao i prijetio mu 1991 godine..no tog datuma i dana utvrđeno ej da pavkovic uopce nije bio u koprivnici vec na bojistu kod daruvaraEva_ wrote:Cura od 18 još je dijete. Lako je dijete zbunit i još seronja koristi radno mjesto kao poligon. Da su na nekom neutralnom terenu vjerojatno bi drugačije reagirala.vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
m da, hajde ti to objasni ovoj "sofisticiranoj ljevičarskoj hmmmm" .. nego, vuče, što misliš o stranci koju će osnovati Zlatko i Bruna.. ja ih nakon dubokog razočarenja u Most svesrdno podržavam...
pa vjerujem da ni Bruna i Zlatko neće ostaviti gospodarstvo po strani.. uostalom ako se profiliraju kao stranka sa svom infrastrukturom to su pitanja na koja jednostavno moraju odgovoriti a imaju podršku i stručnjaka iz UIO
Guest- Guest
Eva_ wrote:I o Titi se svakaj piše nakon smrti
Da, posebno oni iz inozemstva koju su ga svrstali na 13. mjesto najgorih zločinaca 20. stoljeća, a neki i među 10.
Guest- Guest
Eva_ wrote:I o Titi se svakaj piše nakon smrti, a državu vam stvoril.metilda wrote:maggie13 wrote:svatko brani svoga, neselektivno, bez kriticko-refleksivnog stava. Rijetki uspijevaju biti objektivni i ne upasti u grotlo licemjerja te dvostrukih pravila.Eva_ wrote:Ja se naslađujem više s činjenicom kako desno orijentirani forumaši brane silovatelja i pedofila a samo iz razloga jer je nekad i negdje nosil uniformu.maggie13 wrote:
neobjektivno se naslađujes samo zato jer je branitelj optuzen.
je, jadni tito je imal PTSP još od drvara.. zato je pobil 550 tisuća ljudi... da si ublaži jad i čemer što ga nitko nije shvaćal
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Jok, ni blizu Glisti.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Eh, corba, koji si ti?:D
Jako podsjeća na malaniz sa starog foruma.
Po stilu jako blizu.
kak evička brani svoje...
Guest- Guest
metilda wrote:. nego, vuče, što misliš o stranci koju će osnovati Zlatko i Bruna.. ja ih nakon dubokog razočarenja u Most svesrdno podržavam...
Bruna je dobra. Da je 20-30 godina mlađa bila bi dobra ovom vašem za jezik, meni nije loša ni u ovim godinama.
2015-08-20
metilda wrote:pa vjerujem da ni Bruna i Zlatko neće ostaviti gospodarstvo po strani..
Ako im se to dogodi, neće imati nikakve šanse, makar ujedinili sve pravaše u jednu stranku.
Uostalom, tako je politički propao i svojevremeno veoma moćan Ivić Pašalić, a imao je veliku podršku u puno jačoj stranci od pravaških opcija i zamalo nije postao Tuđmanovim nasljednikom.
Last edited by slidingdoorsoperator on 6/6/2017, 09:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
metilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Jok, ni blizu Glisti.
Po stilu jako blizu.
Asinus asinum fricat.
Guest- Guest
Ali, to ne umanjuje njegov doprinos, kao ni kod Koradea i drugih lažno optuženih branitelja, kaj ne?slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:I o Titi se svakaj piše nakon smrti
Da, posebno oni iz inozemstva koju su ga svrstali na 13. mjesto najgorih zločinaca 20. stoljeća, a neki i među 10.
2017-03-21
znaci, od 8-18..tststs,srami se :-obora-corba wrote:metilda wrote:. nego, vuče, što misliš o stranci koju će osnovati Zlatko i Bruna.. ja ih nakon dubokog razočarenja u Most svesrdno podržavam...
Bruna je dobra. Da je 20-30 godina mlađa bila bi dobra ovom vašem za jezik, meni nije loša ni u ovim godinama.
2014-04-12
Eva_ wrote:Ali, to ne umanjuje njegov doprinos, kao ni kod Koradea i drugih lažno optuženih branitelja, kaj ne?slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:I o Titi se svakaj piše nakon smrti
Ne umanjuje. Kad je pobjeda u ratu i spas Jugoslavije kao države u pitanju.
Guest- Guest
Rugala se sova Metilda sjenici Evi da ima veliku glavu. No, u našim redovima još uvijek ni bilo rentanja nicka, tak da smo za vaš dvojac, pikzibneri.slidingdoorsoperator wrote:metilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Jok, ni blizu Glisti.
Po stilu jako blizu.
Asinus asinum fricat.
2017-03-21
Eva_ wrote:Rugala se sova Metilda sjenici Evi da ima veliku glavu. No, u našim redovima još uvijek ni bilo rentanja nicka, tak da smo za vaš dvojac, pikzibneri.slidingdoorsoperator wrote:
Asinus asinum fricat.
Nemanja, nemoj da sereš više nego što možeš polizati.
Guest- Guest
maggie13 wrote:znaci, od 8-18..tststs,srami se :-obora-corba wrote:metilda wrote:. nego, vuče, što misliš o stranci koju će osnovati Zlatko i Bruna.. ja ih nakon dubokog razočarenja u Most svesrdno podržavam...
čitaj bolje, meni je dobra ovakva, ovaj vaš je ne bi hteo da pipne u ovim godinama. Nema on šta da se srami, takve od 17-18 najviše iskorištavaju i koketišu.
2015-08-20
Ajde, ne brini ni to više vaša mala tajna. Saznalo se odavno, još od iskona.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Rugala se sova Metilda sjenici Evi da ima veliku glavu. No, u našim redovima još uvijek ni bilo rentanja nicka, tak da smo za vaš dvojac, pikzibneri.slidingdoorsoperator wrote:
Asinus asinum fricat.
Nemanja, nemoj da sereš više nego što možeš polizati.
2017-03-21
slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Ali, to ne umanjuje njegov doprinos, kao ni kod Koradea i drugih lažno optuženih branitelja, kaj ne?slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:I o Titi se svakaj piše nakon smrti
Ne umanjuje. Kad je pobjeda u ratu i spas Jugoslavije kao države u pitanju.
zločinac za zločinački poduhvat
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji