ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 13 of 50 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 13 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Eva_ 2/6/2017, 12:52

metilda wrote:
Eva_ wrote:
metilda wrote:
Noor wrote:
metilda wrote:

pitaj svoje ljevičare kako me cenzuriraju na bivšem pdf religija.. čisti nacizam
zašto bivšem? što ja izbrisalo?

zato jer se više ne zove Religija nego po nekom jugoslavenskom filmu, vidim da je evita odmah pritekla u pomoć sa sakralnom umjetnošću, a ja zbog naziva više ne želim stvaljati svoje tekstove o katolicizmu.. danas mi izbrisali dvije teme po tom pitanju.

Nije važno kakve je boje mačka sve dok lovi miševe. Tak i podforum, neš ti problema, nećeš pisat jer se ne zove religija. Ti, si Metildo, preveć razmažena.

a što kad bih ja nazvala tvoj judaizam zločinačkom religijom i tvog jahvea demonom koji ubija nedužna plemena da bi židovima osigurao zemlju?
Niš, kaj bi bilo, tvoje mišljenje. Ne bih išla žile rezat nit bi mi probava patila radi tog.

Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 13 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest 2/6/2017, 12:53

Eva_ wrote:
metilda wrote:
Eva_ wrote:
metilda wrote:
Noor wrote:
zašto bivšem? što ja izbrisalo?

zato jer se više ne zove Religija nego po nekom jugoslavenskom filmu, vidim da je evita odmah pritekla u pomoć sa sakralnom umjetnošću, a ja zbog naziva više ne želim stvaljati svoje tekstove o katolicizmu.. danas mi izbrisali dvije teme po tom pitanju.

Nije važno kakve je boje mačka sve dok lovi miševe. Tak i podforum, neš ti problema, nećeš pisat jer se ne zove religija. Ti, si Metildo, preveć razmažena.

a što kad bih ja nazvala tvoj judaizam zločinačkom religijom i tvog jahvea demonom koji ubija nedužna plemena da bi židovima osigurao zemlju?
Niš, kaj bi bilo, tvoje mišljenje. Ne bih išla žile rezat nit bi mi probava patila radi tog.

pa tko reže žile, a ti vidim dobro sereš
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 2/6/2017, 12:53

Pa koji je onda tvoj problem?
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2017, 12:54

cenzura
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2017, 12:55

ljevičarska sloboda izražavanja, kako god hoćeš, svi smo jednaki ali su ljevičari malo jednakiji
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2017, 12:56

ajte bok, očekujem ban čim prije... i ključanje čardaka, naravno...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 2/6/2017, 12:57

Takvi su svjetski trendovi. Jebiga, rodila si se u krivo vrijeme.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2017, 12:58

metilda wrote:ajte bok, očekujem ban čim prije... i ključanje čardaka, naravno...
počasti se čašom blatine i vrni se...sve će bit na mjestu geek
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 2/6/2017, 12:58

Ni govora! Ide peticije odmah i prosvjedi na svim pdf-ovima sam ak se Čardak  zaključa ili tebe banira.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2017, 15:56

u sustini nisam za kljucanje Metynog ..kax se to zove..neka vrsta bloga-osobnoga misljenja..doduse nisam niti citao,ali sam za slobodu izrazavanja.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 2/6/2017, 16:04

taman sam mislio s @klotildom proljudikat 2-3 beside kad ono BANova jaruga

onda jedan prigodni kratki animirani sto prikazujem ljudima svako malo kad osjetih kolebanje vjere , bogu hvala

debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 2/6/2017, 16:13

nek je nama zena na vipu..treba toga..ipak dokazuje da ih ima koje koriste mozak,za nes drugo osim za kuffanje,ciscenje,uredjivanje i sminkanje.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2017, 09:28

nema većih štetočina od hrvata

Gdje je nestao slap?

prije:

sada:

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 13 A9638d4c62e85975588b

Gdje je nestao slap? Ostao bez vode zbog male hidroelektrane KATASTROFA: Šunjarov slap isušio se nakon što je izgrađena Hidroelektrana Dabrova dolina

http://www.24sata.hr/news/gdje-je-nestao-slap-ostao-bez-vode-zbog-male-hidroelektrane-527181

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2017, 14:39

što se mene tiče hrvatska se može pretvoriti i u pustinju ili u ledenjak - niste je zaslužili
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2017, 09:36

Često se, poglavito pred izbore, čuje da se za ovakvu Hrvatsku nisu borili hrvatski branitelji, a još manje oni koji su za nju dali svoje živote i zdravlje. No, tko je kriv što imamo takvu Hrvatsku i takve političare (svaka čast izuzecima)? Najvećim dijelom krivi su, da ne povjeruješ, sami hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji!

U tzv. Registru hrvatskih branitelja navodno je već preko pola milijuna ljudi. Svi oni imaju „potvrde“ da su se borili u Domovinskome ratu, neki više neki manje. Kad se tome broju pridodaju i članovi njihovih obitelji, dolazi se do nevjerojatne brojke od najmanje 1,5 milijuna ljudi! Da samo pola od njih izađe na izbore i glasa prije svega za one koji su istinski Hrvati, a ne Jugoslaveni, komunjare i lopovi, politička slika Hrvatske iznimno brzo bi se promijenila. Ali, ne, većina kad su izbori ostaje kod kuće ili pak glasaju za „krive“. Kad izbori prođu, evo ti većine od njih kako se deru i viču da te i takve ne podnose i tome slično.
A gdje su bili kad je grmjelo?

Međutim, svi se već odavno pitamo: gdje je tih pola milijuna hrvatskih branitelja? Kad se organizira neki braniteljski skup, obično ih se skupi veoma mali, zanemarujući broj. Gotovo da više nema „nitko“ ni da nosi hrvatske zastave! Tek kad sve prođe, kao što će proći i ovi parlamentarni izbori, jedan dio branitelja počet će se „buditi“, kao opet nisu izabrani oni koji njima odgovaraju!

U svakom slučaju, lakše je pljuvati i bljuvati nego se otvoreno i konkretno boriti za svoja prava. Tako nam se događa da na tzv. braniteljskoj sceni manje-više jedni te isti „istrčavaju“, a s druge pak strane jedni te isti samo „čekaju u zasjedi“ i nakon što sve prođe dignu svoj glas (najčešće anonimno, da se ne bi kome zamjerili) i prostački i bezobrazno „deru“ po onima koji se za njih i u njihovo ime zalažu.

To kod bivših partizana nije slučaj. Oni ne „pljuju“ jedan drugoga, a kad treba glasati onda su kao jedan! Smiješno je i to da se partizana na njihovim skupovima zna okupiti „tri puta“ više nego hrvatskih branitelja na njihovim akcijama i manifestacijama!

Dakle, gdje su tih pola milijuna (!) hrvatskih branitelja, gdje je navodno oko 150 hrvatskih generala, gdje su oni koji su dobili sva odličja i priznanja, a gdje su oni koji su prošli mnoga bojišta, a nemaju ni Spomenice Domovinskoga rata?
Kod nas je sve manje-više zapetljano, tajnovito, pa mi još ni danas ne znamo: koliko imamo i tko su ratni dezerteri, izdajice ili pak tajkuni? Koliko je onih, gdje su i što rade, koji su stekli braniteljski status na temelju lažnih potvrda i dokumenata? Naime, nećete vjerovati, ali u gotovo svakoj sredini ima „branitelja“ koji su stekli status „prvoborca“ još prije nego je počeo hrvatski obrambeni Domovinski rat!
Sve po – „zakonu“!

Sad je vrijeme da se čuje glas branitelja, ali i članova njihovih obitelji.
Ako se sada neće javiti, neka se ne javljaju ni u ponedjeljak, kad izbori prođu!

Mladen Pavković
http://hrsvijet.net/index.php/vijesti/43-glas-hrsvijeta/46923-mladen-pavkovic-gdje-je-pola-milijuna-hrvatskih-branitelja
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/6/2017, 10:00

metilda wrote:
Često se, poglavito pred izbore, čuje da se za ovakvu Hrvatsku nisu borili hrvatski branitelji, a još manje oni koji su za nju dali svoje živote i zdravlje. No, tko je kriv što imamo takvu Hrvatsku i takve političare (svaka čast izuzecima)? Najvećim dijelom krivi su, da ne povjeruješ, sami hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji!

U tzv. Registru hrvatskih branitelja navodno je već preko pola milijuna ljudi. Svi oni imaju „potvrde“ da su se borili u Domovinskome ratu, neki više neki manje. Kad se tome broju pridodaju i članovi njihovih obitelji, dolazi se do nevjerojatne brojke od najmanje 1,5 milijuna ljudi! Da samo pola od njih izađe na izbore i glasa prije svega za one koji su istinski Hrvati, a ne Jugoslaveni, komunjare i lopovi, politička slika Hrvatske iznimno brzo bi se promijenila. Ali, ne, većina kad su izbori ostaje kod kuće ili pak glasaju za „krive“. Kad izbori prođu, evo ti većine od njih kako se deru i viču da te i takve ne podnose i tome slično.
A gdje su bili kad je grmjelo?
Međutim, svi se već odavno pitamo: gdje je tih pola milijuna hrvatskih branitelja? Kad se organizira neki braniteljski skup, obično ih se skupi veoma mali, zanemarujući broj. Gotovo da više nema „nitko“ ni da nosi hrvatske zastave! Tek kad sve prođe, kao što će proći i ovi parlamentarni izbori, jedan dio branitelja počet će se „buditi“, kao opet nisu izabrani oni koji njima odgovaraju!
U svakom slučaju, lakše je pljuvati i bljuvati nego se otvoreno i konkretno boriti za svoja prava. Tako nam se događa da na tzv. braniteljskoj sceni manje-više jedni te isti „istrčavaju“, a s druge pak strane jedni te isti samo „čekaju u zasjedi“ i nakon što sve prođe dignu svoj glas (najčešće anonimno, da se ne bi kome zamjerili) i prostački i bezobrazno „deru“ po onima koji se za njih i u njihovo ime zalažu.
To kod bivših partizana nije slučaj. Oni ne „pljuju“ jedan drugoga, a kad treba glasati onda su kao jedan! Smiješno je i to da se partizana na njihovim skupovima zna okupiti „tri puta“ više nego hrvatskih branitelja na njihovim akcijama i manifestacijama!
Dakle, gdje su tih pola milijuna (!) hrvatskih branitelja, gdje je navodno oko 150 hrvatskih generala, gdje su oni koji su dobili sva odličja i priznanja, a gdje su oni koji su prošli mnoga bojišta, a nemaju ni Spomenice Domovinskoga rata?
Kod nas je sve manje-više zapetljano, tajnovito, pa mi još ni danas ne znamo: koliko imamo i tko su ratni dezerteri, izdajice ili pak tajkuni? Koliko je onih, gdje su i što rade, koji su stekli braniteljski status na temelju lažnih potvrda i dokumenata? Naime, nećete vjerovati, ali u gotovo svakoj sredini ima „branitelja“ koji su stekli status „prvoborca“ još prije nego je počeo hrvatski obrambeni Domovinski rat!
Sve po – „zakonu“!
Sad je vrijeme da se čuje glas branitelja, ali i članova njihovih obitelji.
Ako se sada neće javiti, neka se ne javljaju ni u ponedjeljak, kad izbori prođu!
Mladen Pavković
http://hrsvijet.net/index.php/vijesti/43-glas-hrsvijeta/46923-mladen-pavkovic-gdje-je-pola-milijuna-hrvatskih-branitelja

.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 4/6/2017, 10:05

metilda wrote:
metilda wrote: Da samo pola od njih izađe na izbore i glasa prije svega za one koji su istinski Hrvati, a ne Jugoslaveni, komunjare i lopovi
.
metilda resetiraj se....

Koprivnički novinar, publicist i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. Mladen Pavković nepravomoćno je osuđen na sedam mjeseci uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom, koja je tada imala 18 godina, u svom uredu, gdje je radila preko student servisa.

To je u petak presudio Općinski sud u Koprivnici u nepravomoćnoj presudi, nakon nešto manje od četiri godine od tog događaja.
– Proglašen je krivim što je dana 22. srpnja 2013. godine tijekom prijepodnevnih sati u Koprivnici, u svom uredu, u Dugoj ulici, u cilju zadovoljavanja spolnog nagona, za vrijeme dok je ona obavljala poslove prijepisa, prišao njenom radnom stolu i iznenada je protiv njene volje zagrlio i prislonio svoja usta na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta – stoji u obrazloženju presude s Općinskog suda.
Izrečena mu je kazna od sedam mjeseci uvjetno

O ovom slučaju pisali smo još 2013. godine kada je ona opisala što se dogodilo i zašto je podnijela tužbu.
– Dao mi je čitati svoj rukopis erotskog sadržaja. Rekao mi je da ga zanima je li to zanimljivo i treba li što mijenjati.  Pitao me i  s koliko sam muškaraca spavala – rekla je djevojka za Večernji list.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 4/6/2017, 10:06

metilda wrote:što se mene tiče hrvatska se može pretvoriti i u pustinju ili u ledenjak - niste je zaslužili
pa pretvorila se u ledenjak, od tvojih domoljuba
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by dijagram 4/6/2017, 11:38

kaja wrote:
metilda wrote:
metilda wrote: Da samo pola od njih izađe na izbore i glasa prije svega za one koji su istinski Hrvati, a ne Jugoslaveni, komunjare i lopovi
.
metilda resetiraj se....

Koprivnički novinar, publicist i predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. Mladen Pavković nepravomoćno je osuđen na sedam mjeseci uvjetnog zatvora zbog bludne radnje nad djevojkom, koja je tada imala 18 godina, u svom uredu, gdje je radila preko student servisa.

To je u petak presudio Općinski sud u Koprivnici u nepravomoćnoj presudi, nakon nešto manje od četiri godine od tog događaja.
– Proglašen je krivim što je dana 22. srpnja 2013. godine tijekom prijepodnevnih sati u Koprivnici, u svom uredu, u Dugoj ulici, u cilju zadovoljavanja spolnog nagona, za vrijeme dok je ona obavljala poslove prijepisa, prišao njenom radnom stolu i iznenada je protiv njene volje zagrlio i prislonio svoja usta na njena kojom prilikom je svoj jezik stavio u njena usta – stoji u obrazloženju presude s Općinskog suda.

O ovom slučaju pisali smo još 2013. godine kada je ona opisala što se dogodilo i zašto je podnijela tužbu.
– Dao mi je čitati svoj rukopis erotskog sadržaja. Rekao mi je da ga zanima je li to zanimljivo i treba li što mijenjati.  Pitao me i  s koliko sam muškaraca spavala – rekla je djevojka za Večernji list.
tip treba otici u svecku i lipo se provesti, tamo su takve radnje dopustene, drzava ih blagoslovi, a curke koje se protive naziva rasistima,ksenofobima i nehumanima
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2017, 10:19

‘Generalna proba za nadolazeću gay paradu’ Legendaran je talent ljevičara za laganje. 20.000 ljudi, da, ali ‘kod ‘Gige u šupi’

Novoj ekipi za kurikularnu reformu nedostaje prije svega konsenzus. Koji je, u načelu, imao Boris Jokić. On je izabran, koliko se ja sjećam, jednoglasno. Sa jednim glasom, Zorana Milanovića!

Čitam na fejsu “Generalna proba za nadolazeću gay paradu je prošla… u miru Božjem.“ Pred mojim prozorom 20.000 “urbanih“ ljevičara. Uglavnom potomci onih koji su se 1945.g. iz šume uselili u židovske stanove na Zrinjevcu, Dežmanovoj, Pantovčaku i Novakovoj. Zanimljivo je da nema tragova da se je itko od “urbanih“ i nepismenih skrasio u Kozari boku ili na Jakuševcu. Jesu, neki su završili u Vrapču. Silom prilika. 

Legendaran je talent ljevičara za laganje. 20.000 ljudi, da, ali kako bi rekao Ćiro Blažević ”kod “Gige u šupi.“ Čisti radio Erevan. U načelu je bilo 20.000 prosvjednika. Slušatelj radio Erevana pit: “Može li sovjetski auto Moskvič, s brzinom od 110 km ući u puni zavoj?“ Odgovor radio Erevana glasi: “U načelu može! Ali samo jednom“. Slušatelj pita: “Je li je točno da se pjesnik Vladimir Majakovski ubio 14. travnja 1930.g., te da je ostavio oproštajno pismo?“ U načelu je točno! U oproštajnom pismu pjesnik piše – drugovi ne pucajte!“ U načelu, prosvjednici su u pravu.

Novoj ekipi za kurikularnu reformu nedostaje prije svega konsenzus. Koji je, u načelu, imao Boris Jokić. On je izabran, koliko se ja sjećam, jednoglasno. Sa jednim glasom, Zorana Milanovića! Sad se Mirela Lilek, Petra Maretić Žonja, Lana Kovačević, Mislav Šimatović, Boris Vlašić i ostali lijevi zombiji pitaju: “Zašto su baš ovi ljudi uzeti da izgrade novi sustav obrazovanja?“ Jutarnji od 31.svibnja 2017.g.

Vratimo se malo u ne tako davnu prošlost. Kraj siječnja 2015.g. Ministar Mornar na konferenciji za tisak vodi za rukicu mlađahnog Borisa Jokića i predstavlja ga kao novog voditelja kurikularne reforme. Guglajte malo da vidite tko je od lijeve novinarske falange postavio pitanje, na kojem je to natječaju Boris Jokić izabran za šefa “karikaturalne“ reforme? Izdresiranoj lijevoj novinarskoj falangi to nije tada bilo ni najmanje interesantno. Valjda drugovi znaju, dumala je vjerojatno Žonja. Boris Vlašić se trese. I ja se tresem, ali od smijeha, čitajući ljevičarsku musaku koju Boris neuspješno prodaje zamotanu u Jutarnji list.

Zvonimir Hodak
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/6/2017, 10:28

kaja wrote:
metilda wrote:
.
metilda resetiraj se....

eh znaju te fufice od 18 godina biti itekako 'iskrene'....prvo vabe pa ako netko do starijih padne onda im uzvrate..'sto me napastvujes stara pedercino'...i onda ucjene..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 50 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics