Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Ali, to ne umanjuje njegov doprinos, kao ni kod Koradea i drugih lažno optuženih branitelja, kaj ne?slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:I o Titi se svakaj piše nakon smrti
Da, posebno oni iz inozemstva koju su ga svrstali na 13. mjesto najgorih zločinaca 20. stoljeća, a neki i među 10.
Ne umanjuje. Kad je pobjeda u ratu i spas Jugoslavije kao države u pitanju.
zločinac za zločinački poduhvat
Guest- Guest
da,da, okreci i izvrci sad..osjeca se između redova s kakvom sladostrascu o tome pises.bora-corba wrote:maggie13 wrote:znaci, od 8-18..tststs,srami se :-obora-corba wrote:metilda wrote:. nego, vuče, što misliš o stranci koju će osnovati Zlatko i Bruna.. ja ih nakon dubokog razočarenja u Most svesrdno podržavam...
Bruna je dobra. Da je 20-30 godina mlađa bila bi dobra ovom vašem za jezik, meni nije loša ni u ovim godinama.
čitaj bolje, meni je dobra ovakva, ovaj vaš je ne bi hteo da pipne u ovim godinama. Nema on šta da se srami, takve od 17-18 najviše iskorištavaju i koketišu.
:D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
slidingdoorsoperator wrote:metilda wrote:pa vjerujem da ni Bruna i Zlatko neće ostaviti gospodarstvo po strani..
Ako im se to dogodi, neće imati nikakve šanse, makar ujedinili sve pravaše u jednu stranku.
Uostalom, tako je politički propao i svojevremeno veoma moćan Ivić Pašalić, a imao je veliku podršku u puno jačoj stranci od pravaških opcija i zamalo nije postao Tuđmanovim nasljednikom.
ma znam da su pravaši razjedinjeni i to uvelike smanjuje utjecaj hrvatske desnice na politička zbivanja.. čisto iz svog osobnog optimizma tražim opciju koja bi ujedinila desnicu, ali ega su očito prejaka da se to dogodi
Guest- Guest
Eva_ wrote:Ajde, ne brini ni to više vaša mala tajna. Saznalo se odavno, još od iskona.slidingdoorsoperator wrote:
Nemanja, nemoj da sereš više nego što možeš polizati.
Naravno. Ja sam objasnio što se dogodilo, e sad, druga je priča što su se o tome raširile laži koje nitko nije dokazao niti ih može dokazati.
Uostalom, još od iskona je poznato i da si ti zapravo Nemanja iz Smedereva. :p
Guest- Guest
HDZ veli i hrvatski sudmetilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Ali, to ne umanjuje njegov doprinos, kao ni kod Koradea i drugih lažno optuženih branitelja, kaj ne?slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:I o Titi se svakaj piše nakon smrti
Da, posebno oni iz inozemstva koju su ga svrstali na 13. mjesto najgorih zločinaca 20. stoljeća, a neki i među 10.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
maggie13 wrote:da,da, okreci i izvrci sad..osjeca se između redova s kakvom sladostrascu o tome pises.bora-corba wrote:maggie13 wrote:znaci, od 8-18..tststs,srami se :-obora-corba wrote:metilda wrote:. nego, vuče, što misliš o stranci koju će osnovati Zlatko i Bruna.. ja ih nakon dubokog razočarenja u Most svesrdno podržavam...
Bruna je dobra. Da je 20-30 godina mlađa bila bi dobra ovom vašem za jezik, meni nije loša ni u ovim godinama.
čitaj bolje, meni je dobra ovakva, ovaj vaš je ne bi hteo da pipne u ovim godinama. Nema on šta da se srami, takve od 17-18 najviše iskorištavaju i koketišu.
megi, taj ti sladoled stoji najbolje od svega što si napisala
Guest- Guest
Pa ne moraš vašu intimu dijelit javno, to mi je onak malo degutantno.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Ajde, ne brini ni to više vaša mala tajna. Saznalo se odavno, još od iskona.slidingdoorsoperator wrote:
Nemanja, nemoj da sereš više nego što možeš polizati.
Naravno. Ja sam objasnio što se dogodilo, e sad, druga je priča što su se o tome raširile laži koje nitko nije dokazao niti ih može dokazati.
Uostalom, još od iskona je poznato i da si ti zapravo Nemanja iz Smedereva. :p
2017-03-21
a gde ću nego ovde gde ljudi imaju razumevanja za to, vodite ljubav a ne ratmaggie13 wrote:da,da, okreci i izvrci sad..osjeca se između redova s kakvom sladostrascu o tome pises.bora-corba wrote:
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Eva_ wrote:HDZ veli i hrvatski sudmetilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Ali, to ne umanjuje njegov doprinos, kao ni kod Koradea i drugih lažno optuženih branitelja, kaj ne?slidingdoorsoperator wrote:
o kojem ti sudu pišeš? stavi skrinšot pravomoćne presude a ne svoje mokre snove.. evo neve me zarazila svojim izrazom...
Guest- Guest
Eva_ wrote:HDZ veli i hrvatski sud
Nepravomoćna presuda. Za koju je jasno da neće postati pravomoćna, ta je mogućnost definitivno izgubljena vraćanjem precesa Sanaderu na početak.
Guest- Guest
Eva_ wrote:Pa ne moraš vašu intimu dijelit javno, to mi je onak malo degutantno.
Što se onda dotičeš te teme kada ti je degutantno? :)
Nemanja konzistantan kao i obično. :p
Guest- Guest
moram staviti neku zgodnu prikladnu sliku, samo da svrnem paznju sa iskricavog pisanja :Dmetilda wrote:maggie13 wrote:da,da, okreci i izvrci sad..osjeca se između redova s kakvom sladostrascu o tome pises.bora-corba wrote:maggie13 wrote:znaci, od 8-18..tststs,srami se :-obora-corba wrote:
megi, taj ti sladoled stoji najbolje od svega što si napisala
2014-04-12
Milina tko ne bi želio ovakav narod.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:HDZ veli i hrvatski sud
Nepravomoćna presuda. Za koju je jasno da neće postati pravomoćna, ta je mogućnost definitivno izgubljena vraćanjem precesa Sanaderu na početak.
2017-03-21
Eva_ wrote:Kak si Metilda umišlja da nju svi proganjaju
sori, kuham ručak pa kasnim s odgovorima... kak prava židovska domaćica... no da, istina je da na ovom forumu kao i svi desničari imam poseban tretman.. kad sam se žalila što mi je asila opsovao mrtvu majku kič admin mi je napisao da sam glupača, noor je opsovala majku gnječu i dobila ban
Guest- Guest
Pa ne idemo ispod struka, crta se ne prelazi po bontonu. A ti odmah s eksplicitnim sadržajima, kao da ti je Pavković rod.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Pa ne moraš vašu intimu dijelit javno, to mi je onak malo degutantno.
Što se onda dotičeš te teme kada ti je degutantno? :)
Nemanja konzistantan kao i obično. :p
2017-03-21
...metilda je spomenula ivana koradea....ja sam ga upoznao negdje polovicom 8 mjeseca 91 kad sam se prijavio u tigrove...kad je dosao u sisak...nakon smjene u hrvatskoj kostajnici...koliko sam cuo od deckiju tada bas obicnih vojnika bio je najzasluzniji sto kostajnica nije pala u srpske ruke odmah u akciji zaoka koja je bila srpska operacija na kraju sedmog mjeseca '91..jer su korade i njegovi iz bojne tigrova prvi usli u napustenu kostajnicu koja je bila prazna gotovo dva dana..jer ni srbi ni mi nismo znali tko je drzi..i kako mi je rekao taj decko koji ej bio u koradevoj bojni...da ej korade tad rekao..'ajmo u kostajnicu pa kud puklo da puklo ako su njihovi tamo necemo izbjegavat borbu'....no na svu srecu nisu bili...a korade je odmah rasporedio ljude na svim ulazima i izlazima iz grada...i odmah je postavio liniju kod cukur brda gdje je bilo najjace srpsko uporiste kod kostajnice i na brdu djed....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To vas Kic čeliči za crnu budućnost. Kak ne kužite?metilda wrote:Eva_ wrote:Kak si Metilda umišlja da nju svi proganjaju
sori, kuham ručak pa kasnim s odgovorima... kak prava židovska domaćica... no da, istina je da na ovom forumu kao i svi desničari imam poseban tretman.. kad sam se žalila što mi je asila opsovao mrtvu majku kič admin mi je napisao da sam glupača, noor je opsovala majku gnječu i dobila ban
2017-03-21
Eva_ wrote:Pa ne idemo ispod struka, crta se ne prelazi po bontonu. A ti odmah s eksplicitnim sadržajima, kao da ti je Pavković rod.
Bonton na ovom forumu?
Prvi glas.
Pavković je u tom smislu seksualnog napastvovanja mila majka kakvih sve ovdje likova i likuša ima.
Guest- Guest
To nije u redu. Ovo s psovanjem majke nije nikako u redu.metilda wrote:
no da, istina je da na ovom forumu kao i svi desničari imam poseban tretman.. kad sam se žalila što mi je asila opsovao mrtvu majku kič admin mi je napisao da sam glupača, noor je opsovala majku gnječu i dobila ban
Meni se sviđaju tvoji stavovi u vezi ovog čike.
Pogotovo kad žensko to kaže za devojke onda znaš da je istina bez sakrivenih motiva.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Kaj fali ovom forumu? Sve docenti i magistri ovdje, uz ponekog poduzetnika i žigola.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Pa ne idemo ispod struka, crta se ne prelazi po bontonu. A ti odmah s eksplicitnim sadržajima, kao da ti je Pavković rod.
Bonton na ovom forumu?
Prvi glas.
Pavković je u tom smislu seksualnog napastvovanja mila majka kakvih sve ovdje likova i likuša ima.
2017-03-21
Eva_ wrote:Kaj fali ovom forumu? Sve docenti i magistri ovdje, uz ponekog poduzetnika i žigola.slidingdoorsoperator wrote:Eva_ wrote:Pa ne idemo ispod struka, crta se ne prelazi po bontonu. A ti odmah s eksplicitnim sadržajima, kao da ti je Pavković rod.
Bonton na ovom forumu?
Prvi glas.
ja sam domar...
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 24 of 50