ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 24 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by Guest 6/6/2017, 09:52

slidingdoorsoperator wrote:
Eva_ wrote:
Eva_ wrote:I o Titi se svakaj piše nakon smrti

Da, posebno oni iz inozemstva koju su ga svrstali na 13. mjesto najgorih zločinaca 20. stoljeća, a neki i među 10.
Ali, to ne umanjuje njegov doprinos, kao ni kod Koradea i drugih lažno optuženih branitelja, kaj ne?

Ne umanjuje. Kad je pobjeda u ratu i spas Jugoslavije kao države u pitanju.

zločinac za zločinački poduhvat

Guest
Guest

Back to top Go down

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 24 Empty Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji

Post by L'âme 6/6/2017, 09:53

bora-corba wrote:
maggie13 wrote:
bora-corba wrote:
metilda wrote:. nego, vuče, što misliš o stranci koju će osnovati Zlatko i Bruna.. ja ih nakon dubokog razočarenja u Most svesrdno podržavam...

Bruna je dobra. Da je 20-30 godina mlađa bila bi dobra ovom vašem za jezik, meni nije loša ni u ovim godinama.

Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 24 4b3e4246d6a934a14151
znaci, od 8-18..tststs,srami se :-o

čitaj bolje, meni je dobra ovakva, ovaj vaš je ne bi hteo da pipne u ovim godinama. Nema on šta da se srami, takve od 17-18 najviše iskorištavaju i koketišu. :x
da,da, okreci i izvrci sad..osjeca se između redova s kakvom sladostrascu o tome pises.
:D
L'âme
L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 6/6/2017, 09:54

metilda wrote:pa vjerujem da ni Bruna i Zlatko neće ostaviti gospodarstvo po strani..

Ako im se to dogodi, neće imati nikakve šanse, makar ujedinili sve pravaše u jednu stranku.
Uostalom, tako je politički propao i svojevremeno veoma moćan Ivić Pašalić, a imao je veliku podršku u puno jačoj stranci od pravaških opcija i zamalo nije postao Tuđmanovim nasljednikom.

ma znam da su pravaši razjedinjeni i to uvelike smanjuje utjecaj hrvatske desnice na politička zbivanja.. čisto iz svog osobnog optimizma tražim opciju koja bi ujedinila desnicu, ali ega su očito prejaka da se to dogodi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/6/2017, 09:54

Eva_ wrote:
Nemanja, nemoj da sereš više nego što možeš polizati.
Ajde, ne brini ni to više vaša mala tajna. Saznalo se odavno, još od iskona. Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 24 1f60b

Naravno. Ja sam objasnio što se dogodilo, e sad, druga je priča što su se o tome raširile laži koje nitko nije dokazao niti ih može dokazati.
Uostalom, još od iskona je poznato i da si ti zapravo Nemanja iz Smedereva. :p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 6/6/2017, 09:55

metilda wrote:
Eva_ wrote:
Eva_ wrote:I o Titi se svakaj piše nakon smrti

Da, posebno oni iz inozemstva koju su ga svrstali na 13. mjesto najgorih zločinaca 20. stoljeća, a neki i među 10.
Ali, to ne umanjuje njegov doprinos, kao ni kod Koradea i drugih lažno optuženih branitelja, kaj ne?

HDZ  Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 24 1f600 veli i hrvatski sud
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 6/6/2017, 09:55

maggie13 wrote:
bora-corba wrote:
maggie13 wrote:
bora-corba wrote:
metilda wrote:. nego, vuče, što misliš o stranci koju će osnovati Zlatko i Bruna.. ja ih nakon dubokog razočarenja u Most svesrdno podržavam...

Bruna je dobra. Da je 20-30 godina mlađa bila bi dobra ovom vašem za jezik, meni nije loša ni u ovim godinama.

čitaj bolje, meni je dobra ovakva, ovaj vaš je ne bi hteo da pipne u ovim godinama. Nema on šta da se srami, takve od 17-18 najviše iskorištavaju i koketišu. :x
da,da, okreci i izvrci sad..osjeca se između redova s kakvom sladostrascu o tome pises.

megi, taj ti sladoled stoji najbolje od svega što si napisala
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 6/6/2017, 09:56

Eva_ wrote:
Nemanja, nemoj da sereš više nego što možeš polizati.
Ajde, ne brini ni to više vaša mala tajna. Saznalo se odavno, još od iskona. Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 24 1f60b

Naravno. Ja sam objasnio što se dogodilo, e sad, druga je priča što su se o tome raširile laži koje nitko nije dokazao niti ih može dokazati.
Uostalom, još od iskona je poznato i da si ti zapravo Nemanja iz Smedereva. :p
Pa ne moraš vašu intimu dijelit javno, to mi je onak malo degutantno.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by bora-corba 6/6/2017, 09:56

maggie13 wrote:
bora-corba wrote:
a gde ću nego ovde gde ljudi imaju razumevanja za to, vodite ljubav a ne rat cheers
bora-corba
bora-corba

2015-08-20

Back to top Go down

Post by Guest 6/6/2017, 09:56

Eva_ wrote:
metilda wrote:
Eva_ wrote:

HDZ  Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 24 1f600 veli i hrvatski sud

o kojem ti sudu pišeš? stavi skrinšot pravomoćne presude a ne svoje mokre snove.. evo neve me zarazila svojim izrazom...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/6/2017, 09:57

Eva_ wrote:HDZ  Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 24 1f600 veli i hrvatski sud

Nepravomoćna presuda. Za koju je jasno da neće postati pravomoćna, ta je mogućnost definitivno izgubljena vraćanjem precesa Sanaderu na početak.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/6/2017, 09:59

Eva_ wrote:Pa ne moraš vašu intimu dijelit javno, to mi je onak malo degutantno.

Što se onda dotičeš te teme kada ti je degutantno? :)
Nemanja konzistantan kao i obično. :p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by L'âme 6/6/2017, 09:59

metilda wrote:
maggie13 wrote:
bora-corba wrote:
maggie13 wrote:
bora-corba wrote:

megi, taj ti sladoled stoji najbolje od svega što si napisala
moram staviti neku zgodnu prikladnu sliku, samo da svrnem paznju sa iskricavog pisanja :D

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eva_ 6/6/2017, 10:00

Eva_ wrote:HDZ  Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 24 1f600 veli i hrvatski sud

Nepravomoćna presuda. Za koju je jasno da neće postati pravomoćna, ta je mogućnost definitivno izgubljena vraćanjem precesa Sanaderu na početak.
Milina rendeer  tko ne bi želio ovakav narod.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 6/6/2017, 10:01

Eva_ wrote:Kak si Metilda umišlja da nju svi proganjaju Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 24 1f600

sori, kuham ručak pa kasnim s odgovorima... kak prava židovska domaćica... no da, istina je da na ovom forumu kao i svi desničari  imam poseban tretman.. kad sam se žalila što mi je asila opsovao mrtvu majku kič admin mi je napisao da sam glupača, noor je opsovala majku gnječu i dobila ban
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 6/6/2017, 10:01

Eva_ wrote:Pa ne moraš vašu intimu dijelit javno, to mi je onak malo degutantno.

Što se onda dotičeš te teme kada ti je degutantno? :)
Nemanja konzistantan kao i obično. :p
Pa ne idemo ispod struka, crta se ne prelazi po bontonu. A ti odmah s eksplicitnim sadržajima, kao da ti je Pavković rod.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/6/2017, 10:01

...metilda je spomenula ivana koradea....ja sam ga upoznao negdje polovicom 8 mjeseca 91 kad sam se prijavio u tigrove...kad je dosao u sisak...nakon smjene u hrvatskoj kostajnici...koliko sam cuo od deckiju tada bas obicnih vojnika bio je najzasluzniji sto kostajnica nije pala u srpske ruke odmah u akciji zaoka koja je bila srpska operacija na kraju sedmog mjeseca '91..jer su korade i njegovi iz bojne tigrova prvi usli u napustenu kostajnicu koja je bila prazna gotovo dva dana..jer ni srbi ni mi nismo znali tko je drzi..i kako mi je rekao taj decko koji ej bio u koradevoj bojni...da ej korade tad rekao..'ajmo u kostajnicu pa kud puklo da puklo ako su njihovi tamo necemo izbjegavat borbu'....no na svu srecu nisu bili...a korade je odmah rasporedio ljude na svim ulazima i izlazima iz grada...i odmah je postavio liniju kod cukur brda gdje je bilo najjace srpsko uporiste kod kostajnice i na brdu djed....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Eva_ 6/6/2017, 10:03

metilda wrote:
Eva_ wrote:Kak si Metilda umišlja da nju svi proganjaju Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji - Page 24 1f600

sori, kuham ručak pa kasnim s odgovorima... kak prava židovska domaćica... no da, istina je da na ovom forumu kao i svi desničari  imam poseban tretman.. kad sam se žalila što mi je asila opsovao mrtvu majku kič admin mi je napisao da sam glupača, noor je opsovala majku gnječu i dobila ban
To vas Kic čeliči za crnu budućnost. Kak ne kužite?
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 6/6/2017, 10:04

Eva_ wrote:Pa ne idemo ispod struka, crta se ne prelazi po bontonu. A ti odmah s eksplicitnim sadržajima, kao da ti je Pavković rod.

Bonton na ovom forumu?
Prvi glas.
Pavković je u tom smislu seksualnog napastvovanja mila majka kakvih sve ovdje likova i likuša ima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bora-corba 6/6/2017, 10:05

metilda wrote:
 no da, istina je da na ovom forumu kao i svi desničari  imam poseban tretman.. kad sam se žalila što mi je asila opsovao mrtvu majku kič admin mi je napisao da sam glupača, noor je opsovala majku gnječu i dobila ban
To nije u redu. Ovo s psovanjem majke nije nikako u redu.
Meni se sviđaju tvoji stavovi u vezi ovog čike.
Pogotovo kad žensko to kaže za devojke onda znaš da je istina bez sakrivenih motiva.
bora-corba
bora-corba

2015-08-20

Back to top Go down

Post by Eva_ 6/6/2017, 10:06

Eva_ wrote:Pa ne idemo ispod struka, crta se ne prelazi po bontonu. A ti odmah s eksplicitnim sadržajima, kao da ti je Pavković rod.

Bonton na ovom forumu?
Prvi glas.
Pavković je u tom smislu seksualnog napastvovanja mila majka kakvih sve ovdje likova i likuša ima.
Kaj fali ovom forumu? Sve docenti i magistri ovdje, uz ponekog poduzetnika i žigola.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by BB-8 6/6/2017, 10:07

Eva_ wrote:

Bonton na ovom forumu?
Prvi glas.
Kaj fali ovom forumu? Sve docenti i magistri ovdje, uz ponekog poduzetnika i žigola.

ja sam domar...:W

2016-01-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics