Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Kaj reći!? Mogla mu je ruke zafrknut na leđa, onesvijestiti ga šakom, pucat mu u sve zglobove, povadit bubrege, jetru i srce pa prodat kao dijelove na Kosovu i još si zaradit za garderobu i ljetovanje na Hvaru. Svakaj je mala mogla da se snašla, da je npr. poduzetna kao ti.vuksadinare wrote:sila nije ocito primjenjena sto stoji u prvostuzpanjskoj presudi...dakle mala je mogla reci..'stari konju jebi se sa svojom ponudom nađi drugu zrtvu'...i zalupiti mu vratima njegovog ureda....mozda je maloj u to, trenutku zagolicala masta....mozda se mislila igrati sa njim...pa kad su se zvalili shvatila da ej ipak on stari mudonja i nije njen broj pa okrenula pricu....kao ovaj je napastvovao,ucjenio i slicno....da se pospe pepelom...Eva_ wrote:Kad bi ti se bar uskoro isto dogodilo čisto da vidiš tu svoju tvrdnju u praksi. Jedan čađavi da ti uvali štogod.vuksadinare wrote:cuj...danas sofistiociranom tehnikom i forenzikom mozes ustvrditi jer netko silu primjenio..i najmanja modrica od tiska se moze uociti..nista nije dokazano da je sila upotrebljena...dakle i ako joj je uvaliojezik silu nije primjenio..dakle pristala si...na koji nacin svejedno...sud u koprivnici je popunjen sdp-ovim kadrovima a poznato je da pavkovic nije omiljen među tim kadrovima..tako da...no ne vodi se smao taj slucaj protiv pavkovica na sudu...nego se vodilo jos nekoliko postupaka u razlicitim predmetima..i sve ih je pavkovic dobio...tako su mu pokusali podmetnuti...tj tuzio ga je ejdan srbin iz koprivncie da ga je pavkovic maltretirao i prijetio mu 1991 godine..no tog datuma i dana utvrđeno ej da pavkovic uopce nije bio u koprivnici vec na bojistu kod daruvaraEva_ wrote:Cura od 18 još je dijete. Lako je dijete zbunit i još seronja koristi radno mjesto kao poligon. Da su na nekom neutralnom terenu vjerojatno bi drugačije reagirala.vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eh, corba, koji si ti?:D
2014-04-12
bora-corba wrote:može da bidne,metilda wrote:bora-corba wrote:Čiko ko i ovaj tvoj, od krvi i mesa.metilda wrote:
ajde, ajde još malo pa ću biti sigurna tko si
mislim da si ti ženski čiko.. previše boraviš na mojoj temi...
kako god bilo "i tata bi sine"
i ja bi tu malu fuficu nategnula ko i ovaj vaš junak, sreća pa imate razumevanja
a šta.. dosadilo pisati memoare koje čita samo par ljudi?
Guest- Guest
Ja se naslađujem više s činjenicom kako desno orijentirani forumaši brane silovatelja i pedofila a samo iz razloga jer je nekad i negdje nosil uniformu.maggie13 wrote:neobjektivno se naslađujes samo zato jer je branitelj optuzen.Eva_ wrote:Ali, eto Pavković ima svoj način. Branitelj i silovatelj njegov izbor.maggie13 wrote:i puno glupljim te beskorisnijim radnjama se dobija medijski prostor i reketari drzava.Eva_ wrote:Zato kaj se braniteljskim statusom puno lakše reketari država i dobiva medijski prostor neg loncima na šparhetu neke kuhinje, možda je u tome razlog.
Makar se slazem sa stavom oko ne/mogucnosti napastvovanja.
2017-03-21
vuksadinare wrote:cuj...danas sofistiociranom tehnikom i forenzikom mozes ustvrditi jer netko silu primjenio..i najmanja modrica od tiska se moze uociti..nista nije dokazano da je sila upotrebljena...dakle i ako joj je uvaliojezik silu nije primjenio..dakle pristala si...na koji nacin svejedno...sud u koprivnici je popunjen sdp-ovim kadrovima a poznato je da pavkovic nije omiljen među tim kadrovima..tako da...no ne vodi se smao taj slucaj protiv pavkovica na sudu...nego se vodilo jos nekoliko postupaka u razlicitim predmetima..i sve ih je pavkovic dobio...tako su mu pokusali podmetnuti...tj tuzio ga je ejdan srbin iz koprivncie da ga je pavkovic maltretirao i prijetio mu 1991 godine..no tog datuma i dana utvrđeno ej da pavkovic uopce nije bio u koprivnici vec na bojistu kod daruvaraEva_ wrote:Cura od 18 još je dijete. Lako je dijete zbunit i još seronja koristi radno mjesto kao poligon. Da su na nekom neutralnom terenu vjerojatno bi drugačije reagirala.vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
m da, hajde ti to objasni ovoj "sofisticiranoj ljevičarskoj hmmmm" .. nego, vuče, što misliš o stranci koju će osnovati Zlatko i Bruna.. ja ih nakon dubokog razočarenja u Most svesrdno podržavam...
Guest- Guest
metilda wrote:bora-corba wrote:može da bidne,metilda wrote:bora-corba wrote:Čiko ko i ovaj tvoj, od krvi i mesa.metilda wrote:
ajde, ajde još malo pa ću biti sigurna tko si
i ja bi tu malu fuficu nategnula ko i ovaj vaš junak, sreća pa imate razumevanja
jeste, ne čita više niko
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Kak si Metilda umišlja da nju svi proganjaju
2017-03-21
Eva_ wrote:Ja se naslađujem više s činjenicom kako desno orijentirani forumaši brane silovatelja i pedofila a samo iz razloga jer je nekad i negdje nosil uniformu.maggie13 wrote:neobjektivno se naslađujes samo zato jer je branitelj optuzen.Eva_ wrote:Ali, eto Pavković ima svoj način. Branitelj i silovatelj njegov izbor.maggie13 wrote:i puno glupljim te beskorisnijim radnjama se dobija medijski prostor i reketari drzava.Eva_ wrote:Zato kaj se braniteljskim statusom puno lakše reketari država i dobiva medijski prostor neg loncima na šparhetu neke kuhinje, možda je u tome razlog.
a ti si nama desničarima debelo dosadna
Guest- Guest
moje misljenje je da se mala prevec zaigrala kao i pavkovic...od male je obitelj u nekim bliskim prijateljskim odnosima sa pavkovicem...pa je valjda kod male proradila savjest da ne valja ono sto cini i sto ce joj 'tata reci'...ako se otkrije...s druge strane vjerojatno je i pavkovicu hormon udario u glavu pa zaboravio tko stoji pred njim jbg svi su od krvi i mesa...ali u ovom slucaju sa dosta sumnjivih tendecija ne moze se 100% uprijeti oprst u jednog krivca...mala je ocito zbog mladosti izazvala zaljenje pa 'ne bi ona ona je mlada i neiskusna stari prdonja je to iskoristio na jadna se nije mogla braniti'...malo naivan izgovor s obzirom da znamo kako danas funkcioniraju te mlade kokiceEva_ wrote:Kaj reći!? Mogla mu je ruke zafrknut na leđa, onesvijestiti ga šakom, pucat mu u sve zglobove, povadit bubrege, jetru i srce pa prodat kao dijelove na Kosovu i još si zaradit za garderobu i ljetovanje na Hvaru. Svakaj je mala mogla da se snašla, da je npr. poduzetna kao ti.vuksadinare wrote:sila nije ocito primjenjena sto stoji u prvostuzpanjskoj presudi...dakle mala je mogla reci..'stari konju jebi se sa svojom ponudom nađi drugu zrtvu'...i zalupiti mu vratima njegovog ureda....mozda je maloj u to, trenutku zagolicala masta....mozda se mislila igrati sa njim...pa kad su se zvalili shvatila da ej ipak on stari mudonja i nije njen broj pa okrenula pricu....kao ovaj je napastvovao,ucjenio i slicno....da se pospe pepelom...Eva_ wrote:Kad bi ti se bar uskoro isto dogodilo čisto da vidiš tu svoju tvrdnju u praksi. Jedan čađavi da ti uvali štogod.vuksadinare wrote:cuj...danas sofistiociranom tehnikom i forenzikom mozes ustvrditi jer netko silu primjenio..i najmanja modrica od tiska se moze uociti..nista nije dokazano da je sila upotrebljena...dakle i ako joj je uvaliojezik silu nije primjenio..dakle pristala si...na koji nacin svejedno...sud u koprivnici je popunjen sdp-ovim kadrovima a poznato je da pavkovic nije omiljen među tim kadrovima..tako da...no ne vodi se smao taj slucaj protiv pavkovica na sudu...nego se vodilo jos nekoliko postupaka u razlicitim predmetima..i sve ih je pavkovic dobio...tako su mu pokusali podmetnuti...tj tuzio ga je ejdan srbin iz koprivncie da ga je pavkovic maltretirao i prijetio mu 1991 godine..no tog datuma i dana utvrđeno ej da pavkovic uopce nije bio u koprivnici vec na bojistu kod daruvaraEva_ wrote:
Cura od 18 još je dijete. Lako je dijete zbunit i još seronja koristi radno mjesto kao poligon. Da su na nekom neutralnom terenu vjerojatno bi drugačije reagirala.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bora-corba wrote:metilda wrote:bora-corba wrote:može da bidne,metilda wrote:bora-corba wrote:
Čiko ko i ovaj tvoj, od krvi i mesa.
jeste, ne čita više niko
a šta, ni kumpanjon otkad je preselio u novi stan nema vremena za tebe?
Guest- Guest
svatko brani svoga, neselektivno, bez kriticko-refleksivnog stava. Rijetki uspijevaju biti objektivni i ne upasti u grotlo licemjerja te dvostrukih pravila.Eva_ wrote:Ja se naslađujem više s činjenicom kako desno orijentirani forumaši brane silovatelja i pedofila a samo iz razloga jer je nekad i negdje nosil uniformu.maggie13 wrote:neobjektivno se naslađujes samo zato jer je branitelj optuzen.Eva_ wrote:Ali, eto Pavković ima svoj način. Branitelj i silovatelj njegov izbor.maggie13 wrote:i puno glupljim te beskorisnijim radnjama se dobija medijski prostor i reketari drzava.Eva_ wrote:Zato kaj se braniteljskim statusom puno lakše reketari država i dobiva medijski prostor neg loncima na šparhetu neke kuhinje, možda je u tome razlog.
Last edited by maggie13 on Tue 6 Jun - 9:37; edited 1 time in total
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:Eh, corba, koji si ti?:D
Jako podsjeća na malaniz sa starog foruma.
Guest- Guest
Mala je kriva kaj je ženskog spola. Da je dečkić, Pavković bi bil nevin.vuksadinare wrote:moje misljenje je da se mala prevec zaigrala kao i pavkovic...od male je obitelj u nekim bliskim prijateljskim odnosima sa pavkovicem...pa je valjda kod male proradila savjest da ne valja ono sto cini i sto ce joj 'tata reci'...ako se otkrije...s druge strane vjerojatno je i pavkovicu hormon udario u glavu pa zaboravio tko stoji pred njim jbg svi su od krvi i mesa...ali u ovom slucaju sa dosta sumnjivih tendecija ne moze se 100% uprijeti oprst u jednog krivca...mala je ocito zbog mladosti izazvala zaljenje pa 'ne bi ona ona je mlada i neiskusna stari prdonja je to iskoristio na jadna se nije mogla braniti'...malo naivan izgovor s obzirom da znamo kako danas funkcioniraju te mlade kokiceEva_ wrote:Kaj reći!? Mogla mu je ruke zafrknut na leđa, onesvijestiti ga šakom, pucat mu u sve zglobove, povadit bubrege, jetru i srce pa prodat kao dijelove na Kosovu i još si zaradit za garderobu i ljetovanje na Hvaru. Svakaj je mala mogla da se snašla, da je npr. poduzetna kao ti.vuksadinare wrote:sila nije ocito primjenjena sto stoji u prvostuzpanjskoj presudi...dakle mala je mogla reci..'stari konju jebi se sa svojom ponudom nađi drugu zrtvu'...i zalupiti mu vratima njegovog ureda....mozda je maloj u to, trenutku zagolicala masta....mozda se mislila igrati sa njim...pa kad su se zvalili shvatila da ej ipak on stari mudonja i nije njen broj pa okrenula pricu....kao ovaj je napastvovao,ucjenio i slicno....da se pospe pepelom...Eva_ wrote:Kad bi ti se bar uskoro isto dogodilo čisto da vidiš tu svoju tvrdnju u praksi. Jedan čađavi da ti uvali štogod.vuksadinare wrote:
cuj...danas sofistiociranom tehnikom i forenzikom mozes ustvrditi jer netko silu primjenio..i najmanja modrica od tiska se moze uociti..nista nije dokazano da je sila upotrebljena...dakle i ako joj je uvaliojezik silu nije primjenio..dakle pristala si...na koji nacin svejedno...sud u koprivnici je popunjen sdp-ovim kadrovima a poznato je da pavkovic nije omiljen među tim kadrovima..tako da...no ne vodi se smao taj slucaj protiv pavkovica na sudu...nego se vodilo jos nekoliko postupaka u razlicitim predmetima..i sve ih je pavkovic dobio...tako su mu pokusali podmetnuti...tj tuzio ga je ejdan srbin iz koprivncie da ga je pavkovic maltretirao i prijetio mu 1991 godine..no tog datuma i dana utvrđeno ej da pavkovic uopce nije bio u koprivnici vec na bojistu kod daruvara
2017-03-21
zaintrigirala me moja stara stranka hsp sa novim vodstvom..modernizirali su se u politickom smislu..za razliku do ovih gore nude politicku sirinu...i stavljaju i gospodarstvo i druge nepoliticke teme na visoka mjesta..metilda wrote:vuksadinare wrote:cuj...danas sofistiociranom tehnikom i forenzikom mozes ustvrditi jer netko silu primjenio..i najmanja modrica od tiska se moze uociti..nista nije dokazano da je sila upotrebljena...dakle i ako joj je uvaliojezik silu nije primjenio..dakle pristala si...na koji nacin svejedno...sud u koprivnici je popunjen sdp-ovim kadrovima a poznato je da pavkovic nije omiljen među tim kadrovima..tako da...no ne vodi se smao taj slucaj protiv pavkovica na sudu...nego se vodilo jos nekoliko postupaka u razlicitim predmetima..i sve ih je pavkovic dobio...tako su mu pokusali podmetnuti...tj tuzio ga je ejdan srbin iz koprivncie da ga je pavkovic maltretirao i prijetio mu 1991 godine..no tog datuma i dana utvrđeno ej da pavkovic uopce nije bio u koprivnici vec na bojistu kod daruvaraEva_ wrote:Cura od 18 još je dijete. Lako je dijete zbunit i još seronja koristi radno mjesto kao poligon. Da su na nekom neutralnom terenu vjerojatno bi drugačije reagirala.vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
m da, hajde ti to objasni ovoj "sofisticiranoj ljevičarskoj hmmmm" .. nego, vuče, što misliš o stranci koju će osnovati Zlatko i Bruna.. ja ih nakon dubokog razočarenja u Most svesrdno podržavam...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hmm, steta sto ja zene ne pamtim.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Eh, corba, koji si ti?:D
Samo one koje mi se zamjere, po dobru ili los'u :D
2014-04-12
Znam, to je stoga kaj sam bez poroka. Da sam katolkinja, bila bih za beatifikaciju koliko sam čedna, moralna i čista.metilda wrote:Eva_ wrote:Ja se naslađujem više s činjenicom kako desno orijentirani forumaši brane silovatelja i pedofila a samo iz razloga jer je nekad i negdje nosil uniformu.maggie13 wrote:neobjektivno se naslađujes samo zato jer je branitelj optuzen.Eva_ wrote:Ali, eto Pavković ima svoj način. Branitelj i silovatelj njegov izbor.maggie13 wrote:
i puno glupljim te beskorisnijim radnjama se dobija medijski prostor i reketari drzava.
a ti si nama desničarima debelo dosadna
2017-03-21
Jok, ni blizu Glisti.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Eh, corba, koji si ti?:D
2017-03-21
maggie13 wrote:hmm, steta sto ja zene ne pamtim.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Eh, corba, koji si ti?:D
Nisi ništa izgubila sa tim u ovom konkretnom slučaju, vjeruj mi.
Guest- Guest
Osim mene, ja sam izuzetak, pravedna, stroga i objektivna.maggie13 wrote:svatko brani svoga, neselektivno, bez kriticko-refleksivnog stava. Rijetki uspijevaju biti objektivni i ne upasti u grotlo licemjerja te dvostrukih pravila.Eva_ wrote:Ja se naslađujem više s činjenicom kako desno orijentirani forumaši brane silovatelja i pedofila a samo iz razloga jer je nekad i negdje nosil uniformu.maggie13 wrote:neobjektivno se naslađujes samo zato jer je branitelj optuzen.Eva_ wrote:Ali, eto Pavković ima svoj način. Branitelj i silovatelj njegov izbor.maggie13 wrote:
i puno glupljim te beskorisnijim radnjama se dobija medijski prostor i reketari drzava.
2017-03-21
:Pslidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:hmm, steta sto ja zene ne pamtim.slidingdoorsoperator wrote:maggie13 wrote:Eh, corba, koji si ti?:D
Nisi ništa izgubila sa tim u ovom konkretnom slučaju, vjeruj mi.
2014-04-12
ma ništa, gleda samo ovake ko tvoj junak 1951'metilda wrote:
a šta, ni kumpanjon otkad je preselio u novi stan nema vremena za tebe?
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji