Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Kao stariji, iskusniji i mudriji trebali bi se znat oduprijet svim izazovima. Kakav je to muškarac koji poklekne pred čarima prve koja mahne repom?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
bora-corba wrote:Podržavam tebe i pismejkera u ocenama današnjih devojaka. Pogotovo podržavam ukus branitelja. Mladom mesu se gura jezik u usta, ne babama. Tebi svaka čast, neko ima razumevanja za matore muškarce koji su uvek svima krivi.metilda wrote:
ti i logika ste na suprotnim stranama.. moje napominjanje da ja Marija Magdalena bila kurva nema veze s vukovim postom.. da ti objasnim? neću... podsjećaš me na nekoga, nisam još sigurna...
ne znam što podržavaš jer ja ne podržavam ni silovatelje ni nasilnike.. ja nikad neću nazvati djevojke mladim mesom što sam pokazala i na temi Droce vs fine cure na starom forumu gdje sam branila pravo djevojaka da se oblače kako hoće, ali naravno uz svu svijest o posljedicama takvog ponašanja.. od tebe mi čast ne treba jer ako si ona osoba za koju mislim da jesi onda imaš prilično gadljive osobine izvrtanja riječi i malicioznost bez premca
Last edited by metilda on Tue 6 Jun - 8:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:nije pravomocno osuđen..dakle ne moze biti deklarirani silovatelj..Eva_ wrote:To mu daje medijski prostor i na tome gradi svoju karijeru. To kaj je pride i silovatelj, samo je činjenica.maggie13 wrote:Pih, najvaznije da je branitelj.
To daje posebnu draz svemu.
:-S
evi činjenice nisu važne, ona više cijeni informacije sa imbecilexa
Guest- Guest
metilda wrote:bora-corba wrote:Podržavam tebe i pismejkera u ocenama današnjih devojaka. Pogotovo podržavam ukus branitelja. Mladom mesu se gura jezik u usta, ne babama. Tebi svaka čast, neko ima razumevanja za matore muškarce koji su uvek svima krivi.metilda wrote:
ti i logika ste na suprotnim stranama.. moje napominjanje da ja Marija Magdalena bila kurva nema veze s vukovim postom.. da ti objasnim? neću... podsjećaš me na nekoga, nisam još sigurna...
ne znam što podržavaš jer ja ne podržavam ni silovatelje ni nasilnike.. ja nikad neću nazvati djevojke mladim mesom što sam pokazala i na temi Droce vc. fine cure na starom forumu gdje sam branila pravo djevojaka da se oblače kako hoće, ali naravno uz svu svijest o posljedicama takvog ponašanja..
Podržavam ove tvoje reči doslovno:
znam kako se oblače mlade djevojke i kako koketiraju sa šefovima..
kako se nekome može silom staviti jezik u usta?
Mala od 18 je dobrovoljno žvalila čiku od 62, ko spominje silovatelje i nasilnike? Ne izvrći maliciozno.
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Kako ne, evo činjenica je, da je dijete od 18 napastvoval, koristeći svoj položaj, stari perverznjak od 62 godine.metilda wrote:vuksadinare wrote:nije pravomocno osuđen..dakle ne moze biti deklarirani silovatelj..Eva_ wrote:To mu daje medijski prostor i na tome gradi svoju karijeru. To kaj je pride i silovatelj, samo je činjenica.maggie13 wrote:Pih, najvaznije da je branitelj.
To daje posebnu draz svemu.
:-S
evi činjenice nisu važne, ona više cijeni informacije sa imbecilexa
2017-03-21
ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bora-corba wrote:metilda wrote:bora-corba wrote:Podržavam tebe i pismejkera u ocenama današnjih devojaka. Pogotovo podržavam ukus branitelja. Mladom mesu se gura jezik u usta, ne babama. Tebi svaka čast, neko ima razumevanja za matore muškarce koji su uvek svima krivi.metilda wrote:
ne znam što podržavaš jer ja ne podržavam ni silovatelje ni nasilnike.. ja nikad neću nazvati djevojke mladim mesom što sam pokazala i na temi Droce vc. fine cure na starom forumu gdje sam branila pravo djevojaka da se oblače kako hoće, ali naravno uz svu svijest o posljedicama takvog ponašanja..
Podržavam ove tvoje reči doslovno:
znam kako se oblače mlade djevojke i kako koketiraju sa šefovima..
kako se nekome može silom staviti jezik u usta?
Mala od 18 je dobrovoljno žvalila čiku od 62, ko spominje silovatelje i nasilnike? Ne izvrći maliciozno.
ajde, ajde još malo pa ću biti sigurna tko si
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
Guest- Guest
Cura od 18 još je dijete. Lako je dijete zbunit i još seronja koristi radno mjesto kao poligon. Da su na nekom neutralnom terenu vjerojatno bi drugačije reagirala.vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
2017-03-21
cuj...danas sofistiociranom tehnikom i forenzikom mozes ustvrditi jer netko silu primjenio..i najmanja modrica od tiska se moze uociti..nista nije dokazano da je sila upotrebljena...dakle i ako joj je uvaliojezik silu nije primjenio..dakle pristala si...na koji nacin svejedno...sud u koprivnici je popunjen sdp-ovim kadrovima a poznato je da pavkovic nije omiljen među tim kadrovima..tako da...no ne vodi se smao taj slucaj protiv pavkovica na sudu...nego se vodilo jos nekoliko postupaka u razlicitim predmetima..i sve ih je pavkovic dobio...tako su mu pokusali podmetnuti...tj tuzio ga je ejdan srbin iz koprivncie da ga je pavkovic maltretirao i prijetio mu 1991 godine..no tog datuma i dana utvrđeno ej da pavkovic uopce nije bio u koprivnici vec na bojistu kod daruvaraEva_ wrote:Cura od 18 još je dijete. Lako je dijete zbunit i još seronja koristi radno mjesto kao poligon. Da su na nekom neutralnom terenu vjerojatno bi drugačije reagirala.vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
2015-09-08
i puno glupljim te beskorisnijim radnjama se dobija medijski prostor i reketari drzava.Eva_ wrote:Zato kaj se braniteljskim statusom puno lakše reketari država i dobiva medijski prostor neg loncima na šparhetu neke kuhinje, možda je u tome razlog.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Kad bi ti se bar uskoro isto dogodilo čisto da vidiš tu svoju tvrdnju u praksi. Jedan čađavi da ti uvali štogod.vuksadinare wrote:cuj...danas sofistiociranom tehnikom i forenzikom mozes ustvrditi jer netko silu primjenio..i najmanja modrica od tiska se moze uociti..nista nije dokazano da je sila upotrebljena...dakle i ako joj je uvaliojezik silu nije primjenio..dakle pristala si...na koji nacin svejedno...sud u koprivnici je popunjen sdp-ovim kadrovima a poznato je da pavkovic nije omiljen među tim kadrovima..tako da...no ne vodi se smao taj slucaj protiv pavkovica na sudu...nego se vodilo jos nekoliko postupaka u razlicitim predmetima..i sve ih je pavkovic dobio...tako su mu pokusali podmetnuti...tj tuzio ga je ejdan srbin iz koprivncie da ga je pavkovic maltretirao i prijetio mu 1991 godine..no tog datuma i dana utvrđeno ej da pavkovic uopce nije bio u koprivnici vec na bojistu kod daruvaraEva_ wrote:Cura od 18 još je dijete. Lako je dijete zbunit i još seronja koristi radno mjesto kao poligon. Da su na nekom neutralnom terenu vjerojatno bi drugačije reagirala.vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
2017-03-21
to sam ja jucer htjela napisat.Eva_ wrote:Cura od 18 još je dijete. Lako je dijete zbunit i još seronja koristi radno mjesto kao poligon. Da su na nekom neutralnom terenu vjerojatno bi drugačije reagirala.vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
Ispada da se samo onesvijestenu zenu moze napastvovat.
2014-04-12
Ali, eto Pavković ima svoj način. Branitelj i silovatelj njegov izbor.maggie13 wrote:i puno glupljim te beskorisnijim radnjama se dobija medijski prostor i reketari drzava.Eva_ wrote:Zato kaj se braniteljskim statusom puno lakše reketari država i dobiva medijski prostor neg loncima na šparhetu neke kuhinje, možda je u tome razlog.
2017-03-21
ne bih htjela prejudicirat sudsku odluku, ne znam cinjenice, no ova teorija je tragikomicna.metilda wrote:vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
2014-04-12
sila nije ocito primjenjena sto stoji u prvostuzpanjskoj presudi...dakle mala je mogla reci..'stari konju jebi se sa svojom ponudom nađi drugu zrtvu'...i zalupiti mu vratima njegovog ureda....mozda je maloj u to, trenutku zagolicala masta....mozda se mislila igrati sa njim...pa kad su se zvalili shvatila da ej ipak on stari mudonja i nije njen broj pa okrenula pricu....kao ovaj je napastvovao,ucjenio i slicno....da se pospe pepelom...Eva_ wrote:Kad bi ti se bar uskoro isto dogodilo čisto da vidiš tu svoju tvrdnju u praksi. Jedan čađavi da ti uvali štogod.vuksadinare wrote:cuj...danas sofistiociranom tehnikom i forenzikom mozes ustvrditi jer netko silu primjenio..i najmanja modrica od tiska se moze uociti..nista nije dokazano da je sila upotrebljena...dakle i ako joj je uvaliojezik silu nije primjenio..dakle pristala si...na koji nacin svejedno...sud u koprivnici je popunjen sdp-ovim kadrovima a poznato je da pavkovic nije omiljen među tim kadrovima..tako da...no ne vodi se smao taj slucaj protiv pavkovica na sudu...nego se vodilo jos nekoliko postupaka u razlicitim predmetima..i sve ih je pavkovic dobio...tako su mu pokusali podmetnuti...tj tuzio ga je ejdan srbin iz koprivncie da ga je pavkovic maltretirao i prijetio mu 1991 godine..no tog datuma i dana utvrđeno ej da pavkovic uopce nije bio u koprivnici vec na bojistu kod daruvaraEva_ wrote:Cura od 18 još je dijete. Lako je dijete zbunit i još seronja koristi radno mjesto kao poligon. Da su na nekom neutralnom terenu vjerojatno bi drugačije reagirala.vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
2015-09-08
Čiko ko i ovaj tvoj, od krvi i mesa.metilda wrote:
2015-08-20
neobjektivno se naslađujes samo zato jer je branitelj optuzen.Eva_ wrote:Ali, eto Pavković ima svoj način. Branitelj i silovatelj njegov izbor.maggie13 wrote:i puno glupljim te beskorisnijim radnjama se dobija medijski prostor i reketari drzava.Eva_ wrote:Zato kaj se braniteljskim statusom puno lakše reketari država i dobiva medijski prostor neg loncima na šparhetu neke kuhinje, možda je u tome razlog.
Makar se slazem sa stavom oko ne/mogucnosti napastvovanja.
2014-04-12
bora-corba wrote:Čiko ko i ovaj tvoj, od krvi i mesa.metilda wrote:
mislim da si ti ženski čiko.. previše boraviš na mojoj temi...
Guest- Guest
može da bidne,metilda wrote:bora-corba wrote:Čiko ko i ovaj tvoj, od krvi i mesa.metilda wrote:
mislim da si ti ženski čiko.. previše boraviš na mojoj temi...
kako god bilo "i tata bi sine"
i ja bi tu malu fuficu nategnula ko i ovaj vaš junak, sreća pa imate razumevanja
2015-08-20
Kaj reći!? Mogla mu je ruke zafrknut na leđa, onesvijestiti ga šakom, pucat mu u sve zglobove, povadit bubrege, jetru i srce pa prodat kao dijelove na Kosovu i još si zaradit za garderobu i ljetovanje na Hvaru. Svakaj je mala mogla da se snašla, da je npr. poduzetna kao ti.vuksadinare wrote:sila nije ocito primjenjena sto stoji u prvostuzpanjskoj presudi...dakle mala je mogla reci..'stari konju jebi se sa svojom ponudom nađi drugu zrtvu'...i zalupiti mu vratima njegovog ureda....mozda je maloj u to, trenutku zagolicala masta....mozda se mislila igrati sa njim...pa kad su se zvalili shvatila da ej ipak on stari mudonja i nije njen broj pa okrenula pricu....kao ovaj je napastvovao,ucjenio i slicno....da se pospe pepelom...Eva_ wrote:Kad bi ti se bar uskoro isto dogodilo čisto da vidiš tu svoju tvrdnju u praksi. Jedan čađavi da ti uvali štogod.vuksadinare wrote:cuj...danas sofistiociranom tehnikom i forenzikom mozes ustvrditi jer netko silu primjenio..i najmanja modrica od tiska se moze uociti..nista nije dokazano da je sila upotrebljena...dakle i ako joj je uvaliojezik silu nije primjenio..dakle pristala si...na koji nacin svejedno...sud u koprivnici je popunjen sdp-ovim kadrovima a poznato je da pavkovic nije omiljen među tim kadrovima..tako da...no ne vodi se smao taj slucaj protiv pavkovica na sudu...nego se vodilo jos nekoliko postupaka u razlicitim predmetima..i sve ih je pavkovic dobio...tako su mu pokusali podmetnuti...tj tuzio ga je ejdan srbin iz koprivncie da ga je pavkovic maltretirao i prijetio mu 1991 godine..no tog datuma i dana utvrđeno ej da pavkovic uopce nije bio u koprivnici vec na bojistu kod daruvaraEva_ wrote:Cura od 18 još je dijete. Lako je dijete zbunit i još seronja koristi radno mjesto kao poligon. Da su na nekom neutralnom terenu vjerojatno bi drugačije reagirala.vuksadinare wrote:ljudi ne budite stupidni...pa jebote covjek u godinama da na silu mladoj osobi uvali jezik makar zensko bilo ima snage..ako nista drugo na njegov pokusaj ili pitanje mogla je jednostavno pobjeci ili otici..sva ta prica je podosta suplja...a desila se bas u vrijeme kad je pavkovic previse kriticki pisao o josipovicu...i milanovicevoj vladi...doslovce na rubu..i onda se dogodio taj slucaj...
2017-03-21
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji