Želite li izbjeći porez na nekretnine, ulažite u umjetnine i dijamante, za to nema nameta
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Želite li izbjeći porez na nekretnine, ulažite u umjetnine i dijamante, za to nema nameta
RayMabus wrote:Ubit cu vas ( ne ja direktno mada nije ni to iskljuceno negdje ) .....moj plan je da vas UBIJEM.
FIZIČKI.
Mislim na fizicke likvidacije.
imaš li kakav ljekić?
Guest- Guest
Re: Želite li izbjeći porez na nekretnine, ulažite u umjetnine i dijamante, za to nema nameta
ko ima para ionako uloži prvo u nekretninu u monacu, zato tamo metar kvadratni košta cca 100 000 eura. s nekretninom u monacu dobiješ i status rezidenta, a onda sve poreze možeš prijavit i plaćat u monacu. U kom nema poreza...
Prcko pusti debotojusta , on je naš forumski uhljeb , cisto forumska zahebancija , i cisto da vidiš mentalni sklop nekoga tko živi od poreza i narod je krava muzara i on od tog poreza prima plaču i veseli se svakom novom porezu jer mu je to OPSTANAK.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Za uhljebe ? Ne.metilda wrote:RayMabus wrote:Ubit cu vas ( ne ja direktno mada nije ni to iskljuceno negdje ) .....moj plan je da vas UBIJEM.
FIZIČKI.
Mislim na fizicke likvidacije.
imaš li kakav ljekić?
Ja sam i nisam agresivan ....samo imam paklene planove uz one koji mi ugaze na stopalo.
2014-04-11
Netreba meni lijekić ....ja odma popustim i budem full razuman ako vidim razum i s druge strane no ako ga nevidim ....taj je naheba.
Meni lijekić netreba ...samo popustiš i budeš razuman/a i odma imaš normalu.
Ako te ja snimim i proucim i vidim da to nece biti slijedi ti likvidacija na fizičkoj ravni.
Meni lijekić netreba ...samo popustiš i budeš razuman/a i odma imaš normalu.
Ako te ja snimim i proucim i vidim da to nece biti slijedi ti likvidacija na fizičkoj ravni.
2014-04-11
Cijena nafte ...da , ekonomija je bazirana na nafti ...samo vi dižite poreze ...cisto sumnjam da jedna šugava Hrvatska može utjecat na cijenu nafte u svijetu a cijena nafte utjece na ekonomiju.
Budem promatrao sa strane kako vas narod golim rukama davi i ubija.
Budem promatrao sa strane kako vas narod golim rukama davi i ubija.
2014-04-11
Lijekić će trebati vama a ne meni , ja sam potpuno normalan entitet ....prvo ce mnogi uhljebi dobit otkaz s cime slabim poziciju onih koji ostanu i smanjuem fizičke žrtve.
Optimalno riješenje je znak zdravog razuma.
U mom govnetu ima više razuma nego u svim vašim glavama zajedno.
Optimalno riješenje je znak zdravog razuma.
U mom govnetu ima više razuma nego u svim vašim glavama zajedno.
2014-04-11
Sad kad sam objasnio plan u kratkim crtama šta vam pripremam mogli bi i koji klipić od Pance Willa pustit.
Znate da visoko duhovni entiteti vole dobru zahebaciju i umjetnost.
Život je IGRA.
Znate da visoko duhovni entiteti vole dobru zahebaciju i umjetnost.
Život je IGRA.
2014-04-11
Izbrisat cu vas ( uhljebe ) s fizičke ravni , davno sam vam klopku pripremio jer sam vas psihološki proucio.
Još samo fali stavka : skok cijene nafte.
BRIŠEM VAS S FIZIČKE RAVNI.
OVO JE MOJA PLANETA NE VAŠA.
Još samo fali stavka : skok cijene nafte.
BRIŠEM VAS S FIZIČKE RAVNI.
OVO JE MOJA PLANETA NE VAŠA.
2014-04-11
Znam da vam se ( uhljebima ) ovaj plan uopce nesviđa al morali ste znati da ja zdrav razum dajem samo onima koji ga pokažu.
Ostalima dajem samo SMRT.
2014-04-11
pitanje je u cijem je interesu da privatno vlasnistvo (nekretnina) postane u biti stvar koju rentas od drzave
jer kad prestanes placat drzava ti uzme tvoje "privatno vlasnistvo"
zasto bi to ljudima bilo u interesu, a ako nije (a nije) onda kome je u interesu tako nesto
zasto bi to ljudima bilo u interesu, a ako nije (a nije) onda kome je u interesu tako nesto
2014-04-19
Osuđeni ste na smrt.RayMabus wrote:Znam da vam se ( uhljebima ) ovaj plan uopce nesviđa al morali ste znati da ja zdrav razum dajem samo onima koji ga pokažu.
Ja sam asthar komanda i zapovijednik galaktičke federacije i još nešto između ostaloga.
Možete me slobodno pogledat u oči i vidjet cete da u mojoj odluci uopče nema kajanja.
MRTVI STE.
2014-04-11
danas sam u NG pročitala da u škotskoj naplaćuju porez na nekretnine na vrištine i da ih sada masovno prodaju strancima... preskupe su im...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Osuđeni ste na smrt.RayMabus wrote:Znam da vam se ( uhljebima ) ovaj plan uopce nesviđa al morali ste znati da ja zdrav razum dajem samo onima koji ga pokažu.
Ja sam asthar komanda i zapovijednik galaktičke federacije i još nešto između ostaloga.
Možete me slobodno pogledat u oči i vidjet cete da u mojoj odluci uopče nema kajanja.
MRTVI STE.
ja nisam uhljeb pa sam valjda zato još živa
most me nije želio uhljebiti
Guest- Guest
još jedna domoljubna odluka poštenog i domoljubnog HDZa koji je "stvarao državu" , točnije stvorio državu da bi pokrenuo pljačku i razjebavanje i iseljavanje. porez na nekretnine je ništa nego pljačkanje i poticanje iseljavanja
Btw taj porez će se srušiti jebo im bog mater HDzovsku
Guest- Guest
sta su ti vristinemetilda wrote:danas sam u NG pročitala da u škotskoj naplaćuju porez na nekretnine na vrištine i da ih sada masovno prodaju strancima... preskupe su im...
2014-04-19
aaaaaaaaaaaaprckov wrote:pitanje je u cijem je interesu da privatno vlasnistvo (nekretnina) postane u biti stvar koju rentas od drzave
na tragu si prika, i to dobrome tragu
robovi to jos ne vide
Guest- Guest
Pinochet wrote:još jedna domoljubna odluka poštenog i domoljubnog HDZa koji je "stvarao državu" , točnije stvorio državu da bi pokrenuo pljačku i razjebavanje i iseljavanje. porez na nekretnine je ništa nego pljačkanje i poticanje iseljavanja
koja država nema porez na nekretnine?
Guest- Guest
Naravno , Đavo leži u detaljima ...one dvije godine prilagodbe su puno ...iseljavanje , krah nataliteta , navala imigranata koji razhebavaju turizam , eventualni skok cijena nafte koji leži u prikrajku ....Pinochet wrote:još jedna domoljubna odluka poštenog i domoljubnog HDZa koji je "stvarao državu" , točnije stvorio državu da bi pokrenuo pljačku i razjebavanje i iseljavanje. porez na nekretnine je ništa nego pljačkanje i poticanje iseljavanja
2014-04-11
Ma neshvacaj sve doslovno , ja to više malo umjetnički da naglasim poantu ....mada ako ih narod bude kla na ulici i ulazija im u zgrade opcinskog poglavarstva ....a štaš ....kokice ....sami pali sami se ubili ...preumišljeni i nisu spremni na kompromis nego ono šema vi ste stoka derat cemo vas , pa im ta stoka zakuca na vrata i DUM.metilda wrote:RayMabus wrote:Osuđeni ste na smrt.RayMabus wrote:Znam da vam se ( uhljebima ) ovaj plan uopce nesviđa al morali ste znati da ja zdrav razum dajem samo onima koji ga pokažu.
MRTVI STE.
ja nisam uhljeb pa sam valjda zato još živa
most me nije želio uhljebiti
2014-04-11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Porez na nekretnine
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
Page 5 of 11