Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
http://hr.n1info.com/a186880/Vijesti/Sve-o-porezu-na-nekretnine-U-porezne-skare-2-2-milijuna-stanova-i-kuca.html
Kermit-
2014-04-17
catabbath-
2015-08-22
Re: Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
srecom nisu imali vise stopa ko ovi nasicatabbath wrote:Turci su to zvali harač.
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
postoji li mogućnost kolektivnog ne plaćanja ovoga poreza. mislim kada bi 500 000 ljudi samo odjebalo plaćanje
Guest- Guest
Iskreno da mi npr. zbog poreza država želi uzeti kuću u kojoj živim pa radije bi je minirao nego prepustio njima.
normalno. ovo je kvislinsška izdajnička država.-catabbath wrote:Iskreno da mi npr. zbog poreza država želi uzeti kuću u kojoj živim pa radije bi je minirao nego prepustio njima.
Guest- Guest
zanimljivo crkva izuzeta, zato će popovi davati podršku na oltaru HDZu da pljačka građane, prodat će priču "kako je to za opće dobro"(čitaj uhljebe) kako je HDZ dobar jer su protiv komunizma(iako se ponašaju komunistički) itd.
Religija -opijum za narod
Guest- Guest
trpaj
2014-04-16
U kombinaciji sa ISIL napadima koji ce proizvesti averziju prema tim koji se trpaju.aben wrote:trpaj
Pajdo u londonu je napa britanski sabor , sad zamisli da je isti takvi napa naš sabor , odma alarm.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
blokiraju račune...neš ti problema.Pinochet wrote:postoji li mogućnost kolektivnog ne plaćanja ovoga poreza. mislim kada bi 500 000 ljudi samo odjebalo plaćanje
Lijepo, dali su jos jedan poticaj za iseljavanje.
Guest- Guest
I da se ima još manje djece šta je puno bitnije jer to nemožeš vratit jednom kad prođu godine.MaximusDecimusMiridije wrote:Lijepo, dali su jos jedan poticaj za iseljavanje.
2014-04-11
kao da to nešto rješava, nekretnine ostaju.MaximusDecimusMiridije wrote:Lijepo, dali su jos jedan poticaj za iseljavanje.
Guest- Guest
Ova država je svijesno uništavana preko nekih ekonomskih organizacija ...necu ulazit uopce u tu pricu jer nema smisla reci cu samo da je napad najbolja obrana.Noor wrote:kao da to nešto rješava, nekretnine ostaju.MaximusDecimusMiridije wrote:Lijepo, dali su jos jedan poticaj za iseljavanje.
2014-04-11
A s obzirom na moju reputaciju i da me u duhovnim vodama znaju pod nadimkom Pakao možete onda zamislit kakvi ce taj napad biti.
HAVE A NICE LIFE.
HAVE A NICE LIFE.
2014-04-11
Pinochet wrote:zanimljivo crkva izuzeta, zato će popovi davati podršku na oltaru HDZu da pljačka građane, prodat će priču "kako je to za opće dobro"(čitaj uhljebe) kako je HDZ dobar jer su protiv komunizma(iako se ponašaju komunistički) itd.
ja sam za ovakve upise do prije 2-3g. slan u srbiju
ipak ispravak navoda , crkva ce biti oslobodjena poreza na objekte za obrede , to mi u redu ( zasigurno ce pokusat muljat nesto , budem budno pazio ) druga struja kaptolata pokusati ce prodati pricu o povratu nekretnina , odmah bi vratio sve podrtine stare sto svojataju a ljudima rekao da nema skola bolnica vrtica ... obratite se bozanicu zasto na sve te podrtine koje nemaju kome dati u najam u ekonomiji gdje ljudi odlaze opalio +xxx porez , na neaktivnost...naravno prije toga opremio i osjetno povecao place policiji
jbg. reda mora biti
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
postoji referendum i zabrana VLADI RH da donese takav zakon... to se nas tiče i mi o tomu donosimo odluku, ako nam je stalo ako nije e jebiga onda....Pinochet wrote:postoji li mogućnost kolektivnog ne plaćanja ovoga poreza. mislim kada bi 500 000 ljudi samo odjebalo plaćanje
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:postoji referendum i zabrana VLADI RH da donese takav zakon... to se nas tiče i mi o tomu donosimo odluku, ako nam je stalo ako nije e jebiga onda....Pinochet wrote:postoji li mogućnost kolektivnog ne plaćanja ovoga poreza. mislim kada bi 500 000 ljudi samo odjebalo plaćanje
ovo je sjajan zakon , provedba ovisi o volji/ljudima
ref. je glupost , jos jedan "ne damo nase ceste"
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Porez na nekretnine
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
» Željko Kardum: porez na nekretnine je obična otimačina
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
» Željko Kardum: porez na nekretnine je obična otimačina
Page 1 of 2