Želite li izbjeći porez na nekretnine, ulažite u umjetnine i dijamante, za to nema nameta
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Želite li izbjeći porez na nekretnine, ulažite u umjetnine i dijamante, za to nema nameta
To su kukci , krpelji ...oni se pogledaju u ogledalu i onda sami sebi cestitaju u odrazu kako su super jer su stavili PDV od 25% ...ono kako su divni i krasni jer imaju i održavaju najvece poreze na svijetu ....to ko neko takmičenje : tko veci porez nabija taj je bolji.
Ajd neka ....još tri godine pa CICI KREP NATALITET ....nemora više ntiko ni ic vanka , krepaje samo od sebe.
Ajd neka ....još tri godine pa CICI KREP NATALITET ....nemora više ntiko ni ic vanka , krepaje samo od sebe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Želite li izbjeći porez na nekretnine, ulažite u umjetnine i dijamante, za to nema nameta
Doslovno ko iz onog vica o cigi i konju : Taman ga naucija gladovat a ovaj mu krepa.
Tako ti i ovi , gladuj gladuj gladuj ...a kad krepa onda a šta je sad kako to ?
Eto tako , zamisli.
Kukac mentalni kapacitet.
Tako ti i ovi , gladuj gladuj gladuj ...a kad krepa onda a šta je sad kako to ?
Eto tako , zamisli.
Kukac mentalni kapacitet.
2014-04-11
upravo tako..vec susrecem neke parove koji su to napravili...RayMabus wrote:Jednostavno ce ti muž i žena s malom djecom koji i onako krpaju kraj s krajem sjest pogledat kučni buđet , skužit da ovako dugoročno nemogu ( imaju djecu pa razmišljaju ono na period od 20 godina unaprijed ) i ono prodajmo to , s tom lovom cemo vani započet život i to ti je ta odluka.
Nakon toga to ti se više ovdje NEVRAČA.
Guest- Guest
Evo, upravo sam platio 20.000 kn poreza na promet nekretnine, svog prvog stana (koji glasi na mene). Stanje na tekućem računu: 6000 kn (ode moja godišnja ušteđevina u onu stvar). Zvao gospođu u Poreznoj prije 10-ak dana nakon što mi je poslala privemeno porezno rješenje; kaže, ma možete platiti na rate, no problem, morate potpisati zahtjev za sklapanje upravnog ugovora, rok otplate do dvije godine, uz zatezne kamate, nravno, ali morat ćete priložiti uz zahtjev:debotoijusto wrote:Prvog dana 2018. građane Hrvatske oplest će po leđima još jedan porez, onaj na nekretnine.
Do 2020., znači, prve dvije godine primjene, bit će jednostavna zamjena komunalne naknade, a onda će postati pravi porez koji će se odsijecati temeljem tržišne vrijednosti nekretnine čime bi Hrvatska sa sadašnje prosječne stope poreza na imovinu što u poreznoj strukturi čini 1,3 posto, dosegnuti EU razinu od 3,1 posto koliko u svim ubranim porezima sudjeluju oni imovinski.
To znači da bi njihov udjel skočio za 138 posto. Ne mora to nužno značiti da će toliko skočiti porez na nekretnine jer je baza novog nameta vrlo široka.
Dogodine će se uz kuće i stanove, bili oni legalni ili nelegalni, a u zemlji je 2,2 milijuna stanova i kuća, oporezivati garaže, pomoćni prostori, ljetne kuhinje, zimski vrtovi, građevinsko zemljište koje se koristi u svrhu obavljanja poslovne djelatnosti i neizgrađeno građevinsko zemljište, sakralni objekti osim onih koji služe za obavljanje vjerskih obreda. Dakle, dio tog skoka otpast će na širenje baze, no sigurno je da će dio ugristi građane većim opterećenjem.
a) bianco zadužnicu ili
b) neopozivu garanciju banke ili
c) priložiti izvadak iz zemljišne knjige kako bi smo upisali hipoteku na Vašu nekretninu
Pa ja ne budi lijen, otišao u banku, dobar dan, dobar dan, bi ste li Vi meni izdali bianco zadužnicu ili garanciju banke u svrhu plaćanja poreza odnosno sklapanja upravnog ugovora?
Žena zatiltala: joj, mi se time ne bavimo, ovo mi je prvi glas, dajte molim Vas odite do moje šefice...Odem ja kod šefice, dobar dan, dobar dan, trebam platiti porez, pa me gospođa u poreznoj pozvala da dostavim bianco zadužnicu ili neopozivu garanciju banke, imam raččun kod vas u banci, pa bi li to bio problem? Joj ma znate, mi se time ne bavimo, mi smo humanitarna udruga za izbacivanje ljudi iz stanova ukoliko ne plate ratu kredita, obratite se, molim Vas, Živom zidu...
Da ga jebeš, ne pristajem na hipoteku. Tko će mi ikada izdati brisovno očitovanje za hipoteku na stan, a samo sam htio mogućnost otplate na 3-4 rate?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ma to sam moga i ja al nisan tija namjerno , oce stara jedan stan na sebe pa rekoh eto ti ga , sad su na ocu ....moga sam al ako ce stara zahebavat mene i ja cu nju tj nema djece ni unuka pa propade loza.
Treba sam platiti 40 tisuca kuna najmanje poreza da stari prepiše na mene , mislim se bmk nek su na tebi a posli jedan meni jedan tko oce , zaboli me k.
Neda mi se trošit pare na gluposti.
Treba sam platiti 40 tisuca kuna najmanje poreza da stari prepiše na mene , mislim se bmk nek su na tebi a posli jedan meni jedan tko oce , zaboli me k.
Neda mi se trošit pare na gluposti.
2014-04-11
U mom slucaju bi to bio porez na budale pošto mi je ostavština , ono otac prodaje sinu da bude na njemu da se izbaci mater , prica sam sa starim , oce , al ono odlucija sam da je bacanje para , nek uzme jedan stan manji , meni dvosobni i bmk tj posli , dok je stari živ nek on s njima upravlja.
Ja sam to riješija tako da cu jednostavno ugasit liniju s muške strane tj moje i to je to.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
Ja sam to riješija tako da cu jednostavno ugasit liniju s muške strane tj moje i to je to.
MOC JEDNOSTAVNOSTI.
2014-04-11
Izgleda sulud plan na prvi pogled jel da ?
Pogrešno.
To se zove ekonomska petlja , djeca su skupa , odgoj jednog je dvadeset godina , umjesto u to vracam taj kapital sebi .....netreba meni djete il djeca ako ce me netko ucijenjivat i držat za muda istima.
Ja sam ekonomski genije.
Baš sam se vratio s košenja trave , uživam u prirodi.
Pogrešno.
To se zove ekonomska petlja , djeca su skupa , odgoj jednog je dvadeset godina , umjesto u to vracam taj kapital sebi .....netreba meni djete il djeca ako ce me netko ucijenjivat i držat za muda istima.
Ja sam ekonomski genije.
Baš sam se vratio s košenja trave , uživam u prirodi.
2014-04-11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Porez na nekretnine
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
Page 11 of 11