Želite li izbjeći porez na nekretnine, ulažite u umjetnine i dijamante, za to nema nameta
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Želite li izbjeći porez na nekretnine, ulažite u umjetnine i dijamante, za to nema nameta
Feminizam , emanicpacija , matrijah ..isti kuraz ...zna se na šta mislim.
Šta se tice nekih stvari koje vi nekužite , nemoš doc negdje a nedonijeti neke darove , nece nitko doc pa uvjetovat nešto jer kod mene to nefunkcionira ......nitko me nije nikad ništa ucjenjivao niti ce ....ovo šta sam vam prica o proviziji je moja odluka jer su ljudi ok i mala krema za ruke je ok ....još cu s njima poslovat ...imam još nekretnina ....nece ti nitko trcat đabe ....moraš to nagradit pa ako se trude onda ih nagradiš ....pošteno.
Netreba mene nitko ucjenjivat nigdje ni na opčini , ja sve to kužim samo nema ucjenjivanja .....samo normala ...ja ne ocekujem od nekoga na opcini da mi sređuje moje stvari ĐABE.
To nebi bilo relano ocekivat zar ne ?
E PA ......
Šta se tice nekih stvari koje vi nekužite , nemoš doc negdje a nedonijeti neke darove , nece nitko doc pa uvjetovat nešto jer kod mene to nefunkcionira ......nitko me nije nikad ništa ucjenjivao niti ce ....ovo šta sam vam prica o proviziji je moja odluka jer su ljudi ok i mala krema za ruke je ok ....još cu s njima poslovat ...imam još nekretnina ....nece ti nitko trcat đabe ....moraš to nagradit pa ako se trude onda ih nagradiš ....pošteno.
Netreba mene nitko ucjenjivat nigdje ni na opčini , ja sve to kužim samo nema ucjenjivanja .....samo normala ...ja ne ocekujem od nekoga na opcini da mi sređuje moje stvari ĐABE.
E PA ......
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Želite li izbjeći porez na nekretnine, ulažite u umjetnine i dijamante, za to nema nameta
Mala krema za ruke ...po 20 tisuca keka njih dvoje u đep ...a jbga riječ je o pola milje eura ...sredite to ...RayMabus wrote:Feminizam , emanicpacija , matrijah ..isti kuraz ...zna se na šta mislim.
E PA ......
2014-04-11
Nekužite biznis ...nikad nebiste mogli radit u Asthar komandi ili mafiji ...nekužite pojam provizija da sve tece glatko i bude riješeno na kraju bez problema.
PET POSTO OD ZARADE.
PET POSTO OD ZARADE.
2014-04-11
Da otvoritš hebeni kafić moraš konobara stimulirat da se trudi ....PET POSTO OD ZARADE.RayMabus wrote:Nekužite biznis ...nikad nebiste mogli radit u Asthar komandi ili mafiji ...nekužite pojam provizija da sve tece glatko i bude riješeno na kraju bez problema.
PET POSTO OD ZARADE.
DA VIŠ KAKO TRČI.
2014-04-11
Nikad od vas psihologa.
Jel ti bolje stimulirat nekoga s manjom provizijom tj 5% do 10% od ukupne zaarde il se hebavat oče li nece li , sam se tlačit ...a imaš sve ispred sebe.
Ja otvorim kafić i zaposlim konobara ...moja prva je pet posto od zarade.
A šta cete zakidat ako je normalan , koliki je dnevni promet evo ti pet posto.
Zasluženo.
Jel ti bolje stimulirat nekoga s manjom provizijom tj 5% do 10% od ukupne zaarde il se hebavat oče li nece li , sam se tlačit ...a imaš sve ispred sebe.
Ja otvorim kafić i zaposlim konobara ...moja prva je pet posto od zarade.
A šta cete zakidat ako je normalan , koliki je dnevni promet evo ti pet posto.
Zasluženo.
2014-04-11
Ako mi je dnevni promet npr 1000 kuna ...evo ti 50 kuna od zarade ...nema veze s plačom.
Jel ti misliš da moš napravit veci promet ? Od 2000 kuna npr ...pa napravi meni odlično ...evo ti 100 kuna onda.
U ČEMU JE PROBLEM ?
Jel ti misliš da moš napravit veci promet ? Od 2000 kuna npr ...pa napravi meni odlično ...evo ti 100 kuna onda.
U ČEMU JE PROBLEM ?
2014-04-11
Napravi 3000 kuna prometa tj tri puta više nego šta ja radim standardno evo ti 10% provizije odma.
300 kuna.
Nek je meni čovik ZADOVOLJAN.
300 kuna.
Nek je meni čovik ZADOVOLJAN.
2014-04-11
"I have the best tax plan, folks. It's going to be bigly. It's YUUUUUGE. I'm going to give you the best taxes, people, and I know great people. Great people. I'm going to plan so you'll have the best taxes. Everyone can keep their money that they earn. And it's going to be tremendous. Americans all across our glorious country will be so happy to learn that they aren't being taxed unfairly - like they would be if Crooked Hillary was president! That's why I'm so happy I won the Electoral College, folks. My victory was the best victory we have seen in 100 years - better than Obama and Obamacare. And my taxes are great too. Wanna see my tax returns? Well, too bad, if Crooked Hillary and Lyin' Ted Cruz won't show theirs I don't have to, either. YUUUUUUGE."
Guest- Guest
Al eto nek vi imate poreze na tko ima više više ga globi.
Ja mislija napravit još jednu kuču na dva tri kata ovo ono , vec imam šemu za to al malo kasnije sad cu ti napravit kuraz.
RADIJE JE SAM HEBI MALTER.
Ja mislija napravit još jednu kuču na dva tri kata ovo ono , vec imam šemu za to al malo kasnije sad cu ti napravit kuraz.
RADIJE JE SAM HEBI MALTER.
2014-04-11
Oni Bjelorus najpametniji : porez na nerad.
Neradiš lupa ti porez ...nemaš šta jist neš radit a onda odhebi iz države i parazitiraj nekom drugom a ovdje fino deračina .....bježi svatko ...prvo sposobni pobignu.
Neradiš lupa ti porez ...nemaš šta jist neš radit a onda odhebi iz države i parazitiraj nekom drugom a ovdje fino deračina .....bježi svatko ...prvo sposobni pobignu.
2014-04-11
cipelice, taksa je privatna stvarDoppelgänger wrote:"I have the best tax plan, folks. It's going to be bigly. It's YUUUUUGE. I'm going to give you the best taxes, people, and I know great people. Great people. I'm going to plan so you'll have the best taxes. Everyone can keep their money that they earn. And it's going to be tremendous. Americans all across our glorious country will be so happy to learn that they aren't being taxed unfairly - like they would be if Crooked Hillary was president! That's why I'm so happy I won the Electoral College, folks. My victory was the best victory we have seen in 100 years - better than Obama and Obamacare. And my taxes are great too. Wanna see my tax returns? Well, too bad, if Crooked Hillary and Lyin' Ted Cruz won't show theirs I don't have to, either. YUUUUUUGE."
ako je neko zatajio lezi u zatvoru ili slicno
ajd sad igraj se krpica
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Heben ti socijalizam i tko vas je izmislija , Srbije ste se riješili al komunizma u glavi još niste.
Samo ste se prebacili iz partije u politiku i uhljebili po opcinama , županijama i državnim instutcijama.
Sad opet fali para pa opet izmišljate poreze.
Ja šta san izgradija izgradija san , sad lagano prodaja i sve četri u vis ...pa nemoram se ja za vas hebavat ono.
JA NEMORAM.
TO ZAPAMTI.
Samo ste se prebacili iz partije u politiku i uhljebili po opcinama , županijama i državnim instutcijama.
Sad opet fali para pa opet izmišljate poreze.
Ja šta san izgradija izgradija san , sad lagano prodaja i sve četri u vis ...pa nemoram se ja za vas hebavat ono.
JA NEMORAM.
TO ZAPAMTI.
2014-04-11
Šta se gradilo gradilo se , nece brajo nitko nakon ovog poreza više išta gradit osim države.
Da porez na nekretnine.
Jes fino ste to pogodili past ce cijena postojecih nekretnina .....cudno pa niste skužili da ce past i gradnja u privatnom sektoru.
Trebaju prodat stanove a nece nitko kupit NIŠTA.
Da porez na nekretnine.
Jes fino ste to pogodili past ce cijena postojecih nekretnina .....cudno pa niste skužili da ce past i gradnja u privatnom sektoru.
Trebaju prodat stanove a nece nitko kupit NIŠTA.
2014-04-11
It's not written in stone, but he is the first US president who refused to release his tax returns.prckov wrote:cipelice, taksa je privatna stvarDoppelgänger wrote:"I have the best tax plan, folks. It's going to be bigly. It's YUUUUUGE. I'm going to give you the best taxes, people, and I know great people. Great people. I'm going to plan so you'll have the best taxes. Everyone can keep their money that they earn. And it's going to be tremendous. Americans all across our glorious country will be so happy to learn that they aren't being taxed unfairly - like they would be if Crooked Hillary was president! That's why I'm so happy I won the Electoral College, folks. My victory was the best victory we have seen in 100 years - better than Obama and Obamacare. And my taxes are great too. Wanna see my tax returns? Well, too bad, if Crooked Hillary and Lyin' Ted Cruz won't show theirs I don't have to, either. YUUUUUUGE."
ako je neko zatajio lezi u zatvoru ili slicno
ajd sad igraj se krpica
Guest- Guest
Porez na nekretnine vam je napravljen samo da izvuce šta više para od ljudi ...ja sam to odma skužija cim oni novogradnju u kojoj netko živi isto digli naknadu ...znaci oce pare.
Ekipa uopce nekuži da je s tim potezom signalizirala buducu politiku onima malo inteligentnijima a svatko tko se bavi tim poslom je inteligentan a politika se svodi na : ODERAT CEMO VAS.
E BOGA MI NECEŠ
DA SE KLADIMO ?
Ekipa uopce nekuži da je s tim potezom signalizirala buducu politiku onima malo inteligentnijima a svatko tko se bavi tim poslom je inteligentan a politika se svodi na : ODERAT CEMO VAS.
E BOGA MI NECEŠ
DA SE KLADIMO ?
2014-04-11
Saš vidit kad im stane stanogradnja u privatnom sektoru vec sada iucih pet godina.
A pa šta je stala ?
AJ PUŠI K.
A pa šta je stala ?
AJ PUŠI K.
2014-04-11
Privatni građevinari cupkaju od srece da pocmu gradit stanove za kupce kojih sad nema jer znaju da moraju plačat nekakve poreze na nekretnine čak i ako im je to jedina nekretnina.
Gradilišta rade punom parom.
Sve se dimi od građevinskih radova.
Gradilišta rade punom parom.
Sve se dimi od građevinskih radova.
2014-04-11
Ima kretena , jblo sliku svoju ako nebi zabranija zakonom bilo kome da radi u državoj i opcinskoj upravi tko ima IQ manji od moga.
Nebi i brate baš puno prošlo.
Nebi i brate baš puno prošlo.
2014-04-11
Koje su to štetočine i šta je najtragičnije štetocine i na svoju štetu.
Aj ti sad meni fino objasni kad si ti diga komunalnu naknadu i to i ovima u novogradnji kojima je to JEDINA nekretnina šta si ti sad napravija ?
Očeš da ti ja objasnim ? E pa prvo si podiga cijenu rada jer je život skuplji , onda ih prisiljavaš na odlazak jer ih maltretiraš bezobrazno , zaustavija građevinski sektor jer sad nece nitko kupit stanove ( uhljebe neracunam ) .....za dvi godine ceš skužit da si napravija štetu i onda ce bit a jbga.
Moj IQ pametni .....heba te onaj tko te zaposliaj u državi.
Aj ti sad meni fino objasni kad si ti diga komunalnu naknadu i to i ovima u novogradnji kojima je to JEDINA nekretnina šta si ti sad napravija ?
Očeš da ti ja objasnim ? E pa prvo si podiga cijenu rada jer je život skuplji , onda ih prisiljavaš na odlazak jer ih maltretiraš bezobrazno , zaustavija građevinski sektor jer sad nece nitko kupit stanove ( uhljebe neracunam ) .....za dvi godine ceš skužit da si napravija štetu i onda ce bit a jbga.
Moj IQ pametni .....heba te onaj tko te zaposliaj u državi.
2014-04-11
To nisu ljudi , to su kukci , ko krpelj , nema IQ , nema ništa , samo daj sisat krv ODMA I SADA.
KLEPALA MACA.
KUKU KME KMEEE KMEEEEEE
TO TI JE TAJ MENTALNI SKLOP ŠTA TAKVE ZAKONE DONOSI.
KLEPALA MACA.
KUKU KME KMEEE KMEEEEEE
TO TI JE TAJ MENTALNI SKLOP ŠTA TAKVE ZAKONE DONOSI.
2014-04-11
To su kukci , krpelji ...oni se pogledaju u ogledalu i onda sami sebi cestitaju u odrazu kako su super jer su stavili PDV od 25% ...ono kako su divni i krasni jer imaju i održavaju najvece poreze na svijetu ....to ko neko takmičenje : tko veci porez nabija taj je bolji.
Ajd neka ....još tri godine pa CICI KREP NATALITET ....nemora više ntiko ni ic vanka , krepaje samo od sebe.
Ajd neka ....još tri godine pa CICI KREP NATALITET ....nemora više ntiko ni ic vanka , krepaje samo od sebe.
2014-04-11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Porez na nekretnine
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
Page 10 of 11