Pitanje za dečke?
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Pitanje za dečke?
ne nego nisam razumjela sto znaci rak ran :D
koji jezik ti pricas ? :p
koji jezik ti pricas ? :p
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
rak rana ... prvi put cujem za taj izraz
dakle, da rezimiramo, muskarci ne pokazuju emocije jer ih yebe ego, pa ce radije gusit sve u sebi i zivit napola nego si krpat rane u slucaju razocarenja
pussies
dakle, da rezimiramo, muskarci ne pokazuju emocije jer ih yebe ego, pa ce radije gusit sve u sebi i zivit napola nego si krpat rane u slucaju razocarenja
pussies
betty.boop-
2015-01-23
"Pokazi mi ljubav..!!!" to mi je vristala 2,5 godine jedna tupača,koja je u isto vrijeme bila vrhunski Control Freak....
Trpio sam je samo radi vrhunskog tjela i dobrog Jeba.. ...
E sad,jel bitno nekog voljeti tiho i dostojanstveno,ili sladunjavo "pokazivati fillinge"....valjda je zenama bitno ono sto se vidi...
Trpio sam je samo radi vrhunskog tjela i dobrog Jeba.. ...
E sad,jel bitno nekog voljeti tiho i dostojanstveno,ili sladunjavo "pokazivati fillinge"....valjda je zenama bitno ono sto se vidi...
Guest- Guest
Zasto Zene i cure vole da kad ih se dobro narajca seksom,brutalnu obradu Guze(ne analno) nego Guza-poze..??
Guest- Guest
Nije loše biti političar u iskazivanju emocija, i davati to na žlicu. Pa i u konzumaciji hrane, kažu da je puno zdravije konzumirati polako i umjereno, a ne odmah sve zgutat i za dvije minute biti opet gledan.
AlfaOmega wrote:Nije loše biti političar u iskazivanju emocija, i davati to na žlicu. Pa i u konzumaciji hrane, kažu da je puno zdravije konzumirati polako i umjereno, a ne odmah sve zgutat i za dvije minute biti opet gledan.
Sve umjereno pa i to...zlatna sredina. ..;)
Guest- Guest
Opisao si nesto krajnje neiskreno,manipulativno i nedostojno veze u kojoj bi trebali vladati iskrenost i fillinzi(ebote,sad ce reci da sam emocionalni njonjavac..)AlfaOmega wrote:Nije loše biti političar u iskazivanju emocija, i davati to na žlicu.
Guest- Guest
Mislio sam političar u smislu taktičnosti i umjerenosti, ne prefriganosti ili manipulativnosti.
Zagy ti je fino objasnila.
Treba se prepustiti ali ne dozvoliti sebi da pobudališ ...to sam mislila...ako me se kuži. ..:D
Guest- Guest
Doduše, nekad i to drugo nije loše.
E ako si za nekog zabrijao tesko je biti umjeren..toliko budem usmjeren na tu osobu da nis drugo ne vidim..naravno da sam blag,ne navalentan i agresivan,i mogu reci da je sasvim fino kad je Rujka preuzela kucanstvo i sve oko toga,a ja odgovornog Moškiju koji se brine za sve ostalo da funkcionira,da su sve potrebe zadovoljene.. (ebo te,prtvi puta cviet stavljam..)AlfaOmega wrote:Mislio sam političar u smislu taktičnosti i umjerenosti, ne prefriganosti ili manipulativnosti.
Guest- Guest
aha...no u kombinacijama sa drugim pozama,cure kazu da najvise vole.naravno kad se dobro napale,bas tu pozu..a vole i sjediti gori i carovati...
Guest- Guest
Jesu li vam draži muškarci koji su ono puni sebe, macho-ego, ali sa onom nekom dozom privlačnog šarma, ili pak oni soft kavaliri koji su najsretniji kad maksimalno udovoljavaju ženama.
Ili to pak ovisi isključivo o tome da li želite kratkoročni provod ili ozb. vezu?
Ili to pak ovisi isključivo o tome da li želite kratkoročni provod ili ozb. vezu?
ako vec moram birat izmedju te dvije krajnosti, onda biram ove druge
betty.boop-
2015-01-23
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Pitanja za dečke i cure
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
Page 28 of 50