Muska sovinisticka svinja
Page 16 of 19
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Re: Muska sovinisticka svinja
pismejker wrote:nema zasto,nisam ljut,nisam boze,bas sam oke raspolozenja..zajebancija..da ti nisi tako uzrujan i nemiran,shvatio bi to i sve bi vidio kao bezazlenu zajebanciju..kuzis,daj se opusti malo sunac mu..slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:cemu toliki ocaj Šejkeru?
Evo još jednog koji projicira vlastita psihičko-duhovna stanja i karakterne osobine na druge.
S jedne strane si komičan, a s druge toliko glup da uopće ne razumiješ koliko si komičan. :)
Guest- Guest
dobro..ako ce te to umiriti i omoguciti snivanje...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:nema zasto,nisam ljut,nisam boze,bas sam oke raspolozenja..zajebancija..da ti nisi tako uzrujan i nemiran,shvatio bi to i sve bi vidio kao bezazlenu zajebanciju..kuzis,daj se opusti malo sunac mu..slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:cemu toliki ocaj Šejkeru?
Evo još jednog koji projicira vlastita psihičko-duhovna stanja i karakterne osobine na druge.
S jedne strane si komičan, a s druge toliko glup da uopće ne razumiješ koliko si komičan. :)
Guest- Guest
pismejker wrote:dobro..ako ce te to umiriti i omoguciti snivanje...slidingdoorsoperator wrote:
Odlično spavam i bez uobičajenog podjebavanja dežurnih forumskih idiota, hvala na pitanju. :)
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Eh, da, 'kopenhaška interpretacija' :P Lenjin nije priznavao Einsteina jer da 'ruši vjeru radnog čovjeka u objektivnu realnost'. Kopenhaška interpretacija je u tom smislu pak gora od Einsteinove teorije relativnosti. Zbog toga se na sovjetskim sveučilištima kvanta mehanika dugo nije proučavala, jer da je to buržoaska besmislica. A onda kad je sinulo u Hirošimi, i Staljinu je sinulo da je u tom pogledu njegov vulgarni materijalizam malčice...vulgaran ;Pslidingdoorsoperator wrote:Lako za mačku, ona je svakako nekako i mrtva i živa odnosno mrtvo-živa prije samog promatranja njenog stanja. Kvaka je u ulozi promatrača u tzv. kopenhaškoj intepretaciji. Nema promatrača, nema ni stvarnog događaja. Promatrač odnosno njegovo promatranje je samo po sebi omogućilo takav kvantno-mehanički događaj.pismejker wrote:Šrodingerova mačka...reci tako pajdo..Oh_Femder wrote:Opušteno bi ti se reklo da na nivou subatomskih čestica važi: - Ako nema nikoga u šumi, onda drvo koje padne ne proizvede ni zvuk padanja. Dapače, drvo nije ni palo, sve dok netko ne uđe u šumu da to primjeti ili čuje ;P
hehe, ti malo bacaš na uvaženog gospodina N.S.
Guest- Guest
pismejker wrote:forum propada bas radi narcisa koji ne mogu prihvatiti tudje ideje,nego svojim masovnim plahtama teksta ubijaju i ono malo kreativne rasprave,koje vode oni koji znaju glavu koristiti za vise od pukog kopipejstanja suhoparnih clanaka iz raznih izvvora..mate wrote:Ono što žalosti je činjenica da ljudi ne prihvaćaju bolje. Ne bolje u smislu, spram čovjeka, već bolje u smislu idejnog, raznolikog. Forum će propasti ako ostanu svi poput Pisa, i ostale ekipe...
ja nemam beda sa prihvacanjem tudjih ideja,ovoga ili onoga,nego sa nametanjem od strane samoproglasenih forumskih "intelektualaca" iako im je stvarni nivo znaja uusvojenog,na nivou plave koverte,kulena i sunki..
I ta vasa sirota drzava bi bila u bolje m stanju da su te "idejne tvorevine",na nivou necega kvalitetnog..o karakteru "nosioca znaja,ideja" ne bih..U reali se sve vidi..
već viđeno na starom forumu.. zanimljivo je koliko su glupi ljudi ljubomorni na pametne.. ne podnosiš spearea jer te znanjem stostruko nadmašuje, ti zapravo uopće nemaš znanja, tvoje jedino znanje je Rujka, ma tko god ta osoba ili dio tijela bili.. isto tako ne podnosiš moju temu.. već viđeno na slučaju Kulture srca.. učinio si sve da ta tema nestane pa kad nisi uspio da se izbriše kod nekog od moderatora uspio si ishodovati da se izbrišu svi speareovi postovi.. ti si uostalom pedofil i notorni lažljivac čak i u malim stvarima kao što je slučaj bašta.. idi sad pa urgiraj da se moja tema začatava i na kraju zaključa...
Guest- Guest
daj odi okapat vrt.metilda wrote:već viđeno na starom forumu.. zanimljivo je koliko su glupi ljudi ljubomorni na pametne.. ne podnosiš spearea jer te znanjem stostruko nadmašuje, ti zapravo uopće nemaš znanja, tvoje jedino znanje je Rujka, ma tko god ta osoba ili dio tijela bili.. isto tako ne podnosiš moju temu.. već viđeno na slučaju Kulture srca.. učinio si sve da ta tema nestane pa kad nisi uspio da se izbriše kod nekog od moderatora uspio si ishodovati da se izbrišu svi speareovi postovi.. ti si uostalom pedofil i notorni lažljivac čak i u malim stvarima kao što je slučaj bašta.. idi sad pa urgiraj da se moja tema začatava i na kraju zaključa...
svele je notorni lažljivac.
ti nisi baš pri pameti, pa ste si par.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
veber wrote:ps
nemoj sebe smatrat pametnom
bitno je tko ti to govori ...
Guest- Guest
staljin je rekometilda wrote:veber wrote:ps
2014-12-30
veber wrote:staljin je rekometilda wrote:veber wrote:ps
Postao si Staljin ili se samo malo uživio?
Guest- Guest
Jebote Svele u usta Apljava..moze i u guzicu,ako te toliko napaljujem da ne mos bez spominjanja Menea.. samo podbrij te dlake na guzici..veber wrote:daj odi okapat vrt.metilda wrote:već viđeno na starom forumu.. zanimljivo je koliko su glupi ljudi ljubomorni na pametne.. ne podnosiš spearea jer te znanjem stostruko nadmašuje, ti zapravo uopće nemaš znanja, tvoje jedino znanje je Rujka, ma tko god ta osoba ili dio tijela bili.. isto tako ne podnosiš moju temu.. već viđeno na slučaju Kulture srca.. učinio si sve da ta tema nestane pa kad nisi uspio da se izbriše kod nekog od moderatora uspio si ishodovati da se izbrišu svi speareovi postovi.. ti si uostalom pedofil i notorni lažljivac čak i u malim stvarima kao što je slučaj bašta.. idi sad pa urgiraj da se moja tema začatava i na kraju zaključa...
svele je notorni lažljivac.
ti nisi baš pri pameti, pa ste si par.
Guest- Guest
malo te jebe kontekst?slidingdoorsoperator wrote:veber wrote:staljin je rekometilda wrote:veber wrote:ps
ili?
2014-12-30
veber wrote:malo te jebe kontekst?slidingdoorsoperator wrote:veber wrote:staljin je rekometilda wrote:veber wrote:ps
ili?
Nije mi jasno što si htio reći sa tim o Staljinu. Zato upitnik na kraju.
Guest- Guest
nema upitnika.slidingdoorsoperator wrote:
2014-12-30
iz navedenog vidljivo, nema upitnika.veber wrote:staljin je reko
2014-12-30
veber wrote:nema upitnika.slidingdoorsoperator wrote:
Ima na kraju moje rečenice.
Guest- Guest
kako večernja?pismejker wrote:Jebote Svele u usta Apljava..moze i u guzicu,ako te toliko napaljujem da ne mos bez spominjanja Menea.. samo podbrij te dlake na guzici..
2014-12-30
samo se referirao na metildine ispade.slidingdoorsoperator wrote:veber wrote:nema upitnika.slidingdoorsoperator wrote:
Ima na kraju moje rečenice.
2014-12-30
a Irud te jebo glupu,kad vec moram tak oreci..Kaoko mogu biti ljubomora na nekog anonimca ili anonimku i njegovu u praksi nedokazanu intelektualnu strucnost?To prvo..metilda wrote:pismejker wrote:forum propada bas radi narcisa koji ne mogu prihvatiti tudje ideje,nego svojim masovnim plahtama teksta ubijaju i ono malo kreativne rasprave,koje vode oni koji znaju glavu koristiti za vise od pukog kopipejstanja suhoparnih clanaka iz raznih izvvora..mate wrote:Ono što žalosti je činjenica da ljudi ne prihvaćaju bolje. Ne bolje u smislu, spram čovjeka, već bolje u smislu idejnog, raznolikog. Forum će propasti ako ostanu svi poput Pisa, i ostale ekipe...
ja nemam beda sa prihvacanjem tudjih ideja,ovoga ili onoga,nego sa nametanjem od strane samoproglasenih forumskih "intelektualaca" iako im je stvarni nivo znaja uusvojenog,na nivou plave koverte,kulena i sunki..
I ta vasa sirota drzava bi bila u bolje m stanju da su te "idejne tvorevine",na nivou necega kvalitetnog..o karakteru "nosioca znaja,ideja" ne bih..U reali se sve vidi..
već viđeno na starom forumu.. zanimljivo je koliko su glupi ljudi ljubomorni na pametne.. ne podnosiš spearea jer te znanjem stostruko nadmašuje, ti zapravo uopće nemaš znanja, tvoje jedino znanje je Rujka, ma tko god ta osoba ili dio tijela bili.. isto tako ne podnosiš moju temu.. već viđeno na slučaju Kulture srca.. učinio si sve da ta tema nestane pa kad nisi uspio da se izbriše kod nekog od moderatora uspio si ishodovati da se izbrišu svi speareovi postovi.. ti si uostalom pedofil i notorni lažljivac čak i u malim stvarima kao što je slučaj bašta.. idi sad pa urgiraj da se moja tema začatava i na kraju zaključa...
drugo,zivo me boli qrc,koliko je tko pametan ili glup na forumu,a u reali,malo bi ih se odavde moglo pohvaliti nekim uspjehom ili kvalitetnom pozicijom..
Ja ne dolazim ovdje se nadjebavati tko je pametniji,jerbo,kako rekoh,to nije bitno na forumu,barem meni..tak oda daljnje,ne tice se Menea..Ono,nemam cak ni u ovim trenucima lose filinge,naspram tuke,koja je jedino mogla zadrzati partnera,obasipajuci ga djecom,i obavezama po tom pitanju..
Koju tvoju temu??...Ma pisi,boli me Kikič,ionako ne citam tvoje plahte,kopipejstane od onih koji imaju nesto u glavi..
Jahh...Kicuš i ostali moderatori su moji podredjeni.. o jeboteIrud
Speare,nit tu nit tamo..neutralan sam po pitanju njega...jedino zamjeram suhoparnost i tudjei materijal..bilo bi zanimljivo vidjeti njegov originalni..ovako ispada samo prezentator..
Ti si uostalom vrlo nebitna..ne mogu smisliti pridjev kojim bih te opisao i time ti dao neko znacenje..potpuno si besmislena..
ne mogu cak ici niti add homminem na tebe,jer na drugoj strani stoji nesto podmuklo i puzajuce..
Guest- Guest
Nesto je grintava bila..nije ti se pozalila?veber wrote:kako večernja?pismejker wrote:Jebote Svele u usta Apljava..moze i u guzicu,ako te toliko napaljujem da ne mos bez spominjanja Menea.. samo podbrij te dlake na guzici..
Guest- Guest
Page 16 of 19 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Gori od svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja