ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Muska sovinisticka svinja

Page 18 of 19 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19  Next

Go down

Muska sovinisticka svinja - Page 18 Empty Re: Muska sovinisticka svinja

Post by veber 26/5/2017, 22:34

Noor wrote:ma nije on, ja pisem s moba pa sam mu slucajno ubacila g...sad vidim
ma nema veze.
od bauštelca koji je tamo godinama znam više njemačkog.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2017, 22:35

Noor wrote:
pismejker wrote:
veber wrote:
kaja wrote:
Noor wrote:
...ihr seid sie sind :)
zar nije er sie es ist  ist
er, naturlich

greška u c/p
gdje to pise tako pogresno da si pogresno kopipejstao..bosanac? :cleanteeth
ma nije on, ja pisem s moba pa sam mu slucajno ubacila g...sad vidim
dogadja se...svejedno weber ne zna niti napisati weber,kako se u stvari pise...  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 26/5/2017, 22:38

pismejker wrote:JA te NE MISLIM vrijedjati...da razmisljas na kojojem nivou vise,shvatio bi da sam to sebi radis..Meni si onako simpa i neuracunljiv povremeno..ali oke..imaš prolaznu ocijenu..
ne znas vise svapskog od Menea..
prestani se sramotiti.

kao i za G-CODE i manager u audiju i sl. pizdarije. svi mi koji znamo neki jezik bubnemo nešto na tom jeziku.
ti nikad nii napisao nikaj na njemačkom.

o spikama da si programer, mešetar na burzi i sl da ne tipkamo.
jebeni G cod nisi znao natipkat.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2017, 22:38

Potpisuje se sa veber-feber...o jebote Irud weberu.,.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 26/5/2017, 22:42

pismejker wrote:Potpisuje se sa veber-feber...o jebote Irud weberu.,.. lol!
stvarno si glup.
kaj misliš da mi je prezime weber?

jebote budale.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2017, 22:42

veber wrote:
pismejker wrote:JA te NE MISLIM vrijedjati...da razmisljas na kojojem nivou vise,shvatio bi da sam to sebi radis..Meni si onako simpa i neuracunljiv povremeno..ali oke..imaš prolaznu ocijenu..
prestani se sramotiti.

kao i za G-CODE i manager u audiju i sl. pizdarije. svi mi koji znamo neki jezik bubnemo nešto na tom jeziku.

nisam programer,nisam to nikad rekao..U cemu je nejasno da netko PRODAJE aute??Pa tebi bi prodao ono sto nikad ne bi htio kupiti..u tome se razlikuje Prodavac od prodavaca(manager)
svi vi koji znate..ma znate vi moj kurac..bubnes nesto,i ono kao znas i faca si..e bas si bosanac pravi..i ovdje bosanci "bubaju" i od fizikalije dalje ne mrdaju..
programer nisam,vec rekao,a svatko iole sposoban zna koristiti torex,i ima lovu,moze trgovati burzom..Weberu,kgdje je tebi kratki spoj???
Daj objasnim ti sve...lijepo,,,
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2017, 22:43

veber wrote:
stvarno si glup.

jebote budale.
Potpisujes se u nicku..bedevijo...
Prezime ti je neko sa vić-bosansko..
eeee,budala je ona koja je šparala na tvom genetskom materijalu...rodio se Veber.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 26/5/2017, 22:43

pismejker wrote:
veber wrote:
prestani se sramotiti.

nisam programer,nisam to nikad rekao..U cemu je nejasno da netko PRODAJE aute??Pa tebi bi prodao ono sto nikad ne bi htio kupiti..u tome se razlikuje Prodavac od prodavaca(manager)
svi vi koji znate..ma znate vi moj kurac..bubnes nesto,i ono kao znas i faca si..e bas si bosanac pravi..i ovdje bosanci "bubaju" i od fizikalije dalje ne mrdaju..
programer nisam,vec rekao,a svatko iole sposoban zna koristiti torex,i ima lovu,moze trgovati burzom..Weberu,kgdje je tebi kratki spoj???
sereš ko grlica.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2017, 22:45

veber wrote:
pismejker wrote:
veber wrote:
prestani se sramotiti.

sereš ko grlica.
Lijepo pokusavam bosancu objasniti vrlo jednostavne sheme..tesko to ide.. No No No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 26/5/2017, 22:45

pismejker wrote:
veber wrote:
stvarno si glup.

jebote budale.
eeee,budala je ona koja je šparala na tvom genetskom materijalu...rodio se Veber.. lol!
fakat si glup.
ali, fakat. jebote za ne bilivit.

zemi ga u rujku i uživaj. odoh u noć. by.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2017, 22:46

veber wrote:
pismejker wrote:
veber wrote:
stvarno si glup.

jebote budale.
fakat si glup.
ali, fakat. jebote za ne bilivit.

zemi ga u rujku i uživaj. odoh u noć. by.
aj d pusa Maco..ne se ljutiti..sve je ovo samo folklor,jebem ti Mety u usta.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 26/5/2017, 23:32

pismejker wrote:
metilda wrote:
pismejker wrote:
mate wrote:Ono što žalosti je činjenica da ljudi ne prihvaćaju bolje. Ne bolje u smislu, spram čovjeka, već bolje u smislu idejnog, raznolikog. Forum će propasti ako ostanu svi poput Pisa, i ostale ekipe...
forum propada bas radi narcisa koji ne mogu prihvatiti tudje ideje,nego svojim masovnim plahtama teksta ubijaju i ono malo kreativne rasprave,koje vode oni koji znaju glavu koristiti za vise od pukog kopipejstanja suhoparnih clanaka iz raznih izvvora..
ja nemam beda sa prihvacanjem tudjih ideja,ovoga ili onoga,nego sa nametanjem od strane samoproglasenih forumskih "intelektualaca" iako im je stvarni nivo znaja uusvojenog,na nivou plave koverte,kulena i sunki..
I ta vasa sirota drzava bi bila u bolje m stanju da su te "idejne tvorevine",na nivou necega kvalitetnog..o karakteru "nosioca znaja,ideja" ne bih..U reali se sve vidi.. :cleanteeth

već viđeno na starom forumu.. zanimljivo je koliko su glupi ljudi ljubomorni na pametne.. ne podnosiš spearea jer te znanjem stostruko nadmašuje, ti zapravo uopće nemaš znanja, tvoje jedino znanje je Rujka, ma tko god ta osoba ili dio tijela bili.. isto tako ne podnosiš moju temu.. već viđeno na slučaju Kulture srca.. učinio si sve da ta tema nestane pa kad nisi uspio da se izbriše kod nekog od moderatora uspio si ishodovati da se izbrišu svi speareovi postovi.. ti si uostalom pedofil i notorni lažljivac čak i u malim stvarima kao što je slučaj bašta.. idi sad pa urgiraj da se moja tema začatava i na kraju zaključa...
a Irud te jebo glupu,kad vec moram tak oreci..Kaoko mogu biti ljubomora na nekog anonimca ili anonimku i njegovu u praksi nedokazanu intelektualnu strucnost?To prvo..
drugo,zivo me boli qrc,koliko je tko pametan ili glup na forumu,a u reali,malo bi ih se odavde moglo pohvaliti nekim uspjehom ili kvalitetnom pozicijom..
Ja ne dolazim ovdje se nadjebavati tko je pametniji,jerbo,kako rekoh,to nije bitno na forumu,barem meni..tak oda daljnje,ne tice se Menea..Ono,nemam cak ni u ovim trenucima lose filinge,naspram tuke,koja je jedino mogla zadrzati partnera,obasipajuci ga djecom,i obavezama po tom pitanju..
Koju tvoju temu??...Ma pisi,boli me Kikič,ionako ne citam tvoje plahte,kopipejstane od onih koji imaju nesto u glavi..
Jahh...Kicuš i ostali moderatori su moji podredjeni.. o jeboteIrud lol!
Speare,nit tu nit tamo..neutralan sam po pitanju njega...jedino zamjeram suhoparnost i tudjei materijal..bilo bi zanimljivo vidjeti njegov originalni..ovako ispada samo prezentator..
Ti si uostalom vrlo nebitna..ne mogu smisliti pridjev kojim bih te opisao i time ti dao neko znacenje..potpuno si besmislena..
ne mogu cak ici niti add homminem na tebe,jer na drugoj strani stoji nesto podmuklo i puzajuce.. jocolor
Jal, jad i bijeda - by Slaven Letica
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 27/5/2017, 15:47

Ne spamajte, zaključat će maršal Kic temu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 27/5/2017, 18:32

metilda wrote:
pismejker wrote:
metilda wrote:
pismejker wrote:
mate wrote:Ono što žalosti je činjenica da ljudi ne prihvaćaju bolje. Ne bolje u smislu, spram čovjeka, već bolje u smislu idejnog, raznolikog. Forum će propasti ako ostanu svi poput Pisa, i ostale ekipe...
forum propada bas radi narcisa koji ne mogu prihvatiti tudje ideje,nego svojim masovnim plahtama teksta ubijaju i ono malo kreativne rasprave,koje vode oni koji znaju glavu koristiti za vise od pukog kopipejstanja suhoparnih clanaka iz raznih izvvora..
ja nemam beda sa prihvacanjem tudjih ideja,ovoga ili onoga,nego sa nametanjem od strane samoproglasenih forumskih "intelektualaca" iako im je stvarni nivo znaja uusvojenog,na nivou plave koverte,kulena i sunki..
I ta vasa sirota drzava bi bila u bolje m stanju da su te "idejne tvorevine",na nivou necega kvalitetnog..o karakteru "nosioca znaja,ideja" ne bih..U reali se sve vidi.. :cleanteeth

već viđeno na starom forumu.. zanimljivo je koliko su glupi ljudi ljubomorni na pametne.. ne podnosiš spearea jer te znanjem stostruko nadmašuje, ti zapravo uopće nemaš znanja, tvoje jedino znanje je Rujka, ma tko god ta osoba ili dio tijela bili.. isto tako ne podnosiš moju temu.. već viđeno na slučaju Kulture srca.. učinio si sve da ta tema nestane pa kad nisi uspio da se izbriše kod nekog od moderatora uspio si ishodovati da se izbrišu svi speareovi postovi.. ti si uostalom pedofil i notorni lažljivac čak i u malim stvarima kao što je slučaj bašta.. idi sad pa urgiraj da se moja tema začatava i na kraju zaključa...
a Irud te jebo glupu,kad vec moram tak oreci..Kaoko mogu biti ljubomora na nekog anonimca ili anonimku i njegovu u praksi nedokazanu intelektualnu strucnost?To prvo..
drugo,zivo me boli qrc,koliko je tko pametan ili glup na forumu,a u reali,malo bi ih se odavde moglo pohvaliti nekim uspjehom ili kvalitetnom pozicijom..
Ja ne dolazim ovdje se nadjebavati tko je pametniji,jerbo,kako rekoh,to nije bitno na forumu,barem meni..tak oda daljnje,ne tice se Menea..Ono,nemam cak ni u ovim trenucima lose filinge,naspram tuke,koja je jedino mogla zadrzati partnera,obasipajuci ga djecom,i obavezama po tom pitanju..
Koju tvoju temu??...Ma pisi,boli me Kikič,ionako ne citam tvoje plahte,kopipejstane od onih koji imaju nesto u glavi..
Jahh...Kicuš i ostali moderatori su moji podredjeni.. o jeboteIrud lol!
Speare,nit tu nit tamo..neutralan sam po pitanju njega...jedino zamjeram suhoparnost i tudjei materijal..bilo bi zanimljivo vidjeti njegov originalni..ovako ispada samo prezentator..
Ti si uostalom vrlo nebitna..ne mogu smisliti pridjev kojim bih te opisao i time ti dao neko znacenje..potpuno si besmislena..
ne mogu cak ici niti add homminem na tebe,jer na drugoj strani stoji nesto podmuklo i puzajuce.. jocolor
Jal, jad i bijeda - by Slaven Letica
doista,niste mrdli jos od srednjeg vijeka naprijed.. No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/5/2017, 18:33

Regoč wrote:Ne spamajte, zaključat će maršal Kic temu.
Opet balavis i pljucas kao ljama,na onog tko drugacije misli??..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 27/5/2017, 18:36

pismejker wrote:
Hoćeš reći da Kic ne ključa teme koje mu nisu po ćudi?

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 27/5/2017, 18:44

Regoč wrote:
pismejker wrote:
Hoćeš reći da Kic ne ključa teme koje mu nisu po ćudi?
Bar dobro znas da Kic i ja se ne volemo bas,ali da..lik moderira posteno..Poklao sam se na brisanje ,Prelijepih zenskih guza,sa Kicušem,ali opet,nikad nisam krenuo na njega ad-homminem,na finjaka,niti sam mu pridruzivao razne pridjeve,kao ti..
cemu marshal? da implicira na jednoumlje i komunjaru?
Kic je reazumni desnicar,ono sto drugom pojavnom obliku ne postoji na forumu,nego samo hrpa zatupljenih tetrakopfa...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/5/2017, 18:46

I Bičez Mety,se sinkrono oborila na Kica,u bijesu,ne informirajuci se o osnovnim detaljima foruma..urla,laje,implicira,podmece,dok joj netko ne sveze preko lajavih usta,na isti nacin,a onda kmeca...
Malo zesca frajla.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 27/5/2017, 18:47

pismejker wrote:na finjaka (...) hrpa zatupljenih tetrakopfa...
Nije baš "nomen", ali svakako jest "omen" autora upisa.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 27/5/2017, 18:48

pismejker wrote:Bičez Mety
Sliko svoga slikara!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 27/5/2017, 18:52

Regoč wrote:
pismejker wrote:Bičez Mety
Sliko svoga slikara!
Kako drugacije nazvati podmulu zensku osobu koja gleda diskreditirati i samog glavnog moderatora Foruma..??
Mislim..oke,pokaciti se sa kloegama forumasima,ali zviznuti na onog koji trpi sva nasa sranja i ghovnarije?Malo zesca kretenusa.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 19 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19  Next

Back to top

- Similar topics