Muska sovinisticka svinja
Page 19 of 19
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Re: Muska sovinisticka svinja
Kako drugacije nazvati podmulu zensku osobu koja gleda diskreditirati i samog glavnog moderatora Foruma..??Regoč wrote:Sliko svoga slikara!pismejker wrote:Bičez Mety
Mislim..oke,pokaciti se sa kloegama forumasima,ali zviznuti na onog koji trpi sva nasa sranja i ghovnarije?Malo zesca kretenusa..
Guest- Guest
Njemački kinderstube, jakako!pismejker wrote:podmulu zensku osobu (...) kretenusa
Regoč wrote:Njemački kinderstube, jakako!pismejker wrote:podmulu zensku osobu (...) kretenusa
o vidim da me je pismejker (čudna li nadimka) lijepo počastio uz blagoslov maršala kiča pa mu zauzvrat, i njemu i maršalu kiču, poklanjam sliku jedne njima pristale tete...
Guest- Guest
jebote, da se i ja s tobom složim. barem jednom.pismejker wrote:Kako drugacije nazvati podmulu zensku osobu koja gleda diskreditirati i samog glavnog moderatora Foruma..??Regoč wrote:Sliko svoga slikara!pismejker wrote:Bičez Mety
Mislim..oke,pokaciti se sa kloegama forumasima,ali zviznuti na onog koji trpi sva nasa sranja i ghovnarije?Malo zesca kretenusa..
2014-12-30
tko te spomenuo?metilda wrote:sad ćemo opet malo o meni.. muške šovinističke svinje
2014-12-30
veber wrote:tko te spomenuo?metilda wrote:sad ćemo opet malo o meni.. muške šovinističke svinje
jesi ti ćorav ili se praviš takvim? prevrni stranicu i pročitaj što je sve pis napisao o meni...
Guest- Guest
za mene pisali da imam najveći, kad tamo kolega alex ima većeg.metilda wrote:veber wrote:tko te spomenuo?metilda wrote:sad ćemo opet malo o meni.. muške šovinističke svinje
jesi ti ćorav ili se praviš takvim? prevrni stranicu i pročitaj što je sve pis napisao o meni...
i kaj da ja sada napravim?
2014-12-30
veber wrote:za mene pisali da imam najveći, kad tamo kolega alex ima većeg.metilda wrote:veber wrote:tko te spomenuo?metilda wrote:sad ćemo opet malo o meni.. muške šovinističke svinje
izmjeri još jednom alexovog, možda si prvi put falio
Guest- Guest
Meeem..ja sam vam samo adekvatno uzvratio na vase objede..istom mjerom..ni manje niti vise..Dok nisu pale zesce uvrede,bez ikakvog razloga,sa vase strane,u sustini sam vam simpaticno dodijeljivao komplimente..To sto tuka poput vas vjeruje slijepo podmuklom igracu Regu,vas problem,pa je i krajnje pozitivne rijeci preokrenuo u nesto lose,slijedi vas napad i moj defens x3..jebi ga..metilda wrote:Regoč wrote:Njemački kinderstube, jakako!pismejker wrote:podmulu zensku osobu (...) kretenusa
o vidim da me je pismejker (čudna li nadimka) lijepo počastio uz blagoslov maršala kiča pa mu zauzvrat, i njemu i maršalu kiču, poklanjam sliku jedne njima pristale tete...
Doista sam Pismejker,i nikad prvi ne pocinjem..
Guest- Guest
fi je bitan.metilda wrote:veber wrote:za mene pisali da imam najveći, kad tamo kolega alex ima većeg.metilda wrote:veber wrote:tko te spomenuo?metilda wrote:sad ćemo opet malo o meni.. muške šovinističke svinje
2014-12-30
topčuga,a??..vole zene kad ih rastegnes..veber wrote:fi je bitan.metilda wrote:veber wrote:za mene pisali da imam najveći, kad tamo kolega alex ima većeg.metilda wrote:veber wrote:
tko te spomenuo?
Guest- Guest
Kupi veći gliser od Alexova!veber wrote:za mene pisali da imam najveći, kad tamo kolega alex ima većeg.metilda wrote:veber wrote:tko te spomenuo?metilda wrote:sad ćemo opet malo o meni.. muške šovinističke svinje
Pazi da gliser ne oljuštitš na rubove kanala.veber wrote:fi je bitan.metilda wrote:veber wrote:za mene pisali da imam najveći, kad tamo kolega alex ima većeg.metilda wrote:veber wrote:
tko te spomenuo?
Page 19 of 19 • 1 ... 11 ... 17, 18, 19
Similar topics
» Gori od svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja